icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

mikailla
28. okt 2010

@midsumergirl jooj tak Ty to mas potom take super ? no to ja zase ked porovnam zo SR doktorkou tak toto je tu uzas... No ale som sa takto rozhodla a pri tom som vela citala o zdrav.v UK,ale druhe tehu neviem ci by som brala v UK,porod mozno hej,zda sa mi velmi zbitocne co doma robia "preventivne" ci je to potreba ci nie. Ja mam tych cisel za A4 lebo ked ma chyti porod tak tam je asi len 6c. 😖 😖 neviem,mozno to nie je take hrozne ako ja zdesujem,stale to porovnavam zo SR co je chyba... 😒

kraviatko
28. okt 2010

@mikailla no veru veru už sa mi to kráti 🙂 , a asi aj tá zátka pomaly odteká čo sledujem na wecku 🙂 , takže sa pomalinky na to pripravujem ....
chvalabohu nemám zatiaľ nejaké bolesti, tak klasika, bruško a kríže, sem tam ma pichne v šuške 😀 dúfam,že mi to bezbolestné otváranie vydrží aspoň tak do 8cm 😀 😀 😀

weverka11
28. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a veru, nech ho dobre pokúše, ked nebude posluchat pri porode, sak ona si to všecko veeeelice dobre pamatá a spočíta mu to naraz 😀

nika147
28. okt 2010

@mikailla si zlatá, ďakujem, vieš, nechcela som, aby si v tom ostala sama, keď ste sa dávnejšie dohodli, že pôjdete v tom spolu 😉 či si sa rozhodla, že budeš teraz na rade? 😀
ja začínam mať častejšie a intenzívnejšie tie bolesti, aj dnes som kvoli nim vstala, no ale chcela by som, aby tam vydržala do toho 2.11 ...uvidím no...a mm ke´d som povedala, že aj muchlovanie môže posúriť trošička pôrod, tak sa mu to nejako veeeľmi zapáčilo, že aj dvaraz do dňa 😀 😀 😀 by se chcel tulkať 😉

mikailla
28. okt 2010

@bamarama82 😕 😕 preco nekuria,pokazene daco? ty kokso tak to nezavidim, zohrej vodu v hrncoch ako dakedy sa robilo. Ja som sa tak neraz tiez umyvala... 😖
@weverka11 jasne prejde,este udrz drobca zo tyzden,potom pojdeme na to 😎 😎 tebe nepovedal dokt.na kolko si otvorena?

e.l.i.e.n.k.a
28. okt 2010

@kraviatko na 8 cm otvorim, tak pusu!!! 😀 Opatrujte sa 😉
mne vcera doki povedal, ze som otvorena na 1 az 1,5 cm, takze este cas 🙂

cistko
28. okt 2010

@nika147 tak dojdi podelim sa 😉 😉 famozne boli veru veru sa neviem dockat kedy pride manzel z prace ze si dame do nosa 😉 a na veceru si urobim falosne buchty na pare 😉 😉 😉

ojooj a ja stale pracem a som len v prvej izbe ved ja nevladzem ani zo stvrtiny tak ako niekedy:/

e.l.i.e.n.k.a
28. okt 2010

@weverka11 len nech mu to spocita aj s urokmi! a ked bude pozerat, ci hlavicka uz ide, tak si cvrkni, riadnym kosirkom! 😀 a ma mokro za usami 😀 😀 😀

nika147
28. okt 2010

@cistko už tak dlho som nemala cestovinky, len musím sa dokopať do kuchyne, čo mne sa veru nechce 😝
a neupratuj toľko, neporiadok ti neutečie, ten ťa počká 😀 😀 😀 večer rovno odpadneš do postele 🙂

weverka11
28. okt 2010

@mikailla ja som este zatvorená, zatial v pohodke 🙂

mikailla
28. okt 2010

@kraviatko 😀 😀 tiez by som brala to bezbolestne otvaranie do 8cm 😀 😀 vlastne kto nie ? 😅 tak uz aj zatka ta opusta jeeej,tak ty sa nam tu musis hlasit pravidelne,ze ci ste este 2v1 🙂
@nika147 ahaaa tak muzovi sa zapacilo pomahat drobcovi na svet,hmmm 😀 tak nech len posuri vsetko je v jeho "rukach" heh ale nie vsetko no. 😉 ved mne sa vidi,ze sa tu vsetky cakame navzajom, povedzte narovinu ze cakate kym my s weverkou dovrsime 38tt a potom vsetky pojdeme spolu,lebo ani neviem ci je tu niekto este neskor ako my,asi len Shofia 😒

mikailla
28. okt 2010

@weverka11 ticho pred burkou 😎 😎 😎 zatvorena a zrazu bum 😀

nika147
28. okt 2010

@mikailla asi tak nejako, počkáme ešte na vás dve, pokiaľ dosiahnete svoj tt a môžme rozbehnúť pôrody 😀 😀 ...tak ako vravíš, nie všetko je v jeho "rukách" 😀 😀 ešte mi aj pomáha v sprche, púšťa mi teplučkú sprchu na chrbátik, nie horúcu, no keby záležalo na ňom, tak ma vloží aj do horúcej vane 😅 len ja som spokojná s tou teplúčkou sprchou, je to také uvoľňujúce, nebolia ma tak potom krížiky 🙂

kraviatko
28. okt 2010

@mikailla ok, takže poslušne hlásim, že som stále "KINDERKO" 😀 😀 😀

bamarama82
28. okt 2010

@mikailla ja neviem co je zas s tou mestskou kotolnou, stale cosi opravuju, sakra a ja si musim vodu v rychlovar.konvici nahrievat, na riady, na upratovanie a najhorsie aj na sprchu a umyvanie sa. parada. k tomu zima, chodim tu v zupane. nech idu do kelu uz

weverka11
28. okt 2010

@mikailla este pepinka 🙂 a vlastus 🙂 a mohlo by to tak byt, ze nic nic a zrazu bum a za hodinu odrodené 😀

cistko
28. okt 2010

@nika147 ja som na ne vobec nemala vcera chut:/ ale chlapci si pytali a nakoniec som sa tak objedla hm tie brokovnicove so syrom boli famozne 😉
praaaveze chcem to tu dokoncit nech mam svaty pokoj ze uz len lezim tak sme sa s polovickou dohodli ze mu pripravim bytik na vysavanie a mopovanie ale som sa kt omu nedostala ani jednu izbu zatial nemam pripravenu sa bude tesit 😒 no mozem za to ze mi to ide ako v lete na saniach? ale akurat chystam kosiky na prebalovaci pult tak to je taka mila cinnost🙂
do vecera chcem upratat a zajtra si doobedu nachystam tasku na druhu aj sebe aj babatku🙂 a uz budem len vegetit zase spravi nieco pekne pre svoje velke telicko a v sobotu zabijackujeme tak sa budem objedat a nedelu pondelok budeme vsetci traja lenosti len na hroby vyjdeme to v ramci prechadzky a rodinnych navstev 😵 a potom pre mna za mna nech aj rodim 😀

mikailla
28. okt 2010

@nika147 😀 😀 ved pockaj ked ti horucu spusti "nechtiac" aby drobca vypudil von 😀 ja som si inak fakt myslela,ze ktovie kolko z Vas co ma na zaciatku novembra bude este oktobrovych,ze je to predsa normalne ze tak 2tyzdne pred terminom sa porodi a vy takto, zlate ,ze cakate na nas 😵 😵

nika147
28. okt 2010

@mikailla drobček vie do kedy tam má byť, až tak už od teraz ocina počúvať nemusí 😀 😀 😀
..no veď sme novembrovky, tak sa musíme počkať 😉
@cistko noooo, dala si si toho na dnes veľa, ty naozaj budeš rada, keď večer odpadneš rovno do postielky a budeš hajať ako batoľa 🙂 a upratovať sa nedá s MK 😀 😀

mikailla
28. okt 2010

@kraviatko presne takto sa hlas 😀 😀 😀 😀
@bamarama82 tak to zrovna na toto obdobie Vam vyslo ked by si mala v teplucku oddychovat,no uzas.Neviem si to predstavit. Nam kurenie strajkuje,ale som si ohrievac do elekt.kupila,len dufam,ze kym sa narodi male,tak to bude slapat.... 😒
@weverka11 ozaj hej hej pepinka a vlastus a mozno som este aj zabudla na dakoho,tak nech sa ozve ze mame pockat. 😵 😵 heeh za hodinu odrodene 😅 😅 kiez by 😅 ale asi vychadzame z reality 😅

nika147
28. okt 2010

@mikailla a ty ako sa cítiš po tých tvojich ťažkých nociach?? už ťa to netrápi? čo ti na to povedala doktorka?

weverka11
28. okt 2010

bože už zas šrotujem, škvareninu (miešané vajíčka) a mamine znojemské oharky s feferonkou.

bamarama82
28. okt 2010

@mikailla my chceme tiez ohrievac len sa nevieme dohodnut ci len taky stlpovy ventilatorovy, alebo taky ako radiatorik aj s ventilatorom aj bez venti...tak nemame ani jeden zatial. ale som sa vcera dusovala ze ho pojdem kupit. uz zacali trosku kurit ale tepla voda este nejde. otras. dnes ma nebude mat ani kto umyt, ked mm nie je doma

cistko
28. okt 2010

@nika147 no ja dufam ze pri ruzovej zahrade budem lezat vysprchovana vonavucka s vylozenymi nozickami 😀 😀

mikailla
28. okt 2010

@nika147 Jasne drobec vie kedy ma prist,no dopomoct mu neuskodi, ale ja to inak berem,lebo ja vobec netusim ci mam prietoky OK a radsej skor ako potom mat rozlozenu vodu atd... ☹ doktorke som nehovorila o tom,co mi povie na to ze je to normalne mat hnacky pred porodom 😖 teraz som mala 3 dni klud 🙂 Ja mam dost bolestive tlaky v zadku,ale nie cely den,a v pipinde ale to mate uz asi vsetky,posledny tyzden si liham do posteli so strachom,ze ci sa tam aj zobudim,kedze som sama doma panika by ma zmohla. 😎 😎

mikailla
28. okt 2010

@bamarama82 tak zoberte prvy co Vam padne pod nos,hlavne nech daky mate a nie si v zime. 😒 Nuz tak napustit vanu aspon 2 hrncami teplej vody a tam sa trapit ☹

pepinka79
28. okt 2010

@weverka11 no hej ak ma nepočkáte tak sa pacnem k decembrovkám 😀 😀 😀 teda si si užila ,to ja ked tam idem sa teším ako mi ju prešmátra a on len zlahka dva prstíky na sekundu a hotovo 😉 jáj to mi može aj muž doma tak prezierat 😀 aj ten to urobí kvalitnejšie 😀 😀 a cica ty máš riadne chute že si celý den pomali nič nejedla 😉

nika147
28. okt 2010

@mikailla tak to ani ja neviem aké mám prietoky, lebo nejako si nepamätám, že by mi to doktor robil 😅 a priateľa máš kde, že si sama? a tie bolesti, no musíme sa s tým zmieriť, patrí to k pôrodu, aby mohli prísť naše babatka na svet 🙂

bamarama82
28. okt 2010

@mikailla mame len sprch.kut 😀

pepinka79
28. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a no a čo ved ked mi možme byt zašité zo spodu tak nech ony sú zasa zašité zhora 😀 😀 😀 veru aspon si ich poznáme 😀