November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@cistko asi som trochu vyplasena, je to nase prve, vlastne druhe, jedno som potratila, a tak sa bojim aby vsetko dopadlo dobre, ale snazim sa pozitivne mysliet lebo viem ze to mimku nerobi dobre, ale dobre mi padne precitat si povzbudive slova, dik
@camilla_1 a clovek si berie tie ich slova ako za sväte, a oni dakedy taky necitlivy 😠
@danielita13 no ja som bola na pásoch v 36 týždni, a tá sestrička čo tam bola povedala, že je to OK, a moja lekoška tej sa to nepáčilo, lebo prvých 10 minút to tam skákalo hore dole, ale potom ako keby sa ukľudnilo a už pekne rovno ..., 🙂
joj troška som si poležala, ale nemala som kľudu, lebo moje babenko sa asi naozaj chce dostať von, tak ma strašne pichalo do spodu, že som ležala v jedno kŕči so zavretými päsťami ☹ , tak aj teraz ma sem tam tak pichne dole že až poskočím na stoličke 😅
@nika147 ak by to nebolo ok, tak Ti určite niečo povie, že sa mu tam nepáči ..., ale ja verím že aj keď mi to tam skákalo tak je všetko v pohodke, v piatok keď som bola v poradni a počúvali sme srdiečko s tým prístorjom čo merá aj nejaké hodnoty /to zas ja neviem ako/ tak povedala, že je všetko v poriadku, hodnoty ako majú byť ... 😅 ale že čo ako aké hodnoty .... neviem
jee, mne prave odisla velmi prijemna navsteva 🙂 moja byvala spoluziacka a kamaratka, tak som rada, ze som nebola sama zas 😀 no a nic som dnes nespravila, ani nespravim, ani riad neumyjem.... Nič, len hnijem 😝
čo sa týka toho zušlachtenia sa, ja už sa nemozem dočkať toho, ako si pekne spravim nechtíky, pojdem ku kozmetičke aby mi zas dala nejaku kyselinku na ksicht, alebo nieco po com nebudem vyzerat ako pubertiak.... Vlasy som sa rozhodla, ze necham tak, mam ich teraz veeelmi pekne, take niže lopatiek a najlepšie je, že uz nemam ani ofinu, takže ich vypnem do copu a je pokoj... Ale hrooooozne sa teším na bedrové rifle a vysoké čižmy 😀 už sa ich nemozem dočkať 😀
jáj zas nestíham čítať,,,chýbajú mi 2 strany 😖 tak konečne sú tie zemiaky v rúre,,,moja rýchlosť práce sa blíži k 0,,,robím ich asi od 11 hodiny a teraz o pol 3 sa konecne dostali do rúry 😀 ale to mám zato ze sem chodím narýchlo čítat, potom k mamči pokecať, potom pride segra s deckami,,hrúza,,,no a potom si hovorim ze dnes nebudem nic robit,,,sak ani si neodýchnem ked zemiaky robím 3a pol hodiny 😀
@peha81 😀 ja som svoje este nezacala ani supat, tak moja rychlost je hlboko v minuse 😅 ale snad budem dnes este nieco jest 😀
oj a to aby som zacala je stresovat preco mne nikto nedaval ziadne pasy 😀 😀 😀
ja som si akurat spomenula ze nemame ku obedu knedlik tak som to riskla nechala jakubka spinkat a sup do obchodu, popri tom som obehla aj postu ze doporuceny list zo socialky ja ze uz vymer materskej a to mi prislo z emi neuznavaju pn a nevyplatia ani korunu, rozumie sa tomu niekto?.... 🙄
@majulienka333
@peha81 som na tom tiez tak podobne a to som si dnes povedala kolko toho stihnem 😅 som prisla od lekara som tu zasadla precitala co nove na fb co nove tu, pozrela maily, nakrmila drobca ulozila ho spinkat a az teraz som sa zdohadala ze sakra kolko je to uz hodin ved to uz muz coskoro pride a ako to tu vyzera nie ze som nic nespravila 😀
@weverka11 ale nehnijes, len rastieme na gauci do krasy 😀 ...no moje zuslachtenie zatial spociva len v pravidelnom koseni a uprave podvozka aby sa doktor nezlakol 😅 a na vlasy mi pozerat nemusi... 😎
@cistko
beru to ako rutinu alebo ja neviem co ....v 20tt babetku zistili defekt na srdiecku a vodicku okolo srdiecka ...som odpadla skoro v ordinacii ...lekar na to len povedal, ze je po nocnej a treba to skontrolovat este lebo je unaveny ...´´svina´´ a vraj najlepsi odbornik v SR....na druhy den sme sli do Sace za Dosedlom a ten sa mu vysmial doslova , no a ostatne kontroly boli rovnake nic nikdy nenasli cize o tom to je ked sa im nechce,tiez to beru ako pracu cest vynimkam a zeny potom mozu umierat od strachu a absolvovat amnio.zbytocne stresy predtym nebolo nic a vsetci sme okej !
@danielita13
Viem,clovek im veri ved su lekari .....aj oni sa mylia dost casto !
@nika147 nerozumiem tomu...od 10/9 som mala nastupit do prace pretoze mi skoncila jakubkova materska kedze 9/9 dovrsil tri roky, v praci sme sa vsak dohodli ze pokial to bude mozne mam sa nechat vypisat pn lebo sa im neoplati po troch rokoch ma do niecoho zaucat na cca tri tyzdne kedze od 4/10 som mala nastupil na dalsiu matersku...
tak som sa dohodla s gynekologom ze ma vypise ze nieje problem...aj vypisal..z prace preplatili tie prve dni...netusim kolko to je teraz a zo socialky prislo ze nemam narok na nemocenske lebo...mi 28/3/2008 zaniklo. Zamestnavatel oznamil ze som bola od 29/3/2008 do 10/9/2010 mala prerusene povinne nemocenske poistenie z dovodu cerpania rodicovsekj dovolenky a nove nemocenske poistenie vzniklo az 10/9/2010....
Ako mam tomu rozumiet???????
To ako keby normalne nastupim do prace ale nedajboze po tyzdni si zlomim nohu a idem na pn tak nedostanem ani korunu lebo som predtym cerpala rodicovsky prispevok??????
@cistko ani mne nikto ziadne pásy nerobil,,to robia u nas v pôrodke a ja ze tam nemusim ani ist, az ked budem robit,,to mi povedal môj dr.-on je súkromník, takze s nemockou nema nic,,hm tak neviem,,ale isla by som,,,len nemôzem sa im tam dovalit ze by som toto chcela,,ked ma tam nikto nikdy nevidel 😖
@camilla_1 tak toto je fakt svinstvo!!!!! mojej kamoske povedala dr. ze neni tehotna, ze to je nádor -samozrejme ze bola tehotná, no a potom jej povedala, ze teda je tehotná, ale ze to malé je nejake asi poškodené a že bude postihnuté a nakoniec ze má len jednu oblicku a druhú zakrpatenú - no a malá má už teraz 5 rokov a je úúúúplne v poriadku a zrdravá jak repa a nááádherná!!!

@danielita13
Konkretne s monitorom taku skusenost nemam ale tiez som si zazila svoje ked sa lekar smial a mne bolo do placu ☹