icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

mikailla
23. okt 2010

@majulienka333 tak si otvor modreho konika dva krat a na jednom nam pis a na druhom nacitavaj foto 😉 inak aj ja som si vsimla ze sme tu na smeny,ja ked vstanem rano (o 10:00) najem sa,dam kavicku,posismem sa, umyjem sadnem si sem a tu uz zapisanych 5 stran 😕 😕

mikailla
23. okt 2010

@vlastusss to mas pravdu 😅 😅 asi nas ani nepohladia po porode heeh 😅 😅 ja tiez tlacim do seba stale nieco 😀 uz som si nabrala 3x a aj chipsy a idem omrknut daku cokoladku 😎 😎

vlastusss
23. okt 2010

@majulienka333 veru utekaj...postupne sa vystiedame 🙂 alebo sme mali byt my v sprske a ty si mohla zatial albumik urobit 🙂

vlastusss
23. okt 2010

@mikailla juj chypsi som ziedla na ranajky, a cokoladu na veceru...ked tu bol brat tak vacsinu on spapal lebo ja sa bojim cokoladku papat aby som zajtra nemala problemy 😅 😅 ooch ale som otvorila chladnicku a tá zíva prazdnotou 😢 pomoc

vlastusss
23. okt 2010

@mikailla ha!!! 😠 nasla sooom 😀 piskotky...len ak mi zachutia tak ich budem potrebovat az za taaasku 😀

mikailla
23. okt 2010

@vlastusss noo lenze ked sme pri albumiku ty tiez nemas ziadne foto 😕 😕 hmm treba s tym daco urobit. 😀 Ake problemy mas z cokolady ? tak ja som nasla teraz v skrinke lekvarove piskoty (pims) tak sa nadlavim. 😀 ale s tou sprchou sa asi naozaj prestriedame,lebo ma zacina tak bolet chrbat ze uz asi pobezim. Kde je majulienka dufam,ze nestiahla muza so sebou lebo sa nedockame 😀 😀

vlastusss
23. okt 2010

😅 😅 noo na albumiku sa pracuje..len neviem co mam do neho dat..ale tak odfotila som si foto zo sona a v pondelok nam aj kocik pride tak to mozem dat 🙂
too si nemala ani napisat ze pims mnaaaam... 😝 😝 z cokolady ??no to iba ted sa mi dako stalo ze som sa uvedomila na treti den ze som nebola kakinkat 😅 😅 takze som zacala dbat viac na stravu cize piskoty o pol druhej a tak 😀 😀 no a ranajky vlocky a take..
noo zeby ho stiahla??takto o pol druhej??ako som citala aj v strankach pozadu este ste tu vsetky take akcne , co sa toho stiahnutia do sprsky a taak tyka 😀

majulienka333
23. okt 2010

@mikailla 😀 uz som tu...misia seno na hlave uspene ukoncena 😀 ale teda zrkadlo sa nestihlo moc zarosit.... 🙄 voda bola akurat taka aby sa nepovedalo, ze studena 😒

majulienka333
23. okt 2010

@mikailla
@vlastusss baby sak som pisala, ze s tym hrkotavym podvozkom uz toho nenasoferujem, co by sme tam asi tak robili, jedine ze by mi robil pedagogicky dozor 😎

vlastusss
23. okt 2010

@majulienka333 alebo opravoval ten podvozok 😀 😀

vlastusss
23. okt 2010

@mikailla ehh babenka co s nami byva prave vzdala ten boj zo svojim ozratym chlapom a vzala nohy na plecia 😀 😀 😀 isla spat domov k mamine

vlastusss
23. okt 2010

@majulienka333 no a teraz si nieco najdi co budes s nami zobkat, a pokracujeme..inak sa cudujem ze sa mi nechce spat...cez tyzden by som uz lezala hor znackou a odfukovala 🙂 🙂

mikailla
23. okt 2010

@majulienka333 pedagogicky dozor 😀 no da sa hocico zvladnut v tej sprche nie len sprtat do podvozku 😀 jemne ho opravovat ako vlastus pise 😀
@vlastusss hoco daj,nefotila si si ako ti brusko rastlo ? to pridaj a tak ... 😉

vlastusss
23. okt 2010

@mikailla veru ze nefotila a dost to lutujeml...lebo ja som sa dozvedela ze som tehotna nejak na konci druheho mesiaca hned na to som sa dva tyzdne liecila na zapal pridusiek plus pluc, potom priprava na svadbu, potom bolo dva tyzdne leto tak to sme vyuzili pri vode..ani tam som sa nefotila ako si pamatam...a uz som sa nenazdala a sedim tu a pisem tieto riadky 😒 velmej rychlo to ubehlo... ☹

mikailla
23. okt 2010

@vlastusss tak holka to vzdala? po 8 rokoch si s nim nevie dat rady ? smutnee .. Ty by si uz spala cez tyzden,to ja idem do posteli okolo jedenastej pol noci ale skor ako o druhej nezaspim (o tretej na SR )

mikailla
23. okt 2010

@vlastusss veru pravdu mas veelmi rychlo to uslo,ja tiez ani neusim ako uslo tehotenstvo 😔 😔

vlastusss
23. okt 2010

@mikailla este ak by som vyhrabala foto z glilovacky s bratom ale tam sa na kazdej foto tvarim ako kilo soli 😅 a tam mi vidno brusko trochu to som bola dako v piatom alebo tak..no ved zajtra nieco pohladam 🙂

majulienka333
23. okt 2010

@vlastusss
@mikailla sa bojim aby z podvozku potom uz nepokazil aj to potrbuie 😀 ...joj na zobkanie uz fakt neviem ze co...uz som pojedla lupienky, popcorn, banan s nutelou som spraskala, bo som nenasla uz nic sladke.. 😅 na dnes uz asi stacilo,mna ta sprcha dostatocne osviezila aj bez zasahu opravara 😀 tak snad este chvilku vydrzim 😉

vlastusss
23. okt 2010

@mikailla noo ako kedy..podla toho co som cez den robila a tak..a ci mi moj drahy urobi miesto na gauci 🙂 🙂
noo po osmich rokoch to vzdala..asi nema chut behat a vylievat jeho lavoriky..lebo uz jeden vylievala ble ble 🙄 no ona to ma zle..ja som si muza vycvicila ze ak pride domov a citim z neho co ilen trosku tak spi na gauci ..a to vam poviem ze to je riadny trest 🙂 vzdy rano ked sa zobudim o pol siestej docupka ze ci si uz moze lahnut do postielky...heh...

vlastusss
23. okt 2010

@mikailla noo totalne...som s toho trosku smutna...ale tak rychlo to preslo aj pre to ze kym som necitila pohyby tak som si nejak neuvedomovala ze som tehotna len u doktora ked mi ukazoval drobceka...asi zato..ja som si to pak zacala uzivat ked som citila steklenie v pupceku 🙂 na ten pocit nikdy nechcem zabudnut..

mikailla
23. okt 2010

@majulienka333 ved uz moze prasknut,inak uz to aj cakas alebo si stale hovoris ze este je casu ? ja si stale myslim ze mam mesiac casu.... 😖 😖
@vlastusss tak ale chudaka takeho ho nehat nemusela, joj moj si da 2x do roka a tak ho poobskakujem lebo je to vynimocne 🙂 a trest za to ma ze je potom 2 dni chory a cely den vracia.

vlastusss
23. okt 2010

@majulienka333 😀 😀 😀 😀 noo veru ved to potrubie ma uz asi aj teraz na male 😀 ved aj ja som zufalo hladala ze co si dam..lebo ked tu len tak sedim a tukam do klavesnice...vies asi je to take vykompenzovanie..zee v hlavke mi idu vety, ktore pisem, ale huba mi nechodi, tak mojmu telu je to cudne a potrebuje nahradu 😀 preto musim nieco zut 😀

vlastusss
23. okt 2010

@mikailla aj ja som v 37 ale necakam mesiac 😀 ja by som ta uz aj o tyzden 😀 ale samozrejme ze to necham na mojom dievcatku kedy si vyberie..len to ze dalsieho skorpiona mat doma...fuuh porazi ma 😀
noo mne to pripadalo tak ze neboli spolu vonku a on sa tak namlel niekde indee, tak bola nahnevana..ale ak boli spolu vonku tak ho ozaj takeho nemala nahat...
moj vlastni bar, takze on sa niekedy tomu alkoholu ani nevyhne..ale to ked ma tak nahneva, ze to nebolo v plane ze si vypije tak ja neviem...tym ze som na neho straasne nahnevana jemu ublizujem..mam ten pocit...je mu zle a grcka a to nemusi byt ani totalne na srot...a akonahle sa upokojim a zacne mi ho byt luto tak mu je lepsie 😒 😒
o chvilku ma narodeninky ale povedal ze ani oslavu nechce nic len ked sa mala narodi tak sa opije ze on teraz uzani kvapku nechce, ze co ak ma to nahodou skorej chyti 🙂 🙂

majulienka333
23. okt 2010

@mikailla
@vlastusss joj baby aj prasknut by uz mohlo, ale ked ja sama neviem ze co by som radsej 😀 no zena 😀 uplne rozhodna 😅 sak ono si aj tak samo vyberie ze kedy, len teda ja som uz aj chcela aby som to mala za sebou, ale ked tak uvazujem ze by to malo dojst v momente, tak hned sa spotim 😨

vlastusss
24. okt 2010

@majulienka333 noo totalne si to viem predstavit...ja sa pripravujem na to ze to pride skôr..ani sama neviem preco..mozno ma viacero bud.mamiciek taky pocit a nakoniec este aj prenasaju..ale ja mam taky pocit ze to pride skor..ale ked si to predstavim tak ma ovladne strach 😅 😅

mikailla
24. okt 2010

@majulienka333 neviem si predstavit moje pocity o tyzden ked budem v tvojom tyzdni...ze ci budem zaspavat s dusickou ze nech ma to nelapi v noci alebo si to budem zelat. No zatial mam stale pocit ze sa mna porod netyka... neviem preco.
@vlastusss Dobre uvazuje muz Tvoj 🙂 ze ta to chytit moze hockedy 🙂 ja mojmu nedam zapit ani ked sa narodi pekne bude kazdy den a vecer s nami hihi,ale to je ine lebo ja nebudem v nemocke a keby som bola doma tak ma par dni pre seba,.......

vlastusss
24. okt 2010

@mikailla noo ja som ho pripravovala na to ze ked budem v nemocnici tak moze oslavit svoje a aj malej narodeniky...ale pak ked pridem domov tak je len naaas.... 🙂 🙂

majulienka333
24. okt 2010

@vlastusss no tak ked sa doktorka pomylila, mozno aj prenasat este budem 😅 ale moj vnutorny pocit je tiez taky ze asi to bude skor ako v termine 😅
@mikailla inak presne to, ze pred tyzdnom som este mala pocit, ze mna sa to netyka a ked doktorka na poslednej poradni vysukala zo seba vetu, ze noooo je to tu, taky tyzden vam davam 😲 tak pred ocami hned porodny box, nervozne sestricky, vrieskajuci doktor 😅

vlastusss
24. okt 2010

@majulienka333
@mikailla neviem ako vy babenky ale ja to onedlho vzdam...chrbatik ma zacina zase boliet a necudujem sa ved tu uz ako dlho sedim a uz som aj prejedena ale neda mi nevlozit si este jednu piskôtku do pusy 😀

vlastusss
24. okt 2010

@mikailla podcenila som ju....vraatila sa babenka 😀 😀 😀 😀