icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

andel1987
11. mar 2010

ahojte aj sa k vám pridávam, nemám to ešte potvrdené lekárom pojdem až v pondelok, ale 3 testíky mi vyšli pozitívne a ms nikde. Tak sa spolu všetky tešme 😀 😀 😀

funlucy
11. mar 2010

ahojte baby,všetky vás pozdravujem a tiež by som sa chcela pridať do vašej témy 🙂 posledný menzes som mala 1.2. a potom mi vyšli dva testy pozitívne,aj keď to neboli až také silné čiarky.Jedná o moje úplne prvé tehu-pokiaľ to vôbec tehu je,lebo som ešte u dokyho nebola..chystám sa bud.týždeň.Skoro rok sme sa s mm snažili,už som bola tento mesiac odhodlaná ísť na vyšetrenia,navyše sme boli vo februári obidvaja nachcípaní a zrazu BUM!Nemôžem tomu normálne uveriť..príznaky nemám zatiaľ tiež skoro žiadne,možno občas ma bolí žalúdok 😒

lubica69
11. mar 2010

Vitajte andel a funlucy Inak funlucy to máme podobné Tiež sme sa skoro rok pokúšali A v januári boli chorý To som sa modlila aby som nebola tehu Takže budúci týždeň toho tu budeme mať viac potvrdeného Juj tešíme sa Tehulky držkajte sa

funlucy
11. mar 2010

jááj lubi,no som zvedavá..inak máš krásneho synčeka,aj kolegyňa má Sebastiánka 🙂 Tak my sa môžeme len tešiť,že ste tu už skúsené mamičky,dúfám,že nám pomôžete svojimi radami-čo a ako.Ja zatiaľ ostávám v sladkej nevedomosti čo sa týká rodičovstva 😀 určite to bude aj vekom,lebo mám už 29 r.a keďže doteraz nič,tak som pekne spohodlnela 😠 tak teraz prirodezne mám zo všetkého strach..
Vy máte koľko rokov baby?

ollako
11. mar 2010

Ahojte
andel, funlucy drzim vam palce 😉
andel ty mas rovnaky termin ako ja a ukazuje to 6tt a mne 5tt tak to nechapem 😕 ...no nevadi, len aby sa to vydarilo 😵

lubica69
11. mar 2010

funlucy ja mám tiež 29

ollako
11. mar 2010

funlucy ja mam 27
a neboj ja mam teraz tiez strach hadam este vacsi ako predtym 😀

andel1987
11. mar 2010

ahoj ollako to môže byť spôsobené že máš inú dĺžku cyklu ako ja a to mi vyrátala kalkulačka je ešte neviem presne v koľkom som, nebola som u dokiho.

funlucy
11. mar 2010

ollako,ty to máš podľa mňa ideálne 🙂 ,tiež som toho názoru,že keby mám dieťa skôr asi by som neriešila kopec iných vecí..proste by som to brala ako by prišlo,teraz práveže až moc nad všetkým rozmýšľám,ale verím,že keď to už príde,tak sa tomu proste postavím a hotovo.
Baby-vy máte už každá vlastné bývanie?Lebo my sme zatiaľ v podnájme,keďže obidvaja robíme v BA,manžel je z východu,ale tam sa neplánujeme usadiť,naši bývajú 100 km od BA no a ja som teraz na nervy,či sa pustiť do hypo,alebo sa nasáčkovať k rodičom a tam prečkať "najhoršie obdobie"

guiri
11. mar 2010

Ahojte babule,mozem sa pridat???
Ja si akosi stale nemozem uvedomit ze som ozaj tehu, kedze tento mesiac sme po 15 mesiacoch snazenia mali ist do CARu a rozmyslali sme o inseminacii. Miesto CARu vsak zaklopal na dvere bocian.....
Jedna otazocka, kedy sa chystate na prve sono???

lubica69
11. mar 2010

Vítam guiri Funlucy mi sme sa rozhodli pred 2,5 rokmi pre hypo a odsťahovali sme sa z mesta na dedinu Je to len kúsok od mesta Záhrada a tak A vlastné bývanie je vlastné Predsa len Už by som nemenila

kaminka1
11. mar 2010

guiri vitaj,my sme sa snazili 7 mesiacov, nie je to tak vela, ale aj tak... dala som si dokonca vypocitat od dr. Jonasa pohlavie, malo by to byt dievca, moc na to neverim, ale som zvedava,inak mne doktor urobil prve sono v siestom tyzdni, tak neviem, kedy teraz pojdem, bol tam vidno ten gestacny vacok,to je taky pocit stastia 😵

lubica69
11. mar 2010

Inak guiri tak super že namiesto CARu takéto prekvapko To musí byť perfektný pocit,že?Ja som na sone už bola ale nebolo nič vidno tak zas v pondelok Že už okolo 6-7 týždňa by malo byť aj srdiečko vidieť-počuť

lubica69
11. mar 2010

Kaminka tak ty už máš vypočítané dievča?Veríš tomu?Aj ja cem Ale nevadí mi ani ďalší chalan Hlavne nech je to zdravučké

funlucy
11. mar 2010

guiri ahoj a blahoželám 🙂 kaminka,ja mám tiež výpočet od doktora Jonáša,dostala som ho v novembri-tam sme ale už plodné dni nestihli a zadarilo sa vo februári- vychádza vraj chlapček,tak uvidíme.
Inak včera v Reflexe bola o ňom taká krátka reportáž(koho by to zaujímalo tak to bude určite v archíve Markízy)-ich moderátorka sa vraj snažila s mm 2 roky a neúspešne,tak si dala tiež urobiť výpočet a dnes je v 20 tt 🙂

lubica69
11. mar 2010

Áno aj ja som s ním videla reportáž

lubica69
11. mar 2010

funlucy tak vy chlapca?Či to bol ten novembrový výpočet?A to ti vypočíta na každý mesiac čo by bolo?

guiri
11. mar 2010

No tak aby sme uz vsetky mali sono za sebou a vporiadku a molhi sa naplno tesit tomuto utesenemu stavu.
Inac mate nejake vyrazne tehu priznaky???Lebo ja sa az na unavu citim 100%, ziadne nevolnosti, zmeny na prsiach, chute, no nic......Az mi je to cudne.

zuzkap2
11. mar 2010

Ahojte, tak sa pridavam aj ja. T.P vychadza okolo 8.11 a k Dr. sa chystam v utorok. Zatial o tom vie len muzik, az neskor to chceme oznamit ostatnym.

guiri -tehu ppriznaky mam je mi strasne zle ☹ ale inak nic

zuzkap2
11. mar 2010

Lubka ahoj 😀

ollako
11. mar 2010

ahojte nove tehulky vitam a musim povedat, ze prave mi zacalo byt nejak nevolno, zavrate a divne od zaludka, dala som si zuvacku, lebo mam aj taku horku chut v puse, neviem ci je to z tehu...k lekarovi sa chystam tak od pondelka za tyzden, no neviem ci to nespacham skor, ak mi bude byvat takto blbo...pri Petkovi mi vobec nebolo zle

kvetinacik
11. mar 2010

Ahojte,
kaminka aj my sme si dali vypocitat Jonasa (teda origos u neho, lebo viem, ze existuju aj rozne ine vypocty, co sa skryvaju za jeho menom ☹ ) a vyslo to hned na druhy krat. Bol to ale termin, kedy sa moje vyznacene plodne stretavaju s jeho vypocitanymi, takze pohlavie nie je iste.

Takze na pohlavie si tu budeme musiet baby este nejaky ten tyzden pockat 😀 😀 😀

Sranda, ze vela z nas nema ziadne zle priznaky 🙂 , tak to sa velmi tesim.....ale na zaciatku som sa bala a velmi som chcela, aby mi byvalo zle, aby som vracala a tak 😀
My novembrovky mame asi stastie 😉 !!!

asinedka
11. mar 2010

babyy. nejak sa rozmnožujeme v tejto skupine 😀 človek tu pár hodín nie je a je tu kopa nových tehuliek 😵 sa sa teším, že nemám žiadne zlé príznaky, nakoľko mám malú a stále sa s ňou musím hrať a venovať sa.. keby som bola nejaká malátna a bolestivé prsíčka by som mala a grckala by som, asi by mi nebolo do smiechu.. 😅 čo sa týka toho pohlavia.. ja už mám dcérušku a druhé mi je jedno čo to bude.. aj keď manželík by radšej chlapčúrika 😉 ale mám vecičky po malej a čo s nimi.. samá ružová 😒 a manžel čakal, že aj prvé bábo bude chalan a teraz by si malú nedal za nič.. ciciak najväčší je to 😠 ešte ste písali o veku.. takže ja mám 23.. 😉

funlucy
11. mar 2010

Lubi,výpočet je robený na rok - každý mesiac máš vyznačené cca.3 optimálné dni na počatie(červené) +plodné dni ( zelené) pohlavie dieťaťa a čas pôrodu deň/noc.Zozačiatku som bola z toho jeleň,lebo plodné dni mi vypočítal furt cez mrchu,alebo tesne po nej 😅 no tak ale zrejme to zabralo..
Ja som nasratá lebo ma nechali v robote samu-ako naschvál zrovna keď sneží-všetci mi sem vyvolávajú a som v strese!!! 😢 nechcem sa kôli debilnej robote stresovať-hlavne keď to tu má každý na háku,ale jednoducho som taká blbá-asi až moc zodpovedná,že mi to nedá ale fakt sa teším kedy odtiaľto konečne vypadnem !!!

lubica69
11. mar 2010

Ahoj zuzi
Ja som tu zatiaľ tak na tajnáča len v tejto téme Preto nemám ešte v pase Uvidíme v pondelok Juj mojka držím ti palčeky
guiri a kvetinacik a od kiaľ ste?Lebo máte v pase,že zahraničie Ak nie som drzá,že sa pýtam... 😅

kaminka1
11. mar 2010

lubica 69-verim tomu tak na 80 %, ale odkedy som tehotna, tak s muzom hovorime len o Kamilke,uvidime,mne dr. Jonas vypocital ovulacne dni na cele dni(zhodovali sa na chlp s mojimi vypoctami!) a inak vypocital mi to od novemra a otehotnela som v januari,mne to vychadzalo tak, ze jeden mesiac by bol chalan a druhy baba a tak sa to stale strieda, pravda je, ze teraz mi je jedno, co to bude , len nech je to zdrave ( a nema dojcensku koliku- s tou sme si pri prvom uzili ☹ ☹ ☹ ), inak vazne sa tesim, ze mi zatial nie je zle, klop, klop,ale pri prvom mi zacalo byt zle az v osmom tyzdni..

asinedka
11. mar 2010

funlucy - nezávidím... ja som v teplučku doma sedkám si a vôbec sa nestresujem... veĎ časom sa môžeš dať vypísať na PN a budeš si pekne krásne oddychovať doma bez stresov.. 😀

lubica69
11. mar 2010

kaminka sranda
inak ja mám net v mobile a tam mi pasy neukazuje tak som si ito pekne poprezerala teraz keď mám zapnutý pc 😀

lubica69
11. mar 2010

funlucy no to teda nezávidím
A to ti fakt tak vyšlo a otehotnela si cez resp po mrche???sranda

kvetinacik
11. mar 2010

lubica69....my sme s mm v Nemecku, v Mnichove, ale uz nie dlho 😀 😉

Este by sme nejake 3-4 mesiace chceli odrobit a potom uz pojdeme domkov. Tu mame hrozne ubytko a neskutocny stres a na Slovensku nas caka domcek...chudacik opusteny a dve babky, ktore sa uz nevedia dockat, ako budu pestovat 🙂

Inak najvacsia zmena, ktoru pozorujem je ze MUSIM ranajkovat, inak by som umrela od hladu 😝 a doteraz som cely zivot neranajkovavala.....a absolutne mi nechutia sladkosti, ktore som pretym jedavala na kila 😀

Ozaj maminy, neviete ako to je s chutami / pohlavie dietata?????? Moja mamina mi nieco spominala, ze napr. ked chuti stiplave=chlapec, sladke=dievca ...... Vy skusenejsie je na tom nieco???????