icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

lennka79
31. okt 2010

@monika0001 že pzdravujeme a gratulujeme prajeme veľa zdravia

monika0001
autor
31. okt 2010

@moncika15 - Ďakujeme 😵 😵 😵 😵

@lennka79 - odkážem 🙂

matakamil
31. okt 2010

caute tak tu sa uz tiez rodi?

marrtinka11
1. nov 2010

ahojte zdravym vsetky novembrovky , dufam, ze aj Vam zletel ten cas ako voda lebo mne to strasne rychlo zletelo a o 3 dni mam termin a uz sa neviem dockat nasho anjelika. 🙂 😉

cistko
2. nov 2010

ahojte 😉 hlasim sa po predlzenom vikende este cela 😀 😀 😀 aj ked nervy uz boli veru riadne lebo vsetci ma uz posielaju tlacit a kazdy tlaci na iny datum 😀 a su vsetci mudri ako keby...a 😀 😀 😀 😀

co sa tu zomlelo? kolko deticiek sa narodilo? kolko manzelov vytrieskalo? a co dobre popapalo? 😉

cistko
2. nov 2010

vy vsetky rodite ci ste zalozili novu temu? 😕

weverka11
2. nov 2010

@cistko ahoj, teba som tu uz davno nevidela, mame novu sukromnu, ked pride bamarama, tak ta pridá, lebo ona je zakladatelka. babatiek uz mame niekolko - letenka, majulienka33, ponyxx, chiara a tusim aj baritus, lebo tu dlho nebola, mozno este niekto, ale nespomeniem si teraz...

bubulacik
2. nov 2010

Ahojte tak sa pridavam my mame do terminu 2 dni tak uvidime ci to tak bude ale keby to bolo aj skor neboli by sme proti tak sa drzte..

bonaquaba
2. nov 2010

ahojte zenicky, ja to uz tiez chcem mat za sebou, do prveho terminu mi ostavaju 4 dni, ale dufam, ze pojdem skor, inac dnes som bola v poradni a v moci mi nasli bielkovinu a hnis a teraz neviem, ci nebudem musiet ist na nejake vysetrenia, nemali ste nahodou nieco podbne aj vy?

mikailla
2. nov 2010

@bonaquaba ahoj,neviem Ti pomoct,ze co bude ci Ta cakaju vysetrenia,ale chcem sa opytat ako Ti robia testy z mocu?ako ti to teda zistili? mne namoci len jeden papierik a to nan kukne jednym okom 😒 😒 😒 a zaujima ma ako to doma riesia 😉

camilla_1
2. nov 2010

preco sukromna skupina ???? ☹

cistko
2. nov 2010

@weverka11 fiiha preco sukromna skupina? a to odkedy? no nebola som dlhsie - az od piatku 😀 😀 😀 takze tri dni? 😀 😀 😀 😀
paaani tolko babatiek za taky kratky cas? 😉

jodi
2. nov 2010

@mikailla ja len ze si sa pytala na ten moc, tak aj na SK to vysetruje len sestricka tym testovacim pruzkom a to by malo ukazat pritomnost nejakych neziaducich veci ako krv, bielkovina atd a ak to nieco ukaze, potom by ti mali zobrat vzorku a poslat do labaku. Tak to robia aj v UK

mikailla
2. nov 2010

@jodi dakujem Ti 😀 😀 kedze vobec netusim ako to doma chodi,tak ma to zaujimalo,ze ci neberu pravidelne moc do labakov.Ale ked vravis,ze sa to tiez len omoci papierik a zistia tak som rada,ze aspon toto je rovnake 😉

cistko
2. nov 2010

@mikailla nielen krajina rozna aj v jednej krajine lekari rozny 😀 😀 ja som dnes mala poroadnu a zase len ultrazvuk/ale aspon nieco 😉 /no mozem byt aj na 4 palce otvorena tak to neviem lebo nekukol 😉 asi je uz vykukany 😀

mikailla
2. nov 2010

@cistko No to si napisala pekne,ze aj v jednej krajine lekari rozny 😉 😉 tiez som sa dnes docitala ze par dievcat nemalo uz dlho ultrazvuk a ani nebudu mat do porodu a to som si myslela,ze len tu je taky system 😕 tiez mozem byt otvorena,uz sa aj natrhnem doma aj nastrihnem aj hoco a zacnu to riesit asi az pri tlaceni 😀 😀

baritus
2. nov 2010

Ahoj kočky! Tak my sme už doma 🙂 .Sofia sa narodila štvrtok večer 19.55 má 47 cm a váži 2380g.Takže je malinká naozaj.Máme sa dobre a tešíme sa že konečne sme doma.Pokúsim sa dočítať vás a aj napíšem náš príbeh 😀.Porodila ešte niekto?

bamarama82
2. nov 2010

@baritus jej tak gratulujem, baby sa uz pytali kde si. aky si mala porod? kedy si mala *PTP? mala si male brusko ked bola mala "mala"? mne tiez dr. hovori ze mala bude asi dost malicka, ale mne by 2300 krasne stacilo, vsetko dopapate a hlavne ze je krasna zdravucka.

e.l.i.e.n.k.a
2. nov 2010

@baritus jeeeej, dalsi maly anjelik pribudol k nam 🙂 🙂 🙂 malinka nebola chvilku v inkubatore? gratulujem, super, ze ste uz doma..opatrujte sa, vela pohody, ked mas stastie menom Sofia uz doma 🙂

camilla_1
2. nov 2010

@baritus
blahozelaaam

pepinka79
2. nov 2010

@baritus gratulujem mamičke aj bábatku že ste to zvládli a že ste ok a želám len krásne dníčky a noci a teším sa na váš príbeh 😉 ved malá to dobehne tie kilečká 😉

kraviatko
2. nov 2010

@baritus gratulujem 😀 a prajem veľa veľa zdravíčka 😎

peha81
2. nov 2010

@baritus gratulujem k malinkéj 😉 no ty si už asi 5 čo porodila,,sa to tu už rozbehlo,,ale zatial ste to všetky stihli v oktobri,,zatial žiadne novembrové bábo (aspon si myslím) ale aj to uz zajtra nebude asi pravda 🙂
potom napís aký bol pôrod, ako ste to zvládli,,a nezabudni na fotečky malinkej 😵

jenta
3. nov 2010

@baritus gratulujem k malej princezničke 🙂 No je naozaj malinká, ale neboj sa, ona to všetko dobehne. Hlavne aby bola zdravučká a aby dobre papala 🙂 Už sa teším, keď napíšeš, aký bol pôrod. Samozrejme, že keď budeš mať čas 😉

mata1313
3. nov 2010

mne sa to tie velmi nebezpecne blizi 6 novemba mam termin tak uvidime kedy to nakoniec bude. idetet niektora rodit do Ziliny?

cistko
3. nov 2010

jeeeej pripajam sa k blahozelaniam🙂 hlavne vela zdravicka a mamicke vela mliecka 😀

weverka11
3. nov 2010

@baritus gratulujeeem, hlavne nech ste obe zdravučké 🙂 a ved ty si spominala, ze aj ty aj manzel ste boli maličký, ved je vaša, tak musí ist vo vašich šlapajách 🙂

strelka11
3. nov 2010

@baritus pridavam sa a tiez gratulujem k malickej 😵 nech ste zdravi a nech mate dost mliecka 🙂 a nech pekne priberate a dobehnete tie kilecka 😀 😀 😀

bonaquaba
3. nov 2010

@mikailla u nas moc daju do skumavky a sestricka na to pozrie okom a povedala, ze tam je nejaky hnis a bielkovina a dnes som bola u doktorky tak ona mi urobila kultivaciu a vysledky budem mat v pondelok, tak uvidime co a ako, doktroka mi nechcela davat ziadne antibiotika aby dieta este pred narodenimnebolo dopovane nejakou chemiou tak uvidim v pondelok co povie a ake budu vysledky

bonaquaba
3. nov 2010

@baritus no blahozelame a super ze to uz mas za sebou, ja dufam, ze uz pojdem cim skor, drzte sa a nech ste zdrave