icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

albi26
6. apr 2010

😀 tak to musi byt zaujimave antonia. Aj ja som nieco podobne ocakavala od seba, a nist sa zatial nedeje.

antonia1
6. apr 2010

albi..ked je mensia chut na sladke tak mozno bude dievcatko?..jedno by sa nam hodilo 😉

albi26
6. apr 2010

kamoska zo zaciatku nemala chut na sladke,a caka dievcatko, tak to tak mozno vychadza 😉

albi26
6. apr 2010

tak snad sa to podari antonia, a budete mat parik. Drzim palce

antonia1
6. apr 2010

alby bud rada..vies ake to je trapenie..uz presne viem co znamena "ze ma chute ako tehulka 😀 ..pri Maxovy mi prestala chutit kava-neska a to som este netusila ze som tehulka..len raz som si isla zaliat kavu v praci a zistila som ze mam stasnu chut na zalievanu 😉

albi26
6. apr 2010

jaj, tak ja sa tesim, ved bodaj by mi to vydrzalo az do konca 😀

jkc3000
6. apr 2010

Ahojte,
keby som nevidela ten tehotenský test a ten snímok u pani doktorky, ani neviem, že som tehotná. Nebyva mi zle, spávam menej ako doteraz (cez víkend som pravidelne spávala 10 - 12 hodín, teraz tak 6-7), žiadna zmena nálad. Dosť ma to teší. Inak, doma sme sa dohodli, že to povieme okoliu a rodine až po treťom trimestri, keď bude vyššia pravdepodobnosť, že to to malé prežije 🤐 vzhľadom na zdravotný stav jeho mamy...

antonia1
6. apr 2010

Dakujem 😉 ...hlavne nech je zdravucke 🙂 ...a ty co by si chcela?

jkc3000
6. apr 2010

Opravujem - po treťom mesiaci 🙂

albi26
6. apr 2010

ahoj jkc3000. Tak to je super, ja som na tom tak isto ako ty, a dokonca niekedy rozmyslam, ci som skutocne tehotna 🙂 A ty mas nejake problemy zdravotne? Tak drzim palce, nech to vsetko hladko prebieha, a nech je vsetucko v poriadku.

antonia1
6. apr 2010

Ahoj jkc 😉 ..som pochopila dobre, ze tvoj zdravotny stav je vazny?

albi26
6. apr 2010

no ja neviem preco, ale od prvej chvile, ako som sa dozvedela, ze som tehotna, som presvedcena o tom, ze to je dievcatko. Nejako podvedome to citim. Tak, uvidim, ci ma ten pocit nesklame nakoniec, a nevykluje sa z toho xlopisko 😀

jkc3000
6. apr 2010

Písala som to minulý týždeň - riešim liečbu štítnej zľazy a baktérie, na ktoré mi predpísali antibiotiká. Ale je mi jasné, že to môže byť ďaleko horšie.

antonia1
6. apr 2010

tak ver tomu ze to tak bude 😉 ..1x som od prvej chvile citila ze to bude chlapec a ked mi dr. povedal na sono..mamicka chlap ako vysity..ja mu na to ze ja viem 😉 ..a teraz mam pocit ze to bude copata Ela 😉

antonia1
6. apr 2010

..jkc..tak to mi je luto, drzim palce nech vsetko dobre dopadne..

albi26
6. apr 2010

sorry jkc, necitala som. Tak zelam skore uzdravenie, nech si co naskor fit, a nech je malinke v najvacsom poriadku.

albi26
6. apr 2010

no vidis antonia, takze obe cakame babenky. To je parada. Tak snad nas nase pocity nesklamu, a budeme mat obe copate diovcence 😀

jkc3000
6. apr 2010

antonia + albi = DAKUJEM obom za povzbudenie

albi26
6. apr 2010

jkc, bude to urcite v poriadku, neboj. A inac, aj u nas to vie zatial iba uplne najblizsie okolie, zatial pssst pred kazdym 😉

antonia1
6. apr 2010

nieviem ci sa ti chce o tom pisat...ale nakolko je to vazne?..ak nie prepac

ollako
6. apr 2010

baby dufam, aj ja ,ze sa ku vam pridam s tym copikmi 😵 , velmi tuzim po dievcatku 🙂 ...no ale som nejak zmierena s tym, ze dievca nabude

a este som chcela sice troska od veci,prave som totiz kukala, ze aj decembrovky si spravili tabulku, lenze ja som na to lava, nie je tu niektora z vas zbehla PC? 😅 , staci mi navod 😉

zopka
6. apr 2010

jkc3000, takže berieš tie antibiotiká či ešte nie?
No ja mám brucho také veľké, že mi dnes známa povedala: Vidím, že čakáte druhé! Tak som zatĺkala ako sa dalo, lebo ani my to ešte nikomu nechceme vravieť, až v 2.trimestri. Ale ja mám veľké brucho od prvého tehotenstva a ešte ho aj vytŕčam. 😒
Dúfam, že nám tie priania kvôli pohlaviu vyjdu.Ja by som chcela aj druhého chlapca, nech sú súrodenci dobrí kamaráti. Ale toto tehotenstvo sa cítim inak ako to prvé, tak dúfam, že to neovplyvňuje pohlavie bábätka.

misinn
7. apr 2010

ahojte, dnes je tu ticho... 😒

jeinabe
7. apr 2010

Misinn pisala si, ze vase babo ste zrodili 6.3., no neuveris, ale aj my.....mm bol mesiac v zahranici a ked sa vratil, tak vtedy sa to stalo...takze este je mozne, ze budeme naraz rodit 😀 ...ja mam inac tusaka, ze to bude dievcatko, ani neviem preco.....ale ked tu piste priznaky na dievca, tak nic z toho nemam 😎 ...ale mne je to jedno, hlavne nech bude zdavucke......

misinn
7. apr 2010

jeinabe, ano? tak to je sranda ale preco ti potom vychadza ze si v osmom tt? 🙂 🙂
ja neviem ja som taka zmatena ze ja uz ani sama neviem co to bude..prvy krat som si bola ista ze je to chlapec a aj to bol...no teraz ani neviem poriadne, aj ked mam tusak no zatial si ho necham pre seba 😀 😀

me5
7. apr 2010

ahojte, no od vcera ste toho popisali - ale mam ranny ritual - docitat vsetky vase prispevky 😀
mne uz tiez brusko vyskocilo. ja som sice nebola uplne stihla, takze ono sa vytlacili sunky 😀 ale nohavice ma tlacia, od rana sedim s rozopnutym gombikom. drahy ma uz posiela nech si nieco kupim pre tehotne, no uvidime. sranda je, ze stale si drzim schudnutu vahu, dokonca isli dole dalsie. ale jem dost, skoro stale, tak nechapem.
k pohlaviu - mne sa uz snivalo, ze babatko kupem a tak, a bol to chlapcek, tak uvidime. 😉

antonia1
7. apr 2010

Dobre ranko vsetkym maminkam a malym drobcekom 😉 ..mam otazocku nosili ste svoje prve babetko v satke? ja nie, ale velmi sa mi to paci, tak by som chcela vyskusat..ma niekto skusenosti?

misinn
7. apr 2010

mne sa to tiez velmi paci 🙂

ollako
7. apr 2010

ahojte ja prave robim obedik..malinky mi zaspal vonku v kociku, tak som ho len prelozila do postielky a neviem vydrzat kym sa to dovari, tak papam roztek so sunkou 😝
ja som baby satku nemala, ale teraz si ju skusim pozicat a ak sa tam bude babatinku pacit, tak si ju zrejme zadovazim, lebo ak bude ako Petko tak neviem ako to zvladnem 😒

antonia1
7. apr 2010

dobru chut ollako 😉 ...noo to nieje zly napad pozicat, len tusim nemam od koho ☹ ..ale pozerala som na nete, ze uz niesu tak strasne drahe ako na zaciatku, tusim ze novu som nasla uz za 20€