November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
BABENKY a ako je to s tetskou lekarkou???musim jju mat vybavenu uz pred porodom a potrebujem na to aj nejake potvrdenie ze som si ju vybavila ??ci ako??
no nejako tu ostalo ticho 😕 🤐 tak aj idem skúsit spat tak dobrú noc dievčatá 😉
@pepinka79 aha??tak ale keby som si ju vybavovala teraz tak nepotrebujem na to papier ziadny..ze....
no ja radsej taku srandu bokom , lebo viem ze on si raz uzil s jednou osobou, ktora nevedela co je to vernost..tak radsej nesrandujem aj ked to bolo velmej davno tak ale no 😅 😅 aj ked niekedy mam chut nieco povedat..no to podla situacie ked vidim ze aj on do mna rypne tak si dovolim aj ja..ale inak radsej ee 😀 😀 este by ma zacal podozrievat 😀 😀
@midsumergirl mne sa tiez vidi,ze u Teba to je lepsie s tou starostlivostou,asi zalezi od postoja midwife -nemozem povedat ze je zla ale asi moze byt aj lepsia. Napriklad NHS kartu mi vybavili asi pred mesiacom,aj to na zaklade toho ze v lekarni si ju pytali,ze na co budem platit.Tie cisla mam aj ja v karte,len ich tam je za celu stranu A4 tak som si mohla vybrat kde zavolat 😒 dnes som mala stretnutie s druhou midwife a ta mi dala urgentne cisla,tiez o predporodnom kurze ze ci tam chodime 😕 my na nu oci,ze nam o tom nik nehovoril,akurat ma odbila s tym GBS co mi je luto,povedala ze nevidi podnet na tie testy 😖 Ja by som chcela o ten sweep poziadat aspon skusit 😀 tiez sa bojim prenasania ako si pisala aj ty.
A ja rozmyslam,kde ste vsetky a to dnes je streda 😝 😝 😝 😝 no zeny 😎 😎
ahojte babulky, teraz len tak narychlo, kedze idem o chvilku do poradne... Vcera des, nemohla som zastavit plač, proste mi uplne preplo ☹ celú noc mi bolo zle na vracanie a mala som bolesti hlavne v chrbtici, ktoré mi zostali aj teraz, hrozne to bolí, tak som zvedava, co povie dr., ale pripisujem to tym nervom, lebo to mi tak vzdy posobilo na chrbticu... pichanie som mala tiez kvalitné az do rána, teraz to prestalo....Dnes ma vezie do poradne moj ocino, lebo mm som povedala, ze s ním nechcem mat nič spoločné, že ked mieni byt taký nezodpovedný, tak ho nechcem ani k porodu, ze sa zaobídem bez neho!
PS: celú noc sa mi snívalo, ze sa s ním rozvádzam, lebo si našiel volaku dvadsadročnú pipku! 😕 tak ešte aj v noci ma sral....
dobré ránko milé dámy 😀 , včera od obeda som mala dosť časté bolesti v podbrušku a v krížoch a šuška ma bolela, som sa bála ísť aj cikať čo som mala pociť že už mi stade vypadne bábo 😀 , no ale noc v pohodičke 😎 , joj som sa vyspinkala na dve etapy .... tak som spokojná, no ešte by som spala ale už nemôžem, lebo dnes mám poradňu, musím zaviezť dcéru k mame a potom do poradne tak Vás potom poinformujem čo nového u nás v brušku 🙂
inak som to ani poriadne nečítala čo ste popísali, len wewerku som zaregistrovala podráždenú z manžela ... ☹ , no ja to nebudem komentovať, môj patrí medzi tých menej zodpovedných, tak prajem veľa síl a málo stresu 😉
@weverka11 tak to je des s tým tvojím drahým...dobre si mu povedala nech sa troška spamatá,mal by sa už začat správat normálne a zodpovedne troška ako manžel a budúci tatino 😒
inak s tým bábom ked príde to neni sranda...kamarátka tak v noci od vyčerpania dostala nejaký záchvat a privalila malú 2 mesačnú dcérku a slintala jak...no musel potom jej drahý v noci ku malej vstávat aby sa ona dala dokopy 😖 takže treba ich zapriahnut už od začiatku a najlepšie už teraz 😠
moja držím palce aby ti to dobre dopadlo v poradni a boli ste obaja ok s bábom to je podstatné a neboj tomutvojmu to asi už docvaklo 😉 ja som pre zmenu dnes v noci porodila teda len vo sne 😀
@vlastusss tak ten moj to znesie on je taký flegmoš troška takže ja ho preto občas chcem prebrat a podpichnút aby troška požiarlil 😀 😀 😀 bo on mi velmi doveruje (začo ho velmi lúbim)a vobec mi nežiarli až mám niekedy pocit že ma nelúbi aj ked viem že áno 😉 tak ho občas podpichnem a potom som spokojná ked mi povie na dačo že ja ti dám po prdelke a bude 😀 potom som spokojná 😀 😀 ale tak moj už má 35 tak možno to bude tým vekom že už je taký starší nato aby bol prchký abo čo 😅
ahojte 😉 pozeram, ze vcera to tu bolo perne 😀 😀 ja som sa uz neukazala mali sme tiez perne poobede, manzel si bol vyberat nove okulaaaaaaaaare, stavili sme sa este v jednom obchodiku aby som vybrala drobnosti do plienkovej torty pre synovcov a utekali sme domov - normalne sa mi nechcelo ani som nevladala po ochodoch lobzovat 😖
chlapci sli na spining a ja som s vrtulou v zadku navarila cestovinky na veceru a uz som ich cakala osprchovana a ubolena och joooj straaasne mi vcera drobec natahoval brucho tak sa hemzil ze som mala pocit ze sa vyhemzi, hne dpo veceri sme vsetci zalahli a ja som si uz ratala kontrakcie tak na prd mi po dlhej dobe bolo a to som sa ani velmi nehybala cez den - mozno prave preto...
nakoniec mu manzel dohovoril ze do novembra musi vydrzat 😀 😀 tak sa este drzime🙂
ved v sobotu zabijacka 😀
@pepinka79 no moj ma v sobotu 31 😀 😀 a bola by som velmi rada keby bol niekedy v nejakej situacii flegmos..moj je znamenie skorpiona ale ma straasne tazku povahu,,alebo sa nase znamenia k sebe nehodia...ale tak podobny sme..ja som tiez sialena ako on, len nie vzdy je uplne taka nalada..ted je tu dako husto lebo on chce aby bolo vsetko, aby sme boli zabezpeceny a tak a ja som tiez taka ze este beham a zhanam co nemam a zistujem co este,,,tak ale viem ho rozosmiat aj ked je velmi nahnevany...len obcas to nevyjde tak ale to sa mu uz aj radsej vyhnem 😅 😅 😅 ked ho velmi niekto nase....e 😅
@kraviatko ja to mam tak podobne doma..su obdobia ked nedam na neho dopustit a su obdobia kedy by som ho najradsej udusila vankusom v spanku 😅 😅 😅
na pocudovanie fajn noc, vkuse som sa na muza lepila a brala som mu zivotny priestor tym mojim malickym telickom 😀 😀 😀 😀 a jedine minus za co som smutna je ze ma boli hrdielkooooo ☹ ☹ au au
@vlastusss no tak to ja smojím sa tiež velmi k sebe hodíme 😀 😀 😀 ja levica a on strelec,vrja to moc ku sebe nejde 😉 on má rád romantiku ja horor 😀 on české filmy nové ja staré čb abo zahraničné 😀 a tak ale zasa čo sa týka zariadovania domácnosti a tak tak to sa zhodneme a vo výchove dáva prednost mojim názorom takže to je podstatné a mne to stačí 😉
veru toho doktora si vybav skorej nech to máš z krku 😉 ojoj snád nebude angína abo dačo 😕
@cistko jáj ako by som išla na zabíjačku ☹ ☹ a dala si dobrú domácu itrničku abo kolienko varené...mnam tak potom aspon nahod dáke foto z nej 😀 😀 jáj ja veru tiež už nevládzem a kolkokrát sa musím zastavit ako mi stvrdne bruško abo dostanem krč do podbruška 😒 ale do novembra to vydržat musí 😀
@pepinka79 no moj je skorpion a ja som baran..on ma tazku povahu a ja som tvdohlava..my ked sme spolu zacali tak tolko krat som usla domov s tadeto, co ma nasral a nedvihala som mu, ked som chodila na prax tak som vedela kade chodi na aute, just s tade som nesla aby ma nestretol, a vdzy ma vymakol pred budovou s kvietkom alebo len tak ma tam cakal 😀 😀 uzili sme si...dokonca ked ma poziadal o ruku , pak sme mali straaasnu akciu a tak sme sa ppohadali ze prsten skoncil v zachode a on s polkou zubu 😀 😀 sme boli opitucky on vyryval tak mi usla ruka 😀 😀 my sme ako taliani totalne..a na durhy den po akcii sme ruka v ruke spolocne upratovali zo smiechom, polku baru sme si znicili 😀 😀 😀 😀 my sa nevieme dohodnut ani co pozerat v telke..ja si kuknem aj horor aj romantak, cokolvek co je vpohode, ale on tam kde nieje akcia tak jeho to nezaujima..heh..vo vychove budeme drzat iste spolu uz ted o tom zvykneme hovorit tak dufam ze sa nebudeme hasterit 😀
ahojte tehulky a tu ste ako na tom?nerodi tu este nikto?
@pepinka79 jaj a dufam ze ma to prejde..ak nie zajtra pojdem ale ked som v kontkte s niekym kto je chory tak mna to chyti ked ten druhy vyzdravie a prvy priznak je hrdlo..takze to nebude nic vazne..keby som bola velmi chora tak prvy priznak je zimnica a to viem ze idu na mna ukrutne horucky... 😒 😒 o chvilu si uvarim cajik a bachnem sa hor pupkom do postielky...nemozem byt choraaa 😒 😒

@pepinka79 juuj tak to by som bola ako v ohni a na ihlach...aj to ju uz napadlo ze co ak si ona zaskrabla na cielku a nejako sa jej odlupil nechctik a spadol do ocka...ale tak aj plackala aj slzicky jej velmej isli aj tie kvapky jej davala tak si myslela ze sa to vyplavi..no uvidime...len normalne nieje to moje dieta ale tak som trpla ked plackala ..juuuuj 😢