icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

emilyz
30. nov 2010

Ahoj bonaquaba, mozno Tvoju malu trapia vetriky, na to su kvapky sap simplex, alebo je mozno hladna, takisto - chodis s nou von? Tam deti velmi dobre spinkaju. Musis skusat, co jej robi dobre...drzim palce

bonaquaba
30. nov 2010

@emilyz no ju stale boli brusko, ale ja uz ani neviem co mam jest, bo aj ked vypijem len vodu tak ona len placka a ano chodime aj von a tam vzdy spinka cely cas, ale teraz ked su mrazy, tak velmi s nou nechcem chodit von

scrabble
1. dec 2010

@maruska83 Ahojky ,ani tomu môjmu miminku sa nejak nechce. Naviac v pondelok na sone mi Dr. povedal mže sa zase otočilo priečne. Ale ono sa mi tam vrtí stále. Zajtra idem do paradne tak som veľmi zvedavá ako bude uložené 😀

weverka11
2. dec 2010

ahojte babulky, neviem ci vam to uz niekto tu pisal, ale 26.11. o 13:54 sa nam narodil Gregor 3150g a 50 cm, porod bol tažky, vytrpela som si ako kôň, ale už je vsetko v poriadku, malinký je zdravučký, krasny a zatial poslušká 😉 Ja som cela pozošívaná a zaštopkaná, ale dá sa to 😝

bonaquaba
2. dec 2010

@weverka11 no tak to blahozelame, tak sa teda drzte a hlavne nech ste zdravi a maminka uzivaj si babatko,kym je len jedno

scrabble
2. dec 2010

@weverka11 Tiež gratulujem k bábätku. Aj keď som sem nazrela iba občas ☹ A takmer nikdy nestíham písať ☹
@bonaquaba Ako sa darí s tromi detičkami??? My sme ešte stále 2v1 ale snáď to už nepotrvá dlho a tiež budeme doma piati. 😉

camilla_1
3. dec 2010

@weverka11
Blahozelaaaaaaaaaaaaam maly je krasny !!! 😵

simona22
3. dec 2010

@weverka11 ahoj, blahoželám k maličkému, nech ste obaja zdraví 🙂

jaavaa
3. dec 2010

@weverka11 gratulujemm 🙂 my sme nakoniec porodili 23.11. 2010, ale porod bol nastastie uplne v pohode za 6,5 hod bola malinka na svete. Uplne rychlo to islo ani som tomu neverila, ze uz rodim. Ale je pravda ze bola krpcek maly 2770 gr a 49 cm 🙂

jaavaa
3. dec 2010

Babulky z Bratislavy, kde ste boli,alebo kam pojdete na vysetrenie bedrovych klbikov? Balite babatka nasiroko?

weverka11
3. dec 2010

@simona22 dakujeme, aj my moc gratulujeme 😉
@jaavaa aj tebe gratulujem k malinkej 🙂 aj nas maly bol krpček a kolko mi dal zabrat!!!! 😖
Tak dievčence, teraz uz len z tych našich anjelikov vychovat krásnych, zdravých a dobrých ludí a je to v pohodke 😀

marika1977
3. dec 2010

@weverka11 gratulujem... 😀 maleho mas kraaasneho.uvidis,druhe babo uz porodis na sup 😉

bonaquaba
3. dec 2010

@scrabble no super, aspon niekto tu bude co bude mat tri deti, lebo ja ti vzjdem na ulicu s mojimi 3 drobcami a vsetci na mna pozeraju ako na salenu, ze mam tri deti, v dnesnej dobe je to uz asi prezitok mat viac ako dve deti, maximalne dve deti a viac nie a aj kamosky ze ci to zvladam, sak zvladali to nase mamy zvladneme to aj my, a uz mi preto vsetci lezu na nervy bo ma posielaju na psychiatriu, ze oni dve deti nezvladaju a nevedia si to predstavit s tromi, aj ked teraz sme vsetci doma bo deti su chore, ale je to pohoda, nikedy ako v dzungli tu je, ale da sa to, myslela som si ze to bude horsie, ale zatial to vsetko stiham, tak teda drzim palce a hlavne nech porod dobre prebehne a ked bude male na svete tak daj vediet

bonaquaba
3. dec 2010

@jaavaa no jasne ja dam pampersku a potom jednu normalnu plienku

daniela1974
4. dec 2010

@bonaquaba sorry ze pisem, ale sledujem ako pekne rodite a tesim sa na to v juni.
Tiez cakam tretie a na psychiatriu poslem niekoho ja, keby mi nieco take naznacil, ze je to nevhodne.
Takze si krasna hrda matka a ludi je na svete 5 miliar, nech sa staraju o tie zvysne miliardy a nie o Teba 😎 .

bonaquaba
4. dec 2010

@daniela1974 dik za podporu, ved aj ja vravim nech uz kazdy sa o seba stara a ked im vadi, ze mam tri deti tak je ich problem a co cakate uz viete?

daniela1974
4. dec 2010

@bonaquaba este nie, este je skoro. Ale uz je mi to jedno, lebo vzdy som chcela mat dcery a tie uz mam takze je to uplne jedno.

zuzkap2
4. dec 2010

Ahojte
ja som tu uz strasne davno nebola, asi tak v zaciatkoch tehu. Tak som prisla aspon napisat ze aj my uz mame Timejku narodila sa 9.11 o 2:35h a mala 3750ga 53cm, porod bol velmi rychli 🙂
@bonaquaba aj ja mam tri deti 🙂

bonaquaba
5. dec 2010

@zuzkap2 no super, vidim, ze je nas viacej s tromi detmi, ja vravim,,ze je to uplne normal mat aj 5 deti, pokial to clovek zvlada, ale vzdy to zvladne a inac aka je mala, moja cez den ked nespi tak len placka, to kovli tomu,ze ju boli brusko a chce spolocnost, tak niekedy mam uz toho dost a hlavne teraz, ked drobci nechodia do skolky, bo ochoreli, tak do noveho roka to musimnejak vydrzat apotom uz si budem uzivat Lucku, lebo oni budu cez den v skolke

bonaquaba
5. dec 2010

@daniela1974 no to je super, sak baby su aj asi pokojnejsie, mne Nelka vzdy pomoze v kuchyni aj ked poviem upratat hracky tak ich uprace a Andrej tenje lenivy, len tak bordel urobit, ale upratat uz nema kto, ale vy sa teda tesite na male, ked uz mate odrastene deti, tak si to aspon uzijes a to je super po takej dlhej dobe mat male, lebo starsi ti male prizru a ty si to obdobie aspon vychutnas, a chodis do roboty?

daniela1974
5. dec 2010

@bonaquaba ja nechodim do prace, som doma.
Ja som vzdy chcela tretie dieta ale beriem lieky dlhodobo a vzdy som sa toho strasne bala.
Ja byvam teraz na dedine, tu som si kupila dom ale moj muz ma dom v Piestanoch a tak radcej ideme tam, tam je predsa civilizacia 😀 a blizko lekari, mesto, Vah ...
Dievcata velmi nepomahaju, treba ich vycvicit 😵 .

bonaquaba
8. dec 2010

@daniela1974 no to si viem prdstavit s tymi babami, ja mam netere v pubertalnom veku a ked impoviem podte kocikovat, tak radsej maju 300 inych veci, a ked som cakala malu tak teta Majka kedy uz budete mat babtko chceme ist kocikovat a teraz takeho neni co by pomohol, ale neva clovek to nejako zvladne a hlavne si to chcem uzit, tak si teda vychutnavaj klud

leile
8. dec 2010

@jaavaa ahoj my sme boli tu, boli velmi mili a stalo to 14 euro, mozno Ti to pomoze🙂 http://www.ortotop.sk/ pekny vecer 🙂

leile
8. dec 2010

Vsetkym novembrovkam gratulujem, ako rychlo to bezi, nedavno sme si len pisali, ze sme dostali tehu knizku 🙂

mikailla
9. dec 2010

@leile no tak to mas pravu,ze nedavno sme knizky dostavali, az je to neskutocne ako to leti ☹ ja by som uz zas chcela mat brusko ! ja budem asi rodit ako jablon 😀 😀 😀 😀

mikailla
9. dec 2010

@maruska83 Ahoj moja,halo halo ozvi sa nam 😀 uz urcite nie si 2v1 tak ked budes mat casu napis nam 😵 😵

jaavaa
9. dec 2010

@leile dakujem velmi pekne, uz som nas objednala na buduci tyzden 🙂

maruska83
11. dec 2010

@mikailla ahojky..no uz sme konecne domka..maly sa narodil 7.12 a mal 3760g a 50 cm..po 3dnovom trapeni sme to zvladli....zatial je vsetko v poriadku.. 🙂

mikailla
12. dec 2010

@maruska83 gratulujeeeeeeeeem,tak ste sa stali nakoniec decemrovciatka,gratulujem a vela zdravicka a mliecka... 😵 😵

maruska83
13. dec 2010

@mikailla dakujem moja..no zatial musim poklopat mliecko mame a dufam ze to tak aj ostane 😵 a vam ako sa dari..vsetko je v poriadku?