icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

romy31
31. mar 2010

vikykiss gratulujem 🙂 máme podobný termín 😉

grelu
31. mar 2010

baby, tak som sa vratila od lekarky....malinke ma 2,2mm a bije mu uz srdiecko...taky maly cervicek to je 🙂...dala mi preventivne Duphaston ked som jej povedala, ze som trochu spinila a objednala ma na sono o 2 tyzdne 🙂...sa taaak vytesujem, ze vsetko vyzera ok 🙂

moniqe3
31. mar 2010

ahojte.. tak nám krásne bije srdiečko a máme 15,6mm. Mám veľký gestačný vačok, ale že to je v pohode.. tak neviem.. plod zodpovedá 8tt. Ďalšia poradňa 14.4. a 15.4 odbery a pak dostanem tehu knížku.

ollako
31. mar 2010

AHojte vikykis, my mame rovesnikov 😉 , ja si ta pamatam, ked si chodila do septembroviek, pamatam si ked si zalozila temu, ze chces tretie dieta, uz vtedy som ta obdivovala 😅 , no teraz stvrte 😲 gratulujem, idem z toho odpadnut 😀 , uplne ta obdivujem ako to zvladas 😉

lubica69
31. mar 2010

Ahojte Kočenky Vítam nové tehulky No my sme dnes dopadli tak,že nič nové Fazuľku nemáme Ale doki mi povedal,že mám ešte týždeň počkať aj keď to nevidí pozitívne nechce sa unáhliť s kyretom Takže zas v stredu a to bude definitívne Ollako tak super Tak som dnes na teba myslela a držala palčeky Super Všetky sa Držkajte

ollako
31. mar 2010

lubica aj ja som na teba myslela, v kolkom si vlastne tyzdni? este tam nadej je, ale prepac , ze som uprimna, asi by si sa sa mala zmierit s tym, ze z toho nic nebude 😒

lubica69
31. mar 2010

Ollako ani sama presne neviem koľký týždeň No a zmierená viac menej som Veď po dnešnom vyšetrení som sa hneď spýtala či sa mám ísť hneď do nemocky na kyret objednať ale doki,že ešte týždeň No ja to už chcem mať čím najskôr za sebou aby som potom mohla začať skúšať nové zdravé bábo

ollako
31. mar 2010

lubica chapem , to cakanie ubija a ten stres sa predlzuje, ved som si tym presla 😒 mrzi ma to 😔 , dzim ti velmi palce, ale neboj urcite budes mat zdrave babuliatko 😉 , ved aj ja mam Petka 😵

lubica69
31. mar 2010

No veď jasné Aj ja už jedno zdravé dieťa mám za čo som nesmierne vďačná Ale ďakujem

ollako
31. mar 2010

mne je dnes nejak nevolno, ale citim aj priserny hlad, to je neuveritelne, zjedla som tri krajce chleba a citim sa stale rovnako hladna 🙄 ..toto som pri Petkovi veru nemala, to som ani nevedela, ze som v tom 😝

jojka7
31. mar 2010

Ahojte babulky tak ja som dnes prišla od mojej gyn a zase raz som z nej znechutená :( po hodine a pol ma konečne zobrala a zase mi neurobila nič pokiaľ som si sama nevyžiadala a nezaplatila aspoň sono :( ale aj to bolo proti jej vôli a dala mi podpísať že mi ho robí na vlastné riziko a tak to aj dopadlo ale videla som len tak letmo náš malý hrášok a potom ma zrušila že tam niekde je aj srdiečko a tak vidíte určite ste tehotná... :( no proste neochota hnus :(((a objednala ma až na 3.mája :(( a že sa mám ešte dohodnúť so sestričkou na krv a ešte mi dodala že podla MP by ste mali byť v 6-7 týžni ale to som vedela aj jaaaaaa 🙂)) tak ollako my sa aj celkom tešíme že sem príde aj niekto normálny ...lebo už som chcela odísť zo ZH :( a kedy by mal prísť?aj tu bude mať ordináciu nevieš mi poradiť :(

jojka7
31. mar 2010

a ešte ma chytá aj nejaká chrípka :( tak zajtra utekám hneď ráno k mojej obvodnej aby ma dala nejak dokopy lebo teraz sa bojím aj kýchnuť :(

ollako
31. mar 2010

jojka ma prist do ZH od 1.6. na pohlad je taky ako kamen, ale je uplne suprovy, som s nim velmi spokojna 😉 myslim, ze bude aj normalne ordinovat, lebo mi navrhol, ze mozem za nim dalej chodit, ale je to dost daleko, tak, si musim najst niekoho ineho 😒

ollako
31. mar 2010

na tvojom mieste, by som ju vymenila v momente, to co je akoze za pristup 😠

jojka7
31. mar 2010

No je to hrozný prístup a taká bola arogantná som ja musela z nej ťahať na to aby ona mne niečo povedala ako prvorodičke :( no len už ju nemám za čo vymeniť lebo tu v ZH už nie je za koho tá moja je že vraj "najlepšia" a mám dosť problémy s cestovaním tak už neviem ☹ myslím že v 7 týždni by bolo super všetko vidieť a už by sa dal vypočítať a termín a proste potom ma mesiac nechá tak :(

ollako
31. mar 2010

jojka, tak vydrz, tych par mesiacov, a chod k Durkechovi, fakt je v pohode, ochotne odpovie na co sa opytas, a informuje ta o tvojom stave, je mily 😎

jojka7
31. mar 2010

no ešte skúšam Zvolen to by som akosik aj predýchala tú cestu keď je tam len diaľnica..len tam musím niekoho nájsť...:( ollako ale veď v Prievidzi sa dá nájsť v pohode nie?

ollako
31. mar 2010

jojka, je ich tu dost, ale moc neprijimaju novych pacientov, teda aspon ti, ku ktorim by som sla 😒 no ale este skusim obvolat, sama, lebo to len co mi kamosky vraveli, ze ten a ten nebere, takze si to overim 😉

jojka7
31. mar 2010

hej hej treba si to overiť ja tiež pôjdem pobehať do Zvolena radšej osobne a uvidíme čo z toho bude ešte si pozisťujem nejakého dobrého 🙂

midsumergirl
31. mar 2010

no baby, tak mna objednali na prve sono az 11.maja 😒 tu v uk to robia medzi 8tt az 14tt, ja budem 13-14tt v tom termine, neskorsie sa hadam ani nedalo 😠 rozmyslam, ze teda asi zajdem na sono ked budem na sk, len nemam predstavu kolko to moze stat??myslim sukromne pretoze ja si platim zdravotne v uk..

luvi aj ja so na teba dnes myslela, akokolvek to dopadne, drzim ti palceky..

ollako aj mne sa striedaju stavy hladu a nevolnosti 😝

midsumergirl
31. mar 2010

luvi = lubi 😅

misinn
1. apr 2010

ahojte, co mate nove? 🙂

ollako
1. apr 2010

ahoj misinn nic, to iste co vcera, najedla som sa a stale som hladna, ja neviem, ci mam jest za vagon, ved budem ako kufor 🙄 , ak budem takto zrat, no zachvilu budem mat normalne krce od hladu je toto vobec mozne 😲

misinn
1. apr 2010

ollako ani mi nehovor ja by som tiez nonstop jedla....ale ja uz to na sebe aj citim ze su mi veci trochu tesnejsie...musim to jedlo obmedzit....

me5
1. apr 2010

lubi - to mi je luto, velmi som vcera na teba myslela. ak sa to nezmeni, tak to asi tak malo byt z nejakeho dovodu. ☹ verim, ze coskoro sa vam znova zadari male zdravucke babo. velmi ti drzim palce

inac ollako, ja som tiez stale hladna a ked sa nenajem, tak mi je zle. ale niekedy hned po dojedeni mam pocit, ze som vobec nejedla. sila. ale ja som zatial len schudla 2 kg a toto si drzim, nechapem, lebo ja inac velmi lahko priberam. 😀

misinn
1. apr 2010

lubi az teraz som si precitala....aj mne je to velmi luto.... 😔 ☹ ☹

me5
1. apr 2010

inac stale zvazujem tu moznost ze dnes 1.aprila poviem sefovi o mojom tehu. 😀 drahy je za to ze urcite nech to poviem, ale ja stale vaham. ani neviem preco. ja som teraz taka nerozhodna. no strasne.

misinn
1. apr 2010

me5 mozno ked este pockas par tyzdnov vsimne si to aj sam 😀
ale povedz mu bude sranda 😀

me5
1. apr 2010

no ja mam aj tak pocit, ze kolegom sa uz nezdaju niektore zmeny v mojich navykoch, len sa ma nechcu opytat , ak by to tak nebolo. 😀 vsak zrazu ma na stole vzdy nieco na zbodnutie, poobede papam suchy rohlik, lebo uz nevydrzim od hladu. zrazu nejem jedla na obede, co som jedla. ale sef neviem, ci mal moznost si to vsimnut. 😀 vaham najma kvoli tomu, ze nemam zatial ziadne pisomne potvrdenie od lekara.

madeline
1. apr 2010

lubi - myslela som na teba a dnes som cakala dobre spravy, ale neboli, tak sanca je aj buduci tyzden?