November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
caute tak tu sa uz tiez rodi?
ahojte zdravym vsetky novembrovky , dufam, ze aj Vam zletel ten cas ako voda lebo mne to strasne rychlo zletelo a o 3 dni mam termin a uz sa neviem dockat nasho anjelika. 🙂 😉
ahojte 😉 hlasim sa po predlzenom vikende este cela 😀 😀 😀 aj ked nervy uz boli veru riadne lebo vsetci ma uz posielaju tlacit a kazdy tlaci na iny datum 😀 a su vsetci mudri ako keby...a 😀 😀 😀 😀
co sa tu zomlelo? kolko deticiek sa narodilo? kolko manzelov vytrieskalo? a co dobre popapalo? 😉
vy vsetky rodite ci ste zalozili novu temu? 😕
Ahojte tak sa pridavam my mame do terminu 2 dni tak uvidime ci to tak bude ale keby to bolo aj skor neboli by sme proti tak sa drzte..
ahojte zenicky, ja to uz tiez chcem mat za sebou, do prveho terminu mi ostavaju 4 dni, ale dufam, ze pojdem skor, inac dnes som bola v poradni a v moci mi nasli bielkovinu a hnis a teraz neviem, ci nebudem musiet ist na nejake vysetrenia, nemali ste nahodou nieco podbne aj vy?
preco sukromna skupina ???? ☹
@cistko No to si napisala pekne,ze aj v jednej krajine lekari rozny 😉 😉 tiez som sa dnes docitala ze par dievcat nemalo uz dlho ultrazvuk a ani nebudu mat do porodu a to som si myslela,ze len tu je taky system 😕 tiez mozem byt otvorena,uz sa aj natrhnem doma aj nastrihnem aj hoco a zacnu to riesit asi az pri tlaceni 😀 😀
Ahoj kočky! Tak my sme už doma 🙂 .Sofia sa narodila štvrtok večer 19.55 má 47 cm a váži 2380g.Takže je malinká naozaj.Máme sa dobre a tešíme sa že konečne sme doma.Pokúsim sa dočítať vás a aj napíšem náš príbeh 😀.Porodila ešte niekto?
@baritus jej tak gratulujem, baby sa uz pytali kde si. aky si mala porod? kedy si mala *PTP? mala si male brusko ked bola mala "mala"? mne tiez dr. hovori ze mala bude asi dost malicka, ale mne by 2300 krasne stacilo, vsetko dopapate a hlavne ze je krasna zdravucka.
@baritus jeeeej, dalsi maly anjelik pribudol k nam 🙂 🙂 🙂 malinka nebola chvilku v inkubatore? gratulujem, super, ze ste uz doma..opatrujte sa, vela pohody, ked mas stastie menom Sofia uz doma 🙂
@baritus gratulujem k malinkéj 😉 no ty si už asi 5 čo porodila,,sa to tu už rozbehlo,,ale zatial ste to všetky stihli v oktobri,,zatial žiadne novembrové bábo (aspon si myslím) ale aj to uz zajtra nebude asi pravda 🙂
potom napís aký bol pôrod, ako ste to zvládli,,a nezabudni na fotečky malinkej 😵
mne sa to tie velmi nebezpecne blizi 6 novemba mam termin tak uvidime kedy to nakoniec bude. idetet niektora rodit do Ziliny?
jeeeej pripajam sa k blahozelaniam🙂 hlavne vela zdravicka a mamicke vela mliecka 😀
@mikailla u nas moc daju do skumavky a sestricka na to pozrie okom a povedala, ze tam je nejaky hnis a bielkovina a dnes som bola u doktorky tak ona mi urobila kultivaciu a vysledky budem mat v pondelok, tak uvidime co a ako, doktroka mi nechcela davat ziadne antibiotika aby dieta este pred narodenimnebolo dopovane nejakou chemiou tak uvidim v pondelok co povie a ake budu vysledky

@monika0001 že pzdravujeme a gratulujeme prajeme veľa zdravia