icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

nika147
24. okt 2010

ahojte žienky, taaaak, celé som vás prečítala, trvalo mi to asi hodinu 🙂 @letenka gratulujem k malličkej, je rozkošná
...čo sa týka váhy, @mikailla, ja som pribrala od začiatku tehu 18kg 😀 tak nie si z inej planéty, neboj 🙂
...a v brušku mám 108cm 😀 ...o chvíľu tu dám foto...prišla návšteva, musím sa venovať 😀

weverka11
24. okt 2010

ahojte, my sme akurat prisli od svagrinky, som sa pekne napapala 😉 urobila kuriatko s pyre, tak som si šupla 😀 a teraz som este dotlačila tú ospevovanú jablkovú štrudlu z kauflandu 😀 Co sa tyka mrzutosti, tak ja by som to urcite vyhrala, ja som úúúplne že hnusná 😝 s mamu to je v pohodke, lebo sa vidíme tak 1x do tyzdna, ale tiez mi lezie vsetko na nervi 🙂 Ja som teraz strasne zla na to ked ide mm niekde, teraz isiel ze na pivko, ale ja uz mam strach, ze ma to moze kedykolvek chytit a potom co??? vypumpujem mu zaludok aby nenafukal???
@pepinka79 a co aj ste nakupili v ikei?

vlastusss
24. okt 2010

@mikailla thaaak dake foto som uz nahadzala..podavam hlasenie 😎 😎

vlastusss
24. okt 2010

@nika147 juuj tak si ma trosku aj potesila 🙂 lebo ja som si myslela ze to len ja som teeelko pribraala..ja mam 15 na sebe 🙂 🙂

vlastusss
24. okt 2010

@weverka11 awojj....noo ved aj ja nadsena ze mi moj mm tlacil kocky do hlavky ze on uz bude v pohotovosti..a vcera spal na gauci...takze co to znamena ze bol nadraty ked dosiel 😠 😠 😠 keby som mu tak volala ze rodim..juuuj to by som mu vynadalaaaa..ani pri porode by taky chytenucky nemohol byt vsak??

weverka11
24. okt 2010

@vlastusss no akoze on si da fakt len 1-2 piva, ale aj tak - nafukal by! a mna to rozculuje, kedze uz 2 tyzdne mam kvalitnych poslickov a vcera v noci mi teda nebolo vsetko jedno a proste zatial sa to zastavilo, ale raz sa to nezastaví a pojdeme....

vlastusss
24. okt 2010

@weverka11 no tak to jasne ze by nafukal...moj vcera v bare krstil cd svojim kamaratom...tak uz je aj krstny apa 🙂 tak som vedela ze si vypije..a mne to ukrutne vadi takze to ten gauc je fakt za trest..tam sa clovek nevyspi..ale rano o 9 naklusal taky strapatucky do postele..ze ty uz si hore teraz ja tu idem spat 😀 😀 😀 zlaty

jenta
24. okt 2010

@letenka gratulujem ku krásnej princezničke, je rozkošná 🙂 Nech je hlavne zdravučká a nech ti robí len a len radosť 🙂
Jááááj zajtra idem na poradňu na tie stery na streptokoka, dúfam že to bude ok. A potom idem do pôrodnice na prietoky, tak už to vidím, že budem unavená jak malé deco. Ale mm má budúci týždeň poobednú, tak si vás hádam konečne prečítam poriadno 😀
Inak dnešná noc to bolo asi za trest! Nedalo sa mi vôbec spať, ani nájsť si polohu dobrú. O pol tretej som to vzdala a išla som pozerať telku 😒 Dúfam, že dnes to bude lepšie.

weverka11
24. okt 2010

co uz vsetky driemete 😀 ??????? mne sa chce spat, ale este nemozem, to by som bola o tretej rano hore! ten este furt neni doma, tak sa nudím 😒

letenka
24. okt 2010

@bamarama82 ahoj...no origos termin sme mali 6.novembra...ale priznavam, som rada, ze t ouz mam za sebou...porod bol uplna pohoda...len teraz hojenie tych stichov nie je nic moc ☹ ale mala mi vynahradza tu bolest, je strasne zlatucka, vytesujem sa z nej kazdu chvilocku... 🙂

letenka
24. okt 2010

dievcata, vsetkym Vam dakujem za gratulacie....som nesmierne stastna, ze mam uz svoje babatko pri sebe, je to uzasneee stvorenie...prajem vam nech sa aj vy v tom spravnom case vytesujete zo svojich malych zazrakov... 😉 mala je poklad, zatial len spinka a papa...obcas zagula ockami, poprezera si okolity svet....je to strasne dobre babatko... 🙂

nika147
24. okt 2010

pred pol hodinkou fotené moje brušenko 😀

weverka11
24. okt 2010

@letenka malická je naozaj uuuuzasná 🙂 joj, vdaka tebe mi prislo, ze uz to fakt moze byt hocikedy 🙂 mala si aj epi, ci bez epi si zvladla?

weverka11
24. okt 2010

@nika147 jej brusenko krasne, este pekne hore 🙂

pepinka79
24. okt 2010

@letenka jéj to je rozkošné už má aj ochrancu 🙂 nádhera 🙂 hlavne nech ste obe zdravučké 🙂

pepinka79
24. okt 2010

@nika147 no nádherné bruško 🙂 mne teraz rastie zo dna na den viac a viac až mám pocit plneného moriaka 😀 ale tak nejako to už vydržíme 🙂

pepinka79
24. okt 2010

@nika147 no nádherné bruško 🙂 mne teraz rastie zo dna na den viac a viac až mám pocit plneného moriaka 😀 ale tak nejako to už vydržíme 🙂

@weverka11

letenka
24. okt 2010

@weverka11 mala som epi, bez toho si to ani neviem predstavit...stacilo mi tych 45min. cakania na vysledky krvi, kym mi ju zaviedli...a to som este nemala tie najsilnejsie kontrakcie....epi je fakt vynikajuca ulava...druha davka mi sice zabrala len na jednej strane, takze pri samotnom porode som kontrakcie citila, nebolo to ale v plnej sile a vdaka tomu som aj vedela, kedy mam poriadne zatlacit...nas porod bol skvely, rychly...a to aj vdaka skvelemu doktorovi a porodnemu personalu, fakt boli zlati.... 🙂

pepinka79
24. okt 2010

@weverka11 no jasné stol už je zmontovaný aj stoličky konečne to máme v kuchyni troška krajšie bo sme tam mali starý stol a len dve stoličky 😉 tak sa vytešujem,akurát ked to montoval som mu musela poradit 😀

mikailla
24. okt 2010

Malicka je prekrasna,ja som tak dojata z toho,ze vsetky sme rovnako (priblizne) na tom,vsetky to spolu prezivame a teraz zacneme tu pridavat fotky,mna dojme tak kazda jedna z Vas a ked pridem na rad uz neviem ako budem od stastia plakat. To je taka krasna vec,ja stale ked lezim pri drahom v posteli mu hovorim,ze ako ta mala nechutna spermijka mohla nieco tak krasne stvorit.. 😀 😀

mikailla
24. okt 2010

@nika147 Nikus fajny balonik 😀 nie som sama 😎 😎 ty vies aj miery babatka?

mikailla
24. okt 2010

@vlastusss uz som omrkla foto paradicka vidis ze sa dake nasli,idem aj ja urobit pre priatelov 😉 😉

pepinka79
24. okt 2010

@vlastusss tak ja ked začnem a uvedomím sa tak potom sa akože usmejem a snažím sa to prehpdit na srandu 😉
niekedy si poviem že už mi riadne šibe 😉

letenka
24. okt 2010

@pepinka79 ano ano, nasa havina stale sleduje co sa okolo malej robi a takto ju strazi 🙂

weverka11
24. okt 2010

@pepinka79 no my stol mame, ale stolicky nie 😀 a to uz byvame 2 roky 😀 mne vobec nedojde, ze ich potrebujem, lebo my aj tak jeme v obyvke 😀 Akurat na vianoce by sa nam fakt uz hodili, snad nieco kupime dovtedy 😀

@mikailla o dojímaní ani nehovor, ja som dnes uplne namako 🙂

vlastusss
24. okt 2010

@mikailla veeru som prehrabala telefonik a naslo sa 😀 😀

vlastusss
24. okt 2010

@pepinka79 s toho si nic nerob..aj ja mam zo seba niekedy take pocity..dufam ze vymyznu pak 😀 😀

pepinka79
24. okt 2010

@letenka to je super bo niektoré havinky vedia pekne žiarlit,ale ona je asi ten mamičkovský tip 😉 jáj úplne si viem predstavit tú vonu bábatka to nezabudne mama nikdy 🙂

vlastusss
24. okt 2010

@letenka takee kraasne drobaatko 😀 😀 😀 aj ja uz chceeeem 😕

letenka
24. okt 2010

@vlastusss dakujeem....neboj, pride to 🙂 a bude to uzasnee 🙂