icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

cistko
9. nov 2010

@pepinka79 kusocek? povedz kolko? den dva tyzden? 😀 😀 😀

pepinka79
9. nov 2010

@cistko jáj tak počkaj tipnem týžden ? 😀 😀 😀 ved prvé si kedy rodila v termíne? ja medzi 3 termínami v strede 😀 takže aj teraz počítam že bude malé omeškanie po prvom termíne 😀

anaj_janka
9. nov 2010

@pepinka79 dik, vidis fitloptu mám doma a ani ma to nenapadlo, nafúkam a skusim, nech už je drobec medzi nami 🙂 😉

awalancha3
9. nov 2010

ahojte...pridavam sa............. strasne vam zavidim ze mate uz ake take priznaky bliziaceho sa porodu, mne to budu zase asi vyvolavat tak ako pred 18 rokmi ( cakam druhe babo po 18 rokoch).............chcem sa spytat, je normalne, resp. mala niektora z vas tocenie hlavy aj v takomto vysokom stadiu tehotenstva? hlava ma neboli, len sa mi toci, tlak nemam nizky, skor vysoky..............

strelka11
9. nov 2010

@anaj_janka ahoj pozeram ze mas rovnky termin porodu ako ja a stale nic 😖 tiez cakas chlapceka?

anaj_janka
9. nov 2010

@strelka11 nie, má to byť dievčatko ... 🙂 🙂

anaj_janka
9. nov 2010

@strelka11 poviem ti, že celé tehotenstvo som sa tak super necítila, ako práve teraz .... nechápem to 😅 . Mozem robit čokolvek a bruško v pohode. Predtým som si musela dávat pozor, tvrdlo mi často bruško, v nemocnici som bola dlho a aj malá sa skor pýtala na svet, tak ma zaštopkali a teraz ked uz by tu mala byt, tak nič. Celé to mám akési naopak .... 😉

strelka11
9. nov 2010

@anaj_janka jaj tak to si si uzila,ja mam cele tehotenstvo v pohode,bez problemov,dokonca mi ani teraz nohy nepuchnu,tlak mam v poriadku,tak to beriem tak ze malemu je dobre v brusku tak naco by sa ponahlal 🙂

anaj_janka
9. nov 2010

@strelka11 vie, kde mu je najlepšie, nemusí si pýtať papať, žiadne kúpanie ... no neni nad maminkine bruško 😀 😀 .... A si otvorená? Ja tak na jeden palec ... 😒

kraviatko
9. nov 2010

😀 zdravím všetky babenky po termíne 😀 😀 😀
tak čo ideme robiť na urýchlenie 😅

strelka11
9. nov 2010

@kraviatko no ja som sa dneska na umyvanie okien dala,ale myslim,ze to su vsetko len take babske reci,ze to nepomoze k porodu,ked sa malvo rozhodne tak sa bude pytat same 😉

kraviatko
9. nov 2010

@strelka11 no ja som okná umývala pre mesiacom a sú ešte čisté tak to sa mi nechce, takže ja tak maximálne prechádzky po schodoch, dokonca som aj pár drepov skúšala, vraj pomáha sex, ale mm je chorý takže z toho ništ 😀 , tak aj ja len čakám 😀

strelka11
9. nov 2010

@kraviatko no co sa tyka toho sexu,tak niekomu to pomohlo a niekomu nie,takze to je individualne,tak to je fakt tazke,asi nam neostava nic ine len cakat a hadam nam uz potom len doktori pomozu 😉

cistko
9. nov 2010

@pepinka79 no daj hod nejaky tip 😀 😀 😀
Jakubka som porodila dva tyzdne skor ako som mala termin 😀 😀 😀
A teraz stale nic, dnes poradna vraj vsetko ok, prietoky su paradne ale viac uz chodit nemam:D termin mamv nedelu ak sa to do nedele nerozbehne samo mam sa hlasit v pondelok rano o 7,00 v nemocnici a oni urcia co dalej...
Ako sa to riesi po termine??? Kto je uz mudry? 😀 😀 😀 😀

lennka79
9. nov 2010

@cistko ahoj mame termin na rovnako, ja ked neporodim do konca tyždna tak sa mam v sobotu rano hlasit a niečo poriešime ma službu moj porodnik tak rano niečo vymysli a do nedele je maly vonku, teda dufam že nebudem tehotna do vianoc

cistko
10. nov 2010

@lennka79 ja som porodnika tentokrat nevybavovala 😉 pri prvom so m mala vybavenu lekarku co ma v piatok skontrolovala povedala ze mame minimalne dva tyzdne cas, ze mam prist v pondelok ze spravime dalsie vysetrenia 🙂 no a ja som v nedelu porodila dva tyzdne skor pred terminom a pri uplne inom lekarovi co mal sluzbu lebo ma ani nenapadlo jej volat takze tento krat somt o neriesila a aha:D
no ale co sa potom robi ak naozaj do nedele neporodim a v pondelok pojdem do nemocnice co potom? viete niektora? mate nastudovane?

kraviatko
10. nov 2010

@cistko ahoj, no ja si myslím, že Ti dá vyvolávačku, buď injekciu, alebo tabletu 😅 , aby sa otvorili pôrodné cesty a bábo mohlo ísť von ...
no ja som po termíne dnes druhý deň.... a nič sa nedeje, zajtra mám poradňu a dúfam, že sa dohodnem aby som mohla ísť do nemocky a porodiť, lebo sa mi nechce ešte dlhšie prenášať 😝

kraviatko
10. nov 2010

@strelka11 no ja ešte stále nič, večer som mala bolesti brucha, krížov ale žiadne tlaky, trvalo to tak hodinku a pol, som si aj myslela, že sa to rozbehne, ale nie ... 😅 bolesti ustúpili a celkom fajn som sa vyspala 😀 , takže čakám .... 🙂

cistko
10. nov 2010

@kraviatko ojooooj to fakt sa moze stat ze este ani na buduci tyzden nebudem mat odrodene? sakra idem kupit ten sampus do obchodu 😀 😀 😀

pepinka79
10. nov 2010

@cistko no vidíš takže v podstate to máš do pondelka skoro isté 😀 😀 možno ešte den dva ale v stredu to už určite bude 😉 😀 ja sa ani detom nečudujem že sa im nechce ked je vonka škaredo 😅 no som zvedavá kolko bude protestovat ten moj 😉 len dúfam,že enbudem mat do vtedy každú noc takú zlú ako tú dnešnú,už som sa videla v porodke...ale po 3 hodkách to troška ustalo tak ešte som prevrátená korytnačka 😉

anaj_janka
10. nov 2010

No baby, ktorá to tu roztočí s tými omeškanými termínmi? Žeby dnes??? ... ja sa na to necítim veru ani dnes. Večer som myslela, že možno. Aj kríže ma pobolievali, bruško tvrdlo, tak si vravím, že sa na to vyspím, že budem potrebovať silu a zobudila som sa až ráno do ružova vybúvaná ... 😉

cistko
10. nov 2010

@pepinka79 no svagrina zavelila ze vo stvrtok 😀 😀 tento stvrtok 😀 no poserem si to u nej? 😀 😀 nie nie, kupim to sampanske, dobalim baliky, navarim obed, upracem, povysavam, podlahu striem, pozehlim, doperiem co je potrebne, vytrham si a nafarbim obocie, vecer sa zase oholim a potom si dame s manzelom to sampanske a mozno aj nieco viac 😉 😉

pepinka79
10. nov 2010

@cistko no tak to si teda švagrinku pohnevat nemožeš 😀 bože teda ty máš ale desný plán na den,akurát ten večer sa mi pozdáva 😀 😀 😀 nechceš začat s niečím takým už teraz,načo čakat do večera,to vieš aby si to vobec stihla 😀 😀

cistko
10. nov 2010

@pepinka79 no plany sa planuju hahahahaha to ja len aby som sa rozkyvala ked uz mam svagrine urobit radost ze to do zajtra stihnem nie? 😀 😀
Ale zatial stale kvasim pri pc 😀

strelka11
10. nov 2010

@kraviatko
@anaj_janka ahojte prenasacky,zachvilu zalozime klub 😀 tak ja som doma s poradne,tak vsetko po starom nic sa nezmenilo,len s poradnou som uz skoncila alebo oni so mnou 😅, na piatok mi dala este pasy do nemocnice a ak sa nic nezmeni pocas vikendu tak sa mam v pondelok hlasit na prijem do nemocnice,no dufam,ze ma aj zoberu,lebo som sa akurat dozvedela od kamosky co prenasala,ze v nemocnici cakaju az do 10dna a to budem mat az na buduci tyzden v stredu 😖 no ale este stale dufam,ze sa to same nejako rozbehne ☹

pepinka79
10. nov 2010

@cistko no sakra teraz som bola v sprche a dačo zo mna vytieklo také číre...až dva krát nebolo toho vela ale...mám obavu že sa dnes nevrátim z poradne...ja ešte nechceeeeem,ja mám ešte 10 dní.... 😕 😨 mám strach...

cistko
10. nov 2010

@pepinka79 joj to vyzera na plodovku, joj tak zeby?....drzim palceky a zavidim ze uz aj ked priznam sa aj ja sa velmi bojim, takze sa ti vobec necudujem 🙂 mozno sa bojim viac ako ty ale jedno je iste prejst tym musime tak drzim palceky nech to ma rychly priebeh a nech je vsetko v poriadku, budem na teba mysliet 😅

cistko
10. nov 2010

@strelka11 kacky prenasacky, ja zatial neprenasam ale moj doktor ma uz vidiet nechce 😀 😀 😀

pepinka79
10. nov 2010

@cistko budem dúfat že to bol len zabudnutý moč a že do desiatich dní niekto vymyslí ako to porodit bezbolestne 😀 😀 😀 ale keby nie tak budem statočná a budem mysliet na vás všetky a to mi určite dodá odvahu 😎 dakujem 😉

strelka11
10. nov 2010

@cistko a preco ta uz nechce vidiet doktor,to je divne 😕 moja doktorka povedala,ze ak ukonceny 41tt sa povazuje za prenasanie