November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@luckaar to uz nebude mliecko, ale jesenka, das kavu a bude pikao 😀
aj vasi chlapi planuju zapit ked sa male narodi??? ten moj uz obvolal kamaratov, ze o dva tydne nech si na vikend nic neplanuju...boh ho chran, ked budem neco potrebovat donest do nemocnice a povi mi, ze je este ozraty...
@weverka11 no veru, takým De Luxe by som nepohrdla ani ja, to ja lúbim velmi velmi 🙂 Ale som si dala taký že záväzok, že do pôrodu už žiaden alkohol. Teda nie že by som nasávala jak posledná alpa, ale tak sem tam som si dala to šampáňo, pred mesiacom aj malé pivko čapované bolo 😅 Ale to už vydržím nejako. Ale môjmu som povedala, že keď pojde pre nás do pôrodnice, tak nech dá chladiť jedno De Luxe a dáme si do noštekov trošku 😉
@pepinka79 ja som sa tiež dnes v pôrodnici pýtala na EPI, že či treba na nejaké poučenie prísť, alebo čo, a primár, že nie, že mi dajú akurát dajaký papirus podpísať a to je všetko. No myslím, že keď ma drapnú poriadne bolesti, tak kludne mu podpíšem aj darovaciu zmluvu na byt 😀 Ale sa mi lúbi, že si ju nemusím dohadovať dopredu, ale keď si budem myslieť, že už to bez nej nezvládnem, tak mi ju pichnú.
Inak kombinácia EPI a rajského plynu pri pôrode by mohla byť celkom zaujímavá 😀 Žiadna bolesť a ešte sa pri tom aj pobavíš 😀 😝
@e.l.i.e.n.k.a nerob mi chute na pikao, dala by som si, ale je to kurna sladke.... ☹ ☹ ☹
@e.l.i.e.n.k.a 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jezis, kde je s tu konzervu 😠
@luckaar to k tomu asi patrí, že sa chlapi ožerú 😉 Ten môj teda alkoholu moc nedá, ale kamaráti sa už chystajú jak keby som mala minimálne trojičky porodiť. Som len zvedavá, aká bude realita, bo všetci bývajú v inom meste ako my, tak budú asi aj šoféra potrebovať 😀
@weverka11 ty si mi teraz inú chuť urobila s tými mandarinkami 🙂 Ale asi si načnem čerešne, bo mám už dva dni na ne chuť.
@mikailla nesmie bo niektoré pri porode aj grcajú....a ak by si pila tekutiny tak potom keby náhodou ti nemusia zabrat tie rozne veci ako epi a tak,to znižuje ich účinok... ☹ tak ti len namáčajú pery počas porodu aj to tak že len raz aby náhaodou nejaká kapka nesklzla do pusy 😖
@e.l.i.e.n.k.a no tak veru je to skorej do plaču 😢 a platí sa 100 v prac.den a 150 mimo prac.doby....plus 20 za rodinného príslušníka pri porode...
no neviem či nedojdu v noci policajti že rušíme susedov 😀 😀 😀
@luckaar neboj sa to zvládneš kedtak si daj si štamprlu pred tým 😀 😀
Picne ma z neho,tak on teraz zacal vysavat a prasit koberce ! tak to mu idem rychlo srtrknut mop do ruky a vyvalit sa k telke 😎 😎
ten moj chudácik mi akurat volal, ze uz nese mandarinky, ale nemá kde zaparkovat, co mu to mam ist ja odparkovat????? 😨 najhorsie je, ze ma ani tak nesere, ze sa trápi parkovaním, ale ze predlzuje moju agóniu po mandarinkách 😝
@jenta no ved to asi sa u nás už doktori nabalili na bytoch a došli im nato že to dávali podpisovat pacientkám pod narkozu 😀 😀 😀 tak už si musia dávat pozor 😀 jáj deluxe po porode budem asi pit celý den 😀 😀 😀 odstriekam si mliečko do litrovky a mm poviem nech celú noc "kojí" a ja budem bumbat 😀 😀 😀
moj chlap sa určite stne jak medved len neviem komu bude tú lásku vyznávat sa bojím že mi bude opitý vyvolávat celú noc do porodky a ja sa nevyspím 😀 😀 😀 počítam že sa to u nás bude zapíjat každý víkend 😀
@luckaar noooo, to by bol zaujímavý pohlad 😀 Neviem, kto by bol viac prekvapený. Či ty, keby si ho zbadala, alebo on keby sa na druhý deň zobudil v nemocnici 😀 Môj si "naplánoval", že ja porodím v pondelok (je jedno ktorý týždeň), budem 4 dni v pôrodnici a on si od piatka zoberie PN alebo OČR (pekne to má naplánované však 😀 ), tak neviem, kedy to potom chce zapíjať, bo mu to nedovolím tak skoro po pôrode 😀
@weverka11 😀 😀 😀
@jenta a po 18ke sa bude zapijat to, ze starosti vypadli z domu!!! 😀
a ja uz srotujem litrovú konzervu mandariniek 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 a sú parádne studené 😝 😝 😝 😝 😝 mnáááám
tak dnes som bola na pasoch a prvy krat mi povedali vahu mimi ze 2360g, tak take mensie bude asi babo...vidim ze ste zas riadne popisali, ja sa aktivne zapojim az zajtra ked bude mm v praci
@bamarama82 to nevadí,bude sa lepšie rodit 😉 a asi to bude chlapec tipujem 🙂 moj mal 3200 ked sa narodil tiež taký drobeček útly ale bol zdavučký ako repa a to je podstatné 😉
@pepinka79 dievcatko
Zeny ja beriem spat co som pisala ze by som sa rozvadzala 😀 😀 byt vysal pedantne vsetko po za nabytok a na mopovanie nedoslo,lebo ma pozval na veceru 😵 😵 Pekny vecer Vam zelaaaaaam 😉 😉
@weverka11 ty koki, tak ty máš riadne chute - po mandarinkách šunku 😀 Aby si nestrávila noc na záchode 😉 Ja už papám čerešne a tiež sú mňami 🙂
@bamarama82 aj ja som bola, ale mne ani teraz nepovedali váhu 😒 A aj keď je drobnejší, to nevadí, hlavne keď doktor povie, že je všetko v poriadku 🙂
@e.l.i.e.n.k.a a @pepinka79 😀 😀 😀
no ja som tusila ze bude mensie, ved v tom malom bruchu nemoze byt zazrak velky... no snad to bude ok. ja stale neviem kde budem rodit

@weverka11 opytaj sa ho, ci si da male alebo velke pivo!!! pochopi!!! 😀