icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

pepinka79
28. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a no hej ale nemožem moc bruško pestovat teraz mi dojde že aké ho má malé a to než som mala ja kotlík tak som mu stále hovorila či neni tehotný 😉 teraz ho má akurát a beh neznáša tak už to len udržujem v tejto norme forme 😀 no keby ma aspon dakto hladal ale ani ten pes po mne neštekol 😠 šak ledva ma videli už tam a to myslím že ked videli tak nie dvojmo ale niekolkonásobne a ked som zmizla tak si povedali že konečne tie divné tvory odišli 😉 😀

e.l.i.e.n.k.a
28. okt 2010

@pepinka79 no inak by som ho znasilnit ani nechcela 😀 😀 😀
ak bude malicke po tatkovi, myslim, ze dve ciarky to istia a cencule az za usami! 😒 uz teraz by som pisala Arniemu a prosila ho o to roztrhane tricko!

pepinka79
28. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a no tak to robím ja stále 😀 😀 😀 ale moj ma koli tomu neznásilnuje 😀 😀 😀

vlastusss
28. okt 2010

@pepinka79 noo to teda aj bola..mozno vtedy ani nie ale ted sa tak smejeme na tom...co ine nam ostava 😀 😀 to bolo tak nejako v novembri, moj vtedajsi priatel oslavoval meninky, (inak dufam ze sa na ten datum nasa mala narodi a to bude uz potom riadna sranda ked jej budeme hovorit na aky pekny datum sa narodila) a sli sme do jedneho podlniku oslavovat...samozrejme on si lubil vypit, a vtedy vedel byt geroj ale ked videl ze mu hori pri ritke, tak rychlo pozyval na poldecak, aby nemal konflikt...ale u mojho uz teraz muza zola tak nepochodil..heh...
pilo sa vo velkom, velka pucenica, zolo prisiel rozhadzoval rukami, drgol do mna a ja som sa obliala...a ja taka husta, zacala som do neho skakat...vtedy sa mi zdal taky sucharik a mne nerobilo problem dat niekomu pri najmansom zaucho ak ma kvalitne nasral 😀 😀 ale aj ja som sa preratala...zolo pozera flegmaticky na mna.."ja som ta oblial???este ta len oblejem" a ja este do neho "NO SKUS" 😀 riadna trubka som bola...moj vtedajsi priatel sa ma zastal, tym padom si to schytal len moj rukav, ale moj krpaty chlap si to zlizol poriadne..dostal par peknich sup od zola 😀 😀 😀 vtedy mi to teda smiesne vobec nepripadalo a hned sme sli do nemocnice ci mu nejako neublizil..edon pekny monokel, par skrabancov a kopa modrin..tak sme ho isli udat...
takze prakticky sme sa zoznamili tak ze sme boli obaja husty a nakoniec sme ho udali za vytrznost, ublizenie na zravi a urazka ci nieco take.. 😀 😀 som sa mu tak dlho vyhybala v domnienke ze mi to raz spocita ale on vobec nevedel kto som....po roku aj pol sme sa dali nejako do reci a ja som mu to vytmavila ci vie kto som a tak...chvilku sa hanbil ale potom sme sa riadne zasmiali a od vtedy to tahame az sem...
no a ako nieco take napises do novin?? sme to formulovali ako ze sme mali v jednom podniku konflikt a ze aj napriek uspesnemu vyhybaniu nam osud skrizil cesty 😀 😀 😀

dufam ze sa to da pochopit a ma to hlavu aj patu 😀 😀

vlastusss
28. okt 2010

@pepinka79 aj to som mala trochu bobky od strachu, pretoze on ma po roku aj pol co som sa mu ja vyhybala zacal sledovat..ja som chodila na autoskolu, a vzdy ked som kukla do spetaku on zamnou..o chvilku isiel o proti..ked som sla peso, presiel sedem krat minimalne okolo mna..ked som si sla sadnut s kamoskou obzriem sa a on sedel s kamosmi a hladel na mna ako na spaasu.....ehh som sa bala ze tento vie kto som, vie ze som ho udala ...no lepilo mi riadne..fakt bol ten, teda on mi to tak hovori,,,,ze sa do mna zalubil na prvy pohlad, a chchel aby som si ho vsimla...ja som davno vedela kto on je, a rychlo som ho zrusila ze laska na prvy pohlad to teda urcite nebola, kedze ten prvy pohlad si on nepamata 😀 😀 😀

vlastusss
28. okt 2010

@pepinka79 niee uz som mu nechcela vybijat...som sa blal ze ak bude chciet aby som mu to zaplatila tak to bude stat majland 😀 😀 ma draheho zubara..heheh....neboj sa na svadbe sa mu uz vyskieralo ked bol par dni pred tym u zubara a dalsi tesaky porobit 😀 😀 😀

vlastusss
28. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a no na tom pavukovi som sa faaakt zasmiala..inak ja som strasne nezna zienka... 😀 😀 a mam rada romantiku nie sado maso...si nemyslite teraz o mne 😀 😀 😀

pepinka79
28. okt 2010

@vlastusss no tak teda ti poviem to bolo zoznámenie ako sa patrí 😀 😀 😀

pepinka79
28. okt 2010

@vlastusss to je ako z telenovely ja mám dost 😀 😀 😀

vlastusss
28. okt 2010

@pepinka79 mne to hovor..heh 😀 😀 kto by to povedal ze ho raz budem lubit 😀 😀 😀 vzdy ked som ho videla na jeho aute ach husia koza..a ked mi pisal na pokeci kuknem foto ze kto to je ...cooo to tento??hned som sa odhlasovala 😀 😀 😀

cistko
28. okt 2010

@vlastusss vy ste fakt ako z filmu 😀 😀 😀 😀 😀

cistko
28. okt 2010

@vlastusss hej a byvali pojde za krstneho otca? 😀 😀 😀 😀

bamarama82
28. okt 2010

to su tu dnes pribehy...vlastuss odpadavam...weverka nemam slov-ale aj mna vytaca moj, o zodpovednosti tiez mozem snivat...vcera dosiel za mnou domov a ani sa mi nevenoval tak uz som revala...ale potom to otocil na srandu, nakolko nam nejde tepla voda a nekuri sa vyrobila som si konvicku na osprchovanie tak si robil srandu ze ma okupe atd... tak ma to potom preslo. ja neviem ci ti chlapi nechapu ze nemaju chlastat ked zena co chvilu rodi. u nas su vecne hadky.

elienka-ako si si zazmluvnila porodnika? mne povedali v porodke, ze dopredu sa ziadna zmluva ci co nerobi, ze sa s nim len dohodnes a po potode sa nieco spise. to mi pride ako for, nakolko nemas ziadnu istotu, ze ten lekar k tebe ozaj dojde a neodrodi ta niekto iny.

vlastusss
28. okt 2010

@pepinka79 trosku kruta telenovela 😀 😀 ale je to sila..a ked sme mali prve rande v jeho bare, na druhy den sme sli nakupit tovar do tesca, este sme nemali vobec nic spoli....vojdeme do tesca a koho nestretneme?? jeho brata....on hladii na mna na zola...potmehuucky sa skeriii....ale nic nevravel...ideme dalej koho nesstretneme??jeho mamu...ale ona to uz nenechala tak a pyta sa..to je tvoja priatelka??? my na seba kukaaame...nieeeee my sme len kamaraati.....ideme dalej a koho nestretneme ?? MOJU MAMU s bratom 😀 😀 😀 hotove rodiinne stretko...bratovi to nedalo, tulal sa medzi regalmiakoze obzera,,,pride ku mne a sepne mi "to je tvoj novy frajer??" vravim ze nieee kamarat....a pytam sa ho a vies kto to je??to je ten co dobil mojho ex... 😀 😀 😀 😀 on len pokrutil hlavou ci som vysinuta a odisiel 😀 😀

vlastusss
28. okt 2010

@cistko ako kedy holky...ako kedy.... 😀 😀 niekedy je to komedia, inokedy horor.... 😀 ale za to erotak uz dlho nebol 😅 😅

vlastusss
28. okt 2010

@cistko fuuuh tak to by bolo uz teda riadne....inak ak si cital ex tie noviny kde sme aj odfoteny tak si musel spomenut na kazdu muzovu bolestnu ranu do rebier 😀 😀 😀

e.l.i.e.n.k.a
28. okt 2010

@pepinka79 neboj, urcite teraz porod zvladnes za chvilku, ze sa nestacis ani rozpozerat 🙂 tipujem to na taku malu ciarocku, ze sa bude hladat tazsie, ako bod G a jediny, kto bude roztrhany bude doktor, ak tvoj 100kilovy muzicek uvidi, ze sa ti nieco deje nepravom 😀

vlastusss
28. okt 2010

@bamarama82 môj chlap vie , teda pociti potom ked nahodou ide niekde a pride chyteny..ja som ako detektor...on len vtupi do dveri a nemusi ani usta otvorit uz mu kricim z izby..ty si pil!!! trest, spat na gauci a na druhy den mi splni siicko...teda skoro 🙂 .....a bolo uz aj tak ze len otvoril dvere a on mi krical..vypil som dve becherovky 😀 😀 😀 to je to ze ted mam dobru naladu a niesom na neho nahnevana ...keby ma stihol rano vytocit tak to by ste nestihali citat tie opustacky a vycitky 😀 😀

wiwi22
28. okt 2010

@bamarama82 ked si chces zazmluvnit lekara tak musis s nim spisat zmluvu, ktoru on musi dat podpisat prednostovi a riaditelovi nemocnice, ze s tym suhlasia.. potom ides zaplatit poplatok 236,- eur (7000,-skk) a tym padom ho mas zazmluvneneho.... ked prides do porodnice rodit musis sa preukazat dokladom o zaplateni.... aspon takto som to robila na antolskej, ale malo by to byt vsade tak isto....

vlastusss
28. okt 2010

oki babenky...opustam vas....idem ku kamoske a ku jej drobcekovi...tak sa tu zatial majte....inak tak som rozmylsala ze co urobim ako prve ked to na mna pride....a asi sa est sem prihlasim a napisem vam ze rodim 😀 😀 😀

bamarama82
28. okt 2010

@vlastusss to ja by som nepochodila, moj neznasa obmedzovanie a sekirovanie, kedysi by mi nosil kvety za to ze som sa urazila na bars aku blbinu, dnes sa mi na to tak vysr.... necha ma aj tri dni trucovat...a ci spi na gauci je mu fuk 😒

@wiwi22 ja som vcera volala do nemocky v *mt a tam mi povedali ze dohoda sa spise az po porode, dopredu sa ziadna zmluva nerobi a plati sa az potom, co mi pride dost divne, ved zazmluvnit by sa malo dopredu predsa, take ze dohodnete sa s lekarom a on pride-to sa mi zda velmi neiste

nika147
28. okt 2010

..čo to, žienky, čo to??? 😀 😀 telenovely, heeeeej 😀 😀 , sledujem, že sa tu rozoberajú vzťahy 😉
@vlastusss ..vy máte veľmi zaujímavý vzťah v dobrom 😉 čo som si tak stihla na rýchlo preľuftovať 😀 😀

nika147
28. okt 2010

@wiwi22 tak ja toto počujem napríklad ako že prvý krát , u nás to takto nefunguje.... 😒 u nás si dohodneš pôrodníka a platí sa až po pôrode..

pepinka79
28. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a tak to si vystihla teda o tom mojom mužovi on už mi to terz tak hovorí že ich tam roznesie v zuboch a ked ja potom poviem a kto ma odrodí tak potom povie že ich pojde pozbierat a nahnat ku mne 😀 😀 😀 tak to som zvedavá či bude čiarka jedna,pri malom som mala véčko 😀 😀

kraviatko
28. okt 2010

no práve som došla domov, poradňa úspešne za mnou 🙂 , otvorená som vraj na 3cm, z krčka je tam len kúsoček, bolesti veľké nemám, len trošku bruško a kríže, tlak v poriadku 😀 .... lekoška mi povedala, že ma už budúci týždeň nechce vidieť v poradni 😀 😀 😀 , tak aby som si asi balila kufre do nemocnice 😎 , ale ja som jej povedala, že len nech ma ešte pekne čaká budúci štvrtok, ja si pekne počkám na termín 😝 😀

pepinka79
28. okt 2010

@vlastusss no to som zvedavá či budeš mat chut nám ešte písat že ideš nato...tak ale kedže si ten telenovelový tip tak u teba to možné je 😀 😀 tak dúfam že to očičko bábatku už odpuchlo 😉

lennka79
28. okt 2010

@wiwi22 aj ja to počujem prvý krát. ja mám tiež zajednaného pôrodníka a žiadnu zmluvu mi nikto nedal, je síce pravda že ten môj pôrodník je aj môj dobrý kamarát tak možno preto žiadne zmluvy!

nika147
28. okt 2010

@kraviatko jeeej, tak gratulujem, ďalšia mamička, ktorá sa nám otvára a čo ti povedala, že asi kedy to príde?

lennka79
28. okt 2010

@kraviatko teším sa s tebou, že je všetko ok.

cistko
28. okt 2010

@kraviatko panecku ze na tri cm🙂 a ake su priznaky? 😀 😀 😀
mna zase zacina tak hnusne boliet brusko okrem ineho drobcovi sa prave zase cka ale brusko ma tak pobolieva odkiedy mi kontrolovyl prietoky...to nieje ani bolest brucha ale ako keby ma stipe pokozka tak mi ju straaaaasne natahuje ako keby mi mala prasknut 😖 a to vsetko v hornej casti teda zvchru bruska....

ozaj ako to vyzera ked si otvorena na tri palce? to vidis aj ty volnym okom?
manzel vcera skumal a skonstatoval ze veru to vyzera uplne inak ako zvycajne ale ci som otvorena to netusi 😀 😀 😀