icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

lennka79
28. okt 2010

@cistko nieje to vidieť volným okom, to musí doktor nahmatať 🙂 🙂 🙂

nika147
28. okt 2010

@cistko keď ťa štípe pokožka, tak sa skús natrieť, mňa teraz za posledné dva dni miestami zasa veeeľmi svrbí, ale viem sa zdržať a nepoškriabať sa a hneď naolejčekujem celé bruško a hned to prejde 🙂 ale dosť to svrbi zo spodu bruška, kedže mi už o dosť spadlo dole 😒

kraviatko
28. okt 2010

@nika147 no to sa nedá povedať, že kedy to bude 🙂 , každá sme iná a môžem byť takto otvorená aj týždeň a potom sa to môže pohnúť viac, alebo možno aj zajtra budem utekať do pôrodky 😀 , takže "vždy pripravený" 😝

cistko
28. okt 2010

@nika147 moja natieram sa aj tri krat denne detskym olejom a je to neznesitelne uz az okolo pupku stipe to je taky hnusny napaty pocit a je polovicne ako pri jakubkovi ale sto krat viac popraskane ☹

cistko
28. okt 2010

@lennka79 a ja ze kukne a maly kukkne na neho 😀 😀 😀

kraviatko
28. okt 2010

@cistko no ja nemám žiadne príznaky, toho že som otvorená 😀 😀 😀 , ale niekto môže byť na jeden cm a má veľké bolesti takže je to individuálne 😎
a manžel prieskumník by musel pekne hlboko prstíky strčiť dnu aby to premeral 😀

danielita13
28. okt 2010

zdravim novembrovky🙂 ale ste popisali , uz pol hodiny citam, vlastuss s vami sa osud pekne zahral 🙂 tiez som sa vratila z poradne, vsetko o.k. zavreta, akurat mi doktorka uz dala instrukcie keby zacali bolesti, co a ako a ked uz to bude kazdych desat minut ist do porodnice. a este mi hovorila ze u nas sa nesmie v porodke nic jest ani pit, a ze budem potrebovat vela energie tak mam doma pojest tolko sladkeho co sa da, dat si kavicku so slahackou a este po ceste do nemocky cmulat lizatko 🙂

nika147
28. okt 2010

@kraviatko noo, tak držím pršteky, aby všetko dopadlo tak ako má 🙂
@cistko to mi je ľúto, nič nám teda neostáva len vydržať a vydržať 😉

nika147
28. okt 2010

a naša @weverka11 je kde??? ...či už ju z poradne poslali do pôrodnice??? 🙂 🙂 🙂

kraviatko
28. okt 2010

@danielita13 dobrá rada nad zlato 😉 to aby som išla opäť do obchodnu a nakúpila za košík sladkostí 😀 😀 😀

cistko
28. okt 2010

@danielita13 tak tato mega sladka rada sa mi velmi paci 😅 😅 😅
@nika147 veru ale furt lepsie ako s drotom do oka 😀

danielita13
28. okt 2010

@kraviatko a este som zabudla ze mi odporucala aj cukor hroznovy 😀 co energiu obnovy 😀

nika147
28. okt 2010

@danielita13 aj u nás je zakázané už v pôrodnici jesť a piť, tak dobrá rada ako sa zásobiť pred pôrodom 😀 😀

danielita13
28. okt 2010

moja doktorka rodi v cechach tam ma druhu ordinaciu, a ze tam pocas porodu davaju normalne najest aj pit, len u nas je to zase inak, lebo ked si predstavim ze budem v porodke 10 hodin a same bolesti a zoslabnuta od bolesti, a ziadna energia tak sa mi zda ta rada rozumna, tak asi doplnim domace uz dost chabe zasoby sladkosti 🙂

bubulacik
28. okt 2010

Ahojte tak sa nam to riadne krati zachvylku budeme mat male pokladiky pri sebe.... 🙂

kraviatko
28. okt 2010

@danielita13 no moja, ak budeš mať veľké bolesti, čo Ti teda neprajem tak na jedlo ani nepomyslíš ☹

cistko
28. okt 2010

@kraviatko ani na sladke? ojoooj 😀

danielita13
28. okt 2010

@kraviatko ja roumiem ze asi nebudem mat potom chut jest, to sa budem asi zvijat v bolestiach ale na tom nadopovani energiou tesne pred odchodom do nemocky asi nieco bude 🙂

kraviatko
28. okt 2010

joj dievčence teraz som bola na wecku a mám nejaký výtok zmiešaný s krvou, tak neviem či to nie je tá zátka alebo čo ... 😅

kraviatko
28. okt 2010

@cistko no ja som nemala chuť na nič pri prvej dcére, len na to aby bolo už po všetkom .... ale nie kôli bolestiam tie som moc necítila lebo som mala EPI ... a to som trčala v nemocnici od rána 3.45 a rodila som o 17.00 😒

cistko
28. okt 2010

@kraviatko taaak a je to tu, zatka odchadza pekne sa s nou rozluc 😀 😀 😀

kraviatko
28. okt 2010

@cistko nestihla som už som to spláchla 😀

nika147
28. okt 2010

@kraviatko nooo, tak buď sa ti uvolnila tá hlienová zátka čo je skôr pravdepodobné alebo to máš po vyšetrení z poradne 🙂

cistko
28. okt 2010

@kraviatko no mne uz v nemocnici nedovolili nic jest ani pit 🙂 jedlo mi tiez nechybalo ale pitivo aaano velmi 😅

kraviatko
28. okt 2010

@nika147 no šak si myslím že asi po vyšetrení lebo tá zátka je asi aká veľká ??? ako korková 😀 😀 😀

cistko
28. okt 2010

@kraviatko ta ty si kamaratka 😀 😀 😀

nika147
28. okt 2010

@kraviatko hmmmm, ale aj tak si myslím, že je to tá zátka, keď už si otvorená aj na 3cm, ja síce ti to neviem povedať na 100% lebo ja ešte som nerodila a neviem v akom množstve to má odtiecť, ale aj tak si myslím, že je to zátka 🙂 🙂

kraviatko
28. okt 2010

@nika147 no tak to môže asi prísť už čoskoro 😎 , jéjda a ja mám ešte toľko toho na práci ... 😀 , idem variť rýchlo to maso pre muža, potom povysávať, pozmývať, ožehliť ... 😝 😀 😝 .... a keď budem otvorená na 9cm tak šup do nemocky 😀 😀 😀

midsumergirl
28. okt 2010

@mikailla cisla na celu A4?? ja mam 6, lebo mam dve nemocnice v okoli, a ako som pisala pre kazdu su tri cisla jedno ak si menej ako 14 tt, potom ak si myslis, ze rodis a potom ak mas nejake problemy po porode..fuu tak ja som potom ozaj natrafila na dobru starostlivost, ked to porovnam s mojim gyndosom na sk, tak pristup je tu iny, kazdy mi vsetko vysvetli a nesomre si sam pre seba cosi pod nosom 🙄 tak mne nhs kartu dokonca vybavovali 2x lebo som sa pocas tehu vydala a k tym kurzom mne este dokonca zhanala kurzy vedene inymi midwife lebo jej boli akurat v ten den ked som robila 😕 😕 ten sweep ti skor ako na termin neurobia, tak ale spytaj sa na to, ja som si dokonca od mojej midwife pozicala aj tens machine a sa ma pytala na porodny plan, tak som nemala nic take speci akurat som jej spominala, ze moc nehcem tu inekciu pethidine, lebo som citala ze babatka su po nej ospale a nechcu papat a ona ze oni to v nemocke nepouzivaju, ze oni pouzivaju cosi ine ovela drahsie a nema to na babatko ziaden vplyv, tak vravim ze potom ok 😉

nika147
28. okt 2010

@kraviatko nooo, tak keď pôjdeš takýmto tempom ako máš v pláne, tak určite dnes pôjdeš do tej nemocky...len kľud, pomaličky, prinajlepšom ťa môže postihnúť pôrod 😀 😀 😀 keď to budeš preháňať 😀