November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@bamarama82 o prekopávaní z brucha ani nehovor! mna uz to tááák bolí ked ma kope do pravého boku a uz dva dni má nožičku tak vypučenú vpravo, ze cítim normálne lýtkovú kosť na dlžku ked kope, neviem ci tam nacvicuje roznožku, alebo čo...
@bamarama82 aj náš malý sa chce prekopať dnes von úplne mimo východu. 🙂 😉 🙂
@weverka11 mne tiez pcha nozku do praveho boku, taku kostnatucku... inak tiez som uz chcela postavit vian.stromcek
kokso, tusim som to zakrikla... zacali ma straaasne boliet kríze a zas tlaky... juj a malé kopeeeeeee
baby aj vam tak tecie mliecko uz??? ja mam niekedy normalne na tricku mokry flak a dnes som sa zobudila a podo mnou kolečko... ale je len take priesvitné - to mliecko... 😕
@weverka11 nie nic...
@lennka79 no ja ked si stlačím cecík tak mi to aj riadne vystrekne. ja musím byt vzdycky nieco extra!!!!!!! 🙄 🙄 🙄 🙄 kurnik nech uz rodím, lebo sa cítim jak z inej planéty......nic neviem, hlavne co je normalne, co nie, ci su to poslickovia alebo čo.... vsetky zeny by mali mat vsetko rovnako a bol by pokoj...
@weverka11 problém je v tom a každá sme iná, a ja dokonca už mam jedno tehotenstvo a jeden pôrod za sebou ale po prve si veľa z toho nepamätám lebo to bolo dávno a po druhe vtedy nebol koník takže sme sa takto nebavili. Nepamätám si že by som vtedy riešila nejakú hlienovú zátku , vyšetrenie na prietoky a dokonca som ani vtedy nevedela čo budem mať. Čo mi doktorka povedala to som robila a keď to na mna prišlo tak som išla 🙂 🙂 🙂 ani poslíčkov si nepamätám 🙂 🙂 🙂
babenky umývali ste vaničku?
@kraviatko @lennka79 a mozno to bolo ovela lepsie... takto sa clovek cíti jak čistý blbec...inak musim sa priznat, ze ja mam strasné obavy z dojčenia 😕 neviem prečo, porodu sa nebojím, ale to dojčenie si neviem predstavit... to bude asi tym, ze nemam dobry "vztah" k svojim prsiam, od puberty mi vadia a zavadzajú, tak to bude asi tým
@weverka11 nesmieš myslieť negatívne ohľadne dojčenia, toto nepíšem z vlastnej skúsenosti ale čo som si prečítala kopec článkov, tak to sú hlavne predčasné obavy z dojčenie, že to nepôjde a tak a nesmieš sa vzdávať ..., ja som dojčila krátko, a potom mi to bolo ľúto, že som to vzdala, ale po pár mesiacoch som na to zabudla a teraz to beriem tak, že budem sa snažiť ale nebudem sa obviňovať ak to nepôjde ... takže uvidíme 🙂
bože ja som zase hladná 😒 pred hodinkou som zjedla misku polievky 😠 , no musím ísť do chladničky niečo pohľadať 😀
ja som dostala k dojčeniu stále iba tú istú radu, okrem toho, že si treba zvyknúť na správny spôsob dojčenia...a to je, že sa nemám stresovať a prvé týždne kychať na všetko...byť v kľude a kašľať na to, že je v dome prach abo neumytý riad. Takže kľud a nohy v teple, zavrieť dvere na spálni a nech za nimi hoc aj tanky padajú. No a samozrejme pitný režim 😀 . Jak sa sa teším, na ten dopoludňajší pokoj jak budu všetci v robote. Nakojíme (ak bude z čoho), odgrgneme, napijeme vody, neco sníme, a potom spíme 😎 😀 , ružová predstava 😀 😀
kokos na jojke teraz davaju, ze nejaka žena vyhodila dvojročnu dcéru z okna z druhého poschodia...vraj ženská bola psychicky mimo 😠
@midsumergirl 😀 😀 😀 este rodim zatial iba v tych snoch. Idem sa tam akurat postazovat 😒 dufam,ze ma zase podrzia,vzdy podporia.Taka som nahnevana dneska na tento anglicky system ze vrrr...a to som sa pytala na to c.kde mam volat,ked to na mna pride co si Ty spominala,no prisaham vacku by mi to asi ani nepsomenuli sami od seba. 😠
@kraviatko noo to mas pravdu,rodim asi na etapy dnes vo sne este nebude tlacenie,podla mna bude stresovanie,este to nebolo 😀 😀

@bamarama82 rajčinovú omáčku mám rada aj polievku, len moja dcéra to nechce 😒 , ja som urobila takú hríbovo,zemiakovo,smotanovú kyslú polievočku, som si teraz pred chvíľou zmlsla 😀 , no mne práveže teraz chutí jesť stále, každú hodinku niečo musím zďobnúť 😅