icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

camilapo
28. okt 2010

@vlastusss no nejak mi ten link nefunguje ☹

vlastusss
28. okt 2010

@camilapo no??skusila si?

vlastusss
28. okt 2010

spytam sa ich..hneeed.. 😉
@camilapo

peha81
28. okt 2010

@bamarama82 haloooooo,ani mne ten link nefunguje ☹ ☹ ☹
bola som tu naposledy včera na obed, bo som nestíhala a hľa aké zmeny

camilapo
28. okt 2010

@bamarama82 ahojky tak aj ja sa pridavam do skupinky!!

pepinka79
29. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a ja by som si aj dala pivko ale tak bojím sa bo pred epi nesmieš 3 dni pit a fajčit 😉 a aj v nealku je nejaké to maličké percento alkoholu tak už to radšej neriskujem,ved malox zaberie hned 😉 a s tým jedlom je to fakt také že zjem tak pár lyžíc a hned ma bolí žalúdok ako keby som zjedla slona.... 😠 takže sa nemožem ani len poriadne nažrat 😀 😀 ale sladkosti mi až tak neubližujú tak tie možem aj 3 krát za den 😀 😀 😀 akurát že ich tolko denne doma nemám 😝

velika1
29. okt 2010

@mikailla moja, z toho si veru nic nerob, u nas je to tak, ze moja mama nema absolutny zaujem..chapes to???a skor svokra sa pyta....aj ked byvaju v cz, ked polovicka im vola, vzdy sa spytaju.....uz predtym vzdy hovorievla,ze nebude kocikovat, strazit a tak...ked sa jej niekto pytal.....som si vzdy myslela, ze si robi srandu a teraz vidim, ze je to naozaj tak...smutne, ale co narobis....jednoducho si to nevsimaj a maj radost z malej....

velika1
29. okt 2010

@pepinka79 aaale baby, jedno pivko neublizi, to kludne moete, som sa pytala mojho dr....nastastie ja so zahou problemy nemam ani s papanim...teda zatial..uvidime ako to bude dalej🙂 ja sladkosti moc nemusim, ale teraz ma to sem-tam prepadne🙂))

pepinka79
29. okt 2010

@velika1 hej može to viem aj ja ale ja chem epiduralku a keby ma to náhodou chytlo tak pred nou nasmieš tri dni nič pit 😉 tak pre istotu 😉 ja a sladkosti sme jedna ruka teraz 😀 😀 to je faj že nemáš záhu,ja som to mala ja pri prvom a dokonca vačšiu 🙂

nika147
29. okt 2010

halooooo, žienky, ako sa mám k vám dostať?????????? ☹ ☹ ☹ ste na mňa zabudli ☹

nika147
29. okt 2010

@bamarama82 mne tiež nefunguje ten link 😅

chiarra8
29. okt 2010

ahojte babenky, dlho som tu nebola, teda presne 12 dni, lebo tolko ma moja mala dcerka dni 🙂 porodili sme v 38 tyzdni malu Leusku 2800 g 48cm.. inak nemala som ziadnych poslickov, isli sme naostro 🙂 odtecenie plodovej vody a uz to islo 🙂 tak vam drzim palce, nech to mate co najskor za sebou a mozte sa tesit z babatiek 🙂

weverka11
29. okt 2010

@chiarra8 jeej gratulujem, tesim sa s tebou, no teda takto narychlo, super, 😀 zelam aby ste boli obe zdravučké a určite daj foto malinkej 🙂

mikailla
29. okt 2010

@chiarra8 aj ja gratulujeeeeeeem ! jezis to je krasne a super. Mam radost ze sa to rozbehlo aj u nas novembroviek. Tak hlavne vela zdravicka prajem, a rychle zotavenie 😵 😵

jenta
29. okt 2010

@chiarra8 jééééj tak máme ďalšie bábatko 🙂 Gratulujem ti a malinkej prajem krásny život a hlavne vela vela zdravíčka 🙂

peha81
29. okt 2010

@chiarra8 aj ja gratulujem veľmi veľmi,,,už aby sme to aj my mali za sebou,,,malinkej veľa zdravíčka a tebe mliečka,,aby ste boli spokojná a šťastná rodinka,,užívajte si to spolu 😉

camilapo
29. okt 2010

@chiarra8 tak to je super,gratulujem a prajem vela zdravia pre malu a uzdravenia pre mamku 🙂

e.l.i.e.n.k.a
30. okt 2010

@chiarra8 to je krááásne, uz mas malinku doma 🙂 vela vela zdravicka a pohody 🙂 gratulujem 🙂
tesime sa na fotecky..zvladla si to, sme na teba pysne 😉

kraviatko
30. okt 2010

@chiarra8 aj ja sa pridávam ku gratulácii 🙂 , veľa zdravíčka pre obe 🙂

janka46
30. okt 2010

Ahojte, do tej sukromnej sa teba ako prihlásiť?U bamarami...?????

mikailla
30. okt 2010

@janka46 skus na ten link kliknut ci si tam nie pridana 😉 a ak nie tak Ta prida hned ako pride na pc,urcite si Ta vsimne 😵

moncika15
30. okt 2010

ahojte este nerodite? 🙂

moncika15
30. okt 2010

u nas v sukromnej uz je 6 mimin a to este ani november neni 😅 😀

mikailla
30. okt 2010

@moncika15 fiiiha uz mate 6 mimin? ty brdo 😀 😀 u nas su len dve 😀 😀

moncika15
30. okt 2010

@mikailla kto? a kedy? a mena? 🙂

mikailla
30. okt 2010

@moncika15 tu hore si precitaj chiarra88 a par stranok do zadu letenka 😀 uz maju babiky krasne no a nezavid im,ale len v dobrom jasne. A nevies ako je na tom midsumergirl? ci sla do nemocky ci je doma 😀 a vy tam co mate daky kurz ako porodit skoro ? 😀

moncika15
30. okt 2010

@mikailla no jedno sa predbeho uz v auguste a teraz mame malyx valibukov tak ix vyberaju skor. zatial len jedno bolo prirodzene 😝
co by malo byt s midsu? dnes nehovorila nic len ze sa jej cosi nezda ale zeby xcla ist rodit to neviem 😕

mikailla
30. okt 2010

@moncika15 jaaj tak vy mate nejaku speci metodu ako mat velkych valibukov 😎 tak u nas sa vobec nechce nikomu,dokonca sa smejeme,ze cakame jedna na druhu,tie co su teraz v 37tt pockame kym budu v 38tt a pojdeme vsetky naraz 😀 😀 jaaj tak sa Vam neozvala,dufam,ze sa nenahneva ze som ju spomenula, do temy porod v UK pisala,ze jej zatka odteka 😅 😅 😅

moncika15
30. okt 2010

@mikailla u nas je uz viac zatiek odtecenyx a nic sa nedeje 😀

mikailla
30. okt 2010

@moncika15 vy ste sikulky teda 😀 este ani november nie je 😎 😎