icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

misinn
1. apr 2010

me5 jasne tak to ti verim , ved aj ja by som to uz chcela mat potvrdene od lekara.... 😒

me5
1. apr 2010

misinn - potvrdene to uz mam ale len ustne. akurat ze nemam ziadny papier 😉

misinn
1. apr 2010

ahaaa a kedy dostanes tehu knizku?

me5
1. apr 2010

az 28.4. - vtedy idem na dalsiu prehliadku a to uz budem 12tt, takze lekar si chcel pockat ked bude prvy trimester za nami 😉

misinn
1. apr 2010

jaaaj to som nevedela...ale asi kazdy doktor to robi inak...nie? 🙂
teraz si prvy krat tehu?

lenok
1. apr 2010

Ahojte koceny 😉

Som suseda z oktobroviek...

Chcem sa Vas opytat, ci niektora nekupite Femibion 800 (do 12 tt tehu)? Dostala som ho do daru, ale uz som trosku dalej, takze som si musela kupit pokracovaci, do 13tt... a tento mi je uplne zbytocny...
Ak je tu niektora tehulka z NR, mozeme sa stretnut, alebo Vam ho poslem postou.

Ak nieco, piste IP..

Majte krasny dnik a uzite si Velku Noc... 😉

A uzivajte si vobec vsetko... mna chyta taka euforia, ze idem vypekat kolaciky 😉

lubica69
1. apr 2010

Ahojte Kočenky Ďakujem Vám všetkým krásne Madeline no šanca...Už to tak asi veľmi neberiem Radšej Ale človek nikdy nevie Tak vám dnes želám 1.apríl A tehulky vám doki nedal ani len žiadny papier o tom,že ste tehu?Ževraj by sa malo niečo nosiť Ja mám

me5
1. apr 2010

misinn - ano som prvy krat tehu.

lubi - nie vobec nic som nedostala. 😒 ja nechapem. ako na to ze som prvotehulka a prvorodicka, tak sa zatial kazdy tvari ze presne viem co mam robit. keby nebol net, tak nemam ziadne info. ale sa mi paci, ze niektori lekari sa hnevaju, ze zeny si citaju vsetko na nete a potom su velmi "mudre". no keby mi doki vsetko dolezite povedal, tak nepatram. co uz.

aduliak
1. apr 2010

ahojte babenky......akurat som prisla z poradne, mame 2,2 cm, zodpoveda 9.tt, srdiecko bije ako o zavod, zltkovy vak ok.... 15.3. idem na prvy screening, to budem v 11. tt, dostala som uz aj prenatal box....inak male bolo otocene chrbatikom, takze sme zkontrolovali chrbticu, ale fotka nevysla pekna...ta moja dr ma taky slabsi ten utz.....takze mam foto len na mobile, ale tam moc nie je vidno 😒

me5
1. apr 2010

aduliak super - blahozelam 🙂 🙂 🙂 .

aduliak
1. apr 2010

dakujem 😀 sa vytesujeme aj s mm 😀

aduliak
1. apr 2010

lubi 😒 teraz som si docitala....to mi je luto ☹

misinn
1. apr 2010

ja mam nastastie dobreho doktora on mi povie vsetko co ma caka a tak..ale ja som uz druhy krat tehu tak ja to viac menje aj viem...
aduliak tak to je super blahozelam 🙂

me5
1. apr 2010

misinn - ako moj lekar je tiez dobry aj dobre referencie su nanho. len mozno si to neuvedomi, ze ked je to prvy krat, tak mas sialenu kopu otazok. a zvedave budeme asi aj ked to bude po x-krat. 😀

lubica69
1. apr 2010

Aduliak super Blahoželám A ďakujem No každopádne či je žena prvo alebo viac rodička potvrdenie by sa malo nejaké nosiť Ale to by doktory museli mať asi iný prístup Teda niektorý Držkajte sa My ideme von Je krásne

guiri
1. apr 2010

Ahojte babule, tak som sa zasa raz dostrala na konika.
Lubi, je mi to luto s tym mimi, ale uvidis, ze teraz, ked je poda "pohnojena" ako sa hovori, otehotnies znova sup sup.
Aduliak, to je super ze vsetko je ok a fazulke sa dari. Ja som pri prvom sone pomaly zatlacovala slzicku, ked som pocula srdiecko. Len aby teraz vsetko bolo ako ma byt a v maji sup do druheho trimestra.
My ideme opat k dokimu 7.4, lebo som zmenila doktora, takze tento ma bude "prevadzat"celym tehotenstvom.
Inac babule, ako to mate s priberanim??Ja sa len pcham a pcham...

me5
1. apr 2010

baby ja mam tento tyzden taku sialenu chut v ustach. cokolvek zjem, tak o chvilu mam opat tu divnu chut, nic nepomaha, ani pitie, ani jedenie. ☹

jonki
1. apr 2010

😵 tak konecne prisiel aj nas velky den a po viroze som sa dostala k lekarke 😵...moje a jej vypocty sa zhodovali takze sme v 7tt a jej zaver je ze je to normalne maternicove tehotenstvo ma velmi potesil...na usg som videla vak aj drobceka...nejako mi to sice velmi neukazovala ale bolo to evidentne 😎

co sa tyka priberania tak ja som zmatena....vazila som 64,9 asi pred mesiacom, potom 63 minuly tyzden a vcera som vazila 62,4(stale na rovnakej vahe)....nevraciam, jem myslim primerane, pohybu mam menej ako predtym(teda okrem behania na wecko 😀 ) a chudnem???ako pohoda mam zatial z coho, ved som si dost nahonobila cez zimu 😀

jojka7
1. apr 2010

Ahojte babuľky tak ja som dnes prišla od moje obvodnej lebo ma chytá nejaká chrípka tak sa bojíme aby to neublížilo drobčekovi ale moja doktorka ma tak povzbudila a potešila ako nikto...toľko energie mi dodala 🙂 keby všetci lekári tak milovali svoju prácu ako ona.... 🙂
me 5 nebojkaj sa nič hladne buď v kľude aj ja mám takú divnu gyn-doktorku tiež nemám žiadnu kartu ani papier a ma objednala až o mesiac :( tak som bola z toho dosť smutná aj sono som si musela vydobyť..ale aj to odflákla..doktori sú rôzni a tak to treba aj brať a neboj sa ničoho treba sa hladne tešiť z drobčeka 🙂a tiež iba z netu zisťujem veci lebo som tiež prvorodička 🙂
No a dievčatá ako píšete tak ja som už pribrala dve kg-jem všetko čo vidím to je hrozné a ešte keď pri mne niekto niečo je a ja to nemám no musím to aspoň ochutnať 😀 a potom to tak vyzerá už teraz sa do ničoho nezmestím a už teraz nosím rozopnuté nohavice... no a ráno:( och och tak to sa už tretí deň pozeráme do záchoda 😀 .

misinn
1. apr 2010

jojka ja sa tak tiez citim vkuse len zerem 😀 😀
inak spala by som ,ale musim sediet v robote... ☹

me5
1. apr 2010

no ja som predvcerom odisla z prace uz o 17:00, lebo mi padali oci, ledva som to odsoferovala domov a spala som az do vecera ako babo. fakt sranda s tou unavou.

jkc3000
1. apr 2010

Ahojte, bola som v marci na preventivnej prehliadke, kde sa tete doktorke nezdali vysledky mocu, tak mi nechala urobit kultivaciu. V utorok mi dala vysledky, kde sa potvrdili nejake neviem co (asi bakterie), tak ma kvoli tehotenstvu poslala urologovi. Ten sa bol radit s gynekologom, ktory odporucil antibiotika - Amoksilav, ktore vraj su OK pre baby. Povedal, ze ked to nebudem brat, zvysujem riziko potratu. Volala som dnes mojej gynekologycke, ci suhlasi, ze to budem brat. Kedze je to este uplne male babo, povedala, ze ak tie bakterie nepovazujem za uplne kriticke, nech tie antibiotika neberiem, az ked sa vyvinu vsetky organy, takze pockame do druheho trimestra. Neda sa povedat, ze som nadsena, navyse, ked mi pri preventivnej prehliadke ina teta doktorka prezradila, ze mam "nehomogennu" stitnu zlazu a dala mi na to lieky... Velmi som zvedava, ako sa to bude dalej vyvijat.

me5
1. apr 2010

jkc - no toto je tiez prijemna situacia - kazdy lekar hovori inac a ty pacient sa rozhodni. ale drzim palce, nech to dobre dopadne. 😉

me5
1. apr 2010

baby a tie utz v 9 tt to vam robili zdola ci uz len hore na brusku?

misinn
1. apr 2010

jkc3000 vsimla som si ze cakate chlaceka, to si tam napisala len tak zo srandy alebo to tak citis?
a drzim palce nech vsetko dobre dopadne 😉 🙂

jkc3000
1. apr 2010

misinn - viem to, teda ak to cez vsetky tie lieky vobec prezije

misinn
1. apr 2010

jkc, ale ako to vies, citis to tak?lebo ja som to tak citila ked som bola prvy krat tehu, a aj to bol chlapcek...
treba verit a mysliet pozitivne aj ked viem ze je to tazke.. ☹

me5
1. apr 2010

baby zdrham z prace, vyrazame na dlhu cestu na vychod. drzte a prajem vam prijemne sviatky. 😉

elkazu
1. apr 2010

Ahojte kocky, konecne som sa sem zase dostala. Lubi drzim palce, nech to dopadne dobre. My sme boli vcera u dr. - male 2,5 cm od hlavicky po ritulku, zodpoveda 8. tyzdnu. Sono samozrejme za 7 eur 😉, zadara budu az tie tri dalsie (sono zdola - sa tu niekto pytal). Na knizku sa ma dr. opytala, ci chcem teraz alebo mi staci az nabuduce - 3.maja 😒 - tak sme sa dohodli, ze az nabuduce. No a v 15. tyzdni idem na krv koli genetike a krvnemu obrazu. Co doktor, to iny postup, ze 🙂. Jaj a este som sa dozvedela, ze mam vela odpocitavat - malej asi navarime makoveho odvaru 😀, na zaludok pomoze len vela pit (mne je zle aj z vody, takze pit len po malych duskoch 😒, ine mi neporadila), no a na bolest hlavy si opatrne mozem dat paralen, tak hned som ho bezala kupit a vcera vecer aj zabral.

lubica69
1. apr 2010

Ďakujem žienky jkc moja držím palčeky Neboj bude to dobre