November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
dakujem vsetkym za gratulacie 🙂 citam, ze uz to mate aj vy za par, zatky vonku 😉 a uz len cakate 😕 mne zatka ani nevysla, rovno voda 🙂 ani poslickov som nemala, moja mala sa asi rozhodla prist na svet zo dna na den 🙂 ale chvala bohu.. inak ani ja som uz posledne tyzdne nespala a teraz uz vobec nespim, ale to mi nevadi, lebo energiu mi dava Leuska, predtym som nemala odkial energiu cerpat a bola som len nervna 😀 tesim sa, ked budtete mat uz aj vy babatka a budeme si radit ako dalej 🙂 a ake pokroky robime 🙂)
ahojte dievcata no dlho som tu nebola..ale sem tam si precitam vase prispevky...u mna je to tiez tak isto...mam bolesti ako keby som to uz mala dostat, potom mi to vystreluje do krizov a spanok nic moc a ak zaspim tak sa mi snivaju same hluposti...uz aby to bolo za nami a mame drobcov v naruci... 🙂
@mikailla mala stale spinka 🙂 normalne ju musim nasilu budit, aby sa napapala 🙂 certi sa len ked je hladna alebo ked ju boli brusko 😒 vtedy som taka nestastna, ze jej neviem pomoct.. ☹ inak porod som mala super, bolo to velmi rychle, doktorka nechapala, ze na prvorodicku som sa tak skoro otvorila.. ked som prisla do porodky bola som otvorena len na dva cm a to som este nemala ziadne bolesti, len mi odtiekla voda.. prisla som tam o piatej, o siestej zacali bolesti a o pol deviatej bola mala na svete.. ani EPI mi nestihli pichnut.. takze vseho vsudy to trvalo tri hodky, najhorsia je prva porodna doba, to tlacenie je uz ulava 🙂) drzim palce, nech to mate aj vy take "protekcne" 🙂 teraz bojujeme s mlieckom, to som nevedela, ze to tak boli, kym si bradavky zvyknu.. ale je to coraz lepsie.. len musim este malu dokrmovat umelym mlieckom, lebo ja este nemam vela.. dufam, ze coskoro sa to rozbehne a uz ju budem iba dojcit..
Ahojte kočky.
s radosťou vám oznamujem, že vašej "parťáčke" ponyxx sa dnes o 2,25 hod. narodila Danielka s mierami 3100g a 50 cm
😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Hrdej maminke a tatinovi ešte raz z celého srdiečka BLAHOŽELÁME!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@monika0001 jeeeej, a ja že kde sa túla 😀 paráda, už sa rozrastáme 😀
takze to uz je tusim druha🙂 ktora bude dalsia???? 😉
no ja som ju veru postrádala, že nejako nič nepíše, bolo mi to veru podozrivé 😀 , tak super, dúfam,že všetko v pohodičke a teším sa s ňou 😎
@monika0001 jééj,,tak uz fakt frčíme na plné obrátky,,,a na nu som ani nepomyslela,,vôbec sa nesťažovala ze by sa jej to už blížilo...ale super...aspon nestresovala...pozdrav ju od nás ked s nou budes a že gratulujeme 😉
@moncika15 Dopadla som podobne....brucho mám v takom stave......ked si predstavím že už NIKDY nebudem vyzerať ako človek...a to len vďaka genetickej predispozícii...
@mikailla ahoj prepac ze som sa sem votrela len som ti chcela povedat ze midsumergirl uz asi rodi a verim ze aj ty za chvilu pojdes za nou
@mikailla sorry takze este je 2v1 sorry plany poplach ja som sa uz tesila
@peha81 - v utorok (ak sa bude dobre cítiť) ideme za nimi. Pozdrav odovzdám 😵
@martina_martin ale stoji to za to 😉
@monika0001 juj tesim sa z teba a z tvojix tt😵
@hajatanufus ahooj, si zlataaaa 😀 dakujem za info 😉 pisala do temy porod v UK? idem pozriet,teda uz to ma nablizku,tesim sa s nou 😀 😀

@mikailla niekto zacat musi 😀 ty sa ako citis? ako to u teba vyzera? mna strasili od 15tt ze to bude skor a vcul mi dr povie ze to zdaleka na porod nevyzera 🙄