November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ozaj dievcata, chcela som sa spytat teraz ked je mimko uz take velke ako casto asi citite pohyby, aspon priblizne 🙂 lebo mne sa zda ze viac spi ako sa hybe?
@bamarama82 v skalickej nemocnici je to presne tak isto, lekar spise s tebou zmluvu, ktoru potvrdi primar oddelenia a nasledne zaplatis, zmluvu a doklad o zaplateni mat treba pri sebe, ked budes nastupovat do porodky, u nas je poplatok 200,- eur..ale tak snad ti dali dobre informacie a pride lekar, ktoreho ocakavas 🙂
@pepinka79 véčko je slusive 😀 😀 😀 moj mm pri opisovani zavadzania klistiru povedal, ze niekomu rozbije hubu, ked budu do mna pumpovat, ako do kravy! 😀 ale aspon si budeme poznat porodne asistentky a doktorov 😀
@danielita13 aj mne sa zdá, že už viac spinká ako sa hýbe, no niekedy má aj taký večer, čo mám pocit, že by sa chcela dostať cez pupok nožičkami von 😀
@e.l.i.e.n.k.a sú už veľký drobci, majú málo miesta tak sa menej hýbu.
nio to je skvele, mna moj dr na poradni posledne dva razy od spodu nepozrel...a to vcera som mala poradnu a nic nechcel vidiet, doteraz ma kukaval a posledny mesiac nic. ze az nabuduce, tj 5 dni pred terminom co mam!!! trosku neskoro, nie?
@e.l.i.e.n.k.a ja to kaslem s tym zazmluvnovanim, som z toho jelen...vsade inak, kto sa v tom ma vyznat... a ak tam nakoniec neporodis a mas to zaplatene, vratia ti to?
@bamarama82 nič si z toho nerob, ani mňa teraz na poradni zo spodu nepozrel a mám o 12dní termín a som z toho veľmi smutná, že neviem či som otvorená či zatvorená či aká 😒 😒
@bamarama82 je tam v podmienkach, ze obe zmluvne strany mozu od zmluvy odstupit..dokonca aj ked zazml. lekar nepride k porodu, mas narok na vratenie penazi..uz chodis k lekarovi, ktoreho si chces zazmluvnit? spytaj sa priamo jeho, plus si pytaj jeho telefonne cislo, aby si ho mohla kontaktovat, zmluva nezmluva..
ja som sa ho uz pytala ale odlozil to nabuduce, a stale nie som rozhodnuta kde pojdem rodit, akosi sa to cele zle vyvinulo co sme mali naplanovane...
ahojte, no tak teraz som prišla z poradne, pozeral krčok, ze ten je este zavretý, ale babatko uz uplne dole pripravené na porod, povedal, ze buduci tyzden sa tam este snad uvidime... Robil mi aj monitor, mala som tam aj nejaké kontrakcie, ale povedal, ze zatial to nieje chorobné na hosp. a mam odsledovat... Ale ked som sedela v cakarni som mala teda dost silné bolesti aj v podbrusku aj v krízoch... Inak cakala som tam 3,5 hodiny, tak sa ani nečudujem....
co sa týka drahého, tak sa s ním nebavím a ani nebudem, kaslem na neho, neoplatí sa mi koli jeho tuposti rozculovat. dnes nepohnem ani prstom....
Inak jedna sestrička tam bola taká neprijemna, ze by som ju najradsej.... 😠 😠 😠 😠 😠 😠
jááj, aj teraz ma tak bolí šuška, čo mi ju celú prežďáral... a brucho tvrdne furt...
@bamarama82 tak uz sa nedaj odbit!!! a ked nabuduce, tak ho kusni 😀 ja som si tiez nevedela vybrat, kam rodit, porodnicu v meste priamo nemame, prichadzalo do uvahy viacej alternativ a teraz mam pocit, ze som si vybrala tu najhorsiu, to sme my zeny 😉
@weverka11 aspon sa kukol, nie ako ten moj dr.
@e.l.i.e.n.k.a mna sa vcera mm aj mama pytali ze ak cosi kam ma maju viezt, a ja ze neviem...ja fakt neviem kam do kt.porodky
@bamarama82 ja som presla styri 🙂 kolko mas na vyber? uz si sa stretla s niektorymi lekarmi z porodnic? ci zatial len vo faze uvazovania?
@e.l.i.e.n.k.a mali sme vybranu porodku, preto sme nad inou ani neuvazovali, ale odisiel porodnik kt. sme chceli a je to teraz trosku na houby. u nas som vobec rodit nechcela ale mozno sa tomu nevhynem.
@weverka11 tak to je super, ze si v poriadku..malinke uz dolu, aspon menej tlaci 🙂 a si zatvorena, tak este chvilu vydrzi 🙂
a co ti tam vlozil zrkátko, ze nemozes dat nohy k sebe? 😀 😀
@bamarama82 a kam odisiel? daleko? to ako si dovolil parchant jeden 😀 😀 😀 pred tvojim terminom!
@e.l.i.e.n.k.a no presne tak...ma skoro slahlo...nemohol vydrzat este mesiac?
@e.l.i.e.n.k.a 😲 to on má take prsty velikéééé 😲 chudera žabička sa z toho nemoze spamatat, lebo v poslednej dobe je velice osamotená....
ahojte žienky, ako čítam , tak pekne husté to tu bolo 😀 😀 😀
ja hlásim strašnú noc, skoro každú hodinu až dve som bola na záchode a od 6:40 som hore. 😠 😠
Kámoška bola s deťmi v PK, tak sme zašli na kavičku, ale nejak nezabrala 😖 , tak sa budem do večera trápiť. Skúsim si neľahnúť poobede, snáď sa mi bude večer lepšie spať....
čo dnes varíte?

@nika147 no tak dúfam, že iné okrem pôrodu ma nepostihne 😀 😀 😀