November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@luckaar neboj, dnes sa vyvolavycky davaju v nemockach dost casto, maju s tym vela skusenosti..uzijes si vsetko, co k prirodzenemu porodu patri 🙂 urcite to bude dobre 🙂 nechcu, aby si prenasala? aby malinke nebolo prilis velke?
😒 @mikailla no ja som sa aj chcela, keď sme čakali prvú dcérku ale potom akosi boli starosti s bábatkom, bytom a všetko dohromady, kopec problémov a tak .... 😒 , ale mne ten papier akože ku šťastiu nechýba, žijeme spolu ako manželia, jediná výhoda je asi len v tom, že v prípade nášho rozchodu nemusíme behať po úradoch 😀 , ale inak si nažívame tak v "norme" 😅
@luckaar aspon nebudes mat mokro v papuciach 😀 😀 😀 ked plodova voda vravi goodbye!
@mikailla su tí chlapi vsetci na jedno kopyto!!! vytocia nas v tej najnepravejsej chvili!!!!!!!! ten moj zas chrape pri futbale, som ho poprosila, ci mi nezajde do obchodu pre zavarane mandarinky, lebo ma mooooc velka chut chytila a on ze za chvilku zbehne a zaspal!
@e.l.i.e.n.k.a tepla voda pomohla, ja by som v nej zostala tusim aj do porodu a nevyliezla... 20 minut som tam bola strcená, ale vydrzala by som tam aj hodinu, len to nechcem prehanat... Ja som rozmyslala, ze to moze byt aj tym, ze som tam skrcená (hlboká vanička sprch. kút) do klbíčka a nikde ma nič netlačí, tak si aj tie svaly odpocinú, lebo takto ked lezím tak ma krpál strasne kope az sa odrážam od matracu 🙄
@mikailla
@vlastusss
@e.l.i.e.n.k.a lebo mam teh.cukrovku, tak aby som neprenasala....ked sa maly nevypyta sam, tak 3.11. idem do nemocnice.....som pocula, ze sa to robi tabletkou alebo injekciou a ze ta tabletka neni dobra, ze to dlho trva, tak nevim, ci si budem moct vybrat... v stredu idem do poradne, tak sa musim na setko popytat, kedy presne mi to xcu spravit a akym sposobom....ale zatal to nevypada, ze by sa malemu xcelo ist von ☹
@e.l.i.e.n.k.a ale to cekani na kontrakcie, to bude hrozneeeeee 😒
@mikailla no chlapi, to je kapitola sama o sebe 😒 Veď oni by umierali už od začiatku tehu, nie to ešte na konci. A my keď sa posťažujeme, tak si za to môžeme samé, lebo sme sa prejedli a podobne 😀 Mňa napríklad začne páliť záha hocikedy v priebehu dňa, nielen po jedle, takže to nie je o tom prejedaní. A jeden "výlet" do Tesca a ja som unavená ako keby som bežala maratón mieru 😀
Ja musím toho môjho dnes pochváliť. Ráno išiel so mnou na poradňu, pekne čakal, kým sa vybavím. Potom sme išli do pôrodnice na prietoky, tam čakal dosť dlho na chodbe. A to ma ešte primár poslal na pásy, tak tam chudáčik môj, zase čakal na chodbe dosť dlho 🙂 Ale ani slovíčkom sa neposťažoval. Inak prietoky aj pásy máme v poriadku, tak som rada. Moja doktorka mi dnes brala ster na toho streptokoka, tak o týždeň si mám zavolať na výsledky. Myslela som, že už budem odteraz chodiť len do nemocky na poradne, ale vyzerá to, že asi budem až do konca k mojej doktorke chodiť, nie že by som sa sťažovala 😉
@weverka11 no ako vravis,ze su na jedno kopyto asi. Normalne som sa rozrevala,lebo ani riady neumyl a ja tu cely den skapinam bolestami. No asi som si este aj sama na vine ze ma nieco boli 😖 a to chce aby sme sli po futbale do obchodu tak to si ma bude musiet kupit niecim velmi peknym aby som sa oddula. 🙄 🙄 boze ako ti zavidim,ze ti ta tepla voda pomaha, ja by som sa tak prasla do teplej vane alebo horucej sprchy 😔
@luckaar v tomto sa podla mna vobec nedrz toho ked niekto povie,ze ci mu tabletka pomohla alebo nie,kazde telo je inaksie.
@luckaar dnes mi znama hovorila, ze ked rodila druhe, dali jej v Skalici akusi rychlu infuzku, ze do pol hodinky porodila, takze mozno aj tebe daju tu sup-sup infuzku..aj ja mam tehu cukrovku, ale nikto mi nikdy nepovedal, ze porod budu vyvolavat, asi budem mat male slúúúne 😀
@kraviatko ja mam tiez ten nazor,ze mi papier ku spoluzitiu nechyba. Mozno by som sa aj vydala dakedy ale len rodicia a svedkovia... A kedze mam velku rodinu bola by cela rozhadana a urazena,. 🙄
@jenta jooj tak ako pises... ja nepotrebujem ani prechadzku po testu staci umyt riad a som unavena. Nezvladli by to chlapi,neexistuje. Ked mu poviem ze si predstav,ze mas ty vytlacit pipikom dieta a on povie noo to je nieco ine a ja na to,pre mna je moja "ona" tak isto citliva ako pre Teba to tvoje..... 😅 😅
@e.l.i.e.n.k.a to asi vacsina rodicov tak vnima 😎 ze nebude spolocne priezvisko 😕 Neviem preco mi ten mop lezi cely den v zaludku 😖 😖
@weverka11 🙂 🙂 😉 esteze pomohla..to musi byt zvuk, ked sa otacas, staci mi, ked sa otacame pri dychani 😀 😀 😀
@mikailla
@e.l.i.e.n.k.a no šak chlapi 😠 , ja som sa dnes preto naťahovala s dverami, lebo som mu to už vravela asi pol roka že sa tie dvere otvárajú keď ich chcem privrieť a on že to sa nedá on nie je "dverár" 😀 , no tak tak ... a som pyšná že som to zvládla na jednotku 😎 , a kôli tomu sme sa aj včera pohádali
@weverka11 myslis, ze to bol Harry Potter alebo ten Koho netreba menovat??? 😀
@kraviatko este aj plodit deti sa naucime same 😀 nato chlapi tiez nemaju papier ani skolu a dokazu to!!! ale si sukulka 😉
@mikailla tak ho vypluj, mozno aj z toho si taka ubolena 😉
joj dievčence už som tu asi pridlho, začínajú ma bolieť akosi nohy a prdel 😀 , takže Vás opúšťam, možno ešte dobehnem, zatím čafte 😎
@e.l.i.e.n.k.a ja si tiez myslim,ze ked su zeny take samostatne na co su nam chlapi,nejak to mohla priroda domysliet,ze by sme si spolidili same deti 😀 Idem ho vyplut 😀 😀 mozno pomoze.

@cistko ahoj cistko, viem presne ako sa citis. ja hoci som 7 rokov pracovala v kuse bez PNky, nemam narok na matersku nakolko som ku koncu febr. tohto roka skoncila - zrusili firmu, nenasla som hned k 1.marcu pracu, tak som sa musela zahlasit na urad prace. za par dni som zistila ze som tehotna, dokina ma vypisala na pn-ku, ktora este bola v ochrannej lehote. ale po skonceni pn-ky pri nastupe na matersku mi na SP povedali, ze nemam narok na matersku. takze som dalej na urade prace dokedy sa mala nenarodi - aj s podorou, a od narodenia len s rodicovskym prispevkom. je toto normalny stat ??? 😒 ale uz som sa s tym nejako zmierila, hlavne nech mimi bude zdrave a v poriadku. hold sa bude o nas musiet postarat manzel. rozhodnutie ja sice este nemam, ale aj po rozhovore s pravnikom, ma v tom utvrdil....