November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@mikailla no moj doky posiela uz po 5 dnoch ale ten je momentalne mimo tak som bola u dr. co ho zastupuje a ta ma chcela nechat az do 18-teho ale potom povedala ze v pondelok maam ist ak do vtedy nic ale ze este to na porod nevyzera tak dufam ze pojdeme na svet dobrovolne bez vyvolovacky..... a na tie cucky som neboj nic uz my s toho obcas hrabe na hlavu 🙂
@simona22 ahoj, no bola som dnes na vysetrení, zatial som zavretá, ale od vysetrenia mi brusko strasne tvrdne a kríííže mi odchadzaju ☹ no ja som uz mala aj také v nedelu, ze hodinu a pol v kuse po piatich minutach tlaky a potom to prestalo.... Ale bodaj by tie tvoje boli origoš 😀 tak nech sa to teda pohne 😀
baby ja idem rodiť 20.11., mám naplánovanú sekciu...tak už začínam stresovať,dúfam že zatiaľ malá vydrží a nevypýta na svet. a dnes som prišla na to že na neznesiteľné pálenie záhy pomáhajú pukance....nebola by som verila, ale skúsila som, keďže som už vracala od toho ako ma neznesiteľne pálila záha už aj z vody a fakt to pomohlo....možno sa dnes konečne aj vyspím.
@pepinka79 no veru dúfam že ten týždeň ešte vydrží, ale bola som dnes na poradni a lekár mi povedal že sa neotváram takže dúfam že sa ešte nechystá...
a maloox môžeš ? aspoň ja keď som si pýtala na záhu v lekárni aj od lekára tak povedal že jedine gastrotuss sa môže v tehotenstve, to je taký sirup, ale mne už teraz nepomáha ani ten... ☹
@cistko 😀 😀 😀 to si pekne napísala, že uzavreté maternice
no ja sa mám v pondelok hlásiť v nemocnici, tak sa tešim 😒 ... ale stále verím, že sa to rozbehne samo a stihneme porodit, v nedelu by sa to hodilo 😎 😀 😀
@strelka11 ahoj, čo je s tebou? či už? 😉 🙂
@bubulacik ja som tiež na tom rovnako - jeden prst a "ništ" viac 😠 😠 a takto to mám už tretí tyžden ☹ . No tak v pondelok alebo útorok my prenášačky rodíme :D :D. To bude detúreniec naraz 🙂 🙂
@tamka84 jasné mne jadine toto v lekárni dali a čo som čítala na internete tak vela báb ho užíva a ja celý posledný mesiac bo tázáha bola desná a jeden cukrík mi na to vždy okamžite zabral...tak prečo sa jedovat ešte so záhou...chutí tak ako vetrová krieda 🙂 a aj moja švagrová ho cuckala dokonca aj niekolkokrát denne a snád 3 mesiace v kuse...myslím že teraz ked už sú bábatká vyvynuté tak sa neni čoho obávat ved už kolké jedia paraleny a rozne tabletky na bolesti a také...takže neboj sa neublíži to bábatku 😉
@mikailla no jasne ze praktizujem horuca vana, chodenie po schodoch, cvicenie na fit loopte, sex a staaaale nic tak ja uz neviem co este maaam skusit 😀
@anaj_janka noo ja som uz od 27.oktobra takto na 1prst a nic viac tak ja uz neviem noo tak to bude detiii 😀
tak ako dievčence,mikailka nám už včera pukla tak ktorá z vás ide ako dalšia? 😉 je vás ešte dost čo by ste to už mali radšej za sebou ja mám ešte týžden čas 😀
@pepinka79 no tak dufam ze v pondelok pojde von 🙂 hadam ma nenechaju este cakat by ma slak trafilo 😅 no vsak aj moj doky uz posiela na 5 den ale tato u ktorej som bola posiela az na 10 den a aj to ma chcela nechat az do 18-teho no a mozno sa to rozbehne cez vikend aj ked nic tomu nenasvedcuje idem upratovat tak mozno sa to rozbehne
@weverka11 ahoj, práve som sa vrátila z nemocnice, kedže vo štvrtok tie bolesti neprestávali, tak som o 18 večer zavolala do pôrodnice, aby som sa spýtala. Okamžite som mala prísť, prijali ma, išla som na izbu a bolesti pokračovali, lenže sa nestupňovali. V noci celú noc, druhý deň t.j. piatok poobede asi o 14 sa zrazu neozvali asi hodinu a potom zase. Otvárať som sa začala, ale len na maličký kúsok čo sa ani centimetrami nevyjadrili, ale vraj tam mám ešte ostať, lebo možno v noci sa to rozbehne. Poprosila som primára, aby v prípade žiadneho pokroku ma v sobotu prepustil. Povedal, že nevidí problém, lebo najskôr predpokladali, že sa to vyvinie, ale kedže nie, tak mám ísť domov s tým, že keby niečo, tak okamžite tam. Ak sa nič nezmení do pondelka do rána, tak idem na kontrolu dole na amublanciu a uvidíme. Inak celý čas čo som tam bola sa rodili samé dievčatká, doslova celú noc, celý deň. Majú plno a to vážne, ale dnes ešte išli prepúšťať aj zajtra majú nejaké dievčatá odísť, tak sa to tam uvolní. Takže som si vytrpela 33 hodín bolestí a potom len občas. Ale to robilo všetko to prostedie, doma je predsa len najlepšie. Monitor bol dobrý, maličký je v poriadku, tak som rada....možno ked budeme teraz doma, tak sa to rozbehne ani nebudeme čakať.
@cistko bola som doma, ale večer o 18 som volala do pôrodnice, že mám prísť,t ak som prišla a dnes ma prepustili. Bolesti nesilneli, len občas a neotvárala som sa, takže sa nedalo nič robiť, len tak tam ležať a nič. Včera som sa pýtala domov, lebo práve od včera od poobedia bolesti ustupovali typu: hodinu nič a ked tak tak len slabé a pokrok v otváraní nič. Takže dnes ma vyšetrili, bábo je ok a ja som zamrzla, takže nič a konečne som doma. To nemocničné prostredie nepridáva....možno sa doma rozbehneme a do 10 minút sme v nemocke, takže sa nebojím. 🙂
@simona22 no pekne teda, tak si trpela zbytočne... to poteší 🙂 ale mozno teraz porodís úúúúplne bezbolestne, ked si si uz casť bolestí vybrala popredu.... Ja nič, u mna sa to jaksi zastavilo, aj tie posličky su slabšie ako pred dvomi tyzdnami trebars... Horsie to je s tymi klbami a kostrčou, to trpím.... No uvidíme, ved von to íst musí 😀 ako hovori moja mama, bunker si tam nepostaví 😀 Inak aj dr. hovoril, ze maju strasne moc porodov... Neviem kto rodil dievcatká, ale tusim vsetky senicanky, co maju termin podobny ako ja cakaju chlapcov 😀 a ja furt neviem, takze uvidime....
@weverka11 no vážne samé dievčatá, lebo na tej vzdychárni je všetko počuť a tak som počúvala ako si hlásili miery aj mená 🙂 od piatka tam somnou ležala jedna mladá seničanka a tiež čaká chlapca, Ja čo som doma, tak mi ani tak brucho netvrdne, tiež sa to ukludnilo....len sem tam sa to ozve, ale je to úplne nič s porovnaním čo som mala predtým. Ale vieš čo myslím, že je to fajn takto, lebo sa to aspoň pripravuje, tak ako sa má. Napríklad ja som pri prvom nemala žiadnych poslíčkov. A potom ked mi dali vyvolávaciu tabletku, tak som bola v šoku, že čo toooo....
@simona22 no ja tiez dufam, ze sa to telo takto pripravuje a porod uz bude hracka 🙂 ale aj keby to bolelo, uz mi to je vazne jedno 🙂 proste to vydrzim a hotovo... No v Senici je nejaké divné podnebie asi 😀 alebo si detičky povedali, ze kedze sa tu hraje futbalová extraliga, tak bude vyhodnejsie, ked budu chlapcekovia, koli kariere 😀 Je to sranda, mozno len v mojom okolí su sami chlapcekovia, ale ja vobec neviem ani o jednom dievcatku co by sa malo narodit 😀 Preto som taka zvedava na to, co budeme mat my, aj moja psychika sa so mnou zahrava, lebo pred par dnami sa mi snivalo ze to bude dievcatko a dnes ze chlapcek 😀 uz som uplne zmatená, aj ked od 1. dna tehu som bola v tom, ze to bude chlapcek, dievcatko mi vobec neslo na rozum...
@weverka11 no ja som si práve myslela, že budeme mať dievčatko,lebo aj tie čínske kalendáre, tak vychádzali, že dievčatko a keď sa to dalo zistiť na sono, tak mi lekár povedal, že chlapček. Dúfala som, že dievčatko, ale tak teraz som rada, že to vlastne je a je jedno či on či ona, je to naše a som rada, že sa to podarilo. Už vlastne to, že som zostala tehu bol taký zázrak, lebo lekárske prognózy neboli moc optimistické. Takže to bude chlapček, aj keď vieš ako stalo sa veľa krát aj teraz cca pred pol rokom jednej babe stále hovorili, že dievčatko a hups keď porodila, tak to bol chlapček. Mala už všetko nakúpené ružové, lebo stále lekár hovoril, že dievčatko 🙂
ja hovorím, že pokiaľ to neuvidím na svetle sveta, tak stále budem hovoriť, že 50:50 😀 lekár sa mi už aj smial a povedal, že pozrite ten nosík, to nie je dievčenský a pritom by som povedala, že keď tie maličké bába majú plienky, tak nie je vidno či to je dievča či chlapček. Idem si ja teraz poležať, nikoho doma, ráno išiel malý na ryby s dedkom a teraz išiel môj drahý kupovať darčeky s bráchom, tak sama doma...už som si poumývala zemi, obed dávno navarený, tak môžme leňošíť
@simona22 no aj mne to je uuuplne jedno, co to bude 🙂 len to dievcatko mi nejak neislo do hlavy 😀 ale teraz uz ide, uz som si na tu predstavu zvykla a budem sa tesit rovnako, ci to bude princeznicka, alebo malý fotbalista 😀 Akurat mame troska problem teraz s dievcenským menom, lebo na chlapcenskom sme sa dohodli - vyhral manzel s Kristiánom a dievcenske nic... Najprv bola Agáta, ale nemozem si na to nejak zvyknut, ja som prisla s Diankou, to sa zas jemu nepaci, ale kaslem na neho, vyberiem ja dievcenské a hotovo... My sa ideme najest k mojim rodičom, mama akurat volala, ze robila knedlo vepřo zelo 😀 zas mam bude brucho boliet 😀 musim si hned supnút espumisan....
@mikailla ahoj posielam veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelke blahozelanie a veeeeeeeeeeela zdravicka a mliecka ja som si myslela ze si sla rodit a teraz vidim ze uz mas v pase napisane ze 1dieta tak reku kuk lebo posledny prispevok mas ze uz by si to chcela mat a potom uz nic ked si sa u nas neukazala tak som teda ja prisla nakuknut sem este raz blahozelam a ked budes mat trosku casu tak sa pochval ake to bolo vsetky uz cakame a idem to este oznamit babam ak nevadi 🙂

@bubulacik teba dako dlho nechavaju prenasat nie? 😒 baby pisali co mali den po termine ze uz isli na vyvolavacku,a teba nehaju takto cakat,no na cucky by som z toho bola ☹ som pred terminom ale cakam a cakam a cakaaam ze ma to prekvapi a nic. Keby sa dalo daco s tym robit ☹