icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

e.l.i.e.n.k.a
26. okt 2010

@pepinka79 a béďa tam aj spiii, ci co? aj zajtra tam je..asi nas po veceroch vycituje, nabuduce ta obali celu! 😀
ja si to uzijem, najskor more v mojich crevach, potom bufet v mojich kozách!!! 😀 😀 😀
myslim, ze @ponyxx bude rada, ked vydrzi do nedele!!! 😀

nika147
26. okt 2010

žienky, ale mám taký zvláštny tlak v zadku, noo asi v panve zo zadu, dosť taký boľavý sem-tam, veď prinajhoršom sa mi môže stať, že len porodím,no nie? 🙂

pepinka79
26. okt 2010

@nika147 tak možno mu ráno doma ukázala manželka a povedal si že na dnes toho má dost 😀 ale nie pri tovojom termíne asi by to aj mna sralo ved to može dosjt kedykolvek tak už treba vediet všetko a aspon by si vedela či už to vyzerá že to dojde abo ešte nie...

pepinka79
26. okt 2010

@nika147 no ved nič iné ti nehrozí 😀 😀 tlaky v v zadku to je jasné takže máme dve adeptky na najskorší porod 😉 😀

nika147
26. okt 2010

@pepinka79 ved práve, no dnes sa cítim na ho...o ☹ noc strašná, veľmi mi tvrdlo bruško, každé dve hodiny som bola hore, mohla som spať iba na jednom boku, na druhom mi malá nedala spať a ešte k tomu ma dnes trápia tie zvláštne tlaky v panve a sprevádzajú ich bolesti od krížov do podbruška ☹ dnes nemám náladu ☹

ponyxx
26. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a
@pepinka79 čo vy dve ste nejake bosorky, alebo čo 😀 😀 . Já mám do osmého čas 😎

nika147
26. okt 2010

@pepinka79 ešte že by si nás nepredbehla 😀 , no uvidíme ako to je s tým pôrodom, cez víkend sme si s mm dali taký chutný sexík až že dvakrát 😀 😀 tak celý víkend bez bolesti a dnes akosi na to doplácam 😒

pepinka79
26. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a asi si to užíva tú svoju prácu 😀 😀 tak ale ved má zato dobre platené tak aj ja by som bola stále v práci 😀
no včervách tak tajfún,more bude ale červené a pak to mlieko 😀 😀
@nika147 oj ako si to spomenula tak ma začalo všetko boliet ☹ aj to podbruško ☹

e.l.i.e.n.k.a
26. okt 2010

@nika147 tak treba manzela stiahnut z prace 😀 😀 😀

pepinka79
26. okt 2010

@nika147 no všetko je možné moja mama brášku rodila 3 týždne pred termínom 😀 😀
jáj tak ty musíš sexovat každý den 😀 😀 a možno preto sa to pohnulo tak to mala moja mama večer sa mojkala a do rána bol zasa ségra vonku 😉 😀

nika147
26. okt 2010

@pepinka79 joooj moja, to som ti nechela spôsobiť 😒
@e.l.i.e.n.k.a máš pravdu, len keby sa to tak dalo, ale keď príde z práce domov, hahaaaa, tak si ho podám, aby ma netrápili tie bolesti ☹

pepinka79
26. okt 2010

@ponyxx no inak ja ked dačo poviem tak sa to aj splní 😉 😀

nika147
26. okt 2010

@pepinka79 júúúj, až tak ma nestraš, tak až neeee, len nech tam ešte pobudne trošička 🙂 no uvidíme, kedy porodíme 🙂

pepinka79
26. okt 2010

@nika147 ale v pohode ved aj ja si večer mužíka poddám nech ešte dorobí drobečkovi vlásky 😀 bo moj sa musí holit na koleno bo má vláskou pomenej 😀 😀

ponyxx
26. okt 2010

@pepinka79 no veď uvidíme.....ako sa naplnia tvoje prognozy 😀

nika147
26. okt 2010

@pepinka79 😀 😀 😀 😀 že dorobiť vlásky 😀 😀 zlatá 😀

danielita13
26. okt 2010

no tak uz aj mna manzel nastval 😠 😠 😠 u nas v cadci je uz sneh, tak som rano skonstatovala ze hned by som letela na nejake teple miesto a manze mi povedal ze aj lietadla maju urcitu nosnost , tak nevie ci by ma don pustili 😠 😠 tak som véééééélice urazena, dzak jeden, ale ze som taka kvoli jeho buducom synacikovi ho nestve 😠 😠 😠 a este sa mi skeri poza chrbat aj z toho ze ja som urazena 😠 😠 😠

ponyxx
26. okt 2010

@danielita13 ja by som to bila 😀 😀 😀

peha81
26. okt 2010

caute zienky,,tak ja akurát po ranajkách,,som vás dočítala,,a kukám a dnes to skočilo uz na 39tt,,,dnes poobede idem vybavovať dr. k pôrodu a zajtra poradna.

@danielita13 jáj,,ja som sa včera tomu môjmu sťazovala ked som lahla do postele, ze uz sa cítim ako tuleň a on mi na to, ze ale Peťka veď tulene sú také mrštné,,ved oni loptičky vyhadzujú z vody 😀 jááj,,no srandy kopec,,tieto ich poznámky 🙄

@sofhia ty čo uz spomínaš pôrod,,ved termín az na konci novembra,,,daj pokoj,,šak ja si iba teraz zvykám na myslienku, ze mozno o týzden to príde a ty sa uz rodiť chystáš 😅

e.l.i.e.n.k.a
26. okt 2010

@pepinka79 na vlaskoch si mala zacat pracovat skor, moja!!! 😀 😀 teraz zvladnes uz len ochlpenie!

e.l.i.e.n.k.a
26. okt 2010

@danielita13 mala si mu povedat, ze nadvahu nechat na letisku, takze on nech sa nebali a setri cas!!! 😀 😀

ponyxx
26. okt 2010

@danielita13 ten moj sa tiež včera vyfarbil, najprv, že jaku on má dobrú ženu a že ani pod papučou sa necíti (skúsil by povedať niečo iné) 😀 a veď aj on aký je dobrý, že aj zrobí niečo....len nezabudol podotknúť, že ak sa mu chce. Tiším sa mi nabudúce nebude chcieť prať jeho veci.... 😠

pepinka79
26. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a jáj tak to si ju už asi zanknem 😀 😀 😀 chlpi ee 😀 😀

ponyxx
26. okt 2010

no dobre dzifčata,na čase niečo doma aj urobiť, lebo včera som ani prstom nehla, tak dnes by som mohla aj dvoma 😀

pepinka79
26. okt 2010

@ponyxx a prečo by si mala hýbat niečím doma ? ved hýbeš ked píšeš na klávesnicu a to úplne stačí aj nato aby sa z toho človek aj unavil 😀 😀 😀 len pekne oddychuj a muž ked je taký dobrý nech hýbe on 😀

vlastusss
26. okt 2010

@luckaar no ja si pisem v teme porodnica v lucenci s jednou babenkou a ta mi pisala ze jej vyvolavali...lebo sa malinkej nechcelo ist von 🙂 🙂

vlastusss
26. okt 2010

@luckaar skus sa jej popytat..@helka101

vlastusss
26. okt 2010

😠 😠 😠 dnes maju chlapy asi svoj den....celu noc som nespala, nevedela som ako sa otocit a ked som sa otocila volako fajne, tak ma zobudil lebo je chori tak chraaaape o dusu, a ted sa zobudim a on uz nikde..iba dvere som pocula buchnut... 😠 😠 😠 fajne..chory je, prsi, ale ide sa flakat a zapalit si 😠 😠 😠 😠 oooooooooooch 😢

danielita13
26. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no ze mna takyto skvost nenapadne v tej pravej chvili 😀 😀 😀 😀 😀

pepinka79
26. okt 2010

@danielita13 na budúce ked ta nič nenapadne povieš počkaj drahý cinkneš @e.l.i.e.n.k.a a tá ti poradí 😀 😀 bože už som chcela napísat porodí 😅