November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@majulienka333 ďakujem, no je zateplná tak dúfam, že zohreje 😀
@nika147 jooooooj ta daleko si 😀 ci akoze navrhujes dlhsiu prechadzku v ramci rozcvicenia sa pred porodom hej 😎
@weverka11 drzim ti palce, aby si to vydrzala - nic nerobit 😀 😀 skos s niekym na kavu, a relaxuj 🙂 ja som mala lazy den vcera, dnes uz som aspon zatial umyla riady, caka ma kniznica, spravit ten salat....a prave nam dosli objednane elektrospotrebice, ideme sa s drahym vyzivat. 😀 😀
@vlastusss to mas super, ze muz je vzdy na tvojej strane, tak to ma byt. aj ja to mam tak, on sa ma zastane aj pred mojou rodinou. daj fotky kocarika 😀 aha, to je pravidlo???? ze len 2 s manzelom??? to je trosku divne, lebo ja som tiez dala uz davnejsie viac, a bola som v soku,ze mi zmizli. 😒 trosku mi unika zmysel.
@majulienka333 nooo, tak nejako, alebo ako som napísala aj @peha81 dáme si rande niekde v strede, aby to bolo vyrovnané na km 😀
@peha81 ja ich supsnem do fritezy a uz len cakam, na staru znamu vonu 😀 kebyze mam stat pri nich, tak isto nebudu ani ziadne hranolky...ale pojdem este dva krat pred zrkadlo a rozmyslim si aj hranolky 😀 lebo budeme nakoniec este pred porodom musie rozsirovat aj zarubne 😅
@peha81 praveze brusko mam velke dost,a minule spominal ze som asi o týzden viac.ked ma babka videla povedala ze nevydrzim uz ani 3 tyzdne,ze urcite pojdem o dost skor,a nie je to presne,moze mat o 200 g menej,je to len priblizne.
a pribrala som malo,dokonca od poslednej poradne som ani nepribrala,ale este som aj deko schudla,ale sestricka povedala,ze to nevadi,ze babo si berie zo mna,bo ja som bola pred tehotenstvom dost pribrata.a zevraj je mozne aj to ze uz vobec nepriberiem
@nika147 jedine tak, ale ja neviem ci by som po stanicu dosla 😀 nie to este niekde na stredne slovensko, kebyze som u mami v HE, tak uz Ti zvonim pri dverach 😀
ja som si dnes kúpila aj vanilkovú zmrzlinku, júúj už sa teším ako si z nej naložím a polejem čokoládou 😀 , to bude maškrta 😎
@majulienka333 tak to nemáš ďaleko, keď si v HE, mm tam chodí každý deň z práce po firmách a nie si od nás ďaleko 🙂 urobím ti aj kávičku 🙂
@klaudialip inak aj mne sa zdá že na to že si v 35. týždni je bábatko dosť veľké 🙂 , takže môže byť že to bude aj skôr alebo to bude malý valibuk 😀
@kraviatko no neviem,mz s manzelom nie sme velmi velky a ked sme boli mali ani sme neboli,ale ved uvidime,mozno ked pojdem o 2 tyzdne k dr.tak mi povie,chodte si domov pre tasku,je najvyssi cas rodit :D
Baby ja mam chut na pecenu husacinu, s mastenymi loksami a kapustou ☹
Inak manzelovi sa vaha velmi paci,ten od zaciatku chcel aby malo babo aspon 4 kila,ja som nechcela,ale asi to nijako neovplyvnim
@majulienka333 och, dala by som si, ešte som to v živote nejedla,ale určite by som to chcela ochutnať a k tomu červené vínko, och mňaaaaaaam 🙂
@nika147 momentalne zijeme v BA, takze to mam velmi daleko k tebe, jedine ze fakt ked pojdem na vychod k tej mame, tak dame dake mamickovske rande 😉
@majulienka333 nooo, ja som myslela, že si teraz na východe u mamy, nejako som to nepochopila, to nič, to sa stáva 🙂 ale určite by sme si potom mohli dať mamičkovské rande s deťúrencami 🙂
@majulienka333 joj husacinka, mňam no nerob mi také chúťky, lebo asi odpadnem 😀

@klaudialip to uz v tomto tvojom týzdni má tolko??? vela,,,nás mal v 37tt 2700g,,,no ale ze nebude velký,,,a ved aj ty si hovorila, ze si vela nepribrala a más malé bruško,,nie,,,kde sa to tam berie? 🙂