November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@pepinka79 no ved som prisla domov z poradne hen tušim o štvrt na jednu, alebo kolko bolo a hladna jak vlčák.... a veru prešmatral mi ju kvalitne 😝 akurat som volala braškovi nech mi požičia mp3 do porodky a stiahne mi moje naj. CD, take na ukludnenie 😀 Daniel Landa, Ine kaffe ale aj IMT Smile, tak si tam budem spievat 😀
žienky, idem ja sa napapať, počkať mm a vypiť s ním kávičku a potom možno prechádzka 🙂 zatiaľ sa tu majte, nieže prídem a tu už bude nejaký pôrod 😉
lásko lásko, budeme se bát, řítit se nocí, jako tolikrát... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@weverka11 skoda ze nebudeme v jednej porodke, by sme blakali spolu, ale len landu, imt smile to neeeee
@bamarama82 landu mam na kontrakcie a imt smile - valec to po porode 😀 ked ma budú zasívat 😀... uz ide ten moj domov, nemam chut sa na neho ani kuknut, ani nekuknem, dlabem ho...
@bamarama82 sak pod rodit do skalice 😀 vyzerá to tam na fajn žúr 😀
@weverka11 ako viex ze ide? vykukas z okna alebo ti volal? to je hrozne ked ta chlap serie, ja to poznam...
@weverka11 jedine ze by mi malu vybrali cez busko...inak nee
Zdvihnite mi niekto moj velky kombajn a donutte ma ist zehlit ☹ zase raz zmysluplny den za mnou 😔 😔
baby v čom budete brať drobcov z pôrodnice? V auto-sedačke alebo v hlbokej vaničke?
@lennka79 asi vanicka
@mikailla nechod nikam aj ja som sa na to vykaslala...
baby kupovali ste si tie klobuciky na bradavky? ja neviem aku velkost kupit, ci to ma byt vacsie ale o kolko? alebo presne na bradavku?
@bamarama82 mohla by som to kaslat pozerat z okna 🙄
@mikailla kasli na zehlenie, mne sa to hovorí, ked uz vsetko mam pozehlené, co? 🙂 ale vlastne nemam, zajtra ma caká ozehlit este tu klasicku bielu perinku, co som dostala od svagrinky...
@lennka79 vo vajíčku, ja nemam tu auto vaničku...
@weverka11 tak ako si vysliedila ze uz ide? telepatia? bavis sa s nim? ci radsej si drzis nervy, ja mam poslednu dobu tiez z mojho zachvaty, ale teraz je par dni dobry, tak coskoro ma zas dojme pocitam
@bamarama82 ja mam bradavky jak madona 😀 😀 ja klobuciky nepotrebujem, trošku ich požmolím a malé bude mat plnú hubinku cecíku 😀.. to su aj velkosti??? na mna by nemali 😀 nie, volal... nic, ani slovo, max ano, nie a aj to s odutou hubou...
@weverka11 no su aj velkosti praveze , len ja neviem ci mam kupovat take "na knap" ze natesno, alebo nejake vacsie. ja uz ich mam teraz ubolene tak si neviem predstavit ze mi ich male este natahuje
@bamarama82 ja si to kupim podla potreby po porode,netusim do akej velkosti sa naleju bradavky 😒
@weverka11 no lenze ja mam zehlit uteraky,spodne pradlo a zopar triciek nech to mam z krku 😖 😖

@pepinka79 ziadne decembrovky 😝 😝 cakaju na nas kym budeme 38tt 😎 😎
@nika147 ja sa praveze nestazujem na bolesti,ja si zelam nech su vacsie,lebo sa tym telo pripravuje,tak vklude moze kazdy den nieco nove zacat bolet 😀
@bamarama82 ups 😅 😅 tak to budes mat zazsie 😒 tiez sme mali predtym a do vajlingu som si napustila vody ale to som nebola tehu,neviem si to teraz predstavit ze sa tam mas krutit. 😒