November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@pepinka79 no paráda teda 🙂 dufam, ze mne povie vo stvrtok to isté 🙂
@mikailla @e.l.i.e.n.k.a jajajajaj, reči reči, ale počkajte jak by vám ten klacek chýbal 😀 kuknite na pepinku jaka je dnes spokojná 😀 😀 😀 😀 ta dnes dostala a na ziadne bolesti sa nestazuje!!! Mali by sme si brat príklad 😀
Kde je bamarama zacala riesit to s tym zamknutim temy,podla mna dobry napad,zacina mi vadit ze nas hockto moze citat,aj foto by som si zamkla,len musim zas album od znova vytvorit... 😒 😒
kurnik, uz je hore kasanova a nemozem ho presvedčit, aby mi isiel tie mandarinky kupit 😠 😠 😠 😠 , tusim ten rajský plyn pustim jemu zo sporáku... doprdele, sak my doma ani zavedený plyn nemáme, co mu mam strcit hlavu do tej elektr. rúry??????????????? 😎
@weverka11 no fakt som od rána spokojná a to som mojho ani nemusela prehovárat len som mu ritku otrčila a no šak teda je to len chlap 😀 😀 😀 moja mama tak sexovala jeden večer a ráno bola sestra na svete 😀
no tak vidíš čo treba pred poradnou robit,takže štvrtok je tvoj 😀 😀
@mikailla ale neponúka vraj v zahraničí ale to už sme sa tak skorej zo srandy bavili,bo som sa pýtala či sa aj nejaké iné utlmováky používajú okrem epi 😀 no poviem ti primár anesteziologie a taký sympoš 😉 😀
@weverka11 tak ho vykopni a slub mu, ze sa postaras o jeho klacek..mozno drobcek nebude kopat teba, ale jeho!!!
@pepinka79 a vybuch plynu bude u teba 😀
@pepinka79 oooo akurat odisiel do tesca pre mandarinky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 asi ma vycitky za tie vcerajsie pivá! inac rano o pol siedmej mi dnes poslal paradnu sms - síce samé pravopisné chyby, ale aj tak bola dobrá, nieco v tom zmysle jak ma miluje a aj maličké a tak blablabla.... hryzlo ho svedomie... 😀 jej veru nevim ci mu dneska nedám za odmenu 😀 😀 😀
@weverka11 no chlap jeden,nie je ochotny ani len potreby tehotnej zene splnit,tiez by som nakopla... ale s tym plynom 😀 😀 😀 😀 asi mi cvrkne 😀
@e.l.i.e.n.k.a fakt sa dava az po porode,ci to len tak ... 😅
@pepinka79 uz som sa zlakla ze doma postupila moderna technologia a ze aj doma fici rajsky plyn 😀
A co musim urobit ja aby mne dal za odmenu ???? 😕 😕 😕 😕 😕
@mikailla to len tak, aby sme sa dostali do raja 😀
@e.l.i.e.n.k.a nevadí my sme teraz dojedli špagety a v masku bolo fazulí..... 😀 😀 😀 možeme si dokládat 😀 😀
@mikailla no to u nás postúpilo ale tak možno ešte o krok naspat 😀 ved čo som si čítala podmienky tej anestézie že cez den ti ju dajú bez problémov v prac.dobe ale nesmieš pre nou 6 hodín jest a pit... 😕 no kto to kedy videl že cez den nejest a nepit a v noci ti ju asi nebude mat kto dat bo je ich málo a ale v noci by to púritom šlo bo vlastne v noci tolko nepiješ a neješ....tak akože celkom sranda 😅
@weverka11 jáj to moj mi lásku velkú vyznáva ked má vypité troška 😀 😀 😀 vtedy mi hovorí toho kopec až ma to jeduje 😀 😀 ale tak len nech ti ju vyznáva a kašlat na pravopis 😉
@weverka11 tie piva by som si dala aj ja, hrozne ma smadi, nealko to isti 😉
@pepinka79 takze u vas prdi cela rodina 😀 😀 😀
@pepinka79 si neviem predstavit ze mi 6 hodin nedaju pit!!!!!! ja pijem kazdych 10 minut tusim, ja som stále smadná aj v noci...
@e.l.i.e.n.k.a ja by som si zas strááááásne dala šampanské, ale stráááášne, od začiatku tehu mam chut na chlast 😀 😀 😀 mnam hubert de luxe 😝 😝 😝 😝 porad mam tusim orgazmus 😀
@weverka11 orgazmus a to ani stupel nevyskocil 😀 😀 😀
@e.l.i.e.n.k.a joj, no to by som bola asi doooost stastna 😀 na mna to vyhrkol minuly tyden prvy krat....tez som s tym vuuuubec nepocitala....som bola v soku! sa ma pyta, ci mam nejake otazky, ale sak mna nic v tej xvili nenapadlo...ale uz mam na papirku napisane, co ma setko zaujima okolo teho🙂 len aby to na teba nedoslo este skor jak na mna, sloníča potom nebude🙂
@e.l.i.e.n.k.a ešte nie ale v noci to vypukne 😀 😀 😀
@luckaar ale moja neboj sa,zvládneš to 😉 ved to je super aspon sa nato možeš pripravit a hlavne vyspat 😉 a konečne už budeš mat bábatko v náručí,všetky ti v dobrom závidíme 🙂
@weverka11 moja ja ked som rodila som nepila celú noc a pila som snád až poobede.... 😖 som bola jak vymačkaný citron... 😖
ved čo si nedáte pohárik dačoho dobrého? mne doktor povedal že pohár piva abo vínka raz za čas neuškodí 😉
@weverka11 😀 😀 pisem mu to denno denne do prace ale bez toho piva,asi to skusim s pivom 😀
@e.l.i.e.n.k.a ahaa 😀 😀 😀 ale mohlo by to dojst na SR dost to pomaha aj chlapom,predychat tu "bolest" 😠
@pepinka79 som sa zasmiala,ze postupila o rok do zadu 😀 to fakt sa nesmie pit a jest? ale to ma SR zaujimave pravidla 😕 😕 tu mozes stale dlavit aj pocas porodu.Tu sa dokonca ani krv nebere nalacno ako na SR. Bezne sa chodi poobede na krv a tak....
jak moze chlap dat tehotnej zene otazku, ci malé alebo velké balenie mandariniek 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 akoze mne by nestacila ani 5l piksla!!!
boze, ta visnova fidorka je fest dobraaaa!
@pepinka79 to pojdu zo spalne ine zvuky, ako z rana 😀
tak aspon usta ovlazovat budem, ked som smadna a hladna som znesitelne neznesitelna 😀 ale tam ma budu zamestnavat ine veci..a s tou epi, to je skor sranda, ze vacsinou ti ju nemozu pichnut!!!

ahojte kočky tak už som sa knečne dostala k pc...doteraz tu sedeli moji chalpi a hrali hru 😉 tak prietoky sú v poriadku bábatko tiež tak ako má,termín sedí a stihli sme aj pohovor s anesteziologom aj sme sa pobavili o rajskom plyne 😀 😀 😀 aj mm dostal poučenie cca 1 minútové 😀 neotváram sa,žiadny zápal ani v moči ništ tak som velmi spokojná 😀 a @weverka11 nepovedal ništ na to že sme sa mojkali tak možme pokračovat 😀 😀 😀 dnes mali o vela lepšiu náladu 😉