November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
zdravim novembrovky🙂 ale ste popisali , uz pol hodiny citam, vlastuss s vami sa osud pekne zahral 🙂 tiez som sa vratila z poradne, vsetko o.k. zavreta, akurat mi doktorka uz dala instrukcie keby zacali bolesti, co a ako a ked uz to bude kazdych desat minut ist do porodnice. a este mi hovorila ze u nas sa nesmie v porodke nic jest ani pit, a ze budem potrebovat vela energie tak mam doma pojest tolko sladkeho co sa da, dat si kavicku so slahackou a este po ceste do nemocky cmulat lizatko 🙂
@danielita13 dobrá rada nad zlato 😉 to aby som išla opäť do obchodnu a nakúpila za košík sladkostí 😀 😀 😀
@danielita13 tak tato mega sladka rada sa mi velmi paci 😅 😅 😅
@nika147 veru ale furt lepsie ako s drotom do oka 😀
@kraviatko a este som zabudla ze mi odporucala aj cukor hroznovy 😀 co energiu obnovy 😀
@danielita13 aj u nás je zakázané už v pôrodnici jesť a piť, tak dobrá rada ako sa zásobiť pred pôrodom 😀 😀
moja doktorka rodi v cechach tam ma druhu ordinaciu, a ze tam pocas porodu davaju normalne najest aj pit, len u nas je to zase inak, lebo ked si predstavim ze budem v porodke 10 hodin a same bolesti a zoslabnuta od bolesti, a ziadna energia tak sa mi zda ta rada rozumna, tak asi doplnim domace uz dost chabe zasoby sladkosti 🙂
Ahojte tak sa nam to riadne krati zachvylku budeme mat male pokladiky pri sebe.... 🙂
@danielita13 no moja, ak budeš mať veľké bolesti, čo Ti teda neprajem tak na jedlo ani nepomyslíš ☹
@kraviatko ja roumiem ze asi nebudem mat potom chut jest, to sa budem asi zvijat v bolestiach ale na tom nadopovani energiou tesne pred odchodom do nemocky asi nieco bude 🙂
joj dievčence teraz som bola na wecku a mám nejaký výtok zmiešaný s krvou, tak neviem či to nie je tá zátka alebo čo ... 😅
@mikailla cisla na celu A4?? ja mam 6, lebo mam dve nemocnice v okoli, a ako som pisala pre kazdu su tri cisla jedno ak si menej ako 14 tt, potom ak si myslis, ze rodis a potom ak mas nejake problemy po porode..fuu tak ja som potom ozaj natrafila na dobru starostlivost, ked to porovnam s mojim gyndosom na sk, tak pristup je tu iny, kazdy mi vsetko vysvetli a nesomre si sam pre seba cosi pod nosom 🙄 tak mne nhs kartu dokonca vybavovali 2x lebo som sa pocas tehu vydala a k tym kurzom mne este dokonca zhanala kurzy vedene inymi midwife lebo jej boli akurat v ten den ked som robila 😕 😕 ten sweep ti skor ako na termin neurobia, tak ale spytaj sa na to, ja som si dokonca od mojej midwife pozicala aj tens machine a sa ma pytala na porodny plan, tak som nemala nic take speci akurat som jej spominala, ze moc nehcem tu inekciu pethidine, lebo som citala ze babatka su po nej ospale a nechcu papat a ona ze oni to v nemocke nepouzivaju, ze oni pouzivaju cosi ine ovela drahsie a nema to na babatko ziaden vplyv, tak vravim ze potom ok 😉

@cistko nieje to vidieť volným okom, to musí doktor nahmatať 🙂 🙂 🙂