icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

weverka11
24. okt 2010

@letenka dufam, ze aj ta nasa havina bude to maličké takto lubit 🙂
@mikailla som sa zasmiala tej spermijke 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

letenka
24. okt 2010

@pepinka79 no neviem ci je rodicovsky typ, nikdy steniatka nemala a ani mat nebude a cudzie male steniatka moc nemusi...ale deti miluje 🙂

pepinka79
24. okt 2010

@weverka11 jáj no aj my papáme v obývačke ale tak teraz už občas budeme aj v kuchyni a ako vravíš na vianoce kedže už malý sedí tiež na normálnej stoličke tak už možme spolu sediet pri stole 😉 jáj ja som rada že mám už 6 stoličiek aspon má teraz kde mm odkladat svoje veci ked sa vyzlečie,už nebudú na gauči a tak 😀 😀

pepinka79
24. okt 2010

@vlastusss no pokial si spomínam zo začiatku sa to vytratilo,ale za čas opat nastali komplikácie v podobe rozdielu výchovy a mama mala iné metody a ja zasa iné tak začali nezhody zasa 😀

mikailla
24. okt 2010

@weverka11 😀 😀 😀 mne sa stale nad tym pozastavuje rozum.... 😀

Mne sa nepaci ziadna moja fotka 😠 som volaka naladova ako tehotna zena 😠

weverka11
24. okt 2010

@pepinka79 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 takze ja pre istotu ziadne stolicky kupovat nebudem 😀 😀 😀 😀 to by ma trafil slak

weverka11
24. okt 2010

@mikailla ooo nova profilovka 😀 si si zobrala na pomoc drahého? 😀

pepinka79
24. okt 2010

@weverka11 tak ja ich radšej znesiem na stoličke ako po celom gauči 😉 i ked ked tam bude už slušná kopa tak neviem neviem 😀 😀 možno z nich urobím potom páratka radšej aj ked aj tie sa mi po dome povalujú kade tade 😀 😀

mikailla
24. okt 2010

@weverka11 pomoc nepomohla 😀 zas som dala inu,tu vyzeram ako romka 😒 asi to vzdam a nedam profilovku 😅 😅

pepinka79
24. okt 2010

@letenka a ako vnímaš ten pocit že si maminka? 😉 mne to akosi nechcelo dojst a niekedy mi to nedochádza ani teraz,stále tomu nemožem uverit 🙂 pre mna je to niečo po čom som velmi túžila a asi preto to je také 😅

weverka11
24. okt 2010

jáááá chcem bááááboooo!!!!!!!!!!!!!! ale keby to na mna doslo, tak zavolam tebe @pepinka79 lebo by si ma musela asi odviezt 😀 tata ide akurat ze senku, zevraj dal 3!!!!!!!!!!!!

vlastusss
24. okt 2010

@letenka 😀 😀 ja sa na to tesiiim 😀

pepinka79
24. okt 2010

@mikailla ty ved ti to pristane na všetkých 😉 pozri prinajhoršom pacni takú akú mám ja 😀 😀 😀 tam budeš určite sama so sebou spokojná 😀 😀 😀

weverka11
24. okt 2010

@mikailla ty si trubka! 😀 ved si aka fotogenická!!!!!!!

vlastusss
24. okt 2010

@pepinka79 😀 tak moja mama sa mi snazi tiez radit a tak..ale tak vypocujem si ju a to uz je na mne ci pocuvnem..a ona to dobre vie..he 😀

pepinka79
24. okt 2010

@weverka11 ok moj dal len jedno 😀 😀 😀 ja nebudem šoférovat bo budem zvonom tahat tiež bábo aby sme teda už išli spolu šak nech ušetríme za benzín 😀 😀 😀

weverka11
24. okt 2010

@pepinka79 😀 😀 😀 😀 😀 maš recht, kde ušetriš tam 😝 😝 😝 😝 😝 😝

pepinka79
24. okt 2010

@vlastusss no to ja už to ani počúvat nemožem dakedy bo to je stále to isté dookola 😀 aj jej poviem nech mi to nevraví a na dalšej návšteve to mám opat 😀

mikailla
24. okt 2010

@pepinka79 😀 😀 😀 presne ako vravis,ty si urcite spokojna s profilovkou 😀 ale potom budeme podobne 😕 😕
@weverka11 😵 si zlataa 🙂 dakujem ale fotegenicka budem na tej kreslenej ako ma pepinka 😀 ty chces babo 😀 ale nieeee,este si uzi tie pohyby,ja sa tak strasne bojim toho ze ked porodim zacne cas bezat este rychlejsie.... 😔 😔

vlastusss
24. okt 2010

@pepinka79 jooj tak to by som bola teda nervava 😀

pepinka79
24. okt 2010

@mikailla šak čo ved aj od spodu sme všetky rovnaké 😀 😀 😀 😀
no potom to poletí strááášne rýchlo teraz je to také dlhé čakanie a potom nebude človek stíhat všetko vnímat,no ale tak čo už ked už ved raz to von musí íst 😀

vlastusss
24. okt 2010

@mikailla ved mas super fotky..vraj roomka 😀 😀 ach si ma rozosmiala...

pepinka79
24. okt 2010

babulky nič proti vám,je mi s vami dobre ale mne sa už chce ...spat 😀 😀 😀 tak pádim bo určite zasa v noci budú bolesti tak aspon nech dačo pospím 😉 a nerodte ešte 😀 😀 ja už možem klistír mám zbalený 😀 😀 😀 dobrú a bezbolestnú noc 😉

weverka11
24. okt 2010

@pepinka79 no aj ja sa lucim, mne uz zacinaju, tak sa idem na to psychicky pripravit ☹

mikailla
24. okt 2010

@pepinka79 😀 😀 klistir uz mas,uz mozes rodit 😀 mam dost z Teba 😀 Ja nechcem aby to bezalo ten cas 😔 Tak dobruuu 😀 a ak ta to chyti napis ze uz bezis 😀
@vlastusss 😀 😀 no niekde na foto si aj myslim ze tam vyzeram ako romka ze ani nebudem davat radsej 😕

mikailla
24. okt 2010

@weverka11 dobruuuu 😔 😔 a neporod este 😀

nika147
24. okt 2010

@weverka11 pekne hore, mne už povedali, že ako je dole, vraj, aj keď sedím, tak ho už mám že na "stehnách" ale tiež si myslím, že o niečo muselo troška zísť, lebo cítim veľkú úľavu pri dýchaní 🙂

nika147
24. okt 2010

@mikailla neviem aké má miery, ale dozviem sa, keď sa narodí 😀 ved ty máš aké pekné bruško, naozaj 🙂

nika147
24. okt 2010

@pepinka79 ďakujem, ale tiež už mám pocit, že nemá kde rásť 🙂 a taaak už niekedy veeeľmi svrbí, ale neškrabeme sa, avirilko ma zatiaľ nesklamal 🙂

nika147
24. okt 2010

@letenka malá je nádherná, len nech je zdravučká a nech pekne priberá a rastie a maminka nech má plno mliečka a aby bola spokojná a šťastná 🙂