November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@majulienka333 😀 😀 😀 😀 fuuuh babenky akoze som si myslela ze budem mat dnes depku ze som zas bez muza ale ked citam tie hefty ze "mi praskne potrubie" tak mam dost 😀 😀
@vlastusss 😀 u nas je doteraz ocino kral ovladaca 😀 ale tak nebyvame s nasimi, takze vlastne doma sa muz tvari, ze vsetko ostatne je spolocne, len ovladac je LEN jeho 😎
😀 😀 hej to poznam..ale moj muz je podareny ked vidi na mne ze som vymetena resp vytreta ze neviem co robkam vsetko mi pada z ruk a tak , a potom som smutna, tak mi pcha ovladac do ruk ze "naaa prepni si kam chces laaska" 🙂 ale po chvili malej nepozornosti sa ovladac zaaaahadne ocitne znovu v jeho rukach 😀
@vlastusss klasika hej, tak ja uz sa radsej ani nepokusam, ale beriem to tak, ze aj tak v telke nic nejde 🙄 tak nech si on pozera, len ten zvuk futbalu, to ma teda vie dost znervoznit, ked to pocujem ako tam komentator vresti ako keby sme sa uz hned mali vsetci po*rat pre jeden goool 😖
@majulienka333 o ovladac sa nepodeli hej 😀 😀 😀 tak aspon viem ako sa citi moj chlap z toho co pisete,lebo u nas ja nepustim ovladac 😀 Broskynu kofolou,mnam,ja ako som tehu zboznujem zapijat polievku 😕 😕
@vlastusss ak chces taky darcek tak musis ujst od svokry na kilometre daleko ako ja 😀 ale inak aj ked som doma tak je to super zena,taka jemna krehka zienka... 😉 😉
@majulienka333 noo asi tak 😖 ale tak fucik si ovela radsej pozriem ako hokej..teda ako kedy..niekedy ani na ten fucik nijee nalada,a inokedy sa zas cudujem ako ma to zaujalo a ako ma dviha z gauca ked sa blizia k nasej branke 🙂
to co za film je na markize pre boha?? dake priserky ci co 😨 😨
@majulienka333 vies ako to je vyriesene u nas s fucikom? drahy pozera na PC,kazdy zapas sa da niekde online pozerat a v tom pripade ked jemu bezi fucik ja si prepnem kde chcem a nevadi mi ani to ich hulakanie pocuvam svoje 😀 😀
@mikailla ja ku polievke musim mat uz vzdy nachystany pohar vody 😅 ale to este od detstva, ale ja polievky jedavam tak strasne malo, ze mi to ani nic nerobi 🙂
@mikailla joj vies co mozno pozera mierne futbaly, u nas bezia arabske, a tam to komentator preziva ako recitator na hviezdoslavovom kubine 😖 ja mam fakt miestami strach ze vyskoci z telky ku nam do obyvky 😲
noo idem ja do sprsky...dost skoro 😀 😀 😀 😀 😀 vy zatial pismenkujte..ale volaco takô z coho nebudem mat zle sny 😀 😀 😀 svokra tu uz bola spomenuta tak rychlo vymyslite nieco aby som na nu zabudla... 😀 😀
@majulienka333 😀 😀 😀 ja uz nevladzem 😀 ty uz mas aku slovnu zasobu 😀 mu pusti slovensky futbal hned ho to prestane bavit 😀
@vlastusss tak to mate veselo ked svagor opity 😀 uz sa tesis ked budete sami co ? No ako sa mi to podarilo s ovladacom,tak ze drahemu sme kupili druhy laptop,on sedi cely den za nim,pozera fuciky,cita sport,pozera auta a ja mam ovladac 😀
@mikailla no moj ma aj vlastny labtop, ja svoj aj telka...a vidis nepomohlo 😀 ...no a pri slovenskom sa tvari, ze to je nuda, tak potom vrieska do toho prilis on a povzbudzuje, aby si to spestril 😀 no ani tak ani tak...este ze sa ordinacia spatne da popozerat na nete, tak ked je v robote, tak dopozeravam vsetko co som nestihla 😎
@vlastusss aj mne by trebalo ist este do sprchy, ale kto ma tam odnesie, kto ma hlavne vycuva od PC 🙄 zisiel by sa daky vysokozdvizny vozicek 😅
@majulienka333 😀 😀 no musi byt podareny,ako povzbudzuje Slovakov, preco nemas ziadne foto? Uz neviem poradit ked nepomaha ani vlastny laptop 😀 tak to by mi skusil prepnut ordinaciu 😠
Tiez mi treba ist do sprchy este 😒 ja tak pred spankom a potom som v posteli svieza a obracam sa 2 hodky 😉 😉
@mikailla joj fotku radsej nie 😀 ja sa fakt strasne nerada fotim, aspon teda nerada sa na seba pozeram 😖 ...a je to podarene ked povzbudzuje, sa tvari ako keby bol slovak 😎
do sprchy musim urgentne 😝 lebo uz mam taky bordel na hlave, ze kebyze fakt musime utekat do porodky, tak ma ani na prijem nezoberu 😕 tak som sa tesila, ze v tehu mam take super vlasy...no a uz som sa dotesila 😖 len co ich umyjem a uz su zase ako pozuvana slama ☹
@mikailla ahaaa???no pekne 🙂 aa tak klud je..oni su taky ako vosky..pridu domov rychlo vycikat umyt a sup do pelieska...a on ledva chodil takze ma lavor pri posteli 🙂 zajtra bude veselo..ked si budem robit ranajky a on bleducky bude kukat na mna ako s prepacenim zerem 😀 😀 nebiicko v papuli
@majulienka333 no tak ja mam stolicku na kolieskach.....keby sa mi tak velmej nechcelo staci ze sa odrazim silnejsie a hned som pred kupelnou.. 😀 😀 len este aj to odrazenie sa da zabrat 😀 taku paru som tam nechala ze aaz..jednu vyhodu to ma..ze sa nevidim v zrkadle ked vyjdem zo sprchy 😀
@majulienka333 Tak zije na SR tak fandiii 😎 ako sa patri 😀 nesledujes ordinaciu?matus stale chodi s mastnou hlavou a je asi cool 😎 nechces byt cool aj ty ? 😀 😀 Na preco sa nerada fotis, tak aspon brusko nam sem pofot.... Inak my 3 sme zapisali skoro 4 strany dnes myslim,ze zajtra si pomyslia baby ze sme nie normalne 😀 😀
@majulienka333 tak to sa pridavam k tebe..ja som na tom s vlasmi rovnako..a nebavi ma naozaj si kazdy den umyvat..a kym si ich vyfenujem tak mi je zle lebo teplo, este aj stat musim pri tom..pomedzi to idem 3x pit..no hruuza..ale uz keby ma to chytilo tak isto tak nejdem.. 🙂 by som stihla est do sprsky hlavu umyt a oholit sa hlavne..by sa ma baali 😀
@majulienka333 mna aj brusinko prestalo boliet ako som si dala sprsku..ked ja luubim taku horuucu 😅
@mikailla 😀 ale coby sak oni zacinaju rannu smenu...tak musi to tu potom niekto v noci postrazit 😎 ...brusko mam pofotene a kazdy den sa chystam, ze dam foto, aj vybavicku, aj kociarik...no ale stiham? 😀 kym docitam co baby popisu a chcem sa aj vyňadriť 😀 tak to uz nestiham fotky natiahnut...ale slubujem, ze to dozeniem 😉
idem baby na striedacku teraz do sprchy ja 🙂
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to si naaadherne napisala...len ani muz ma po hlavke hladkat asi nebude chciet... 😀

@mikailla mozno mi to splni cernoch dede.... 😀 😀 😀 oh ako zurim..ted som sa skoro vykotila zo stolicky ...tak som sa resko vrhla na ovladac ze ho prepnem, ze som si skoro ublizila..oooh neznasam tieto reklami..."sniezik sa nam chumeli...lalalalaaa" mam si co v noci spievat v posteli , ked nebudem vediet chrnat 😀 😀