November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@weverka11 jáj no aj my papáme v obývačke ale tak teraz už občas budeme aj v kuchyni a ako vravíš na vianoce kedže už malý sedí tiež na normálnej stoličke tak už možme spolu sediet pri stole 😉 jáj ja som rada že mám už 6 stoličiek aspon má teraz kde mm odkladat svoje veci ked sa vyzlečie,už nebudú na gauči a tak 😀 😀
@pepinka79 😀 😀 😀 presne ako vravis,ty si urcite spokojna s profilovkou 😀 ale potom budeme podobne 😕 😕
@weverka11 😵 si zlataa 🙂 dakujem ale fotegenicka budem na tej kreslenej ako ma pepinka 😀 ty chces babo 😀 ale nieeee,este si uzi tie pohyby,ja sa tak strasne bojim toho ze ked porodim zacne cas bezat este rychlejsie.... 😔 😔
babulky nič proti vám,je mi s vami dobre ale mne sa už chce ...spat 😀 😀 😀 tak pádim bo určite zasa v noci budú bolesti tak aspon nech dačo pospím 😉 a nerodte ešte 😀 😀 ja už možem klistír mám zbalený 😀 😀 😀 dobrú a bezbolestnú noc 😉

@letenka dufam, ze aj ta nasa havina bude to maličké takto lubit 🙂
@mikailla som sa zasmiala tej spermijke 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀