November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
lubica a v ktorom tyzdni mas byt? mas k tomu dobr pristup, nechcem ta strasit, ale ja som bola takto tehotne bez plodu este pred Petkom a v 10 tt my spravili kyretaz, plod tam proste nebol, vola sa to anembryomola...potom som o dva mesiace otehotnela s Petkom a prebehlo vsetko bez problemov, takze je fakt, ze este nemas 50 a ak by to nevyslo, kludne to moze vyst nabuduce, drzim kazdopadne palce, aby sa tam fazulovcka objavila 😉
Ďakujem Ollako a to si mohla tak skoro,že o 2 mesiace?Nemusí sa pol roka čakať?
Lubi, stale drzim palce, doktori sa casto milia, verim, ze aj v tomto pripade 😉 ja uz mam pred sebou len tyzden a dva dni a potom vytuzena svadbodovolenka, len dufam, ze este tych sedem pracovnych dni zvladnem, cim dalej som viac a viac unavena a nevolnosti sa mi vratili 🤐 na druhej strane ma ale prestalo pobolievat bruako, co je dobre 😉
brusko 😀 chapeme sa
Lubka, budem držať palčeky aby sa babo objavilo
Ďakujem ešte raz Midsumergirl a kedy to presne máte?Myslím svadobný deň
17 aprila, sa uz nevieme dockat 🙂
dobry vecer 🙂
jonky, s tym spankom sme na tom uplne rovnako 😨 vymenila som si noc s dnom 😅 rano o 6 sme vyrazali z domu na vylet a po navrate okolo 3 az do teraz som spala 😅 v noci budem mysi xytat 😝
m5, napinanie pri umyvani zubov trapii tiez aj mna 😀
nema tu niektora problem so stitkou? kamaratka ma naplasila ze mam hned skocit na endokrinologiu ked som otehu , mne pritom dr. nic take nespominal 😨 zajtra tam preistotu zavolam aby som nieco nezanedbala.
Cukruska, ja som bola už 2x na sone, ale Dr. mi nepovedala, koľko má bábo milimetrov. Hlavne, že bilo srdiečko. 🙂
Podľa netu by asi mohlo mať na začiatku 9.týždňa 2 cm. 😉
ahojte ano lubica kazal mi cakat pol roka, ale vsade na nete som sa docitala, ze vacsinou cakaju tri mesiace, no ale my sme to skusili po dvoch necakala som totiz, ze sa to tak skoro podari a zadarilo sa to na prvy krat, ale lekar s tym nemal problem, vobec to neriesil, vraj je to skor o psychike.. po fyzickej stranke to nie je az taky problem 😉
ja idem na druhe sono po velkej noci , som trosku nervozna, lebo na prvom sme tiez este fazulku nevideli, len gestacny vak, tak tajne dufam, ze to bude OK a nezopakuje sa to co predtym 😒
midsumergirl ach aj ja by som chcela byt este nevesta, je to super..ale vlastne dufam, ze uz nebudem a manzelstvo mi vydrzi 😉
ahojte..
aký ste mali víkendík?
ollako - ja som to tiež tak urobila a tiež som nečakala, že sa nám podarí po kyrete na prvý šup a po dvoch mesiacoch sme mali prvý sex a hned som ostala tehu. Ale odišlo to skôr ako začalo.... vraj maternica nebola pripravená a potom sme museli čakať miesto troch mesiacov 6. Inak mi vtedy (po prvom kyrete) dr vravel, že stačí počkať tie tri mesiace... Lenže mmm mal narodky tak sme dali sexík a bum...
To len tak k teme 🙂
Lubi - držkám palčeky!!!!
Ja idem dnes na pol 10 do centre na UTZ a po recept si idem. Začínam stimulovať na ďalšie IUI 🙂
Cafte baby...ja som sa cez vikend vylakala, lebo som zacala trosku spinit .-(....uz to preslo a dufam, ze to nebolo nic vazne. Inak mi uz zacina byt zle, aj ked nezvraciam...a ksicht mam ako pubertak vo svojom vrcholnom obdobi...ach jaj 🙂)
ahojte!tak noc bola celkom dobra, maly si posunul spanie, spaval do pol siestej a terz vstal o siedmej, dufam, ze mu to vydrzi 😵 ,nevolnosti ustupuju, aj ked vecer je mi este vselijako, lubica drzim palce, priznam sa, ze o takom niecom som ani nepocula, no ja som bola na sone koncom . tyzdna, malo velkost 15, 75 mm, doktor povedal, ze sa vyvija presne na den ako by sa malo
monika to mi je luto , no je to zrejme individualne , takze je to na kazdej ako sa rozhodne, ci bude, alebo nebude cakat 😉
grelu aj ja som pri Pektovi raz spinila, a bolo to po styku, tak sme na urcity cas nemohli, ale potom to uz bolo v pohode, drzim palce 😉
kaminka super , ze ste OK, ach ja zacinam byt pekne nervozna ach este 10 dni ako to ja vydrzim 🙄
Grelu, choď k doktorovi, nech sa na Teba pozrie. Možno Ti dá Duphaston - ten Ti neublíži, len pomôcť môže. Aj ja beriem, lebo som tiež začala špiniť a ako ho beriem, tak to prestalo. 🙂
ollako - hej je to individuálne. Mám kamošku, ktorá po kyrete hned prvý mesiac otehu a v pohode.. preto som sa vtedy rozhodla, že čo.. skúsime aj my..
ale nevadí. Je to preč. Minulosť sa neoplatí riešiť. Treba sa pozerať v pred 😉
Oki kočky ja utekám do centra !
Papapapa
monika velmi ti drzim palce 😵 urcite sa dockas 😉
baby vy tu chodite na sono dost casto. ja pojdem az o mesiac. je to normalne, ze mi robil utz v 7 tt a potom az v 12tt??? ked tu citam kolko problemov sa moze vyskytnut, tak som nervozna. ☹ ja by som najradsej sla este teraz niekedy, nech pocujem srdiecko
ahojte 🙂
monika0001, drzim palce na IUI ja som si ix par tiez preskakala, neuspesne ale mozno ta stimulka nabudila vajecniky a podarilo sa prirodzene 😵
k tomu kyretu, mojej kamaratke tiez prve babo prestalo rast, kazli im pockat 3 mesiace, a ona hned po prvej mrske od kyretu otehotnela a ma rocnu slecnu 🙂
Ahojte, pred tyzdnom som zistila, ze som prvykrat tehotna. Podarilo sa nam to po 2,5 roku, tak sa celkom tesim. Neviem, ci to bude november alebo az zaciatok decembra. Neda sa to presne urcit, lebo podla poslednej menstruacie by to malo by 19. 11. 2010, ale mavam dlhsi cyklus (28 - 36 dni), tak to moze lietat. Zatial je to usplne v pohode, len mam vacsie prsia, ktore pobolievaju.
ahoj jkc3000, gratulujem ti 🙂
kedy ides na sono ci uz bije srdiecko? 😵
jkc...blahozelam a vitam 🙂)...inak vy uz viete, ze to bude chlapcek, :-O 🙂
baby...no dufam, ze s tym spinenim to bol len plany poplach...uz ho nemam a dufam, ze ani nepride. K lekarke som objednana v stredu, tak sa trosku bojim, ale dufam, ze bude vsetko ok 🙂
baby ked pojdem na utz v tom 12tt - moze tam ist aj manzel? vase polovicky s vami pojdu na utz?
grelu a dr. si volala? ja by som to nepodcenovala 😒 ale vsade sa pise ze bez bolesti a v malom mnozstve, pokial to nie je cerstva krv tak je to normalne
ozaj jkc, to som si ani nevsimla 😕
me5, myslim ze s tym by problem nemal byt, asi zalezi na dr. 🙂
me5 ja som bola v 6 tt a teraz idem az teraz po velkej noci to budem v 9tt, kvoli tomu, ze sme este nevideli plod, ak ti uz bolo pekne vidiet plod aj srdiecko, mozes by spokojna, lekar zrejme nema obavy , ked nema potrebu to skor kontrolovat 😉 a tiez nie je dobre stale chodit na sono, nie je uplne bez ziareni, vsetkeho vela skodi
ollako - no ide o to, ze ja som nevidela vobec nic a lekar sa len vyjadril, ze potvrdzuje tehotenstvo a vidi zivy plod - ci videl srdiecko uz v tom 7 tt, to neviem? len som nervna z toho, ze vy tu skoro vsetky idete uz druhy krat na utz a ja az o mesiac.
ahojte...me5 ja som bola tiež presne v 6tt a pôjdem až na začiatku 9tt...na prvom sone bolo vidieť len veľmi malú bublinku...tak sa teším, že konečne tam uvidím aj krpca....teda pevne v to verím 😀 inak z prvého sona vám dali snímok alebo nie? lebo ja som nedostala, ale teraz si už určite vypýtam, nech ho už poukazujem....krpca jedného 😀

Lubica aj ja ti drzim palce, 🙂 🙂