icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

leile
10. mar 2010

Moni dakujem 😉

leile
10. mar 2010

a zelam skore uzdravenie dcerky..

lubica69
10. mar 2010

Ahojte žienky Vitaj leile Blahoželám k dvojkám To už druhé v novembri Tak sa nám to tu pekne rozrastá Super Juj ja som netrpezlivá na pondelok

moniqe3
10. mar 2010

kvetinacik: no tak som sa trošku vyspinkala.. 😉 😀 ja chodím tiež často na wc večer aj prsia ma bolia tak si tak všelijako polohu hladám.. ale ešte nemáme bruško tak to potom bude iné spanie.. 😀

madeline: aj ja som dnes 5+1 a poslednu MS som mala 2.2 😉 a tiež idem na budúci týždeň k dokimu 17. v stredu sa veľmi tešíííím už nech je streda 16:40 😉

leile: ďakujem si zlatá.. no uvidíme ak jej teplota do piatku neustúpi tak budeme musieť ísť zase k doki. Tá nás vo dverách "vyrazí" lebo sme tam boli tento rok už 5x ☹

moniqe3
10. mar 2010

leile: kokos ty na tej profilovke vyzeráš ako úspešná svetová topmodelka.. 😉 😀 krásna si

madeline
10. mar 2010

moni - tak to sme na to rovnako 😉 len ja som poslednu ms mala 28.1., ale ja mam dlhsi cyklus, takze ked to preocitam na klasicky 28- dnovy, tak to vychadza na 2.2. 😉

lubi - jej, niekto z BB 😉

lubica69
10. mar 2010

No ja posledná ms 1.2 ale pred tým 7.1 takže to mám také asi poposúvané Moni neboj teplôtky prejdú To aj zo zúbkov My sme boli minulý rok stále chorý Teraz berieme Cčko tak klop klop Madeline aj ty si z BB?Ja priamo nie už 2 roky Presťahovali sme sa cca 20km od BB na dedinu do domčeku

asinedka
10. mar 2010

čaute babule.. vy ste nejaké rannostajky 😀 my s malou vstávame o jedenástej, kým sa preberieme, umyjeme zuby, poriadime a napapáme tak sú dve hoĎky a kým všetko pospracem, malá ide buvať ja trochu kuknem net, malá sa zobudí a zasa sa venujem len jej.. jooooj ani sa mi sem nebude dať poriadne chodiť 😝

čo sa týka tých prs.. tak na počudovanie sa mi vôbec nezväčšili, ani nebolia na dotyk.. pri malej sa mi zväčšili asi aj o sedem čísel a ovisli.. 😠 takže som taká ovisačka 😝
pri malej som pribrala 17kg.. keď som porodila zhodila som 6kg.. a ten zbytok som krvopotne dávala dole.. kočky!! kojila som celýýý celýýý rok a neubudlo zo mňa ani kilo! 😠 takže nech mi nikto nehovorí, že keď sa kojí, tak sa chudne!!! 😖 ja som výnimka a tá asi potvrdzuje pravidlo.. 😅

januska191
10. mar 2010

asinedka, ze do 11 😅 😅 😅 nechces vymenit 😉 ale nie.......
mne je dnes cely den zle, pomoooooc asi to neprezijem, dufam, ze to rychlo prejde... maly uz je nastastie v poriadku, to je hlavne...
ja som kojila len do 6 mesiaca, ale potom som zase poriadne pribrala.. ale nechcelo sa mi drzat dietu, sme chceli druhe, tak naco 😕 , ale po druhom babetku to potiahnem urcite do normalnej vahy. sa uz aj tesim, nemam uz co nosit 😉
lubi aj ja som mala poslednu ma 1.2

moniqe3
10. mar 2010

januska: som to nejak prehliadla..ale dúfam,že bude už malému dobre.. posielame energy.. a Vikinka pusu Miškovi. 😉

mne nie je vôbec zle...fakt sa čudujem..nechápem to.. však minule mi bolo hrozne.. dúfam,že je všetko v poriadku.. normálne som si včera kúpila ešte ďalší test 😀 a hneď sa ukázali super dve silné //čiarky... kokos no je to zvláštne..

moniqe3
10. mar 2010

asinedka: asi je to individuálne..ale mňa kojenie totál vyciciavalo.. fakt som musela jesť ani nie za dvoch ale za troch..a všetko to išlo do mlieka.. ale ďakujem môjmu tatkovi, že som zdedila po ňom metabolizmus.. 😀 😎

lubica69
10. mar 2010

asinedka my búvavame tak do 9-10 takže podobne Juj my radi búvame Januska super,že je malému lepšie Mňa prsia bolia Aj sa zväčšili tak uvidíme do akej veľkosti hi hi Moni tak opravný testík či naozaj?Zlatá Ja som len unavená a malátna ale zle mi nie je

lubica69
10. mar 2010

Juj už by som si chcela aj do pasu napísať Ale určite počkám po pondelkovom sone ak bude všetko Ok A fakt my sme sa kojili rok Potom sa malý odstavil sám Našťastie Ale tuky spaľovalo super No až na tie kilá čo som nabrala keď som prestala😢

zabka1124
10. mar 2010

Ahoojte, tak ja sa pridavam tiez do tejto nasej skupinky ,novembroviek! 🙂 !Nam to vychadza podla vsetkych kalkulaciek na 2.11.10 to su hadam vse svaty, sak, ale ja si myslim, ze termin sa posunie,bo si myslim, ze som otehotnela priblizne medzi 3-6.februarom,ale to potvrdi az doky.Baby aj vy s tym robite tajnosti?my hej, vie to len MM a sef,aj to sme ho poziadali o diskretnost,museli sme mu to povedat, bo som na PN(spinenie a bolesti v podbrusku),ale u nas v praci sa o nicom nehovori,len sa tipuje, ktora bude dalsia,kedze mame uz na jul august,september aj oktober.Sef si to asi hodi 😀 ,ale on je v pohoR.odicom to povieme tak o mesiac mozno az nejakom 11tt.Jaj a mne neni vobec zle(neviem ci je to dobre alebo zle).Pekny vecer.

lubica69
10. mar 2010

Ahoj zabka No ja tiež tak potajme lebo beriem lieky Takže v pondelok sa modlím aby bolo všetko Ok Ty máš aj niečo predpísané keď na PN?Už budeš domka celé tehu?

ollako
10. mar 2010

ahojte, tak test vysiel znova pozitivny, ale cakala som, ze bude silnejsie..no este to skusim, k lekarovi pojdem tak o dva tyzdne, nech uz vidime srdiecko 😵
Moj Petko je teraz dost chory, tak ho stale nosim na rukach, dufam, ze ho to coskor prejde, lebo neviem do kedy ho budem moct, takto navlacovat, aj mi bude luto, ze sa budeme musiet obmedzit , musim ho oducit spinkat u nas v posteli, lebo strasne kope a ked sa v noci preberie s jedom, tak ma kope priamo do brucha, aj ma to mrzi, rada sa k nemu v noci tulkam, ked je taky vonavucky 😵 , sice teraz ako je chory ho vacsinou citit zvratkami, ale je to super 😝 😀

lubica69
10. mar 2010

ollako tak sa len rychlo uzdravte Aj nám zvykne občas malý vliezť do postele keď sa v noci preberie Ale našťastie nekope A na ruky sa tiež občas pýta Maznáčik No ale 16kg je 16kg Fu

ollako
10. mar 2010

lubica Petko ma len rok a pol, teraz ked je chory sa este chce dost nosit, no ani sa necudujem, chudatko keby som tak dlho chora ja , tak tiez by som uz mala nerv v haju a bola unavena ako kon 😖 ....inak, ked je zdravy v pohode, chce praveze behat, lietat...

moniqe3
10. mar 2010

ollako: Peťkovi rýchle uzdravenie prajeme.. 😉

baby ja som sa dnes tak poplietla.. tu http://www.tehotenstvo.academy.sk/ mi vychádza 6tt a teda aké pokroky ale moc tomu neverím.. lebo podľa ovulky som len v 3tt. ale podľa ms 5+1.
Totiž som rozmýšľala, že či 17.3. kedy budem 6+1 bude na sone vydieť biť srdiečko..lebo podľa tej stránky už by malo.. a tiež tu na MK som našla nejakú tému, že niektoré už 6+1 videli..ale je to individuálne... aký je váš názor??

ollako
10. mar 2010

moniqe mne pri Petkovi, robili sono tusim az v 7tt a bilo 😉 , skor ma ani nechceli vziat vraj mam pockat

lubica69
10. mar 2010

Moni super link aj článoček Podľa toho som 5týždeň 2hý deň Takže nečudo že na sono nebolo nič vidno Uvidíme v pondelok

jankaat.
10. mar 2010

ahojte..
ja len tak na skok.. zomrel mi najlepsi kamarat.. skoro ako brat mi bol 😔 😢
cize ozvem sa niekedy inokedy ked budem mat lepsiu naladu..

moniqe3
10. mar 2010

ollako: mňa doki objednala na 17. že skontrolovať ..
lubica: no ja som na tomto "fičala" celé minulé tehu..🙂

janka: úúúúprimnú sústrasť... posielam veľa energy... musí to byť pre Teba veľmi ťažké.. ☹

ollako
10. mar 2010

to mi je luto 😢

lubica69
10. mar 2010

Janka úprimnú sústrasť moja

zabka1124
10. mar 2010

lubica69: lieky neberiem,zatial a dufam, ze nic nebudem.Doky ma nechala doma len na tyzden, bo mi strasne nafukovalo brusko , jak aspon 4 mesiaci a aj spinenie ma trapilo(trapi sem tam) strasne zle sa mi sedelo,akoby mi nieco v nutri vadilo.ale doky sa tam posmatrala, a uz je vse ok, teraz idem pondelok k nej, hadam uz bude aj srdiecko. 😉
Baby aj vy sa tak pozorujete?Ja stale a hlavne to spinenie a ked som na velkej, bo ze vraj by sa nemalo tlacit 😒.

zabka1124
10. mar 2010

Janka uprimnu sustrast, posielam veela energie.

moniqe3
11. mar 2010

zabka: jáj moja keby si vedela ako sa sledujem..pri Viki som si to tak neuvedomovala..ale teraz sa sledujem až chorobne.. a vadí mi, že mi nie je vôbec zle..jedine podbruško a prsia ma bolia..

som nahnevaná, že nám tu v BA cez noc tak nasnežilo, že môžem zostať doma a to som mala dnes vybavovačky.. 😒

kaminka1
11. mar 2010

ahojte, jankaat -uprimnu sustrast ☹
inak zase som dnes tak zle spala,neviem, ci je to tym, ze spim na obed, vcera som si s malym lahla na obed a spali sme 2 hodky a vecer o deviatej som uz zase odpadala od unavy,ale potom sa o stvrtej nadranom zobudim a nie a nie spat, muz chrapal a ja som len rozmyslala, uz nad porodom!lebo ten prvy nebol lahky, ale snad to nejako prezijem. Rozmyslam, ci ideme von, ked je tak strasne, ale nas synator je zvyknuty ist von za kazdeho pocasia, tak asi ideme, ale uz teraz sa mi chce spat!!!tak zatial papa

lubica69
11. mar 2010

Ahojte kočeny zabka ja špinenie našťastie nie Lieky tiež dúfam vysadíme V pondelok uvidíme Inak moni presne Ani ja som si pri prvom tehu toľko vecí nevšímala Ale teraz všeeetko Aj tu u nás nasnežilo A včera som normálne auto nenaštartovala