November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@bamarama82 haloooooo,ani mne ten link nefunguje ☹ ☹ ☹
bola som tu naposledy včera na obed, bo som nestíhala a hľa aké zmeny
@bamarama82 ahojky tak aj ja sa pridavam do skupinky!!
@e.l.i.e.n.k.a ja by som si aj dala pivko ale tak bojím sa bo pred epi nesmieš 3 dni pit a fajčit 😉 a aj v nealku je nejaké to maličké percento alkoholu tak už to radšej neriskujem,ved malox zaberie hned 😉 a s tým jedlom je to fakt také že zjem tak pár lyžíc a hned ma bolí žalúdok ako keby som zjedla slona.... 😠 takže sa nemožem ani len poriadne nažrat 😀 😀 ale sladkosti mi až tak neubližujú tak tie možem aj 3 krát za den 😀 😀 😀 akurát že ich tolko denne doma nemám 😝
@mikailla moja, z toho si veru nic nerob, u nas je to tak, ze moja mama nema absolutny zaujem..chapes to???a skor svokra sa pyta....aj ked byvaju v cz, ked polovicka im vola, vzdy sa spytaju.....uz predtym vzdy hovorievla,ze nebude kocikovat, strazit a tak...ked sa jej niekto pytal.....som si vzdy myslela, ze si robi srandu a teraz vidim, ze je to naozaj tak...smutne, ale co narobis....jednoducho si to nevsimaj a maj radost z malej....
halooooo, žienky, ako sa mám k vám dostať?????????? ☹ ☹ ☹ ste na mňa zabudli ☹
@bamarama82 mne tiež nefunguje ten link 😅
ahojte babenky, dlho som tu nebola, teda presne 12 dni, lebo tolko ma moja mala dcerka dni 🙂 porodili sme v 38 tyzdni malu Leusku 2800 g 48cm.. inak nemala som ziadnych poslickov, isli sme naostro 🙂 odtecenie plodovej vody a uz to islo 🙂 tak vam drzim palce, nech to mate co najskor za sebou a mozte sa tesit z babatiek 🙂
@chiarra8 to je krááásne, uz mas malinku doma 🙂 vela vela zdravicka a pohody 🙂 gratulujem 🙂
tesime sa na fotecky..zvladla si to, sme na teba pysne 😉
Ahojte, do tej sukromnej sa teba ako prihlásiť?U bamarami...?????
ahojte este nerodite? 🙂
u nas v sukromnej uz je 6 mimin a to este ani november neni 😅 😀
@moncika15 jaaj tak vy mate nejaku speci metodu ako mat velkych valibukov 😎 tak u nas sa vobec nechce nikomu,dokonca sa smejeme,ze cakame jedna na druhu,tie co su teraz v 37tt pockame kym budu v 38tt a pojdeme vsetky naraz 😀 😀 jaaj tak sa Vam neozvala,dufam,ze sa nenahneva ze som ju spomenula, do temy porod v UK pisala,ze jej zatka odteka 😅 😅 😅

@vlastusss no nejak mi ten link nefunguje ☹