icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

vlastusss
26. okt 2010

@ponyxx 😀 😀 no vidis...heh..a aj si mala dake zle vysledky na tu tehu cukrovku??ci to preventivne si davas bacha??
ja som sa nevedela siesty siedmy mesiac dozrat sladkosti, vtedy som aj tak velmej pribrala ale uz v osmom som nemala take chute len na ovocie a ted uz tazko aj na jedlo...no ale krovkam neodolam ani o pou noci 😀 😀

bamarama82
26. okt 2010

ja som zozrala cele tofifee
dnes mi prisli papiere z ceptry a zmluvy akosi nevidim 😖

bamarama82
26. okt 2010

chudatko slepa som

andrea_stella
26. okt 2010

@cistko juuuj dobre, ze hovoris uz by som zabudla na tu Zahradu zas, jaj ta tehu demencia este 4tyzdne a snad sa mi pamat zlepsi 😅 a nie je inak za co dakovat pekny vecer prajem 😉

ponyxx
26. okt 2010

@vlastusss no nemala som dobre výsledky z cukru a chodím aj k diabetologičke, ale aj tak to nezvládam, lebo keď som doma, tak mám stále čo zobkať 😅 takže len sa snažím nezožrať všetky sladkosti v jeden deň 😀 😀

vlastusss
26. okt 2010

@ponyxx noo tak aspon ze tak 😀 😀 fuu ani ja neviem ci by som to dokazala odopriet si...uf 🤐

weverka11
26. okt 2010

@bamarama82 vcera mi kamoska doniesla tofife a dnes na obed uz nebol ani jeden bonbon 😀 😀
starý uz odisiel na trening, takze zas som min. do deviatej sama doma ☹ Dnes tusim vsetky papame cestovinky a spagety 😀 ja som teraz došrotovala cestovinový šalat s brokolkou - mnam - síce kupovaný, ale feeest dobrý 🙂

peha81
26. okt 2010

ozaj kočky,,dnes sa ma doki pýtal ze čo s pupočníkovou krvou,,,ja to nejdem dať odložiť,,ale som mu hovorila ze by som to darovala,,on ze ok,,ze ale na to su špeciálnejšie pravidlá,,,a ja blbá som sa ho zabudla spýtať či sa aj za to platí,,,,ale hádam nie,,,neviete presne?

bamarama82
26. okt 2010

@peha81 neplati sa za to ked darujes, prisnejsie je to v tom, ze odlozia asi 20% z darovanej krvi, 80% sa likviduje... teraz mam tie papiere pred sebou, dnes mi to prislo. oni odkladaju asi len take fest dobre vzorky...
darovat mozes jasne, iste lepsie ako to zahodit....

bamarama82
26. okt 2010

@weverka11 no u mna padlo balenie za 10minut, ale asi preto lebo som dnes poriadne nejedla, nic mi nechuti, teraz si varim len taku "polievku" ze mrkva zemiak bujom a sliz do toho. fakt mi nic nejde do huby... ale vcera ma muz pozval na cinu ked sme sli z porodky... tak mnam mnam ale to bol obed o piatej poobede, obaja sme uz umierali od hladu, tolko sme cakali v porodke...

jenta
26. okt 2010

@peha81 ja som bola včera v pôrodnici u primára a som sa ho pýtala na tú pup. krv. Tiež ju chcem darovať. Povedal mi, že nie je problém, poznačil mi to do tehu knižky, ale povedal, že odoberajú krv len keď je miminko dostatočne veľké, teda keď má aspoň 3,5kila. Keď ju daruješ, je to bezplatné 🙂
@bamarama82 presne ako hovoríš, lepšie darovať, ako by sa to malo vyhodiť. Možno tým niekomu zachrániš život 🙂

Ja som dnes mala celkom super noc. Normálne som prespala 7 hodín vkuse 🙂 Žiadna nespavosť, žiadna cikpauza, akurát jedna pauza na napitie 😀 Jáááj, hneď som sa lepšie cítila ráno 🙂

e.l.i.e.n.k.a
26. okt 2010

@peha81 😀 😀 😀 😀 😀 aj tej flaske odhryzdnes hrdlo? ako pralinke hlavu? 😀 dobrááá si 😀 😀

bamarama82
26. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a mne sa paci ta posledna faza-pijem rovno z flasky...aspon netreba nic umyvat potom...parada

peha81
26. okt 2010

@bamarama82 @jenta hm,,mne k tomu nič ine nepovedal ani mi nikde nic nepoznačil,,tak ak nezabudnem v den D im to tam poviem a uvidím,,,len neviem ci bude nase bábo mať aspon 3,5kila,,zatial to tak nevyzerá,,ale ved oni sa uz nejako zariadia
@e.l.i.e.n.k.a 😀 nieeeeee,to by asi bolelo 😀 počkaj ako si spomenieš ked nebudes pred Vianocami stíhať 😉

baby ja by som teraz stále niečo jedla,,uz som jedla čoko,potom tekvicové jadrá, 3 mandarinky,teraz slané krekry a uz neviem čo by som od radosti,,ale chuť este je, len neviem na čo 😕

e.l.i.e.n.k.a
26. okt 2010

@bamarama82 😀 😀 😀 a vedlajsi efekt aj mimi spi, ako ozrate 😀 chuda 😉

vlastusss
26. okt 2010

@peha81 ja som pocula ze ked chces darovat tak ze sa za to neplati...noo my sme chceli tu krvicku odlozit aj sme si to zacali vybavovat, len nam to dako nevyjde..som bola smutna ale aj ja som sa rozhodla ze ju darujem a pomoze aspon niekomu inemu..

e.l.i.e.n.k.a
26. okt 2010

@bamarama82 a si uz rozhodnuta, ze das malinkej pup.K ulozit? aj ja rozmyslam, ale len obmedzene mnozstvo chorob sa s nou da liecit a ze skor pomoze surodencovi..

vlastusss
26. okt 2010

ja som fakt sikulka..uz od vcera mi vsetko pada, dnes uz padol druhy pohar, aj ked za tym prvym mi je najviac luto.... 😖 asi by som sa dnes nemala uz nicoho dotykat ani muza..lebo vsetko co chytim tak po....m 😠 😠

bamarama82
26. okt 2010

ja som stale vahala, pocula som rozne proti tomu, ze je to ofaj...atd. ale muz ma prehovoril...prispevok po porode je 25 000 tak aj ked si zrovna poziciam tak to z toho vratim...a da sa to aj na splatky a preplati sa len 12 al 24e, podla typu splatok. skor som si ista, ze moja mala bude moc mala a nebude sa dat odobrat. teraz sme na spodnej hranici vahy...
@peha81 mozes si tam zavolat na bezplat.linku a oni ti poslu zmluvy do 3 dni, a potom po odobrati mesiac si to mozes rozmysliet ked ti poslu vysledky...takze ja som si dala zmluvy poslat a potom sa rozhodnem ci chcem ci darujem

bamarama82
26. okt 2010

no a po styroch dnoch co som nebola na konikovi mi prihorel chleba vo vajci lebo som sa tu zas zabudla, parada. sikula som

vlastusss
26. okt 2010

@bamarama82 kym ti len priharaju veci a nerozbijas ich tak je to v poriadku...ja som pre istotu otocila stôl v kuchyni lebo som bokom stale o roch narazila...nedam si povedat ze uz som vacsejsia ako pred tym😀 😀 😀

bamarama82
26. okt 2010

@vlastusss ja som tiez uplne mantava... vsetko mi pada z ruk...dnes som vystupila za auta a cestou ku vchodu mi tri kat nieco vypadlo...ma skoro slahlo. kto ma videl si musel pomysliet ze som prdnuta, ked sa na useku 10m tri kat zohnem k zemi

peha81
26. okt 2010

@vlastusss ja som tiez teraz rozbila pohár 😠

mikailla
26. okt 2010

@kraviatko dakujeem si zlataa 😵 😵

Mam co citat 4 strany... 😅 😅

peha81
26. okt 2010

@bamarama82 ale ja ju nechcem dat odlozit pre seba,,,určite ked tak len darovať,,tak to im nemusím volať,,či?
dúfam ze to vybaví pôrodnica za mna a ja s tým nebudem mať žiadnu oštaru 😕

jenta
26. okt 2010

@peha81 hej, to im tam nemusíš volať ak ju chceš len darovať. To stačí len v pôrodnici povedať 🙂
@bamarama82 neviem, či tá hranica 3,5kila platí aj keď si ju chceš pre seba dať odobrať. To mi len primár povedal, že oni potrebujú odobrať 100ml a že na to potrebujú, aby bolo bábo tak akurát 🙂 Veď uvidíš, čo ako bude. Možno sa malinká ešte teraz posledné týždne zásobí 😉
@e.l.i.e.n.k.a ale nebude problém, že by mimi odmietalo prsník, keď mu také dobré mliečko "opité" pôjde z neho 😉 Už nebude chcieť nič iné 😀

vlastusss
26. okt 2010

@bamarama82 no mne sa minule taska vysypala pred vchodom z vecami z obchodu 😀 😀 to bola hanba..heh...ale nech nam teraz este pada z ruk...ked sa nam narodia miminka tak pak nech nam uz nepada 😀 😀

vlastusss
26. okt 2010

@peha81 no mne sa aj vcera podarilo..som ho umyvala a nejako nesikovne som do neho strcila ruku a sklo sa mi zapichlo do ruky... 😨 este ze nie nejako brutaalne 😅

vlastusss
26. okt 2010

???????? ako je to teraz s prispevkom na dieta??-materska?? stale to vidim v spravach ale vzdy mi ujde podstata lebo ma niekto zabavi....kolko je teraz materska v pripade ak ste nepracovali??? 😨

weverka11
26. okt 2010

jezis baby, chytila som jakusi depku.... uz mi nacisto hrabe, chvílu som uplne happy a chvilu uplny trotel... ☹