November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@weverka11
Uz som sa stretla s takym pripadom,ako chapem tiez su ludia lenze ide o princip aspon tehotne zeny by mali usetrit a spravat sa na urovni....Za tych 8mes.som si toho presla dost no stretla som aj vynimky ktore mi pomohli ... A este som zabudla poznamenat,ze mi dokonca navrhol ze do 24tt sa da ukoncit tehu .Aspon keby si uvedomil co povedal vo vete predtym ze to treba skontrolovat ....Mesiac sme nespali kvoli tomu ze on sa dobre nevyspal a nataral´´hovadiny´´ Preto moj nazor...netreba vsetkemu verit ...
@cistko no je to trošku hlúpe, že keď ideš normálne na PN a sociálka ti to nechce preplatiť, a to že nemáš platené nemocenské, že bolo prerušené zamestnávateľom, tak to platí štát, kedže si bola na materskej a brala rodičovský príspevok, nechápem, prečo ti to neuznali, ja by som sa na tvojom mieste opýtala na sociálnej poisťovni, že kde je problém..
..ja som tiež bola na PN od 2009 a všetko mi preplatili a od 16/09/2010 som na materskej a tiež mi už prišli peniaze, papiere od sociálnej poisťovni ešte nie, ale tiež mám prerušené nemocenské, kedže zamestnávateľ je od toho oslobodený, keď som na materskej...
Ach dnes je zly den ☹ ☹ tehotna zena sa rozhodla presuvat nabytok ☹ pichlo ma v lonovej kosti a ako keby som mala zaseknute nieco,ledva prejdem na wecko,nadajte mi niekto........... musim povedat,ze sa nestazujem na bolest ale skor na strach ...
@mikailla vyser sa uz na zahniezdovacie instinkty a oddychuj!!!! Sily setri na porod, takze maximalne preloz nejaketo smietko, ci hrncek a nic viac!!! Teraz lahnut, vylozit nohy vyssie a oddychuj a keby daco, ako pise wewerka, nech ta drahy zoberie k lekarovi..
Baby dnes som bola na pôrodnici na poradňu, všetko ok. Otvorená na špic prsta, prietoky v poriadku výsledky sterov a moču super! Patrik má 3400 + - 200 a už sa len teším kedy to na mňa príde a malý tu bude už konečne s nami. 🙂 🙂 🙂
zas ma bolí spodok ☹ ale nie tak ako predtym, teraz len taka tupa bolest ako menštruačná v celom podbrušku, krče nemam, skorej taka nepretržitá ☹ ☹
tak uz mam aj krče... ☹ ☹ ☹
žienky, dnes ste čosi všetké ubolené, len pekne oddychujte, nič nerobte a v žiadnom prípade nepresúvajte nábytok!!!!!!! ako naša @mikailla, ty, keby si mi bola po ruke, tak dostaneš po zadku ako malé dieťa 😠
..@wewerka11 s tebou to vyzerá naozaj tak, že budeš asi druhá v poradí, kto nám tu porodí 🙂 nožičky na stôl a leňošiť, ale verím ti, že v tých bolestiach a krčoch sa určite nedá len tak sedieť s vyloženými nohami, skús si dať sprchu, možno ťa to prejde...
...my sa ideme s mm zrelaxovať niekde na bazény, ja síce nie, ale aspoň mm áno, ja budem niečo papať, pokiaľ on sa bude kupkať 😀
@weverka11 a myslis, ze dr. House ti pomoze? 😉 stale to iste?
@e.l.i.e.n.k.a furt to iste 5-6 krčov tak po 8-10 minutách a potom aj styri hodiny nic... aj pol dna... a potom zas... dokolečka... Ale kamoska hovorila, ze ona to tak mala cely mesiac pred porodom a aj prenasala nakoniec. teraz nemam az táááke silné, ale niekedy som porad do klbka schulena jak to bolí 😒
a dr. House ví vsetko, takze mosí pomoct 😀
@weverka11 to prosis, aby tie 4 hodiny bez, boli nekonecne..a ked si lahnes na bok, jednu rovnu a druhu pichnes pod brusko, nepomoze?
dr. House je klacek, 45 minut múúúdry jak fracek! 😀
@e.l.i.e.n.k.a ked si lahnem na bok tak ma tam akurat tak krpec dobre kopne! no nic House konči, idem si ja do tej sprchy.... Ty mas nejaku naladičku, tušim sa zadarilo 😀
@mikailla no to s tým presúvaním nábytku asi fakt nie si sama, ja som zase pre zmenu nastavovala dcére dvere do detskej izby lebo sa stále otvárali, tak som ich zložila z pántov a trochu som to tam "štelovala" 😀 a podarilo sa 😎 , tak som so sebou spokojná 😀
až potom ma napadlo že sa mi mohlo čosi aj prihodiť 😅
takže radšej už nič také nebudem robiť a Ty sa tiež šetri 🙂
@weverka11 musis si vybrat, co menej boli, ci kopance, ci krce! Moc to neprehanaj s tebou vodou, setri si spotrebu az do porodnice, kto to bude platit! 😀
ale prd, mm este v pracicke, a ja mam tie tabletky na kvasinky "globulu", co ti vsetko poseru! 😀 6 dni vkladania za mnou a 6 predomnou..
bože na mňa už padá taká rozcitlivenosť, keď vidím nejaké bábatko v telke tak sa mi chce plakať až mám zimomriavky 😅
☹ ☹ ☹ ☹ keby som bola vydata tak sa teraz asi rozvadzam ☹ ☹ mam chut nakopnut chlapa do gul. Tak prosim ho nech povysava pred tym ako pojde hrat futbal,nech si pomopujem kym budem sama v byte,hej hej,teraz sa oblecie ze nestiha. Na moje hnacky povie ze som sa zas objedla a na moju unavu ze to mam za to kedy chodim spavat. No hrozny den. Neviem co mi je 😔 😔 😔 😔 😔 😔 Na bolest v panve si idem dat paralen az potom budem volat do nemocky ak nezabere 🙄 🙄
jaj, baby, hrozi mi vyvolany porod ☹ mam sa toho bat?
uf a ja som doteraz surfovala a zistovala co to rozhodnutie 😉 som z toho nestastna az horuci pot ma oblieva pri myslienke ze mozno nebudem mat narok ani na matersku....zajtra idem hned rano na socialku tak hadam budem mudrejsia, drzte palce...
to mam za to ze som chcela mysliet na nieco ine a nie na porod, tuto noc sa mi o odtecenej plodovej vode zarucene snivat nebude skor budem v mrakotach rozmyslat nad sedou buducnostou bez materskej 😕
Kocky aj vam sa stava ze citite nejaku cast bruska akokeby strpnutu? Neviem to presne vysvetlit ale nie je to tvrdnutie,ale ako keby malo dajme tomu hlavicku na jednom mieste dlho tak tedy citim take oko keby vam strpla ruka alebo noha hehe
@luckaar no neviem či sa máš báť, ja som pri prvom tiež dostla vyvolávačku, lebo som sa neotválala, keď som došla do nemocky bola som na 4 prsty a takto ešte ďalších 8 hodín rovnako tak mi dali vyvolávačku, 2 infúzky a to som musela ležať a pretrpieť tie bolesti, potom mi napichli EPI, a bolo v pohodke 🙂
@sofhia noo veru len dve sa daju dat..heh...aj ja som to nejako prehliadla ale oni mi potom napisali ip ze mi museli zmazat foto... 🙂 kociarik dam uz len zajtra na net, pred hodkou aj pol som sa vratila len domov od rana..nohy ma tak bolia a clenky mam riadne teda ☹ ☹ napapala a hor pupkom vyvalila....bo mala nepokojna a take bolesti som uz mala 😖 😖

@peha81 asi tak nejak, ja neviem ci to robia ako to robia a kde to robia, pamatam si pri jakubkovi ale tos u tri roky som posledny mesiac chodila na uzv uz do nemocnice s mojim lekarom som nemala nic spolocne, jednoducho ako zacali kazdotyzdenne prehliadky mala som chodit do nemocnice, bola som tam raz ked mi spravili prietoky ze je vsetko ok, potom som bola za lekarkou ktoru som si vybavovala k porodu a ta mi povedala zep odla uzv je vsetko ok aby som dosla o tri dni ze spravi vysetrenie zdola ze take tri tyzdne mame cas a ja som do dvoch dni porodila 😀 😀
a teraz je to vraj ine ale preco neviem ale az do konca budem chodit ku svojmu lekarovi, do nemocky sa uz vraj nechodi, viem ze niektori lekari kontorluju aj prietoky ten moj nie....vzdy spravi uzv a tot vsjo...povie ze dobre tak ja ze dobre a idem het 😉