November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
bre ránko prajem, ja pokračujem v šnúre nie veľmi vydareného spania. Dnes síce iba 2x cikpauza, ale to čo nasledovalo potom sa spánkom nazvať nedalo. Mne sa same sprostosti snívali. 😖
Počasíčko sa nám javí parádne, slniečko svíci ak vydrží, tak vytiahnem toho nášho maďara vonku.
A popri raňajkách som sa posťažovala mm, že jaka nuda doma, tak som si vyslúžila kino cez víkend, ešte že tie kiná existujú 🙄
dobre ranecko...pozeram von okienkom a super pocasie...hned sa nachystam na prechadzku, kym vladzem este 😀 😀 po obede by s tym uz bol problem taky maly... 😀
ze dobre ranko? od 3 do 6.00 som nespala a citala, isla som si urobit teple granko, potom som zaspala a zobudila asi pred hodinou ale taka dolamana ako keby ma niekto vrecom ovalil ☹ @jenta 🙂 🙂 🙂 🙂 to je krupica sgrankom? nie nahodou granko s krupicou, mnam 🙂
toto bolo fakt strašná noc celú noc som mala stŕpnuté ruky ja sa už z toho zbláznim už týždeň som poriadne nespala
mam pocit že sa nám všetkým ten spánok zhoršuje 😅 ja spím vyobkládaná perinami a vankúšmi, aby som sa moc nneobrácala z polohy v ktorej nám je obom dobre 😀 😝
Nie že sa spánok zhoršuje, ale už viac nespíme ako spíme aspoň ja to tak vnímam. Do jednej nemôžem zaspať a keď už konečne zaspím tak sa zobudím na to že mi stŕpli ruky musim si sadnúť a čakať kedy to prejde a toto sa opakuje celé noci.
ahojte dievčence 🙂 no to bol teda spánok,tiež strpnuté ruky,záha,a vobec sa nedalo spat,len som sa hádzala ako vorvan na suchu z boka na bok 😠 už ani tie poštáre nepomáhajú čo si podkladám pod seba kadetade....mm išiel ešte o jednej v noci opat do práce tak to som potom tiež nespala vela a 5 krát cikpauza dúfam,že nebude dáky zápal 😠
ráno do mesta s malým ako pekne slnko svieti ale zubaté je statočne tak sme sa konečne dotrepali domov a rýchlo teplý čajík obom troška sa naranajkovat a šup ho varit čínu na obed ...keby som len nebola taká zábudlivá,v jednom obchode som zabudla kúpit zeleninu na čínu,v druhom už som ju kúpila a teraz zistím že som zabudla na ryžu gulatú...no tak bude špicatá tú mám doma a už nikam nejdem bo doma je teplo 🙂
mne trpne iba bruško a vtedy viem, že je načase ísť cikať 🙂 keď si predstavim, že takto budem stávať k malinkému, tak sa mi chce nie plakať, ale spať. Už teraz som nepríjemná a potom zo mňa ostane iba uzlíček nervov ☹
jeeej a co sa to porobelo ze tak malo ste popisali? 😀
@ponyxx vieš čo terz je to pre nás náročné koli tomu že sa nám tažko dýcha chodí a žiadna poloha nám nevyhovuje ale po porde už sa bude dýchat lepšie aj všetko a niektoré detičky sú dobré a spia aj celú noc,tak si hovor žr také budeš mat aj ty 😉 moj malý bol teda potvorka na spanie takže pri nom som sa vyspala až tak okolo jedného roka ale tak hovorím deti sú rozne 😉
@lennka79 mne takisto pomáha nejaká činnosť cez deň, aby som sa unavila a večer šla spinkať, ale mm mi ešte včera večer nakazoval, že nech sa neopovážim niečo robiť, aby som si neublížila, cítila som sa ako keby som nemohla ani dýchať 😠 tak som mu povedala, že nech sa toľko nestresuje, veď nie som malá, ale viem, že to myslel v dobrom 🙂
spanie na bruchu? celkom dobre...ale ja sa ovela viac tesim na to ze skonci ten neprijemny vyyyyyyyyytok a to caste cuuuranie🙂

@kraviatko juj, tak hadam to nebude nic vazne, a rychlo sa vyzdravie 😉 ja som rada, ze nemam nic preco by som musela ist vonku...aj ked trebalo by aspon trosku rozhybat kosti 😖