icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

ajka0077
26. mar 2010

ahoj catrin. Tak to už si tu tretia babenka, ktorá má syna Nicolaska 🙂 Aj ten tvoj je taký hyperaktívny??? Je fain,že je všetko ok 😉 Ja som naopak so začiatku mala také slabé špinenie ale doktor povedal, že ma nebude zbytočne napchávať tabletkami a že keby sa to ešte objavilo tak mám prísť 😒

catrin1
27. mar 2010

ajka dakujem..no aj moj nicolas je hyperaktivny niekedy neviem kde mi hlava stoji... 😀

ziza55
27. mar 2010

caute baby..pocula som ze ma byt nejaka vystava v maji ze vsetko pre deti a matky...kociky a pod...neviete kde?

lubica69
27. mar 2010

Ahojte Kočenky Vítam nové tehulky Ani vás nestíham dočítať No my sme včera boli u dokiho a teda nevyzerá to s nami ružovo V stredu ideme na kontrolu a rozhodne sa čo ďalej Všetkým držím palčeky

midsumergirl
27. mar 2010

Ahojte babenky.Taktiez vitam vsetky nove tehulky 😉

Lubi drzim palceky, aby vsetko dobre dopadlo!!!!

zuzkap2
27. mar 2010

Lubka, držím palčeky aby všetko dobre dopadlo

kaminka1
27. mar 2010

caute baby!tak blizi sa vecer a moja nevolnost sa zhorsuje.. ☹ , inak vcera som bola u dokiho a dal mi Torecan cipky na nevolnost, brala som ich aj pri prvom, ale neviem, ci mi nejak pomahaju,inak male sa vyvija dobre, je to presne koniec osmeho a zaciatok deviateho tyzdna ma 15mm, srdiecko bije, no stastna som 😵 😵 😵 , na dalsiu kontrolu ideme 28.4.,horsie je , ze mam zase kvasinkovu infekciu, uz 2 krat ako som tehu, je to otras ☹

ajka0077
27. mar 2010

hmm, kvasinková infekcia..? Ako výtok?? 😕 je super že malinké rastie a srdiečko pomaličky bije 🙂 aj ja sa teším teda dúfam, že bude na čo sa tešiť pri ďalšej kontrole...Lubi aj tebe držím palce

ollako
27. mar 2010

ahojte, tak mne dnes bolo zas blbo aj mi je , ale uz to je lepsie, zistila som , ze mne je vtedy na vracanie, ked nie som dostatocne syta, musim stale nieco jest akonahle pocitim trosku hlad chce ma napinat, no zatial som nevracal 😉
lubica co ti lekar povedal, ked to nevyzera ruzovo?
ja idem k lekarovi asi az po velkej noci, ak by to nahodou bol zasa zamlknuty potrat, aby som cez sviatky nemusela behat po nemocniciach 😝 , ale dufam, myslim, ze to bude OK, ked mi byva aj takto blbo...
Petko zacina mat obdibie vzdoru, ked nema po svojom , tak vresti ako pavian 😠 , uz si radsej nevsimam, lebo cim viac nato reagujem, tak viac pisti....a stale by bol len pri mne nikto ini prenho neexistuje 😒

holcicka12
27. mar 2010

Ahojte kočky idem vas dočítať 😵 😉

holcicka12
27. mar 2010

Ďakujem kočky za privítanie 😵
Ako tak pozerám tak tu budem asi najmlašia 😅 hanbím sa povedať koľko mám tak sa radšej nepýtajte 😅 stačí ak si typnete 😉
Ja som mala dnes módnu prehliadku v Martine tak som strašne unavená nohy si necítim 🤐 😝

maryanna
27. mar 2010

no holcicka..tipujem ze mas dvanast ked to mas v nicku...ale nie..to nieje podstatne...ja som tiez velmi mlada mamicka a proste je to tak ..za to sa nehanbim....budes matkou tak ani ty to neries...

moncika15
27. mar 2010

ahojte 🙂
zas ma trapi nespavost, vy s tym problem nemate?
vam ukazuje mk presne tt? ja som podla dr 6tt nie 7tt

jonki
28. mar 2010

monicka aj mne sa moj denny rytmus posunul....chodila som spat okolo pol dvanastej az pol jednej...a teraz som samozrejme uz o osmej unavena (aj ked si cez den polezim)...tak vydrzat co i len do desiatej je problem...no a rano o stvrtej som hore 😒

moniqe3
28. mar 2010

moncika: väčšinou sme všetky o 1tt pozadu... to je normálne...

me5
28. mar 2010

ahojte. no dnes ma prvy krat naplo pri umyvani zubov. uvidime co nam prinesie 8 tt- zacina mi od pondelka.

inac dnes ma caka prva skuska - budem musiet byt v praci vecer od osmej do cca pol jednej. drahy hovori, nech to poviem sefovi, ze on si nevie predstavit ako tam vydrzim, ked o pol osmej spim ako batola. 😀

lubi - drzime velmi palceky a aj vsetkym tehulkam, co maju problemy. ja verim, ze v tejto zostave to potiahneme do novembra aj s drobcekami. 😉

moniqe3
28. mar 2010

lubi: čo sa deje?? moja myslím na Teba drž sa.. ani nestíham čítať...

mne je stále zle už 2tt je mi na grc..a posledný týždeň doobeda vraciam a navečer... aj som schudla ale bruško mám o čosi väčšie..
31. teda v stredu idem na potvrdenie srdiečka to budem 8+1 začiatok 9tt tak sa teším ale aj sa bojím, aby bolo všetko v poriadku.

kaminka1
28. mar 2010

baby ahojte, ajka ano kvasinkova infekcia=vytok +svrbenie, je to neprijemne, dnes je to trochu lepsie, trpim nespavostou tiez, nas maly ma postel vedla nasej manzelskej a celu noc ho prikryvam a on stale vykrikuje zo sna, no neda sa poriadne vyspat, ale dnes som spala v obyvacke a mnazel pri malom a konecne som sa vyspala 😵 ,inak zda sa , ze nevolnost trochu ustupuje, chvalabohu 😵 😵 😵 , zelam pekny den 🙂

jojka1
28. mar 2010

caute vsetky, tak my mame teraz akcne, uz 2 noci som vobec nespala, malemu idu asi zuby, ma teploty a nechce nic, len byt oprety o mna... Dufam, ze to coskoro prejde, lebo som doma sama a brutalne potrebujem par hodin spanku. Nastastie dnes uz pride domov manzel. Inak, o tych nevolnostiach, mne to tiez velmi pomaha, snazim sa jest kazde 2-3 hodiny nieco male, lebo ked som hladna, vtedy rychlo pridu nevolnosti...
Peknu nedelu vsetkym 🙂

romy31
28. mar 2010

ahojte tehuľky...tak ja som dnes spala 12 hodín !!! 😀 išla som spať už pred deviatou a to som už od siedmej so sebou bojovala 😀 strašné....ja by prespala aj celý deň...našťastie mi ešte nebýva zle, tak dúfam, že to ani nepríde 😀

holcicka- aj ja budem veľmi mladá mamina, ale teším sa....treba si hlavne stáť za svojim snom a nevšímať si reči druhých 🙂
držím palce

ollako
28. mar 2010

ahojte, tak ja som sa prave zobudila z obedneho spanku, zacinam spavat s malym na obed, lebo ta unava pride a neda sa prekonat strasne 🙄 😀

zopka
28. mar 2010

Ľubka, držím palce v stredu!
Ja so spánkom nemám problémy, keby ma moje dieťa ráno nebudilo. Dnes vstal po starom čase už o 5:00/ po novom o 6:00.
Zle mi býva stále a tiež to riešim tým, že sa snažím často niečo jesť. Včera mi pomohla citrónová zmrzlina na prechádzke. 🙂 Dnes začínam 9. týždeň, tak chcem dúfať, že horšie mi už nebude.
A som rada, že mi už prestáva byť chladno, čo mi bývalo hlavne večer. Aj ja som chodila slušne naobliekaná spať. 🙂 Raz večer som si merala aj teplotu a mala som 37,0°C ale vraj je takáto teplota v tehotenstve úplne normálna, tak som sa nevzrušovala kvôli tomu.

cukruska1920
28. mar 2010

som bola na sone...zato som sa odmlcala....mam aj foto...jupiiii 😵

kvetinacik
28. mar 2010

cukruska gratulujem k foto. Mame spolocny termin 😀 😀 😀

Monique3 drzim palceky u doktora, aj ja idem v stredu. Dufam, ze mi spravi dalsie sono, nech si mozem chrobacika poriadne poobkukovat 😀

lubi a co sa vlastne deje?? Aj ty ides v stredu?? Tak straaaaaasne drzim paste.

cukruska1920
28. mar 2010

heh,,,som sa pomylila...malo to ist do inej temy...sem sa chcem zoficialnit az po 13tt 😀

misinn
28. mar 2010

ahojte 🙂 🙂

lubica69
28. mar 2010

Ahojte Kočenky V prvom rade sa Vám chcem všetkým veľmi poďakovať K tomu,že to nevyzerá ružovo No na sone sa všetko v pohode zväčšuje až na to,že tam ten plod stále nie je Ja to teda fakt nechápem No ale asi s tým neurobím nič Uvidíme v stredu či tam fazuľka bude Ak nie asi to tak má byť Veď už jedno zdravé bábo doma mám A to mi robí radosť A predsa ešte nemám po 50tke takže nie je stále neskoro skúšať ďalej Každopádne myslím pozitívne aj v pripade keby to teraz nevyšlo Ale palčeky držkajte Budem veľmi rada Samozrejme dám vedieť ako sme dopadli Vy sa všetky držkajte a tehulkujte

petrus29
28. mar 2010

Ollako ,aj ja mam taky isty problem so zaludkom ked nie som najedena je tona porazenie lebo stale nieco zobem🙂)) Ja mam tiez dcerku ktora ma rok aj tri mesiace ako to zvladas???Ja niekedy fajn a niekedy hruza a des☹((

cukruska1920
28. mar 2010

baby..co ste v 9tt...boli ste na sone? kolko maju vase mimi ??

petrus29
28. mar 2010

Lubica 69,drzim palce ,aby sa ta tvoja fazulka konecne objavila🙂)Vsetko dobre 😉