November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
me5 pokial ti este nerobil tak ti urcite robit bude...
misinn - jeden utz uz robil, ked potvrdil tehu,
ja sa neviem dockat ked budem pocut srdiecko - baby nerozplakali ste sa ked ste ho poculi bit? 😉
me5 no to uz budes po 12 tyzdni takze by ti mal robit ten prvy diagnosticky usg tie merania ako spominala aj ollako 😉
no super. snad mi uz aj povie termin porodu. zatial sa riadim len datum PM. 😀
ozaj uz si natierate brusko? mamicky, mate nejake overene recepty z prvych tehotenstiev?
me5 ja som si natierala brusko s elastik q10 alebo tak nejak sa to vola, a strie mam len trosinka na lavej strane, ani ich nie je vidiet.. aj to sa mi spravili len posledne dva dni, ked uz som mala kontrakcie a brusko ma teda ani nahodou nenapadlo natierat, ked som hopsala na fitlopte 😝 😀 , ale zabudla som si natierat zadok, stehna a lytka, teda po pravde to ma ani nenapadlo a tam sa mi spravili neskutocne strie, no asi to bolo tym, ze som bole straaasne opuchnuta 🙄
ollako - no ani mne by nenapadlo natierat stehna a lytka. a od kedy s tym treba zacat. ja totiz nepatrim k absolutne stihlym tehulkam, takze mne to zrejme bude rast jedna radost vsade 😀
😉 ja som prisla prave od dokiho
mame 1,3 cm a srdiecko nam bije ako o preteky 😝
me5 ak ti uz vykuka brusko tak je najvyssi cas zacat, najlepsie hned, ja sa tiez pri najblizsej prilezitosti chystam kupit krem a mazeme a mazeme 😉
danulka super gratulujem 😵
dokedy sa robia utz zdola? resp. kedy je prvy utz ten zhora na brusku?
me5 uz si to presne nepamatam, ale pri petkovi mi tusim v 12 tt uz robil cez brusko
inak ja som si tiez natierala olejcekom pre tehotne a ja mam hrozne strie na brusku a dokonca aj na nohach mam... 😠
ja ked som bola prvy krat tehu tak mi robili len ten ultrazvuk z hora..ja som ani nevedela ze sa robi z dola..
Ahoj babenky🙂 tak aj ja sa pridavam- tiez mam termin na november 😀
me5- ja som si pri prvom tehu natrela brusko dokopy asi 3x 😉 - a strie ziadne! ale zato na prsiach neskutocne ☹ no a kedze som prve babo mala minuly rok v auguste, tak som zvedava co to s mojou pokozkou urobi teraz, ked je to tak rychlo po sebe 😒
a co sa ultrazvuku tyka- mne robili v 12tt este zdola, a potom v 15tt, 20tt, 30tt- uz zhora 😎
drzim palce vsetkym 😀 😀 😀
dakujem, inac dnes to tu celkom zije.
chystate sa aj na 3D ?
ahoj nivalis vitam ta a gratulujem 😵 , jaj budes mat malinky vekovy rozdiel, nebojis sa , ja mam z toho ine nervy ako to ja zvladnem s dvoma detmi 😒 ...a to mi ma kto pomoct, niekedy mi ma prepada panika 😲
me5 ja pojdem urcite na 3Dultrazvuk, aj prvy krat sme boli a bolo to perfektne 🙂
me5 konecne sme sa trosku rozpisali 😉 ked sme zacinali v septembrovkach tak to bolo inak vela prispevkov, kym som ja nieco napisala uz sa rozoberala uplne ina tema 😝 😀
me5- my sa na 3Dnechystame- ja chcem prekvapko 😀
ollako- dakujem 🙂 hej vekovy rozdiel bude maly, aj ma to dost desi, ale medzi mnou a mojou sestrou je len rok a 20dni- a nikdy by som to nemenila, spolu sme sa hrali, vyrastali ako naj kamosky... 😀 preto si myslim, ze aj ked to bude zo zaciatku riadna makacka, potom to bude o to lepsie 🙂a "odmakam" si to na jeden krat 😀 ja som nikdy nechcela velky vekovy rozdiel medzi detickami 😎 a tiez mi ma kto pomoct, tak to hadam vsetko dobre dopadne 😀 😀 😀
jeej, tak ja som zvedava ako zvladneme to nase prve babo - my ste od rodiny daleko a tu sme sami, takze bude veselo. ale co uz, nie sme prvi ani posledni, tak nejak to uz len pojde. 🙂
ozaj budete si kupovat aj senzor dychu? my ho kupime urcite lebo uz boli take pripady aj tu v lv pred nedavnom ze babatko prestalo dychat pocas spanku...
ahojte krasky 😀 nestiham vas ani citat 😀 ja som stravila sviatky na zachode 😀
aduliak ahoj 😀 fiha na zachode 😀 nic moc
no.....od poobedia az do vecera chodim po dome ako namesacna na obvyklej trase obyvacka - vecko 😀
fiiiha tak to ti nezavidim...ja normalne chodim do roboty, a aj by som chcela chodit do takeho piateho siesteho mesiaca...uvidime.. 🙂
aj ja chodim normalne do roboty.....musim tu byt do 4 (ale poobede dost trpim 😒 ), potom utekam rychlo domov a uz sa nehnem 🙂 ja chcem chodit do roboty az do toho septembra,ak sa bude dat 😀
misinn ja si ten monitor dychu kupovat nebudem ani pri petkovi som ho nemala, ale je to urcite dobra vec 😉 , a myslim, ze ak si positena v union, tak ho poziciavaju na pol roka zadara 😅 , myslim, ze to bolo z unionu 😕
ja som pri petkovi nastupila na MD 8 tyzdnov pred terminov porodu, skor sa nedalo, kedze som nebola rizikova 😝 , tak pekne podla zakona, nastastie mi lekar napisal skor, inak sa chodi az 6 tyzdnov pre porodom...
Petka mi zobudili sestrine deti 😠,zaspinkal uz o pol desiatej, ale ved spal dve hodky, tak pohoda, sice je mrzuty, ale pojdeme von a prejde ho to, uz sme aj napany...dnes znova vstal pred piatou, dufam, ze to nie je jeho novy mores 🙄 , no este by ma zaujimalo ako budeme do vecer, ci si este schrupne, alebo bude musiet vydrzat aspon, do pol siedmej
ja tiez robim do stvrtej 🙂 🙂 ja uvidim ako to spravim lebo cez leto je to u nas v praci dost narocne.,
no to som cela ja samy preklep 😲 🤐

me5 asi by mal, uz budeme v 12 tt (aj ja idem vtedy do poradne), takze by sa mali spravit prve merania babatka 😵