icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

ollako
6. apr 2010

me5 asi by mal, uz budeme v 12 tt (aj ja idem vtedy do poradne), takze by sa mali spravit prve merania babatka 😵

misinn
6. apr 2010

me5 pokial ti este nerobil tak ti urcite robit bude...

me5
6. apr 2010

misinn - jeden utz uz robil, ked potvrdil tehu,

ja sa neviem dockat ked budem pocut srdiecko - baby nerozplakali ste sa ked ste ho poculi bit? 😉

jonki
6. apr 2010

me5 no to uz budes po 12 tyzdni takze by ti mal robit ten prvy diagnosticky usg tie merania ako spominala aj ollako 😉

me5
6. apr 2010

no super. snad mi uz aj povie termin porodu. zatial sa riadim len datum PM. 😀

me5
6. apr 2010

ozaj uz si natierate brusko? mamicky, mate nejake overene recepty z prvych tehotenstiev?

ollako
6. apr 2010

me5 ja som si natierala brusko s elastik q10 alebo tak nejak sa to vola, a strie mam len trosinka na lavej strane, ani ich nie je vidiet.. aj to sa mi spravili len posledne dva dni, ked uz som mala kontrakcie a brusko ma teda ani nahodou nenapadlo natierat, ked som hopsala na fitlopte 😝 😀 , ale zabudla som si natierat zadok, stehna a lytka, teda po pravde to ma ani nenapadlo a tam sa mi spravili neskutocne strie, no asi to bolo tym, ze som bole straaasne opuchnuta 🙄

me5
6. apr 2010

ollako - no ani mne by nenapadlo natierat stehna a lytka. a od kedy s tym treba zacat. ja totiz nepatrim k absolutne stihlym tehulkam, takze mne to zrejme bude rast jedna radost vsade 😀

danula2
6. apr 2010

😉 ja som prisla prave od dokiho
mame 1,3 cm a srdiecko nam bije ako o preteky 😝

ollako
6. apr 2010

me5 ak ti uz vykuka brusko tak je najvyssi cas zacat, najlepsie hned, ja sa tiez pri najblizsej prilezitosti chystam kupit krem a mazeme a mazeme 😉
danulka super gratulujem 😵

me5
6. apr 2010

dokedy sa robia utz zdola? resp. kedy je prvy utz ten zhora na brusku?

ollako
6. apr 2010

me5 uz si to presne nepamatam, ale pri petkovi mi tusim v 12 tt uz robil cez brusko

misinn
6. apr 2010

inak ja som si tiez natierala olejcekom pre tehotne a ja mam hrozne strie na brusku a dokonca aj na nohach mam... 😠

misinn
6. apr 2010

ja ked som bola prvy krat tehu tak mi robili len ten ultrazvuk z hora..ja som ani nevedela ze sa robi z dola..

nivalis
6. apr 2010

Ahoj babenky🙂 tak aj ja sa pridavam- tiez mam termin na november 😀
me5- ja som si pri prvom tehu natrela brusko dokopy asi 3x 😉 - a strie ziadne! ale zato na prsiach neskutocne ☹ no a kedze som prve babo mala minuly rok v auguste, tak som zvedava co to s mojou pokozkou urobi teraz, ked je to tak rychlo po sebe 😒
a co sa ultrazvuku tyka- mne robili v 12tt este zdola, a potom v 15tt, 20tt, 30tt- uz zhora 😎
drzim palce vsetkym 😀 😀 😀

me5
6. apr 2010

dakujem, inac dnes to tu celkom zije.
chystate sa aj na 3D ?

ollako
6. apr 2010

ahoj nivalis vitam ta a gratulujem 😵 , jaj budes mat malinky vekovy rozdiel, nebojis sa , ja mam z toho ine nervy ako to ja zvladnem s dvoma detmi 😒 ...a to mi ma kto pomoct, niekedy mi ma prepada panika 😲

misinn
6. apr 2010

me5 ja pojdem urcite na 3Dultrazvuk, aj prvy krat sme boli a bolo to perfektne 🙂

ollako
6. apr 2010

me5 konecne sme sa trosku rozpisali 😉 ked sme zacinali v septembrovkach tak to bolo inak vela prispevkov, kym som ja nieco napisala uz sa rozoberala uplne ina tema 😝 😀

nivalis
6. apr 2010

me5- my sa na 3Dnechystame- ja chcem prekvapko 😀
ollako- dakujem 🙂 hej vekovy rozdiel bude maly, aj ma to dost desi, ale medzi mnou a mojou sestrou je len rok a 20dni- a nikdy by som to nemenila, spolu sme sa hrali, vyrastali ako naj kamosky... 😀 preto si myslim, ze aj ked to bude zo zaciatku riadna makacka, potom to bude o to lepsie 🙂a "odmakam" si to na jeden krat 😀 ja som nikdy nechcela velky vekovy rozdiel medzi detickami 😎 a tiez mi ma kto pomoct, tak to hadam vsetko dobre dopadne 😀 😀 😀

me5
6. apr 2010

jeej, tak ja som zvedava ako zvladneme to nase prve babo - my ste od rodiny daleko a tu sme sami, takze bude veselo. ale co uz, nie sme prvi ani posledni, tak nejak to uz len pojde. 🙂

misinn
6. apr 2010

ozaj budete si kupovat aj senzor dychu? my ho kupime urcite lebo uz boli take pripady aj tu v lv pred nedavnom ze babatko prestalo dychat pocas spanku...

aduliak
6. apr 2010

ahojte krasky 😀 nestiham vas ani citat 😀 ja som stravila sviatky na zachode 😀

misinn
6. apr 2010

aduliak ahoj 😀 fiha na zachode 😀 nic moc

aduliak
6. apr 2010

no.....od poobedia az do vecera chodim po dome ako namesacna na obvyklej trase obyvacka - vecko 😀

misinn
6. apr 2010

fiiiha tak to ti nezavidim...ja normalne chodim do roboty, a aj by som chcela chodit do takeho piateho siesteho mesiaca...uvidime.. 🙂

aduliak
6. apr 2010

aj ja chodim normalne do roboty.....musim tu byt do 4 (ale poobede dost trpim 😒 ), potom utekam rychlo domov a uz sa nehnem 🙂 ja chcem chodit do roboty az do toho septembra,ak sa bude dat 😀

ollako
6. apr 2010

misinn ja si ten monitor dychu kupovat nebudem ani pri petkovi som ho nemala, ale je to urcite dobra vec 😉 , a myslim, ze ak si positena v union, tak ho poziciavaju na pol roka zadara 😅 , myslim, ze to bolo z unionu 😕
ja som pri petkovi nastupila na MD 8 tyzdnov pred terminov porodu, skor sa nedalo, kedze som nebola rizikova 😝 , tak pekne podla zakona, nastastie mi lekar napisal skor, inak sa chodi az 6 tyzdnov pre porodom...
Petka mi zobudili sestrine deti 😠,zaspinkal uz o pol desiatej, ale ved spal dve hodky, tak pohoda, sice je mrzuty, ale pojdeme von a prejde ho to, uz sme aj napany...dnes znova vstal pred piatou, dufam, ze to nie je jeho novy mores 🙄 , no este by ma zaujimalo ako budeme do vecer, ci si este schrupne, alebo bude musiet vydrzat aspon, do pol siedmej

misinn
6. apr 2010

ja tiez robim do stvrtej 🙂 🙂 ja uvidim ako to spravim lebo cez leto je to u nas v praci dost narocne.,

ollako
6. apr 2010

no to som cela ja samy preklep 😲 🤐