November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@mikailla inak netusiiiiiiim co je to detvianska natura 😲
@vlastusss 😀 😀 😀 uz som sa zlakla, tiez mam niekedy chut na jablko s klobasou, ale teda to len take zmiesane chute, tak som si uz predstavovala tu horcicu na tom 😲 ze to je co 😅 este ze si to opravila 😀 ja som akurat dotlacila banan s nutelou 😎
@majulienka333 jooj veru ziadne napustanie...potom budem zo sna fucat nie preto ze mam malo vzduchu ale ze sa mi nieco fajne sniva 😀 😀 😀 😀
@majulienka333 Ok tak ziadna tema napustanie 😀 kedze to uz neodsoferujes daleko 😀 Detvianska natura je omacka z masa ,leca, horcice, kecupu atd. 😉 😉 neviem ako inak sa to vola hihi
@majulienka333
@mikailla ale ako som sa ja zacala rehlit ked som zistila co som napisala 😀 😀 😀 😀 😀 brat na mna hladi ze ho vyrusujem pri kukani particky a nechapal 😀 😀 😀 😀 neviem co ma to napadlo..asi som otvarala chladnicku ked som vyberala slahacku a videla som horcicu alebo ma nevedelo hned napadnut ako sa to vola 😀 😀 😀 😀 ani neviem..
@mikailla no ved aj ja sa smejem ked na to hladim ako som to napisala a ako kludne.my sme mali na skole strojopis, tak hladim aj do telky aj na brata som kukala ze co robi tak mi to nejako uslo..neviem 😀 😀 😀
byvame v svokrinom byte, ona byva inde,,ale nebyvame tu sami je tu snami este jeden par, vlastne manzelov brat s priatelkou, no ale oni uz mesiac intenzivne prerabaju byt co si kupili, aby to stihli do prichodu nasej fazulky.. 🙂 aj to mam pocit ze ma nemaju moc v laske akoby pre to zemusia s tadeto odist..ale tak uznaj su spolu 8rokov a byvaju spolu v jednej izbe...aspon su prinuteny teraz rozhybat sa 🙂
majulienka nam zdrhla hadam drzi ten jej podvozok 😀
@mikailla 😀 ale nie, len som zaparkovala v kresle, z ktoreho neslo vyjst 😀 ale uz som vycuvala k pocitacu zase 😅
@mikailla pred tym som s tou holkou aj do mesta chodila a tak..ted su stale zavrety v izbe aj ked som sama v obyvacke ona je v izbe zavreta a nepride kecat..sa mi zdaju cudny a niekedy mam pocit ze som mozno cudna ja 🙂 ale tak manzel ma v tomto utesuje..no...mozno maju len veela prace s tym bytom alebo si to uz neviem vysvetlit...
svokrusa ...hmm..neviem..vpohode..ona je zlata a chce nam dobre a mne to niekedy ide na nervy ked nas do niecoho nuti..ked papame u nej a tlaci do teba nasilu...vravim ze nechcem maso a ona do mna ze ved musis papat za dvoch a taak..a len tazko chape ze ja papam mensie porcie aby som nebola plna lebo pak mi je zle...no a mne netreba vela aby som sa nahnevala..ked daj si, daj si,,,,tak aspon ochutnaj....no nabrala som ti..daj si....no tak ti to domov zabalim..a dookola 😀 😀 mozno mi to len ted tak ide hor krkom ze tie hormony 😀 😀
@majulienka333 treba kreslo vymenit ked je male...😀 😀 😀
@majulienka333 no ja sa dnes nahrehocem na Vas 😀 😀 😀 zaparkovala si v kresle 😀 a kde mas chlapa Ty ? v praci ?
AU AU tato moja mala opicka v brusku neviem co robi ale dost to boli...asi ozaj mala chut na horcicu a nie slahacku 😀 take kopceky co mi robi na brusku a opiera sa mi do rebier..uuuuuf
@vlastusss tak to je dost neprijemne,ja to tiez nemam rada a ked mi potom hovoria ze som hrda,jednoducho ked nieco nechcem nebudem to jest... Tak mas dobru svokrusu 😀 svokra je vdacna tema,ja chodim aj tu na konikovi citat zazitky 😀 ale je to cudne ze ste doma obe a nepride pokecat 😒
@mikailla chrni na gauci, ale ked som sa vytahovala z toho kresla, asi som taky rachot narobila, ze sa zobudil 😀 ale co ma co spat, ked ja este nespim... 😎 no a uz prepina, cakam kym prepne na nejaky futbal...ale ja cvalam na konikovy, tak nech si spravy vlastny program 😀
@mikailla noo uz som si zvykla..co uz... 😒 ona je ina osobka ja som skor taka salena a ona je dost vazna ted skoncila skolu, tak je ing..ja nemam nic proti nej len som dost smutna..to ma vedelo vzdy zobrat, ked su ludia bezdôvodne hnusny alebo krivdia ...
heej??je tu taka tema??tam by som mala skocit, len ja pak mam vycitky svedomia ze ju "ohovaram" lebo viem ze nieje zla ale tak niekedy ju mam plne zubky 😅 😅
@vlastusss aj ja si myslim, ze to bude chybou toho kresla...dako sa neprisposobilo rozsirovaniu mojho kufra 😅
@majulienka333 😀 😀 😀 jaj sa smejem...a pripomina mi to mojho muza..on drzi ovladac v ruke, vyvali sa na gauc,a prepina uplne hluposti kuka, ja nemozem kukat to co chcem..a aky vysledok??on napokon zaspi, takze ja som mohla kukat kludne nieco ine lebo on zabuuva raz dva..a ked sa mu snazim ukradnut ovladac, otvori ocka a "ja nespim len mam zatvorene oci" 😀 nema chybu..a ked nieco robim a pocujem ze su reklami tak vtedy viem ze uz chrni lebo on ma taku chorobu ze ked je reklama tak prepina dookola programi 😀 😀
@majulienka333 😀 😀 😀 treba reklamovat 😀 😀
@vlastusss to je podla mna diagnoza kazdeho chlapa, ovladat ovladac 😀
@vlastusss jasne niekedy to patri k tomu zapindat na svokrusu 😀 ja na moju nemozem,vidim ju 2x do roka 😀
@majulienka333 😀 😀 😀 tak tebe dneska ide, no ja sa perfektne zabavam ! ze cvalas na koniku 😀 😀
@majulienka333 😀 😀 😀 veeru a dokonca si pamatam ked som bola mala tak sme mali taky maly televizor v kuchyni a ovladac vtedy mali len machry 😀 a nezabudnem na to ako moj oco sedel pred tym televiizorikom a prepinal tych 9 gombikov dookola ...od 1 po9 a znova a znova 😀 😀 😀 na tom sa viem zamiat ked si na to spomeniem 😀
@mikailla zapila som broskynu kofolou 😅 ...to bude asi tym 😀 sak neboj ja sa dosmejem, ked mi z toho zartovania praskne potrubie 😅

@mikailla @vlastusss no tak nic, tak dajte baby daku temu, ale ziadne napustanie prosim, ja uz s tym rozbitym podvozkom toho vela nenasoferujem 😀 tiez budem len zbytocne navnadena ...baby hehe ziadna tema nas uz asi neupokoji, tak to vyzera 😅