icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

weverka11
28. okt 2010

tak povedzte či som už normálna!!!! granko do chladničky a mlieko do potravinovej skrinky 😎 😎 😎 😎

bamarama82
28. okt 2010

@ponyxx ja dnes nevarim, dojedam zo vcera rajcin.omacku s knedlou a gulkami
chladnica prazdna tak neviem co budem vecerat...
@weverka11 ci vy dnes nebudete mat s tatom udobrovanie...uvidime ci tu vecer budes

ponyxx
28. okt 2010

@weverka11 urobila si si krupicu? 😀

bamarama82
28. okt 2010

@weverka11 moja a ked ti poviem ze ja som dala mobil do chladnicfky miesto salamy??? a hladala ho potom jak blbec?

weverka11
28. okt 2010

@ponyxx dnes nie 😀, parené buchty a mliecko islo do kafe 😀
@bamarama82 tak na teba nemám 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ponyxx
28. okt 2010

no ja som raz našla v chladničke mm-ové žiletky 😎 len sme sa nevedeli zhodnúť, kerí debil z nás dvoch ich tam dal 😀 😀

ponyxx
28. okt 2010

@weverka11 buchtyyyyyy, kupované?

weverka11
28. okt 2010

@ponyxx 😀 😀 😀 😀 žiletky už sa aj mne podarilo dat do chladničky a neni to tak dávno, ale mohla si mm povedat, že si chcela aby tam mal ladové ostří 😀 😀 😀 buchty kupované ale su úúúplne super, fakt jak od babičky som sa až čudovala....

ponyxx
28. okt 2010

@bamarama82 ja mám doma ešte fazuľový prívarok, ale tie wewerkine buchtyyyy 😀 😀 , kurnik, keď ja neviem, či ich majú u nás v potravinách na rohu a keby som sa prešla zbytočne, tak by mi asi parádne tlak stúpol. Ale možno ešte mám v mrazáku ovocné gule

bamarama82
28. okt 2010

@ponyxx tak to by moj povedal ze to isto ja, neexistuje ze by on take nieco urobil... obcas ho usvedcim z nejakej kraviny ale da mi to namahu a aj to odtaji...
@weverka11 mne tiez chutia kupovane parene buchty, ale maju dva druhy, jedny take ako knedla, take suche mukove, a druhe vyzeraju take scvrknute ale su lepsie, nie su take suche

ponyxx
28. okt 2010

jááj alebo dukátové, tuším si dám nakúpiť zásoby, lebo svokrovci idú cez víkend na svadbu, tak nech mám čo jesť 😀 😀 😀

bamarama82
28. okt 2010

@ponyxx aj ja mam gule v chladnicke, aj slivky este, ze dorobim gule na zimu ale som leniva a nehcce sa mi

e.l.i.e.n.k.a
28. okt 2010

@bamarama82 a pozerala si na MK? nejake skusenosti s lekarmi od Vas..

e.l.i.e.n.k.a
28. okt 2010

@weverka11 nabuduce nech len po nechtik! 😀 a na poslednej poradni az po laket, aby zabicka bola pripravena na porod 😀

bamarama82
28. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a ja to nemusim tieto nase nemocky, dva krat som lezala u nas na gynde a otras... otrasne kravy...aj som sa stazovala...aj poziadala o prepustenie skor

cistko
28. okt 2010

@ponyxx no ja som si sladke chute "ukojila" dozrala som milku 😉 aj ked dobre buchty na pare s makom alebo skoricou su stale dobreeeeeeeeee 😉 alebo ovocnje gule s tvarohom, mnaaam:D
ale ja sa celkom tesim na cestovinky co som vcera ukuchtila brokovnicove so syrom a rapadajkove s kuracim maskom a olivami🙂

ponyxx
28. okt 2010

@bamarama82 ten vietnamec "samosato" je snáď všade, len ho ešte nikto nevidel 😀 😀 , jak santa clausa 😀, sú to hazlíci aj s tým nemcom, čo schováva veci 😀

mikailla
28. okt 2010

@kraviatko jeej tak Ty uz si na 3cm, to za chvilku budes mat za sebou. 😀 😀 mozno budes dalsia,no ak sa luckaar neozve skor 🙂 Ja to mam naopakt,ty vravis ze si cez den mala bolest v chrbte,ja mam zas vecer a v noci tlaky v zadku a pipinde.
neviem,ci to len ja alebo aj vy chodite spavat s takou malou dusickou,aby ste sa rano zobudli este vo svojej posteli... 😕 😕

e.l.i.e.n.k.a
28. okt 2010

@weverka11 kde si kupila? parene buchty chcem aj ja do porodnice, teple, posypane orechami, cukrom a poliate masielkom 😀 😀 😀 dobru chut 🙂

ponyxx
28. okt 2010

@cistko jeemine, že cestoviny. No chuť by bola na všetko, len nájsť niekoho, kto by mi navaril a "samosato" takéto služby neposkytuje 😀 😀

weverka11
28. okt 2010

@ponyxx jeej, to ja by som si radsej dala ten prívarok teda 😝 😝 😝 😝 ale 3 buchty už sú spucované 😀, tieto sú z cba a sú ževraj s marhulovým džemom, ale ten džem bol červený a chutil ako jahodový, tak neviem... ja ich vzdy strcim do sáčku a do mikrovlnky a su jak pavučinka....

mikailla
28. okt 2010

@nika147 pekne dohovaras weverke ,hadam ma nenecha samu 🙂 aj ked ja si myslim,ze poradnu o dva tyzdne uz nestihnem,mne tak hrozne vadi tepla voda,ze keby som si pustila horucu tak to na mna pride hned 😅 zajtra mi zacina 38tt,tak o par dni skusim nieco,ked vy tu neposurite nic !! cakate asi vsetky naraz kym pojdeme 😀 😀

bamarama82
28. okt 2010

@weverka11 ja tak knedlu ohrievam ale buchty pekne na tom rozkladacom sitku v hrnceku na pare...

ponyxx
28. okt 2010

@weverka11 no cba máme na rohu aj my 🙂 ale nejdem, dnes som zase za lenivca, vyrabujem chladničku 😀

weverka11
28. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a kokso že po laktík 😕 😕 😕 😕 😕 a žaba bude mat hubu jak lucie bíla.....

bamarama82
28. okt 2010

@mikailla ja by som si dala teplu vodu ale u nas nekuria uz treti den a nejde ani tepla voda, magori... to je chore toto

nika147
28. okt 2010

@cistko och, tie cestovimy by som si dala, mňam...asi si ich dnes ukuchtím, sladké som mala včera... 🙂

ponyxx
28. okt 2010

@weverka11 furt lepšia Lucka Bíla, jak ju mať jak speváci z Aerosmith alebo RolingStones 😀 😀 😀

weverka11
28. okt 2010

@mikailla no ja ta pockám, neboj 😀 sice este som nemala dnes chvilu keby ma nebolela šušu, podbrušok, kríže, alebo niečo od pásu dole, ale ono to zas prejde...

e.l.i.e.n.k.a
28. okt 2010

@weverka11 aj so zubami 😀 😀 😀