icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

antonia1
25. mar 2010

hi hi ze len po leziacky, mne sa po leziacky tocila hlava iba po malom pive 😉 ..moje tehotenstvo sa prejavilo tym ze mi bola strasna zima vecer, ale fakt strasna, cez den v pohode, ale ked som si lahla do postele tak som bola ako cencul, zaspavala som v hrubych teplakoch+zupan +2 skoro neprestrelne ponozky a na mne 2 paplony,,no skratka ukazkova sexi zienka 😀 ...ale nastastie uz to preslo , Dr. povedal ze je to jeden z prvych priznakov tehotenstva-premenit sa na ladoveho medveda 😉

lubica69
25. mar 2010

Antonia sranda A keď to takto spomínaš som si spomenula,že aj mne bývala dosť zima Hlavne večer Ale nepripisovala som to ničomu To som ešte nevedela,že som tehu Ale to bolo len pár dní No sranda

guiri
25. mar 2010

Ahojky, tak mam prve sono za sebou a videli a poculi sme aj srdiecko. Boze, ja som taka stastna. Doktorka hovorila ze je dobre ulozene a ze vsetko vyzera ok. Objednala ma na krv, no ale to ste nevideli ten zoznam , co vsetko mi maju pozistovat. od Sifilisu, cez cholesterol, cukor az po zltacku typu C. Predpokladam ze to je rutina a vsetky si tym prejdeme.
Som 6 tyz.a 6 dni tehu, presne ako som si to vypocitala aj ja.
Lubica, ja zijem v Barcelone a domov pridem az v juli.
Tak teda dobru nocku, ja uz padam na hubu...

jonki
25. mar 2010

no ono to znie srandovne ale zase az taka sranda to nebola 😀

midsumergirl
25. mar 2010

guiri to je ok, tu v uk mi tiez brali krv asi do trochi ci styroch ampuliek, tieez na vsetko mozne od syfilisu ?! cez HIV az po choroby krvnych skupin, ale aj na take veci ako som normalne zvyknuta, ci netrpis anemiou, tiez som bola z toho prekvapena, ale midwife povedala, ze je to len rutina a neprekladaju ze by som to mala mat 😉

midsumergirl
25. mar 2010

baby ja som prave vstala, co ja teraz naspim to je neuveritelne 😅

lubica69
25. mar 2010

Guiri jej tak Barcelona?Jonki no veď jasné No a tých testíkov nás teda ešte čaká Midsumergirl aj ja veľa búvam

ajka0077
25. mar 2010

Baby moje aj ja som teraz ako vymenená...vždy som sa riadila tým, že nechcem prespať ,,celý " život tak som bola aktívna! 😎 No a teraz ráno vstanem a neviem sa dočkať kedy pojdem zasa s malým na obed spať. hrozné! 🙂

lubica69
25. mar 2010

Ajka no ono telo si pýta čo potrebuje

ajka0077
25. mar 2010

lubi a malý ti kedy chodí spinkať?

jonki
26. mar 2010

baby neviete niektora ako je to s pouzivanim korenin? Mne sa nenormalne ziada jest chilli(teda rovno habanero orange 😀 ), cierne korenie a vlastne cokolvek stiplave...a neviem ako to je...ci to nemoze babu ublizit...vravim si ze napr indky isto neprestanu jest tie ich echt stiplave jedla ked su tehu...ale co sa odporuca u nas? neviete niektora?

grelu
26. mar 2010

jonki...ked mas na to chut, tak si daj....podla mna v tehu sa moze vsetko v primeranej miere (teda surove vajicka, surove maso a plesnove syry by som si radsej na tych par mesiacov odpustila🙂 )

kajna
26. mar 2010

tiez si myslim, ze telo si vypyta svoje .. a mozno aj take jedla, chute, ktore sme dovtedy moc nemuseli ....
Zistila som, ze mi neskutocne (brrrr) smrdi chladnicka. Aj ked muzicek a aj svagrina tvrdia, ze ju nie je nicim citit .... ja sa z nej vzdy po .... ide vikend a mm uz vie, co bude robit ... umyje chladnicku ... ocot by mohol pomoct, nie?

grelu
26. mar 2010

kajna...obavam sa, ze v tomto pripade nepomoze :D...pomoze len cas :D

kajna
26. mar 2010

grelu, cize zbytocna robota? to sa mm potesi, alebo co, nech poupratuje pred sviatkami 🙂) ale vazim si ho za to, ze to chce spravit len preto, aby mi bolo dobre 😉

hviezdickamaria
26. mar 2010

joj dievcata, vy tu stale toho tolko popisete 🙂 , ale pohoda, dnes to uz bolo lepsie 😀 😀 😀
mne bolo vcera prvykrat FAKT DRASTICKY ZLE!!! 😎 konecne 🤐 😅 😀 😀 😀 vecer, ked sme sa vratili z navstevy, a ked som si lahla, som myslela, ze sa zblaznim, ale ked som prisla do wecka, tak zo mna nic nechcelo vyjst ( akoze grc...) 😀 nastastie som potom zaspala a rano sa uz citim vyborne 🙂

kajna, myslim, ze chladnicky smrdia kazdej 😵 fuuuuuuj

antonia ja som sa tak pobavila, ked som si precitala aka ti bola zima 😀 😀 😀 netusila som, ze to moze byt priznak tehu 😕 😕 😕 fijha, ale mne je vecer stale strasna zima, no v tolkych vrstvach som v zivote nezaspavala 😀 😀 😀

grelu
26. mar 2010

kajna...nj...ale cistenei chladnicky nie je nikdy zbytocna robota 🙂)

grelu
26. mar 2010

baby...ja som uplne nemozna...kazdu chvilu nieco pokaslem...v stredu som si v robote zabudla kluce, tak som musela nahanat manzela v telocvicni, aby som sa vobec dostala domov 🙂

...dnes rano som prisla prva do roboty a podarilo sa mi spustit alarm, namiesto poziadavky na systemakov som poslala poziadavku na ekonomicke a skomolila som meno kolegovi a tak ho vystavila na intranet 🙂))...asi poziadam lekarku o vypisanie na PNku :D

hviezdickamaria
26. mar 2010

😅 😅 😅 grelu

aduliak
26. mar 2010

ahojte......baby, mne bolo vcera vecer ale strasne zle.....4 krat som bola vracat..... 😖 takze dufam,ze krpec prospieva a vsetko je ok....mne dr povedala,ze je to priznak, ze sa vsetko vyvija tak, ako ma, tak dufam.....1.4. idem na poradnu 😀

grelu
26. mar 2010

tak toto je uz neuveritelne...ja som tu poziadavku opatovne poslala na ekonomicke miesto systemakov 🤐

grelu
26. mar 2010

no ja dufam, ze male je v poriadku aj ked mi nebyva zle ☹

jonki
26. mar 2010

grelu 😀

midsumergirl
26. mar 2010

cafte babenky, grelu aj mne tie nevolnosti trochu ustupili, neni mi zle cely den, len par krat, najcastejsie vecer, ale zvracat som nezvracala ani raz....predpokladam, ze ani nebudem, moj zaludok na to neni stavany za cely moj zivot som zvracala len dvakrat (pokazeny nanuk 😖 ) tak si myslim, ze ma to obide..dufam 😉 takze som tim vlastne chcela povedat 😀 😀 ze si myslim ze aj ked ty nie je zle vsetko je v poriadku..predvcerom som si pisala so znamou, termin ma v juli a ta povedal, ze nevolnosti nemala vobec a ze kebyze ju nekopka tak ani nevie, ze je tehotna 😎

midsumergirl
26. mar 2010

sorry tolko chyb 😝 mame novy notebook a stale si neviem zvyknut na klavesnicu..

me5
26. mar 2010

ahojte baby, kokso dnes ma klienti tak stvu 😠 😠 😠
si hovorim, ze klud, ziadny stres, ale toto je uz vela. aspon ze potom pridem sem a precitam si mile spravy a hned je lepsie 😀

grelu
26. mar 2010

klidek...je piatok, skoro uz mala sobota :D...netreba sa nechat vytocit :D

me5
26. mar 2010

no sa ti hovori, ale ked niektori su cisti hotentoti, ja by som im brala obcianske preukazy. 😀

me5
26. mar 2010

no a dalsi exot - dnes to vzdam asi skoro, lebo ked nie, tka niekomu veeeeeeelmi skaredo vynadam. 🤐

titulienka
26. mar 2010

grelu jeeeeeeeeeej pozeram, ze mame rovnaky termin 🙂 🙂