icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

majulienka333
27. okt 2010

@kraviatko juj, tak hadam to nebude nic vazne, a rychlo sa vyzdravie 😉 ja som rada, ze nemam nic preco by som musela ist vonku...aj ked trebalo by aspon trosku rozhybat kosti 😖

ponyxx
27. okt 2010

bre ránko prajem, ja pokračujem v šnúre nie veľmi vydareného spania. Dnes síce iba 2x cikpauza, ale to čo nasledovalo potom sa spánkom nazvať nedalo. Mne sa same sprostosti snívali. 😖
Počasíčko sa nám javí parádne, slniečko svíci ak vydrží, tak vytiahnem toho nášho maďara vonku.
A popri raňajkách som sa posťažovala mm, že jaka nuda doma, tak som si vyslúžila kino cez víkend, ešte že tie kiná existujú 🙄

vlastusss
27. okt 2010

@ponyxx dobre ranko..ty si si aspon to kino vysluzila...ja som vkuse cez vik sama bo moj pracuje 😖

vlastusss
27. okt 2010

dobre ranecko...pozeram von okienkom a super pocasie...hned sa nachystam na prechadzku, kym vladzem este 😀 😀 po obede by s tym uz bol problem taky maly... 😀

danielita13
27. okt 2010

ze dobre ranko? od 3 do 6.00 som nespala a citala, isla som si urobit teple granko, potom som zaspala a zobudila asi pred hodinou ale taka dolamana ako keby ma niekto vrecom ovalil ☹ @jenta 🙂 🙂 🙂 🙂 to je krupica sgrankom? nie nahodou granko s krupicou, mnam 🙂

lennka79
27. okt 2010

toto bolo fakt strašná noc celú noc som mala stŕpnuté ruky ja sa už z toho zbláznim už týždeň som poriadne nespala

ponyxx
27. okt 2010

mam pocit že sa nám všetkým ten spánok zhoršuje 😅 ja spím vyobkládaná perinami a vankúšmi, aby som sa moc nneobrácala z polohy v ktorej nám je obom dobre 😀 😝

lennka79
27. okt 2010

Nie že sa spánok zhoršuje, ale už viac nespíme ako spíme aspoň ja to tak vnímam. Do jednej nemôžem zaspať a keď už konečne zaspím tak sa zobudím na to že mi stŕpli ruky musim si sadnúť a čakať kedy to prejde a toto sa opakuje celé noci.

pepinka79
27. okt 2010

ahojte dievčence 🙂 no to bol teda spánok,tiež strpnuté ruky,záha,a vobec sa nedalo spat,len som sa hádzala ako vorvan na suchu z boka na bok 😠 už ani tie poštáre nepomáhajú čo si podkladám pod seba kadetade....mm išiel ešte o jednej v noci opat do práce tak to som potom tiež nespala vela a 5 krát cikpauza dúfam,že nebude dáky zápal 😠
ráno do mesta s malým ako pekne slnko svieti ale zubaté je statočne tak sme sa konečne dotrepali domov a rýchlo teplý čajík obom troška sa naranajkovat a šup ho varit čínu na obed ...keby som len nebola taká zábudlivá,v jednom obchode som zabudla kúpit zeleninu na čínu,v druhom už som ju kúpila a teraz zistím že som zabudla na ryžu gulatú...no tak bude špicatá tú mám doma a už nikam nejdem bo doma je teplo 🙂

lennka79
27. okt 2010

@pepinka79 To nebude zápal neboj to len bábo už tlačí na mechúr.

ponyxx
27. okt 2010

mne trpne iba bruško a vtedy viem, že je načase ísť cikať 🙂 keď si predstavim, že takto budem stávať k malinkému, tak sa mi chce nie plakať, ale spať. Už teraz som nepríjemná a potom zo mňa ostane iba uzlíček nervov ☹

cistko
27. okt 2010

jeeej a co sa to porobelo ze tak malo ste popisali? 😀

lennka79
27. okt 2010

@ponyxx ja viem čo ma čaká už keď sa nevyspím teraz už sa nevyspím zase ale do troch rokov aj ja som z toho strašne nervózna a potom som nepríjemná ja si to uvedomujem ale čo mám robiť keď sa mi chce spať a nemôžem

pepinka79
27. okt 2010

@lennka79 no v to dúfam,bo do terz som nemusela tak často chodit na záchod a ráno ma dolu dačo strašne zaštípalo ale tak divno,zápal som už mala tak neviem čo to bolo...žeby to bol skracujúci krčok či čo to? 😕 😕

pepinka79
27. okt 2010

@ponyxx vieš čo terz je to pre nás náročné koli tomu že sa nám tažko dýcha chodí a žiadna poloha nám nevyhovuje ale po porde už sa bude dýchat lepšie aj všetko a niektoré detičky sú dobré a spia aj celú noc,tak si hovor žr také budeš mat aj ty 😉 moj malý bol teda potvorka na spanie takže pri nom som sa vyspala až tak okolo jedného roka ale tak hovorím deti sú rozne 😉

lennka79
27. okt 2010

@pepinka79 aj mňa už dosť bolí podvozok ani nie že bolí ale tlačí, tŕpne, štípe atď. Ani to neviem identifikovať už mi dosť padlo bruško a som aj otvorená tak to pripisujem tomu

lennka79
27. okt 2010

@pepinka79 veď práve ty si pri malom nespala do roka ja pri malej do troch tak preto mám z toho obavy ale každý mi hovorí že deti bývajú odlišné, malinký možno bude ako anjelik 🙂 🙂 🙂

pepinka79
27. okt 2010

@lennka79 jéjda tak ty si už aj otvorená...tak to budeš mat za pár 😉 ja len dúfam,že sa ešte neotváram mne sa ešte rodit nechce aj ked by som si rada lahla na brucho 😀 ja mám bruško zatial tak ako do teraz žiadne klesanie tak snád mám ešte čas 😉

pepinka79
27. okt 2010

@lennka79 no ved to dúfajme že druhé deti sú lepšie 😀

nika147
27. okt 2010

dobré ránko žienky, ja narozdiel od včerajška som sa konečne vyspinkala do ružova, len raz som bola na cik pauzu a vstala som pred 15-timi min. 🙂
@mikailla ďakujem mojo, snažila som sa niečo nájsť na nete, ale nenašla som

nika147
27. okt 2010

@romy31 ďakujem 🙂

nika147
27. okt 2010

@jenta veď to je len granko 🙂 vyzerá to bohovsky, ja milujem neviditeľnú krupicu zasypanú s grankom, mňaaaaaam 😀 😀

lennka79
27. okt 2010

@pepinka79 už som otvorená dva týždne ale tiež si myslím že už každú chvíľu pôjdem, teda aspoň dúfam. To s tým ležaním na bruchu, na to sa aj ja veľmi teším.

lennka79
27. okt 2010

@nika147 normálne ti závidím, čo by som dala aspoň za šesť hodín nepretržitého spánku 🙂 🙂 🙂

nika147
27. okt 2010

@lennka79 aj ja sa teším, že konečne som sa po dlhooooom čase vyspala, aj to som noc pred tým som vôbec nespala kvoli tvrdnutiu bruška, takže asi aj preto som túto noc tak sladko spala, až som sa aj ja čudovala 😀

lennka79
27. okt 2010

@nika147 ja dnes idem cvičiť možno sa tam unavím a konečne si pospím. Teda chcela by som si ešte pospať kým sa malý narodí. 🙂

nika147
27. okt 2010

@lennka79 mne takisto pomáha nejaká činnosť cez deň, aby som sa unavila a večer šla spinkať, ale mm mi ešte včera večer nakazoval, že nech sa neopovážim niečo robiť, aby som si neublížila, cítila som sa ako keby som nemohla ani dýchať 😠 tak som mu povedala, že nech sa toľko nestresuje, veď nie som malá, ale viem, že to myslel v dobrom 🙂

cistko
27. okt 2010

spanie na bruchu? celkom dobre...ale ja sa ovela viac tesim na to ze skonci ten neprijemny vyyyyyyyyytok a to caste cuuuranie🙂

lennka79
27. okt 2010

@nika147 aj mne mm zakazuje a aj mala sa k nemu pridáva ale keď nie sú doma tak si všetko porobím. Tehotenstvo nieje choroba a teraz už nič nehrozí jediné čo sa môže stať je to že porodíme 🙂 🙂 🙂

ponyxx
27. okt 2010

@cistko že sa zbavím cikania sa aj ja teším 😀