icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

jeinabe
21. nov 2010

Vsetkym cerstvym mamickam blahozelam.....a inac tiez som rada, ze niesom sama.......len mam pocit, ze cim dalej , tym viac stracam silu a to bude asi aj tym, ze v noci nemozem spat........... 😒

moncika15
22. nov 2010

baby podajte hlasenie 😀
ja idem zajtra do tej porodnice. 🙂

pepinka79
23. nov 2010

@moncika15 ja sa hlásim teda stále kinderko 😉 do nemocky zasa vo štvrtok aj s vecami a kedtak piatok abo až pondelok porod... 😖 už som nervozna z čakania,prenášania a odkladania... 😠 držkaj sa 😉

diwoska
23. nov 2010

ahoj baby,moze mi niektora poradit?som 2den po ihf...,,,,,mam v kuse lezat?nemam nikde chodit??poradte mi....dik

tamka84
23. nov 2010

ahojte babenky, v nedeľu na obed sa nám narodila krásna, zdravá dcérka Viktória, s mierami 3250g a 50cm. 🙂

weverka11
23. nov 2010

@moncika15 aj ja tu este tiahnem šnúru prenašania 😀 drzim palčeky
@tamka84 moc gratulujeeeem, Pepi v tejto skupine sme tušim už iba my dve 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

katka14
23. nov 2010

ahojte, zdravim vsetky mamicky netrpezlive cakatelky akou som aj ja a gratulujem vsetkym cerstvym mamickam. a ticho zaaaavidim. ak neporodim do nedele, v pondelok nastupujem do nemocky. zacinam mat bobky ... 😒

maruska83
23. nov 2010

..no aj ja sa pridavam k Vam mamickam cakatelkam....mam 2 dni do terminu ale nasemu drobcekovi sa asi este nechce ist vonku....v piatok mame este kontrolu tak urcite aj my budeme prenasat ☹

jeinabe
23. nov 2010

Aj ja sa este hlasim do klubu cakateliek ...zajtra mame poradnu, tak som zvedava, co nove.....dufam, ze ma nenecha este cakat do pondelka ☹

pepinka79
23. nov 2010

@tamka84 no vidíš a máš to v kapse 😉 gratulujem a prajem vela zdravia 😉

pepinka79
23. nov 2010

@weverka11 no ved mi tu ostaneme tuším ozaj do toho 30novembra abo rovno 1decembra to dajme 😀 😀 ej ako to vidím chlapci sú tam zašprajcnutí treba ich nejako vystrábit von ej mužíček moj tras sa ked prídeš domov 😀 😀 😀

simona22
24. nov 2010

@weverka11 ahoj, myslela som na teba či ťa náhodou nestretnem v pôrodnici, a nie 😒 no neboj ono to už pôjde von, nenechajú ťa prenášať viac ako 11 dní. My už máme doma drobčeka narodil sa presne 16.11, tak ako bol aj predpokladaný termín. Plánovali mi robiť sekciu presne v ten deň o 9 ráno, ale malý Noel si to rozmyslel cca o 1 hodine rannej, praskla mi voda a o 5:02 uzrel svetlo sveta po sekcii. Vážil 3600g a 50 cm. Už sme od pondelka doma. Stretla som sa tam s elienkou tu z koníka 🙂 ak mi čas dovolí a nájdeme si svoj režim pridám aj fotky, niektoré mi dobré sestričky urobili pár sekúnd po narodení...

pepinka79
24. nov 2010

@simona22 ahoj wewerka od dnes v porodke zasa tlak vysoký tak si išla poležkat a možno v piatok bude rodit,ved už by bolo na čase 😉 a prečo si mala sekciu? moje bábo vraj tiež už má cez 3500 a pri prvom porode som mala 3200 a nechcel íst von a tak ho vytiahli pumpou...tak sa bojím že toto vačšie už vobec von nepojde... ☹ tak som zvedavá bo vraj aj ja pojdem rodit v piatok asi...tak si dáme s wewerkou rozstrel vedla seba kedže ideme obe do skalice 😉 budem ju pozdravovat a dúfam,že už to nebude dlho trvat a ozveme sa ako maminky 😉

lulu723
24. nov 2010

ahojte baby tak moncika15 dnes pravdepodobne porodi uz jej odtiekla voda a ma uz aj velke bolesti drzime jej palceky 😉

lulu723
25. nov 2010

no tak Monicka ma Teodorika a narodil sa 25.11. o 01:01 a mieri ma 3,9kg a 52 cm gratulujeme 🙂

dobi382
25. nov 2010

ahojky my uz sme na svete mala som sekciu a jeden den som prenasala ale inak vsetko dobre dopadlo mam chlapceka romanka,mal slabsiu zltacku ale hlavne ze sme zdravy a doma na rodil sa 15.11.2010 vazil 3550 a 50 cm a narodila sa o 20.37hod inak drzim palceky nech ste obaja zdravucky a vsetko dobre dopadne

simona22
25. nov 2010

@pepinka79 ahoj, dakujem za spravu. tak teda je to. Ale to sa tam isto iste stretnete a budete už maminy, lebo tak dlho vás prenášať nenechajú. Sekciu som mala lebo už prvé dieťa bolo sekciou, síce pred 10 rokmi, teda som chcela normálny pôrod, a tak som tam bola a žiadna pôrodná činnosť okrem odtoku plodovej vody a bolestí nič. Deň predtým mi urobili riadne sono maternicovej steny a zistili, že nie je dostatočne pevná a tak preto mi plánovali sekciu. A poviem ti, že než nás prepustili s drobčekom domov, tak to tam bola samá mamina sekciou. Boja sa už po toľkých nechvalných mediálnych správach o pôrodnici.

kristina1984
26. nov 2010

@simona22 Gratulujem Simi k miminku.......

simona22
26. nov 2010

@kristina1984 dakujeme moc, je to malý zázrak, je nádherný 🙂 sme šťastní

camilla_1
26. nov 2010

Tie ktore to este nemate za sebou tak drzim vam palce silnooooo!!!!!!!!!!

ani_sama_neviem
27. nov 2010

ahojte chcela by som sa spytat ci sa nechava prenasat do zaciatku 42.heho tyzdna cize do 42plus 0 alebo do konca 42heho tyzdna cize do 42plus 7?? Ale dufam ze sa nenechava do 42plus sedem lebo ja uz prenasam a som v nemocnici a somv 41plus dva tak len chcem vedet ze dokedy ma nechaju len tak.

scrabble
27. nov 2010

Ahojte aj sa tiež po dlhšom čase hlásim ešte 2v1, dnes mám termín, ale na pôrod to zatiaľ nevyzerá. Vo štvrtok na poradni som bola zavretá na sto zámkov 😀 Vraj na treťorodičku dosť neobvyklý jav 😉
Zo srdca blahoželám všetkým maminkám k novembrovčiatkam a prajem Vám veľa veľa zdravia.

shira_
27. nov 2010

@ani_sama_neviem mne dr. povedal že ma nechajú len 7 dní po termíne, to bude 42+0

jeinabe
27. nov 2010

No to neviem ako dlho nechavaju prenasat, asi vsade je to rozne....ja som mala termin 24.11 a az v pondelok sa mam hlasit v nemocnici, ze co dalej.......tie posledne dni sa uz len vlecu a kazdy den ocakavam, ze to uz pride a staaale niiiic.... 😒

bebaa
29. nov 2010

Tehosky, date si zobrat pupocnikovu krv??????????????????????? ja som sa este stale nerozhodla.....precitala som si clanok v novom zdravi a fakt som na pochybach...... mam uz doma aj zmluvy ale este stale som ich neposlala....

sofhia
29. nov 2010

@bebaa ahoj, ja som ch cela, aj som mala podpisanu zmluvu, ale nakoniec z toho nic nebolo, kedze malinka mala pri porode omotanu pup. snuru okolo krcika...takze jej bolo malo.
preco vahas?

bebaa
29. nov 2010

@sofhia pretoze vsade co citam to este nikomu nepomohlo...

sofhia
29. nov 2010

@bebaa aha, no uprimne, ja som to chcela darovat, ale necitala som vela o tom. ty to chces pre seba, ze? no ak mas spraveny prieskum, a nepomaha to, tak nieco na to asi bude...

maruska83
29. nov 2010

ahojte ..je tu este nejaka mamicka co ma svojho drobceka stale v brusku...ja som asi posledna ☹ ....akosi sa mu nechce ist von...

bonaquaba
29. nov 2010

zenicky tak ake su vase deticky, mne mala stale place, pospi normalne tak 2 hodky a potom ked je hore tak len place a place a ja uz neviem ci ju boli brusko alebo co jej je.V noci je super celu noc prespi, ale cez den iba okolo nej beham, napiste ake su vase deticky