November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
Ahojte buduce mamicky, tak ja som nevydrzala a dnes som bola u lekara a potvrdil mi, ze v maternici mam dutinku velkosti 5mm, tak sa velmi tesim......podla menstruacie som v 6 tyzdni........a tiez mi predpisal ten Duphaston, aky mate na to nazor? Inac zle mi nebyva, len som vzdy hladna, je mi stale zima a pobolieva ma brusko, akokeby som mala dostat menstruaciu.....a este nieco pekne...mozno o par hodin mozno o den sa stanem prvykrat tetou..... 😉
Me5 takze nemaj obavy ja som az za tebou 😀 , do poradne idem 28.4.
juuj baby, som uplne stastna prestastna teraz :D vybavila som si dnes ultrazvuk!!!!! takze nemusim cakat az 5 tyzdnov do 1. poradne-21.4. ale uvidime nase babatko skor 🙂 a to uz dnes🙂 poprosila som doktora, ci by ma mohol vziat ze mam nervy ci je vsetko ok, a ze chcem oznamit rodine novinku, a on ze ok ze spravime rychly UTZ 🙂 tak drzte palce!!!! moc tesim 🙂
me 5 neboj sa, ja idem na utz az o tri tyzdne!!! 😕 ale fakt tak ja tu dakto povedal, ze ked doktor nema potrebu ho robit skor, tak asi by malo byt vsetko v poriadku. ja sa tiez tak utesujem, ze dr. vie, co ma robit, snad 😔 🙂
hej a niekto sa pytal na vystavu dieta http://dietaarodina.meu.zoznam.sk/o-nas/ kamaratky sa chystaju, ale ja nemam odvahu ist v mojom stave az do BA z PO 😖 ☹ urcite to bude super vystava 😉 ktore ste z poblizka, chodte a poviete nam o com to bolo 😉 😀
inak mne je uz stale zle 😠 , ale som rada 😵 aj brucho ma pobolieva, takze snad to je tak preto, ze je vsetko tak, ako ma byt 😎 no ale na ten utz sa uz fakt neskutocne tesim... nevytrimem 😀 😀 😀
janulienocka, jak ti fajne 😀
ahojte,
vítam nove tehulky 😀
ja som dnes bola neplánovane pri dr. ráno som začala trochu špiniť Dr. nezistila pôvod krvácania, a našťastie babo sa ma dobre ma 16mm a krásne mu bilo srdiečko, fotku mi ešte nechcela dať, že až o 2 týždne po kontrole keď bude všetko o.k a predpísala mi Duphaston
no musim uznat baby, ze ste ma dost ukludnili ale ta zvedavost, najradsej by som mala v brusku aj skrytu kameru a kazde den sa chcela pozriet ze co sa tam deje a ako sa ma drobcek. 😀
inac vraj v tom 12tt je krasne vidno cele babatko, takze to by som bola rada ak pojde aj manzel - urcite to bude silny zazitok pre oboch. juuuuuj
ollako, ja som mala tiez len bublinku, dufam ze tento tyzden bude srdiecko 😵
janulienocka, musis mat dobreho dr. ze ta zobere skor 🙂
me5, podla ma zivy plod musi jednoznacne znamenat srdiecko bo podla pohybu to spozorovat nemohol 😉
me5, to s tou kamerou je dobreee 😀 taky "big brother" mozno tehulky za par rokov budu mat aj taku vymozenost 😝
zatial mi ostava len hladit brusko a posielat pozdravy 😀
ale aspon vies ze tam to babo je 🙂
Ahojte Kočenky Poctivo vás čítam len neviem či písať aby mi potom veľmi ľúto nebolo A teda ani nemám čo Čakám na stredu Deň D Samozrejme vítam nové tehulky A me5 presne ako už písali žienky pokiaľ je všetko Ok tak kontrola o mesiac je úplne v poriadku Môžeš byť len rada No ako vidím aj Duphaston sa nám tu rozrastá Ja ho tiež stále beriem Ollako držím palčeky A Monika samozrejme tiež A vlastne všetky sa Držkajte Pekný deň
ahojte....hlasim sa po vikende....celu sobotu aj nedelu som od poobedia az do vecera travila na vecku...hrozne zle mi bolo ☹ ja idem na poradnu teraz 1.4., tak sa uz neviem dockat 🙂
lubica dakujem 😉
aduliak tie nevolnosti nezavidim mne byva obcas, ked citim hlad, inak moc nie 🙂 ...sa mi nic nechce robit, drobca som horko tazko uspala a uz aj mna chytaju driemoty, len by sa zislo dlazky umyt 😝 , no neviem asi to pocka na vecer 😀
aj ja beriem duphaston
No tak pozeram, ze pomaly kazda jedna tu berieme Duphaston......zatial nam to ide 😉
Baby(ktorym je zle) od ktoreho tyzdna mate tie nevolnosti? Uz od zaciatku?
preco vam dal dr. duphoston?
ja ho tiez neberiem
mne vzdy hovorili ze hned ako otehu budem brat utrogestan a teraz nic. neviem ci dr zabudol alebo co. mali sme velke problemy s otehu tak preto. este mi ostalo par krabiciek asi sa ho opyytam na to 😅
Vraj je to na udrzanie plodu a asi aj kvoli tomu, ze ja som mala problemy s lavym vajecnikom, 2krat som bola na laparoskopii pre cystu......
viem na co to je, ja som utrogestan bravala po IUI
lubi, drz sa a mysli co najvaic pozitivne. velmi ti drzim palce aby ta streda dobre dopadla. 🙂
aj ja beriem duphaston od 5.tt ....
Lubi...drzim ti palce na stredu!!!
preco? ake mas problemy?
boze baby, teraz ma napadlo 😕 v lete v tom najvascom hroku budeme xodit s brusiskami,ledva funet. ani k moru nemozme ist aby nas greenpeasaci nezatlacili naspat do mora, lebo si nas pomylia s vyplavenou velerybou 😅
jeinabe, mne je zle od začiatku, ešte som ani nevedela o tehu
ja duphaston beriem pre dnešné ranné krvácanie ☹
moncika Petka som mala v septembri a to len bolo 😲 😀 , toto bude podla mna lepsie, kludne, by si mohla aj na tu dovolenku 😉
moncika....ak sa pytas mna, ake mam problemy, ked beriem Duphaston, tak ziadne....minuly rok som mala cystu, tak asi kvoli tomu mi ho nasadila.....ze aby sa plod udrzal.....
no presne....ani k moru.....dam si na terasu lavor s vodou a budem funiet 😀
xodime kazdy rok stanovat do chorvatska ale teraz si netrufam. pravdupovediac netrufam si is nikam dalej od mojho dr 😅

me5 ja myslim, ked povedal zivy plod, tak vidiel aj cinnost srdiecka 😉 😉 neboj bud kludna, mne to tak nepovedal, povedal, ze plod nevidi ,aj my to ukazal,plod tam vidno nebolo, tak preto idem skor, na tvojom mieste by som nestresovala 😉