November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@lennka79 veru to je to jedine:D ved ak som sa spravne docitala ja osobne ak dokoncim tento tyzden tak uz budem mat donosene babatko a uz mozem LEN rodit 😀 😀 😀
ale ja este nechceeeeeeeeeeeeeem, v sobotu ma svokra zabijacku ja chcem ist tam 😀
ale teraz sa potvrdi ci som sto % carodejnica ci len taka polovicna lebo som jej vcera kricala ze jej ju "poseriem" 😀 😀 😀 kukla ze ako? a ja na to no porodim v piatok a vsetci chlapi sa popiju a v sobotu nebude mat kto svinu zabijat 😀 😀 😀 😀
@cistko tak aspoň nie som jediná, ktorá sa v noci vyspinkala 🙂 och , aj ja by som šla na takú zabíjačku, konečne a takú domácu tlačenku, mňaaaaam 😀 zbiehajú sa mi slinky 🙂
.. s tým výtokom sme na tom rovnako, trápi ma celé tehu, je to na nervy, ale teraz mi to tiež nejako ustúpilo ako píše aj @lennka79 a ešte k tomu som mala sen s tým výtokom, že bol taký ružový a potom krikľavo-zelený 😅 no jednoducho hlúposti 😅
@cistko ty máš termín tak ako ja, ešte vydrž a svokre nekaz zabíjačku. a nič by sa nestalo keby sme porodili aj dnes, moja sestra rodila v 35 týždni a malý nebol ani v inkubátore už má cez dva roky a je šikovnejší ako donosené deti v jeho veku. ja som bola v pondelok na poradni a na sono a malý ma 3400+ - takže už je určite ok
😎 baby idem sa z tej vsetkej lenivosti prejst...ked tak svieti slnko fakt sa mi neda vysediet dieru do stolicky 😀 musim pohnut tym kufrom dufam, ze mi to potom oplati na porodnom boxe 😎
@majulienka333 aj ja by som sa išla prejsť, no nie je s kým a samej sa mi nechce 😒
caute žienky,,tak dnesna poradna za mnou,,bránka je zatial zatvorená,takze sa s dr. vidíme aj o týžden 😝
ale uz mi ho nechcel zmerať,,ze načo, ze ved uz pred týzdnom malo dobrú pôrodnú váhu,,,a ja ze len tak zo zvedavosti,,no ale zrušil ma 😠 ,,nevadí,,hlavne ze je všetko ok.
no idem si s vami vypiť kávičku,,zbaštiť čokoládu a prečítať si vás 😉
@lennka79 a ja ho mam stale silny aj teraz som si rano nedala intimku a idem na wc a cele gatky mokre brrrr bez intimky ani na krok a v noci sa prezliekam aj tri rkat, kedze mi je stale horuco spavam v manzelovych trenkach a tielku a tak ma taku spotrebu chudacik 😀 😀 😀
@nika147 ja tlacenku ani nie, svokor robi taku cudnu ja mam radsej kuracovuuuu ale tesim sa na grajzupu ojoooj si ju tak opeprim a taku horucu natlacim a na pecienku cerstvu na cibulke 😀 😀 ranajkovy mozocek uz nestihnem lebo nejdeme na noc a isto nebudeme tak skoro vstavat aby sme sli s manzelom tak skoro rano ale pojdeme az ked sa do ruzova vyspinkame aj s Jakubkom ale pecienku si ujst nenecham 😀
@lennka79 veru mame rovnaky termin som si nevsimla 🙂 ale kludne este tyzden mozeme pockat nie?
@nika147 podla mna je to aj nevšimnuteľné 😅
jáj ten nábytok,,dnes mm doma a ze ci mu budem pomáhať skladať skrinu,,ze mu nemá kto 😀 som nanho vyvalila oči 😕 ,,tak som zvedavá ako dopadne dnesný den,,ale len nejaké dosky pridrzať,,hádam ma nepretrhne,,aj ked uz by bol najradsej keby som isla rodiť,,zas je smutný ze este týzden 🙄 a ja sa teším 🙂
@lennka79 joj tak tych zaujimavych datumov je viac 😀 😀
10/11/2010
11/11/2010
12/11/2010
😀 😀 😀 😀 ale tiez by som brala ten 11/11/2010 Jakubko sa narodil 9/9/2007
tak som sa smiala ze Jakub na Martinu a Janicko sa narodi na Martina a potom budem mat este dvojicky a budu sa volat Martin a Martina 😀 😀 😀 😀
@peha81 neboj, určite ti nedá niečo robiť také, čo by vám obom ublížilo, my sme kúpili skriňu a ja som donútila mm, že mu budem pomáhať, ale len také, podávať šrubky a také hlúposti a keď som mu chcela podať aspoň dosku, tak mi povedal, nešupaj mi do toho, ja skladám neživé a ty máš v sebe živé, ale aj tak som sa tešila, že aspoň tak nejak mu pomáham..
..tá hlienová zátka, si myslím aj ja, že nie každá si ju musí všimnúť, nie? ...ja vôbec nemám ani tušenie, ako to vôbec vyzerá a ak keby aj to odišlo zo mňa, to je ako výtok alebo ako čo??? ... 😒
Taak som zvedava kto tu bude mat ako prvy babetko 🙂 Prve novembroviatko 😅

@nika147 veru ked mam taky den ze muz ma strazi aby som oddychovala a nic nerobila tak vecer musim ist aspon na polhodinovu prechadzku inak je noc kruta ale ked som unavena ako vcera ze som ledva zahradu dopozerala a vlastne som ani pozehlene pradlo neodlozila do skrine som sa ledva dopratala do postele za celu noc som bola len dva krat cikat a som od pol 11 spala vkuse do rana do devaitej, mnaaam a spalo sa mi vyborne🙂 a snivali sa mi vyborne hluposti ale vobec nesuviseli s porodom takze paradicka 😀