November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@midsumergirl Inak som citala teraz,ze ti bude robit nabuduce midwife sweep,ja by som chcela tiez 😅 sama si si on ziadala,ci ona ponukla? neviem ci mi ho urobi v 39tt 😒 😒
@mikailla no mne to nic nerobi, ja pozeram prostřeno na prime a uz sa mi sliny zbiehajú, dala by som si rajčinovú polievku, jaku robi moj svagor - mnam mnam mnam 😀 musim mu zavolat, nech mi spraví cez víkend 😀... jezis musim ist oskrkat tu moju žabičku, nech sa ma zajtra dr. nezlakne a ked uz budem pritom, tak dám dole aj srst z nôh, lebo aj tá už je taká kvalitne zimná 😀 😀 😀
@kraviatko dik za povzbudenie, este ze som objavila konika aj ked len pred mesiacom, ale predsa 🙂 clovek sa tu vela dozvie, zisti ze nema sam problemy a starosti a este sa aj zasmejem, myslim ze sa tu zisla dobra zostava novembroviek 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
prave som zmastila presnedavku cize detsku vyzivu, to som nejedla uz roky ale mnááááááááám, dietatko moje hadam ti to nebudem vyjedat ked budes na svete 😀 😀 😀 😀
@weverka11 Mam dost 😀 tak tebe ani po tych hlienoch nepresla chut na jedlo 😀 😀 ja som sa napraskala spanielskych vtackov s hranolkami a ryzou a cele tofife som zozrala na posedenie 😕 😕 Hehe srst ides dat dole, ja som vcera davala a dnes asi idem uz vitom odstrstit uplne vsade aj polky medzi cesnakmi (este ze si na chrbat nevidim) 😅 😅 😅 Doktorka dnes skonstatovala,ze mala je pripravena na porod ci som aj ja... 😕 😕 😕
@danielita13 veru, výber z výberu 😀 😀 😀
@pepinka79 no neviem ci dnes nepojdem rodit, lebo ten moj debilný manzel - uz nemam na neho lepsieho slova - mi teraz volal z korunky a uz má vypité, akoze ja mam take nervy, uz tu revem, jaky je nezodpovedný!!!!!!!!!!!!!!!!! cele tehu v pohode a teraz ma takto sere!!!!!!!! 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 uz mam toho dost, porad ma zaludok rozbolel a cela sa klepem od nervov.
@mikailla aj mna pichá a este sa k tomu pridávaju stahy a krče a pichanie až v kliťáku cítim
@mikailla až za dva týždne? teda pekne,myslím že už ich neuvidíš 😀 😀 😀 jáj to pichanie v opičke mi došlo dneska a poviem ti to bolo dačo som sa zlakla že zápal ale asi sa nám tie krčky už skracujú a maknú či čo to robia 😉 takže sa to už len bude stupnovat 😕
no ved to je divné že tu dneska neboli 😉 ked nerodia tak ich možno už chyla ponorka z MK 😀 😀
@pepinka79 je on normalny?????? a este mi debil zavola ze : ty ma uz musis doma preklinat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mna porazí, akoze mam chut zavolat tak akurat jeho mame, nech si synáčka zebere k sebe ze ja ho takého nepotrebujem, nech si ho naloží do octu doma!!!!!!!!!! juuuuuuuuuuuj 😠 😠 😠 😠
@weverka11 jáj ten tvoj manžel už zapíja po predu 😀 😀 ale inak máš recht,mal by s tým už prestat ved može sa stat že ta do porodky odvezie niekto iný a potom si to bude vyčítat celý život...moj už nechce pit to som rada bo ked poviem že tak do troch týždnov to bude tak je z toho sám troška mimo a pre istotu ho dennodenne umáram tým ako ma všetko bolí a že asi idem rodit 😉 istota je istota 😀 😀
mam chut mu ublizit, aspon vyfackat nech sa spamatá 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
@pepinka79 to aj dufam,ze ich uz neuvidim o dva tyzdne 😀 😀 mam poradnu akurat 11.nov. a uz dlho dohovaram malej nech to akurat vtedy poponahla 😎 😎 Ak by som stihla tu poradnu tak by som chcela si dat urobit prirodzene vyvolanie porodu podradzdenim krcka,nech necakame 😀 tak fajn ked aj Vas picha v opicke 😀 nie ze by ma to tesilo,ale v podstate tesi,lebo to znaci bliziaci sa porod.... 😉 😉
ahojte kocky...snazila som sa citat co ste pisali cez den..som cely den na nohach tak oddychujem pri konikovi 🙂 🙂 som citala ze sa budite strpnute...a mate aj to ze cez den vam hoci kedy strpnu prsty na ruke alebo aj cela ruka?? ja ked sa zobudim strpnuta a prejde ma to, tak pocas dna mi hodikedy strpnu dva prsty a to nemusim ani nic robit 😒 😒
ja uz som totalne chora z tehu...akoze nie v zlom, len sa bojim ze mi zatial drbkat zacne 😀 😀 na nic ine nemyslim, cez den beham po detskych obchodoch, vnoci ked nespim sedim naposteli akukam do postielky..no hruuza..uz sa neviem dockat a leze mi to asi na mozog 😀 😀 ja ju uz taaak strasne chcem maat v naruci 😒
@vlastusss neboj sa príznaky máme všetky rovnaké s tým že nám kape na maják 😉 a mám pre teba dobrú správu po porode to bude ešte horšie bo nastane o vlea vačší stereotip 😉 😀 neboj sa dočkáš sa hlavne ešte odpočívaj a vychutnávaj si bruško ved ked už nebude a ked uvidíš tehotnú ženu tak sa ti aj ponom zacnie 😉 trpnutie je ku koncu normálne...mne sa pri prvom už dávno nalievali aj cez den nohy a bolo to v norme terz mi len prsty a ruky v noci trpnu a inak zatial žiadne napúchanie...takže to musíme už len vydržat 🙂 do troch týždnov to budeme mat všetky už v postielke 😉

@nika147 bože ale si mi narobila chúťky 😀 , no čo by som si dala sladké ..... 😨 , no mám parené buchty ..... ale ešte mám aj vanilkovú zmrlinu ....no tak to si asi šupnem 😀