November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
na dnes sa s vami lucim, ahojte 🙂 🙂
aj ja sa lucim...krasny dnik vam prajem a Lubi, drzim ti palce na zajtra!!!
Ďakujem Vám Kočenky Veď Sebastianka teraz stískam a ňuňkám stále Ešteže ho mám Poklad môj Zajtra dám určite vedieť
ahojte babenky. Fuu, ale nás tu je novembroviek, paráda.
baby ahojte!
tak na bruchu sa mi uz spat neda, nejako mam z toho divny pocit, a otvarat chladnicku tioez neznasam 😝 , muz to vobec nechape, ani nepouzivma teraz ziadnu vonavku a co sa tyka strii, v minulom tehu som pribrala 26 kg a cely cas som sa natierala olejcekom na strie od Welledy a ziadne strie som nemala, co je pri takom "prirastku" uplny zazrak, je drahsi, stoji okolo 360 sk(asi), ale je super, inak baby ja uz dva dni myslim len na porod, ako sa bojim ☹ ☹ ☹ , neviem sa od toho odosobnit
ahoj holky, pridavam sa do vasho klubu novembrovych mamiciek 🙂
no baby ale ste sa teda rozbehli 😉 ja stale spavam na bruchu, jedine co mi vadi je ze mam citlive prsia a preto sa mi niekedy neda..este som nerozmyslala na kremovanim proti striam
ijanka a ja som planovala najprv svadbu a do toho sa nam podarilo aj babo, ja sa vydavam teraz 17 a mala by som sa hadam este zmestit do siat 😅
lubi drzkam palceky zajtra
xlea vitaj
midsumergirl tak to už máš asi prípravy v plnom prúde 🙂 my máme svadbu až 12.6. a to už budem v nejakom 17-tom týždni 😀 teraz mám bruško už ako v 3 mesiaci 🙂 ... tak som zvedavá aké bude potom 😀
midsumer - dakujem za privitanie, zelam vela prijemnych zazitkov pri svadbovani 🙂 aj ijanke zelam krasne svadbovanie 🙂 ja mam doma nariadeny klud, bo som mala 3 tyzdne v kuse spinenie a krvickovanie.... tak a teraz mam klud... babo bude asi spave, bo aj mna nuti spavat aj 3x cez den 🙂 a tak len spim, obcas kukam co neve na nete, citam vas, kukam telku.... a tesim sa na najblizsi utz v polovicke aprila 🙂
ijanka a midsumer - gratulujem vám k svadbicke 🙂 a trochu vam potajme zavidim - 😒 kludne by som si to zopakovala 😉 😉
Co sa tyka spavania na brusku - no ja som doteraz vzdy spavala na nom, az som si dokonca povedala, ze spanie na bruchu nie je zdrave, a ze to skusim na chrbte a bola som hore do 4 rano - potom som si povedala, ze na to kaslem a otocila som sa na brucho a do troch sekund som spala. 🙂 🙂 🙂 Bohuzial vzhladom na to, ze mi vecer byva dost zle - mi zaspavanie na bruchu robi dost problemy. Ale este stale tak z casu na cas zaspavam, ale uz menej - kedze je to dost nepohodlne.
Baby, niektora ste tu pisali, ze ste si kupili nejake tehotenske cvicenie. Smiem vediet ake? Tiez by som mala zacat nieco cvicit, lebo jest mi chutiiii 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Tak aspon trosku ste ma upokojili... dakujem vam za odpovede s tym farbenim vlasov, lebo fakt sa nadtym trapim, ale musim ist, ze si na svadbu aspon to moje "haaaaro" trosku vylepsim 😀, kedze moja postava sa zacina nejako zvacsovat......a uz mam aj take male brusko, mozno, ze to je este len z toho jedla, co zjem......tak dufam, ze sa este vopcham do svojich popolnocnych siat....boze dufam, ze po tehu naspat schudnem..... 😒 , ale teraz mozem priberat, sak sme na to dvaja 😎
Ollako tak to sa ti uprimne ani necudujem, ze si nahnevana na svojho muza, ked vlastne dieta si tak necha.......chlap je chlap, co narobime, musime sa s nimi zmierit..... 😉
Missin ani ja nemam este foto, na USG som uz sice bola, ale bola tam este len mala dutinka....a 28.4 idem az do poradne na dalsi USG a snad aj po tehu knizku, uz sa tesim, ked uvidim tam bit zdrave srdiecko, dufam, ze bude vsetko v poriadku....a inac ja spim tak na polobrusku, tak aj zaspavam, neviem ako si zvyknem na inu polohu.......
Co sa tyka tych bolesti, tak aj ja mam obcas take tlaky v bruchu akokeby som mala dostat.......a dnes som sa dozvedela, ze by sme sa nemali kupat v horucej vode....poculi ste o tom?
Ahojte kaminka, ja zatial na porod nemysli, aj ked nemam uplne pekne spomienky na ten prvy, nejako nad tym zatial neuvazujem...aky si mala porod?
no mne uz brusko narastlo fakt pekne , uz nezapnem ziadne normalne rifle, a vsetci mi vravia, aby som zacala nosit tehu gate, mam este po prvom tehu , co nebolo davno, takze nie su uplne "aut "😅 , no ale pride mi to desne , vsak len zacinam treti mesiac 😀 , ale fakt uz ziadne fate nezapnem, neviem teda ci si mam kupit normalne, len vascie 😒
Ijanka ja pracujem v nemocnici, takze som nablizsie k rizikam......ale zase nechcem sa dat uz vypisat na PN, co by som tak dlho doma robila?!
Ahoj ollako, ani ja sa uz skoro nezapnem..teda zapnem rano 😉 ...pri druhom babetku, rychlejsie vyskoci brusko...Tehu gate su mi ale este velke, tak som si kupila taky pas ..rozopnem si na gatach gombik a natiahnem cez brusko ten pas..a vec vybavena 😀
antonia tak to nie je zly napad, ale asi nebudem kupovat ten pas, lebo mam dost tehu veci, takze uz nechcem zbytocne kupovat, tie gate som si sice neskusala, ale myslim, ze mi uz budu uvidim, lebo aj normalne rifle si mu male aj na zadku a bokoch, ja neviem preco, aj pri Petkovi som takto rychlo nabrala 🙄 , aj brusko som mala skoro , ale az takto.asi nie 😒 ..no ale ved mi nejake aj ostalo, takze necudo , ze ho mam teraz vascie 😝
hmmm tak jasne , ked vsade tlacia, tak pas nepomoze 😉 ..mne zatial len niekto v noci stale gombik presiva 😀 ...ja vecicky uz nemam, toto tehotenstvo bolo..tak nejak na rychlo ci to stihnem este pred 40tkou a vyslo na prvy šup 😅 ...Pri Maxovy som pribrala skoro 20 kg..tak dufam ze teraz bude menej 😉
ahojte 🙂
zobudena - napapkana zatial mi je vcelku dobre az na palenie zahy, dufam ze to dlho vydrzi 😨
k tomu farbeniu, ja sa farbim pravidelne ale teraz to urcite obmedzim. bo nieco na tom moze byt. po nasom neuspesnom 3rocnom snazeni, stimulovanyx cyklox, umelyx inseminaciax, injekciax , hormonox som zostala zazracne tehu prave vtedy ked som sa skoro najake 4 mesiace nenafarbila. nikto nam nevie vysvetlit ako je to mozne,tak si hladam vysvetlenia vselikde 😝
ten tehu pas si planujem kupit aj ja, je to dobra vec, kamaratka si ho nevie vynaxvalit. aj ked neviem ci nam letnym tehulkam to bude az tak treba 🙂
antonia, ja mam tehotenskych veci dost, ja som pribrala 25 kg, tak tiez dufam, ze sa to nebude opkaovat 😝 ...aj detskych veciciek mam dost, len su vsetko chlapcenske, ale ved aj tak ani nedufam, ze by to mohlo byt dievca a ked, tak par veci pokupime, ale nemienim to prehanat, lebo viem, ze je to zbytocne, aspon, na zaciatku, no tak by bolo dievca v modrom, vzdy lepsie ako chlapec v ruzovom 😀
babky, aj ja spavam na bruchu. A ked zaspavam, tak stale rozmyslam, ci to drobcekovi nejako nemoze ublizit, ale zas, ked mne sa na chrbte zaspat neda. Kym sa neotocim na brusko, nezaspim. Tak snad sa mu neublizim. A inac, ja si este vsetko v pohode zapnem, chvalabohu, takze na mne zatial ani nevidno, ze som tehu.
albi tak to je fajn, zrejme velmi nepriberies, na mne si uz vsima aj okolie 😒 , to brusko uz mam fakt ako v piatom mesiaci
no, dufam, ze nepriberiem az tak katastrofalne. Zatial chvalabohu nemam ani nejake zachvaty hladu, takze zatial papkam ako predtym, len nech mi to co najdlhsie vydrzi 😉
a ollako, vsade pisu, ze pri druhom tehotenstve brusko vyskoci skor. Ze ked je brusko uz raz natiahnute, tak dalsie tehotenstvo skor vidiet.Mam kamaratku caka druhe, je na zaciatku tehu, ale brusko uz ma riaaadne 🙂
albi asi na tom nieco bude, ja veru aj mam stale hlad, uz neviem co jest, 😝
ollako ked ti vyskocilo tak brusko aj pri prvom, tak s tym nic nenarobis, povedz si ze drobcek ma aspon viac miesta 😉 ja mam sialene chute, podla mna asi pisali tehotenske priručky 😀 ..ale nastastie na same zdrave jedla a moja oblubena cokolada a mnamky kolaciky mi vobec neberu...
🙂 a mas uz aj chute nejake zvlastne?
A co ma tesi najviac zatial ziadna migrena, ako pri Maxovy 😉
ja nemam ziadne extra chute, chuti mi v podstate vsetko...len uz neviem, co jest, lebo uz som snad dnes jedla vsetko co bolo v chladnicke 🙄 😀 , no zda sa mi , ze mam mensiu chut na sladke, co nie je na skodu, pri Petkovi som sladke jedla za vagon
..kysle uhorky som nikdy nemusela, teraz sa idem zblaznit-musia byt..ked mam na nieco chut, ako napr. pred vcerom halucky s kyslou kapustou tak som schopna vstat a aj vecer o deviatej si ich uvarit..lebo viem ze by som nezaspala a celu noc slintala do vankusa 😀 ..chrenovu pomazanku jem z lyzickou ako jogurt 😉 a ine malickosti, ale hlavne sa tie chute strasne rychlo menia 😠 ..boli sme v restike, pol hodiny som meditovala nad jedalnym listkom..ze co..ale pokial doniesli jedlo, uz som chcella uplne nieco ine a tak som znamym vyjedala s taniera 😀
🙂 noo, ollako tak to mozno bude babizna, ked mas mensiu chut na sladke 🙂 Fu, antonia, mna dnes tak straasne hlava bolela, som sa vobec na nic nevedela sustredit, uplne mi neprepinalo, som ledva cakala, aby som dosla domov, a mohla si lahnut. A vela som pila, tak ma to potom trosku preslo. Nastastie to bolo len druhy raz doteraz za tehu, tak dufam, ze sa to nebude casto opakovat.

Ahoj, tehuľky!
Aj ja mám v ústach divnú chuť niekedy. Takú horkú, ale jedením to na čas prejde. 🙂
Ja na bruchu nespávam od prvého tehotenstva. Odvykla som si.
Brucho si nejako natierať nebudem; strie som nemala, to je genetikou, či to budeš mať alebo nie.
Nivalis, ja ti gratulujem k takému vekovému rozdielu medzi detičkami. Aj ja som chcela a nevyšlo to. Syn už bude mať 3 roky, keď sa malé narodí. Dúfam, že si budú rozumieť.
Senzor dychu nebudem kupovať. Pri synovi sme sa zaobišli a budem sa snažiť dodržiavať tie zásady proti náhlemu úmrtiu dojčiat, tak to bude snáď dobré.
me5, tak šéf bol milý pri oznámení novinky. 🙂
Ľubka, tak veľa síl ti prajem na zajtra!
Ja idem k Dr. tento vo štvrtok, dúfam že bude všetko OK. Ani fotku mi nebude treba, len nech je bábo pekne veľké a srdiečko bije. 🙂