icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

nika147
26. okt 2010

@cistko moja, to mi je ľúto, že nedostaneš materskú kvoli ich chybe, neviem načo potom sedia tie tety na sociálnej...
a na poradni si dopadla presne ako ja 😒 ani kuk zo spodu, že o týždeň sa uvidíme či sme otvorené či nie, nik mi nepovie, keby to tak vedel mm dotykom nejako zistiť, tak dnes mi to určite zistí 😀

ponyxx
26. okt 2010

@cistko nejedávam paralen ani nič iné 🙂 , keď som bola chorá, tak ujo doktor ma poslal na PN, tak s bioparoxom a nariadením ležať a piť čajíky...ale keď ma začína to podbruško trápiť, tak som si veru spomenula na krámové bolesti a kamaráta paralena 😀 😀 . Ej baby ale nám bolo dobre bez mesačnej očistnej kúry 😀

nika147
26. okt 2010

@ponyxx tak to ti poviem, že hej, mne tá kúra vôbec nechýba a ešte ju necheeeeeem 😝

cistko
26. okt 2010

@nika147 a kura aka?🙂

cistko
26. okt 2010

@nika147 joj dufam ze sa to spravi a ze su to len mylne informacie a ta materska bude, drzim si prstiska aj susedom asi pokradnem a budem drzat aj tie 😉

nika147
26. okt 2010

@cistko ako @ponyxx píše, že očistná mesačná kúra 😀 keď si mám predstaviť tie bolesti čo som mala, uf tak už teraz ma pot oblieva.. 😝

cistko
26. okt 2010

@nika147 a to co to take? 😀

nika147
26. okt 2010

@cistko aspoň ja som to pochopila tak, že tým myslela kramy či? ja som ich mala neskutočné, a keď toto nemyslela, tak sa ospravedlňujem, že mi nedošlo 😀

weverka11
26. okt 2010

baby, planujete si dat antikoncepciu po porode? ja ano, ale ta kamoska co tu bola ma velmi zle skusenosti s antikou, hned ako ju zacala brat zacala stracat mliecko a malý len plačkal. Dovtedy bol uplne kludnučký, po piatich dnoch ju vysadila a zasa všetko O.K.

pepinka79
26. okt 2010

ha baby nechcem vás strašit ale mne pri porode napadlo len to že zlaté bolesti mesačné čo by som zane dala 😀 😀 😀

pepinka79
26. okt 2010

@weverka11 no ja som antiku nebrala po porode vobec až tak za rok 😉 ale tak ked si dáte s mužom pozor tak snád sa nepritrafí další súrodenec 😉

nika147
26. okt 2010

@weverka11 ja asi nie, pretože plánujeme ešte neskôr jedno bábo, ale potom už asi aj áno, pre istotu, nechcela by som dopadnúť ako moja švagriná, že ,mala napláne bábo po prvom tak až o dva roky a do pol roka otehotnela nejako nečakane 🙂

pepinka79
26. okt 2010

@ponyxx no tak to radšej tú epi aspon tak 5 krát 😅

weverka11
26. okt 2010

@pepinka79 no ja druhé nechcem, mozno niekedy veeeeelmi v dalekej buducnosti, takze to asi nebudem riskovat, kedze sme aj toto splodili na prvy šup 😀 aj predtym ked som bola tehu a potratila to bolo na prvy x.... ja som asi nejaká plodná 😀

pepinka79
26. okt 2010

@weverka11 naša jablonka 😀 😀 😀 tak ty sa daj rovno na porodnej sále zašit úplne 😀 😀 😀

weverka11
26. okt 2010

@pepinka79 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no ked ma bude zošivat po porode tak mu povim, nech mi to pretáhne celé 😀 ale chudak manzelík, to mu spravit nemozem, pocitam, ze uz mu je za nou smutno 😉

cistko
26. okt 2010

@nika147 ojoooj tak ja som ich mala silne tiez a krute tiez ale radsej kazdy mesiac trapit sa ako porod to ma tiez napadlo pri prvom 😀 😀
@weverka11 anti zo zaciatku eee, netusim sice aky to ma vplyv na kojenie ci nekojenie mlieko ci nemlieko netusim ci teraz budem kojit a mat mlieko ale ani netusim ako casto a intenzivne sa zmeni nas ony zivot 😀 😀 😀 tak zatial neriesim jednoznacne suflik na toalentom stoliku bude pre istotu plny onych gumenych a nenecham sa viac ukecat ze a bez, ved dam si pozor 😀 😀 😀 tak som otehotnela aj s Jakubkom aj teraz a tretie tak skoro nechceme aj ked ja by som este brala 😉 😉 😉

weverka11
26. okt 2010

@cistko no ja som brala antiku od sestnástich rokov a robila mi dobre, tak si myslim, ze mi ani teraz nebude vadit, no ved uvidime.... Veru, pocitam, ze ten sexualny zivot po porode nebude nic moc, zeby stacili na ten 1-2x do mesiaca gumáky??? 😀 😀

cistko
26. okt 2010

@weverka11 ja som brala kym som bola slobodna a tiez nerobila zle potom sme vysadili a "davali sme si pozor" hahaha a celkom dlho sa darilo si davat pozor 😀 😀 😀
keby aj po porode beriem anti tak su to zbytocne vyhodene peniaze 😀 😀 tos me sa viac muchlovali kym som tehotna bola ako potom 😀

nika147
26. okt 2010

@cistko aha, no tak ja asi po pôrode určite poviem, že už nechcem druhé ako každá mamička,ktorá už rodila, no druhé babo máme v pláne tak o dva roky, ovšem ak bude všetko v poriadku 🙂

pepinka79
26. okt 2010

@weverka11 myslím že bude stačit ak mužovi po porode ukážeš čo máš dolu a bude to najlepšia antika akú poznám 😀 😀 😀
@cistko jáj ešte dievčatko teda treba 😉 aj ja by som ešte chcela ale moj asi už bude mat s dvoch detí dost 😀

baritus
26. okt 2010

Ahojte! Akurát som došla od doktorky. Zajtra nástup do nemocnice 😠 .Nechcem!!!!!!!!!! Vraj kvôli krv.tlaku ☹.

weverka11
26. okt 2010

@baritus no teda, to nepoteší, ale zasa poteší, ked nam o tyzden napises, ze uz mas maličké doma 😀 držim palce, nech vam to dobre vsetko dopadne a ste zdravuckí 😉

pepinka79
26. okt 2010

@baritus drž sa a neboj všetko bude dobré a aspon si oddýchneš troška pred dnom D 😉 tešíme sa s tebou 🙂

baritus
26. okt 2010

@weverka11 Ďakujem! A dúfam že tam nebudem dlho ☹. Ja som chcela spontánnu zábavu 😀 a nie tam ležať neviem koľko.No veď uvidíme.

majulienka333
26. okt 2010

@baritus ☹ s krvnym tlakom ziadna sranda, aspon si to posleduju, a ak by to bolo ako u mna syndrom bieleho plasta, tak mozno ti este daju nadcas 🙂 mne naposledy sestricka merala tlak asi stylom, ze este mi nedala ani tlakomer na ruku a uz ho skladala, ale samozrejme, ze hned vedela aky mam ☹ aj keby bol vysoky nemala sancu to namerat, ale asi v ten den vstala hore zadkom 😖 ...tak sa tam drz 😉 a potom podaj hlasenie 😎

cistko
26. okt 2010

@nika147 ja som po porode mesiac revala ze v buducom zivote chcem byt chlap 😀 😀 😀 az potom prisla faza ze dalsie uz nechcem ze jedno nam staci 😀
@pepinka79 hej hej dievcatko by potesilo 😀 jedine na to muza ukacam inak isto nie 😀 😀

@baritus drz sa a verim ze to uz dlho nepotrva a budes to mat za sebou a tesit sa z malinkeho uzlicka 😉
teraz by sa nemocnici zislo to wifi co? 😀

pepinka79
26. okt 2010

tak a teraz už viem čo čakáme 😉 podla jedného lahkého výpočtu budeme mat chlapca 😀 tak som zvedavá či to tak bude 😀

e.l.i.e.n.k.a
26. okt 2010

@danielita13 to je symbolika, korienky boli nozicky a ty si bola z toho cela spucena, to boli tie kvietky 😀 😀 😀

bamarama82
26. okt 2010

@pepinka79 co je to za vypocet??? ja som kukala ten cinsky kalendar-tam ukazuje chlapec, ale uz 3 lekari mi povedali ze dievca-teda 4