icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

mikailla
28. okt 2010

@pepinka79 ziadne decembrovky 😝 😝 cakaju na nas kym budeme 38tt 😎 😎
@nika147 ja sa praveze nestazujem na bolesti,ja si zelam nech su vacsie,lebo sa tym telo pripravuje,tak vklude moze kazdy den nieco nove zacat bolet 😀
@bamarama82 ups 😅 😅 tak to budes mat zazsie 😒 tiez sme mali predtym a do vajlingu som si napustila vody ale to som nebola tehu,neviem si to teraz predstavit ze sa tam mas krutit. 😒

weverka11
28. okt 2010

@pepinka79 no ved som prisla domov z poradne hen tušim o štvrt na jednu, alebo kolko bolo a hladna jak vlčák.... a veru prešmatral mi ju kvalitne 😝 akurat som volala braškovi nech mi požičia mp3 do porodky a stiahne mi moje naj. CD, take na ukludnenie 😀 Daniel Landa, Ine kaffe ale aj IMT Smile, tak si tam budem spievat 😀

pepinka79
28. okt 2010

@mikailla 😀 no ved sopm zvedavá 😀 no mna dnes ako začali boliet panvové kosti tam dolu od dierky fuha asi sa tam dačo roztahuje 😕 😕 žeby to bola divadelná opona? 😀 veru je lepšie si pomali zvykat na bolesti ako ked prídu z ničoho nbič naraz 😖

pepinka79
28. okt 2010

@weverka11 no pekne tak s tebou neležím 😀 😀 😀 😀 ale nie 😉

nika147
28. okt 2010

žienky, idem ja sa napapať, počkať mm a vypiť s ním kávičku a potom možno prechádzka 🙂 zatiaľ sa tu majte, nieže prídem a tu už bude nejaký pôrod 😉

pepinka79
28. okt 2010

@weverka11 ale zasa aspon ta podla toho nájdem v porodke 😀

weverka11
28. okt 2010

@pepinka79 no len pockaj, jak budes rada, ked ti budem spievat do uška 😀.... dvěstě v městě třista z místa, semafor má farbu jako komunista, rovnou čarou do náruče antikrista, letíme jako střela, řekni že s´to nevěděla 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

weverka11
28. okt 2010

lásko lásko, budeme se bát, řítit se nocí, jako tolikrát... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

pepinka79
28. okt 2010

@weverka11 jáj počkaj ked budeš rodit tak poviem primárovi nech ti zašije tú hornú dierku ak nechce aby sa im tam steny zosypali 😀 😀 😀

pepinka79
28. okt 2010

@nika147 neboj sa čakáme že prvá pojdeš ty 😀

weverka11
28. okt 2010

@pepinka79 veru, niekedy by sa zislo mi ju zasit, dufam ze to moje dieta nebude také ukecané jak jeho mama a tata... jéé ja mam pocit, ze mi niekto tie kríže narezáva príborovým nožíkom 😕 ....

pepinka79
28. okt 2010

@weverka11 aj tebe kurna aj mna tak bolia že ani usediet nemožem ☹ no moja malé bude spojenie vás dvoch takže ešte horšie 😀 😀 😀 vás prekecá oboch 😎 ale neboj zašívat sa bude iba dolu ved by bola nuda 😀

bamarama82
28. okt 2010

@weverka11 skoda ze nebudeme v jednej porodke, by sme blakali spolu, ale len landu, imt smile to neeeee

weverka11
28. okt 2010

@bamarama82 landu mam na kontrakcie a imt smile - valec to po porode 😀 ked ma budú zasívat 😀... uz ide ten moj domov, nemam chut sa na neho ani kuknut, ani nekuknem, dlabem ho...

weverka11
28. okt 2010

@bamarama82 sak pod rodit do skalice 😀 vyzerá to tam na fajn žúr 😀

bamarama82
28. okt 2010

@weverka11 ako viex ze ide? vykukas z okna alebo ti volal? to je hrozne ked ta chlap serie, ja to poznam...

bamarama82
28. okt 2010

@weverka11 jedine ze by mi malu vybrali cez busko...inak nee

mikailla
28. okt 2010

Zdvihnite mi niekto moj velky kombajn a donutte ma ist zehlit ☹ zase raz zmysluplny den za mnou 😔 😔

lennka79
28. okt 2010

baby v čom budete brať drobcov z pôrodnice? V auto-sedačke alebo v hlbokej vaničke?

bamarama82
28. okt 2010

@lennka79 asi vanicka

bamarama82
28. okt 2010

@mikailla nechod nikam aj ja som sa na to vykaslala...

mikailla
28. okt 2010

@lennka79 veelmi dobra otazka ja sa do teraz neviem rozhodnut,preto to necham na porod,ked ma to chyti uvidim co schmatneme 😵 😵 😵

bamarama82
28. okt 2010

baby kupovali ste si tie klobuciky na bradavky? ja neviem aku velkost kupit, ci to ma byt vacsie ale o kolko? alebo presne na bradavku?

weverka11
28. okt 2010

@bamarama82 mohla by som to kaslat pozerat z okna 🙄
@mikailla kasli na zehlenie, mne sa to hovorí, ked uz vsetko mam pozehlené, co? 🙂 ale vlastne nemam, zajtra ma caká ozehlit este tu klasicku bielu perinku, co som dostala od svagrinky...
@lennka79 vo vajíčku, ja nemam tu auto vaničku...

bamarama82
28. okt 2010

@weverka11 tak ako si vysliedila ze uz ide? telepatia? bavis sa s nim? ci radsej si drzis nervy, ja mam poslednu dobu tiez z mojho zachvaty, ale teraz je par dni dobry, tak coskoro ma zas dojme pocitam

weverka11
28. okt 2010

@bamarama82 ja mam bradavky jak madona 😀 😀 ja klobuciky nepotrebujem, trošku ich požmolím a malé bude mat plnú hubinku cecíku 😀.. to su aj velkosti??? na mna by nemali 😀 nie, volal... nic, ani slovo, max ano, nie a aj to s odutou hubou...

bamarama82
28. okt 2010

@weverka11 no su aj velkosti praveze , len ja neviem ci mam kupovat take "na knap" ze natesno, alebo nejake vacsie. ja uz ich mam teraz ubolene tak si neviem predstavit ze mi ich male este natahuje

mikailla
28. okt 2010

@bamarama82 ja si to kupim podla potreby po porode,netusim do akej velkosti sa naleju bradavky 😒
@weverka11 no lenze ja mam zehlit uteraky,spodne pradlo a zopar triciek nech to mam z krku 😖 😖

lennka79
28. okt 2010

@mikailla práve že ja nechcem chmátať nič mne to potom donesie mm a neviem čo mu mám nachystať! Mám to všetko v hlbokej vaničke zdá sa mi to teplejšie a pohodlnejšie, ale nakoľko nerodím u nás tak sa mi zdá ta autosedačka bezpečnejšia.

weverka11
28. okt 2010

@mikailla jeeej to ja take veci nezehlim, mna naucila svokra vsetko pekne povesat, vyrovnat rukou a potom pri skladaní opat vyrovnat a je to jak vyzehlené... ja zehlim iba veci pre mimi a kosele a tie len pred nosením, lebo aj tak sa v skrini pokrcia...