icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

teky
6. mar 2011

Ďakujem, sa fakt nesťažujem:o) Rekord má cez 12 hodín, spachtoška naša...Ale, povedzme si pravdu, aj 8 hodín poteší...či?
:o)

kraviatko
7. mar 2011

jéééj ahojte mamičky novembrovky 2010 🙂, tak v tejto téme som nebola fakt dosť dlhooo 😕

no aj my máme problém s tým plieckom po TBC, teraz v utorok máme ísť po druhý krát na "pokus o očkovanie", ale neviem či to výjde, máme to stále moc červené a aj troška hnisu tam je ☹ a veru sa aj obávam toho očkovania ako to zvládneme ☹
moja malinká je vcelku dobré bábatko 😉 v porovnaní s prvou dcérou je to oveľa lepšie tá bola dosť taký plačko 😅
tak dúfam, že sa máte všetky dobre a hlavne že bábatká sú zdravé 😎

teky
7. mar 2011

@kraviatko Ked je tam hnis, asi vas este nezaockuju....ako ani nas....my uz sme boli na troch pokusoch...teraz nas to caka o tyzden, tak uvidime:o)
No a snad to prezijeme bez ujmy a preplakanej noci. Nurofen pre istotu kupeny, uz len nezabudnut na mokre vreckovky a hned po ockovani na nozky prilozit...vraj to potom menej puchne a mensia pravdepodobnost teploty...tak, za pokus to stoji, nie?
:o)

kraviatko
7. mar 2011

@teky no ja som počula že octanovú masť je dobré hneď priložiť ??? 😕 😕 😕 ,t ak teraz neviem či zobrať so sebou alebo čo ?, no veru bojím sa bojím čo to zajtra bude ☹
budúci týždeň zas kontrola klbikov, tak dúfam,že to už budeme mať OK, lebo musíme baliť na noc na dve látkové plienky plus pampers a cez deň jednu látkovú ☹ takže aj s týmto máme opletačky 😕 😝

kraviatko
7. mar 2011

@teky a náušničky už máte ?

teky
7. mar 2011

@kraviatko Juuuuj, to som nepocula. Ale, asi staci dat, ked prides domov...bo ten octanovy smradek so sebou nosit :D :D :D A neboj, zvladnete to, isto potom daj vediet.:o)
Aj my ideme buduci tyzden na klbiky, my neviazeme nasiroko, ale mame prist na kontrolu. Tak som tiez zvedava. Nasej Anetke sa to balenie moc nepacilo, nemohla tak nozkami kopkat, ako, ked ma len pampersku. Sak, komu by sa to pacilo, ze?
Nausnicky nemame. Ani starsia Katuska nema. Ja som si dala prepichnut, ked som bola uz na ZS, ale som mala s tym patalie. Hnisalo mi to, bolelo a nie a nie sa zahojit. Po troch mesiacoch som to vzdala, nausnice vytiahla a nechala zarast. Este teraz to mam pocas choroby citlive a jedno usko mi hnisa. Tak ich chcem od toho usetrit, mozno by to tak ony nemali, ale co ja viem...ked sa rozhodnu, ked vyrastu, nech si daju...:o)

hmla
7. mar 2011

@teky 10 hodín ? fíha,chcela by som také dieťa s takým spánkovým režimom 😀 a o koľkej ráno vstávate ?my sa aj 3x za noc zobudíme a ráno o šiestej je už hore,ale poobede si pospinká,ale to mám ja veľa práce v byte,tak je nmám čas moc oddychovať a keď už si idem pospať,tak malá otvorí oči 😀
@azarijka ahoj a kde v ba bývaš ? 🙂

hmla
7. mar 2011

my už máme náušničky za sebou a nemali sme našťastie žiadne problémy,tak som rada 🙂

azarijka
7. mar 2011

@hmla ahoj, v karlovke.... ty v petrzalke? ja mam vyhlad na celu petrzalku mozes mi zakyvat mozno ta uvidim 😉 inak aj ja chcem dat nasej uz nausnicky a nasa pediatricka nas poslala za Dr. Goldenberg do petrzalky ze ona nam prepichne uska, nepoznas ju nahodou? a moc pri tom plakala ked jej prepichovali?

teky
8. mar 2011

@hmla My ideme tak okolo 8mej spinkať a budí sa ráno pred pol 8mou, keď vystrájam školáčky do školy. Niekedy zaľahne až okolo 9tej...no, tých viac ako 10 hodín si potiahne vždy... 😉
A to potom spinká aj doobeda, aj predobedom, aj potom vonku a ešte pred večerom....chich, takého zlatého spinkáčika my máme... 😝

hmla
8. mar 2011

@azarijka hej ? tak to ti potom niekedy zamávam z okna,keď ich budem náhodou niekedy čistiť alebo tak...dúfam,že budeš pripravená 😀 ... vieš čo,nepoznám ju,takže ti neporadím,ale skús pozrieť tu vo forach ,možno ju tu niekto už spomínal 😉 ani neplakala tak veľmi,celkom to prebehlo v pohode,čakala som niečo horšie...tak nemusíš sa obávať,i keď každé dieťa je inak citlivé ...
@teky jeej,veď ona je skoro ako šípková ruženka 🙂 🙂 no to máš super,že ti takto krásne spinká...toho aj veľa stihneš cez deň,nie ? ... naša malá i keď veľa toho nenaspí,tak sa aspoň ada zahrá a ja si zatiaľ niečo porobím... a ako veľké máš tie staršie ratolesti ? 🙂

azarijka
9. mar 2011

@hmla no my sme boli vcera na ockovani a tiez moc neplakala, tak dufam ze ani pri uskach nebude 😉 😉 😉

kraviatko
9. mar 2011

@teky ahoj, no nakoniec malú zase neočkovali, že to plece je ešte nezahojené, tak o 2 týždne 😝

pepinka79
9. mar 2011

@bonaquaba že do tretice 🙂 i ked by som chcela ale kedže bývame na činžiaku a tam je to otrasná sebranka tak chceme domček a mat konečne troška kludu,takže dalšie dietatko asi nebude ☹ muž bude mat 37 a už povedal že starne...tak asi ostanem pri chlapoch a počkám si na nevesty 😀 No Denisko do školky chodil len mesiac a mal traumu tak sme to odložili na rok 🙂 ale nestažujem sa aspon sa mám doma s kým rozprávat a je mi veselšie 😉 inak to očkovanie bolo desné 3 dni bol úplne mimo malý plačkavý ale už je dobre a zasa krásne buvká v noci napapá sa o 8 večer a spí do piatej rána troška pocucká cecik a hajde spí dalej dnes až do poldeviatej 😉 som vdačná tiež za bábao dobré bo prvý bol teda riadny nespavec v noci a vstával o 4 ráno a teraz okolo 6 🙄

pepinka79
9. mar 2011

@kraviatko počuj ty sa tomu úspešne vyhýbaš tomu očkovaniu 😅

teky
9. mar 2011

@hmla Veru, Ruženka je to...ako lusk:o) Doobeda varím alebo upratujem, ale nie vždy, samozrejme, to by som zblbla..chichi....alebo tu ťukám, ako dnes...kukla som Ordináciu na Nove a pojdem sa poľudštiť. Poobede chcem ísť von, treba mi ešte nejaké veci kvôli daňovému doklepnúť. Bleeee!!!!
Staršia Katuška mala v decembri 10 a najstaršia Paťka v januári 13...veľké baby sú to už...a pomocníčky na nezaplatenie...!!!!
Ty máš zatiaľ premiéru, čo? Máš "len" Sofinku....ale, radosti Ti robí isto kopec:o)Deti sú poklad...obrovský:o)

teky
9. mar 2011

@kraviatko No teda, tak ništ....my ideme takto o týždeň, ale, keď sa na to pliecko tak pozerám, neviem, neviem, či to už bude hotovo...uvidíme...a ozaj, dnes máme presne 4 mesiačiky. Vtedy o takomto čase som už mala hodinu aj štvrť po tom, hm...pekné spomienky...:o)

teky
9. mar 2011

@kraviatko A ty si odkiaľ?

kraviatko
9. mar 2011

@teky zo ZH 🙂

kraviatko
9. mar 2011

@pepinka79 čakám kedy to zrušia 😝 😀 😀 , chúďatká malé aspoň by neplakali a ich to nebolelo 😎 , takýmto štýlom nás prvý krát zaočkuje v 6-stom mesiaci 😒

pepinka79
9. mar 2011

no mohli by im dat už pokoj veru...no možno to tak bude drahá a čistíš jej to dačím ked to hnisá ešte ? joj som sa rozčúlila..jedna písala že deti ktoré sú na UM aj tak vyzerajú a že matky sú blbé...skoro som jej napísala svoje nato ale nebudem sa rozčulovat ked je vonku tak krásne ....

teky
10. mar 2011

...hurá, hurá, zliezla nám pri včerajšom kúpaní chrastička a už tam nie jeeeee...už je tam "len" červený fliačik, tak snáď skoro zmizne...:o)
A mimochodom všetkým vám pekné, aj keď u nás zamračené a zasnežené ránko:o)

teky
10. mar 2011

Juj, dnes to bola radosť variť...drobec v húpadle v kuchyni na stole, ja som sa vrtela okolo šporáka a do toho nám vyhrával Mišo Tučný...no a potom, aby tá zeleninová polievočka a rýchle šišky nechutili...:o))))

kraviatko
10. mar 2011

@teky no super ... my máme stále chrastičku a každý deň jej odtiaľ tečie troška krvičky ☹ , joj nám sa to snáď ani nezahojí ☹

sofhia
10. mar 2011

@kraviatko Mati a nechces zvazit to ockovanie, ked sa ti to tak zle hoji, ja by som veru zvazovala,

teky
10. mar 2011

@kraviatko Určite zahojí, neboj...a ja by som nezvažovala. Aj staršie sú zaočkované a neľutujem. Radšej, ako potom tŕpnuť, či nejakú pliagu nedostane...a bez očkovania by bol problém. Ale, to je len môj názor.:o)

sofhia
10. mar 2011

@teky hm, dnes som prave citala, ze jedno babetko dostalo po 2. hexe rakovinu... aj to sa stava, a je to urcite z ockovania... ved kazdy ma svoj nazor, a pliagu nedostanes, resp. to ze mas ockovanie, neznamena, ze ju nedostanes. lebo ucinnosti vakciny nie su ani overene, a testuju ich na nasich detickach.

teky
10. mar 2011

@sofhia Veď hovorim, že je to môj názor. Ty si kľudne deti zaočkovať nedaj, je to na rozhodnutí každého rodiča.

kraviatko
10. mar 2011

@teky no dúfam, že to bude OK ....

kraviatko
10. mar 2011

@sofhia no s mm sme sa o tom rozprávali a dáme zaočkovať ... dúfam, že to bude všetko v poriadku 😎