icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

jenta
25. okt 2010

@weverka11 😀 Tak ja keď som brala z chladničky mäsko pre psa, tak na mňa žmurkala zemiaková kaša a obrátený rezeň 😅 Tak som zvedavá, či ešte aj pri tom neskončím 😀
@mikailla tak ty sa teda máš 🙂 Mohol by aj častejšie robiť čo? 😀
@bamarama82 už ti povedali aj pohlavie??? 🙂

bamarama82
25. okt 2010

@jenta ja som uz dlhsie vedela len potvrdili to iste, takze male dievcatko bude

weverka11
25. okt 2010

@bamarama82 takze budete mat predsalen tu Larku? či vyhrá tatino s Vaneskou?
@jenta reznov som sa prejedla minulý štvrtok, od toho mam zas az do vianoc pokoj 😀

bamarama82
25. okt 2010

@weverka11 neviem neviem, akosi sme to nechali zatial tak, asi kazdy dufa ze ten 2.ustupi...

luckaar
25. okt 2010

@jenta to by si dlho u mna zehlil, keby som ho tam nachytala🙂 mne tez uz naplanoval, kedy by bolo najlepsie, aby som porodila...na take blbosti maju rozum, ale ozehlit plenky ani za nic...

weverka11
25. okt 2010

tak som sa zasmiala teraz 😀 tatino ze: mali by sme si kupit nejaku spoločenskú hru, aby sme mali čo robit po večeroch 😀 😀 😀 😀 no ja z neho dneska umrem 😀

jenta
25. okt 2010

@weverka11 on si myslí, že bude mať čas na spoločenské hry??? 😀 Dones mu pakel plienok nech sa učí prebalovať radšej 😀 Jááááj som sa inak pobavila teraz 😝
@luckaar vidíš, chlapi len na somariny myslia 😀
@bamarama82 tak super, že sa tvoja predtucha splnila. Ja som si tiež stále myslela, že bude dievčatko a nakoniec bude pipík 🙂 Ale hlavné je aby boli zdravé 🙂

weverka11
25. okt 2010

@jenta no uznaj 😀 ... ja si zasa celu dobu tehu myslim, ze budem mat chlapceka, dievcatko bude pre mna ooooobrovské prekvapenie, ale tiez budem rada.... my nevieme vobec, nikdy nebolo nič vidiet

luckaar
25. okt 2010

@weverka11 ty brdo, ten ma predstavy, mala by si ho rychlo uviest do reality 😀

weverka11
25. okt 2010

no nic dievcence, idem off, lebo ma bolí hlavička akosi... Dobrú noc a všetkým nam prajem, aby sme sa pekne vyspinkali aspon do pol desiatej 😀

jenta
25. okt 2010

@weverka11 no u nás si aj môj myslel, že bude dievčatko. My sme mali problém dohodnúť sa na mene pre chlapca, lebo čo som chcela ja, to sa jemu nelúbilo 😒 A pre dievčatko sme mali vybraté meno už niekolko rokov a to sme nezmenili 🙂

letenka
26. okt 2010

@mikailla no vies, my byvame so svokrovcami, takze okrem starosti o babatko sa nemusim s nicim stresovat...neviem ci by som bola taka vytesena keby som musela vsetko zvladat sama, najma teraz ked este nie som vcelku fit, tie stichy sa hoja pomaly 😒 ....takze som svokre vdacna, ze sa stara, i ked niekedy az prilis... 😝 ale vsetko ma svoje pre a proti 🙂

pepinka79
26. okt 2010

holky vstávat a cvičit 😀 😀 😀 tak akú ste mali noc? ja tak v norme 😉

kraviatko
26. okt 2010

Dobré ráno, no ja som opäť nič nespala, boleli ma kríže a brucho a potom som sa až do rána prevracala z boka na bok ☹ , dnes sa celkovo necíim dobre, vonka je hrozné počasie, asi mám nízky tlak .... dnes musím ísť vybaviť ešte nejaké doklady na matriku, poštu, lekáreň .... a tak ....

no a samozrejme urobiť obedík 🙂

nika147
26. okt 2010

dobré ránko žienky, tak dnes máme za sebou poradňu a je to na prd ☹ ...zo spodu ma nevyšetril, tak nevieme či sa otvárame alebo nie, poslal ma na ctg- tie pásy, tak tam tiež mi nič nepovedali, takže dokopy som sa nič nedozvedela ☹ a povedal, že keď do týždňa neporodím, tak sa ešte uvidíme o týždeň....

kraviatko
26. okt 2010

@nika147 no Ty si toho ale postíhala dnes ráno, neboj to nevadí že Ťa nevyšetril od spodu 😎 , keby Ťa vyšetril a povedal že si otvorená napr. na 2 prsty tak by si stále myslela, že už to príde a bola by si vo väčšom strese, takto pekne počkáš čo sa bude diať 😀 😀

pepinka79
26. okt 2010

@kraviatko jáj tie bolesti vedia potrápit ani v noci nedajú pokoja ,mne naštastie aspon na noc ustúpi ale zato teraz tie kríže...pália a pália ☹ ale hlavne že bábatká kopú a my to už nejako vydržíme 😉
@nika147 fuha sa čudujem že ta zo spodu nevyšetruje....mna na každej poradni teda každú babu... 😕 a som rada aspon viem že je to ok...

ponyxx
26. okt 2010

Bre ráno, no ja som vytrepala z postele, tak pred 15timi minútami. Tiež strašná noc, ale lepšia ako tá včerajšia. Malinkému sa nepáči žiadna poloha, v ktorej som ja ležmo 😖 . Keď ležím, tak mi po chvíľke stvrdne brucho a možem si pískať.
Včera som tu nebola, tak budem mať čo čítať dnes 🙂 Inak ja asi pôjdem rodiť na termín, lebo mne sa ešte len krčok začal zmenšovať a stále som zatvorená. Budúci týždeň teda kontrola a aj monitor.

kraviatko
26. okt 2010

@ponyxx ahoj, no ja som si myslela, že už rodíš 😀 , keď si sa tu včera neobjavila 🙂 , ja mám kontrolu vo štvrok tak uvidíme čo mi zase povie 😉

ponyxx
26. okt 2010

@kraviatko jááj nieee 🙂 len tým, že som včera zle spala a potom som sa teperila do Ba a späť, tak som došla domov rozbitá jak ciganské hračky a absolútne nič sa mi nechcelo, len som si ľahla na gauč a bolo o program postarané 🙂

e.l.i.e.n.k.a
26. okt 2010

@pepinka79 vstat som vstala, ale cvicit budem az o tyzden 😀 noc celkom v pohode, boli aj horsie, krpcek sa uz mrvi skoro stale, aj teraz sa prevaluje z jednej strany na druhu 🙂
zajtra doobeda na poradnu, prvykrat do nemocky..je to tak z boku gynekologie? moze sa do kolkej?

ponyxx
26. okt 2010

baby a okrem letenky ziadny iny porod? 🙂 veeeľa ste toho popísali a ja som posledne tri dni strááášne lenivá a nechce sa mi to celé čítať, tak snáď som pri tom preletení po stránkach o nič neprišla 😎

pepinka79
26. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a no veru budeš cvičit na porodke 😀 😀 aj mne sa krpko otočil cez noc na druhú stranu a teraz sa mu tam nepáči tak si zasa vybíja na mne 😀 😀 😀
do obeda? asi chodíš na normálnu poradnu že,tak tá je do 12:30potom je obedovka a potom nastupujeme my rizikovky od 13:00 😉 áno z boku porodnice a gyndy 🙂

pepinka79
26. okt 2010

@ponyxx nie nie už sa čaká len na teba kedy to zasa troška pohneš tie porody 😀 😀

e.l.i.e.n.k.a
26. okt 2010

@pepinka79 cvicit? a ja som myslela, ze tam budem lezat len-tak v polohe all inclusive! 😀
zo mna nesrsi ziadne riziko, takze v skupine normalky! 😀 koho si mala vcera na poradni?

ponyxx
26. okt 2010

@pepinka79 ty nesranduj, aj ked sa mi zle spí, ale ja som rada, že som ešte kinderko 😀

pepinka79
26. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a šak búdu 😎 aký bol milý aj sestričky 😎 a čo mi minule nedal papier na utretie tak teraz mi dal snád 3 centimetrovú vrstvu papierov 😀 😀 😀
jáj tak ty tam ideš na dovčuu ,tak teda si to uži 😀 😀 😀

@ponyxx ty kinderko 😀 akurát mi kámoška píše že rodila o osem dní skorej tak už sa bal do nedele ideš 😀 😀

nika147
26. okt 2010

@kraviatko to máš síce pravdu, ale aj tak som chcela vedieť, že čo a ako...

nika147
26. okt 2010

@pepinka79 on práveže vyšetruje zo spodu, len dnes ma nevyšetril, nerozumiem prečo, veď ako ináč zistí ako som na tom, juuuj, som zláááá 😠

sofhia
26. okt 2010

Dobre rano kocky,
ked sa bavime o porodoch, tak ja uz tiez asi dost podvedome cakam, kedy sa co zacne, kontrolu mam zajtra.
ale najhorsie je, ze si stale hovorim, ze nie, na porod dnes mysliet nebudem, az od zajtra....a manzel sa mi tak strasne smeje, lebo to mu stale hovorim,a potom o 5 min. poviem nieco o porode, cize...neda sa nan nemysliet. ☹
a ako naschval akoby v skoro kazdej knihe, kt. citam tiez zeny rodili.