November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@cistko moja zlatá mne lekoška už pred dvoma týždňami povedala, že nemám už prísť do poradne 😀 , a to som už absolovala ďalšiu a minulý tždeň vo štvrtok ma poslala na pásy, a keď som doniesla výsledok tak mi povedala, že teda si ma zapíše aby som prišla aj tento týždeň, lebo žiadne sťahy a kontrakcie sa nedejú a otvorená som na prst 😅 😅
@kraviatko no a moj lekvar nic take ziadne pasy ani ziadna kozia kontrola🙂 niezeby mi to vadilo ale veru zvedava som ako asi vyzera moj krcok a ci sa zlata brana otvara alebo nie ale on sa na mna kukol iba vtedy ked mi bral ster na streptokoka aj to neviem ci ho nebral zo zavretymi ocami 😀 😀 😀 😀
caute baby ja mam termin dnes a vobec ziadne priznaky dr. mi povedal ze mam prist na kontrolu este v utorok a ked sa maly nebude hlasit na svet tak ma v piatok posle do nemocnice 😅
kolko ludi byva na pasoch? zajtra mam ist tak ci si mam privstat 😀
@cistko uf tak som domka ešte,vraj to nevyzerá na plodovku,ale mám sa sledovat ak by prišli kontrakcie tak mám príst....och čo iné by som robila v takej chvýlke 😀 kontrakcie mi boli namerané nejaké ale nepravidelné tak až budú pravidelné...inak bábo 3300 tak to už má viac ako prvorodený a toho som nemohla vytlačit s 3200 tak to druhé neviem teda ako porodím... 😕 ale som rada že si možem nožky vyložit a ešte byt troška doma 😉
ahoj dievcata...no dlhsiu dobu som sa sem nedostala...boli sme s malickou tyzden v nemocnici lebo nam moc nepapala a teda nepriberala...ale uz je vsetko v poriadku...vela sa toho tu popisalo a veru uz nemam moc casu sa tym preluskat ☹ ...pribudlo uz nejake novembrove babatko?? 🙂
letenka tak to je super ze ste v poriadku drzim palce nech sa to viac krat neopakuje 😉
@weverka11 ahoj, pravdepodobne si dnes v nemocke na kontrole. Ja som bola včera a jedna čo mala termín 14.11 tak ju zrovna aj lekár zobral na oddelenie, Inak tam boli aj 3 daľšie tehule čo sa prišli hlásiť na príjem, asi už prenášali. No a ja som sa tam dostavila o 8 vybavená som bola o 11 h, a potom som musela ísť na biochémiu zaniesť krv, počkať si na výsledok a k internistovi Hrnčiarovi, kvôli možnej sekcii. Prišla som domov o 14:30 totálne ubolená, lebo to sedenie a celkovo cudzie prostredie mi liezlo na nervy. Pobolievalo ma dosť v podbrušku, dávala som to za vinu tomu rozbehanému dňu. No a dnes o 4:35 mi odišla zátka a o 15 minút bolesti najprv do krížov a potom v podbrušku. Bolo to hned každých 10 minút , asi po hodine sa to skrátilo na každých 7 minút a teraz je to každých 10 minút. Ale predtým to bolo aj 8 min. Tak neviem, voda nič, bábo sa hýbe, tak počkám či to nebude tých každých 5 minút a uvidíme.....
@mikailla ale to majú babatká z novembroviek zo súkromnej skupiny, ci? lebo tu mám pocit, že naše bábatka sútazia, ze ktoré dlhsie vydrzí v brušku 😀 😀 😀
ahojte dievcata tak pripajam sa k Vam a tiez uz by som to chcela mat za sebou..lebo maly mi tak tlacil za som pred vcerom vobec nemohla dychat ale terza uz je to chvalabohu OK 😉
ahojte tak ja som bola dnes na pasoch, hned ako som prisla som bola na rade, ale nic ziadne kontrakcie tak budeme dalej cakat kym to pride
no ja som tiež stále ešte Kinderko, dnes som bola v poradni, otvorená 2-3 cm, ale mám ešte kúsoček z krčka .... no bolesti minimálne a ak bude voľné zajtra v nemocnici v "čakárni na vyvolávačku" tak sa mám hlásiť aj ja 😀
@simona22 fiha tak sa to rozbieha? mna stale zaujimalo ake to je ked odtecie ta zatka...kamaratka tvrdi ze pri cikani jej to cluplo do vody ... to sa mi zda hrozive..... 😕
@anaj_janka veru veru aj ja mam ten pocit 😉 oni maju uzavretu skupinu a mi uzavrete maternice 😀 😀 😀
a ja stale nic, obcas pride taka znama bolest co chodieva uz skoro mesiac ze ma v podbrusku zaboli ako ked mam mensturacne krrrrce po case sa to uvolni a zase dobre, stava sa to niekolkokrat denne pripisujem to tym poslickom ci ako sa chlapci volaju 😉
ale od dnesnej noci sa mi k tomu pridali aj druhy chlapci co prichadzaju hned ked sa vycikam,vyprazdnim mocovy mechur a potom pride taky krrrc minutku kym sa uvolnim a zase dobre....
to znamena ze mam dva druhy poslickov ci co si mam z toho vyvestit?
dnes je 11/11 a ja chcem rodit!
Martin nepriniesol sneh ale mohol by mi babatko, mala by som tento den radsej o nieco viac🙂🙂🙂
@cistko no mne to nečluplo do vody 🙂 , ale normálne sa mi chcelo nad ránom cikať a pri prebúdzaní som pocítila vlhko, nevenovala som tomu pozornosť, teda len tak menšiu, išla som na vecko a zistila som, že to je zátka.
a daľšia časť išla asi o 9. Je tak bledo hnedo zafarbená, priesvitná...
@cistko čo si máš vyveštit z dvoch druhov poslíčkov? no že prídu tretie a tie budú tie pravé 😀 😀 jáj to nemám rada ked sa po vycikaní objavia dalšie posle...to mi tiež robí,vždy sa potom taaaak "teším" na záchod 😠 veru dnes je pekný dátum 😉 a možno ešte do polnoci bude aj snah aj bábo 😉
Nooo mam taky pocit ze vsetky novembrove babetka suuu daaake lenive a nechce sa im do tejto zimy 🙂 🙂 ..

@pepinka79 ty si teda ina zabudlivka a ja ze to len mne tlaci babatko na mozog ked som taka pribrzdena ale zabudnut si moc ojoooooj tusim to je znak ze je najvyssi cas porodit 😀 😀 😀 😀 😀
@strelka11 no nieco spominal ze podla zakona aj ked je vsetko v poriadku a prietoky su ok ale po termine porodu ktory on vyratal uz musim ist do nemocnice, sestricka vypisala papierik takze ak do nedele nic v pondelok rano sa mam rano o siedmej hlasit tam, spravia mi kompletne vysetrenie a oni rozhodnu co dalej...mozno ma nechaju zatial tak a budem chodit len k nim na kontrolu vobec netusim ako to u nas funguje....ja verim ze uz sa tam v pondelok rano trepat nebudem no komu by sa tak skoro chcelo vstavat? 😀 😀 😀