November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
to je dobra cena, mne sa velmi pacia tie satky 🙂 🙂
ved to a su take milsie ako nosice 😉 a hlavne clovek sa vsade dostane, nie ako s kocikom 😖 ..a da sa v tom schovat ked drobceka treba nakrmit niekde vonku 😉
musim pozriet kolko stoja tu v nemecku 😉
jedine co sa mi natom nepaaci, ze ked si dietatko chces dat dolu , a zas naspat, tak potom si musis znova tu satku viazat a to je dost pracne, a ak by chcel nosit aj tatino, tak tiez mensi problem, naucit ho to viazat, citala som v teme o nosicoch manducach, jedna baba tam pisla, ze to viazanie, kym si na to zvyknes trva to dlho , az nakoniec zistis, ze sa nechce nosit 😖, a mozno aj ked povyrastie, treba zas inak viazat, to je take co ma odradza, ze je to pracne viazat, ale skladnost je asi ta najlepsia 😅
mas pravdu skladost bude asi na jednotku aj udrzba 😅 ..no ved este mame koooooopec casu si to rozmyslet 😉 ..utekam pre drobca do skolky..pa pa a pekny dnik prajem
Baby ale ste toho popísali, pár dní som tu nebola a zo 43 strany zrazu 64 😀 tak som prečítala dve dozadu a pripájam sa k vrkočatým drobcom - mám chlapčeka a ešte túžim po dievčatku. Mohlo by byť 🙂 ale podľa tej čínskej tabulky mi vychádza chlapec!
ja neviem ako to mam v tej tabulke pozerat, ked budem mat 27 v 6.5. mam kukat, ako vek, 27 rokov, alebo 26? 😕
Na zvislom stĺpci si nájdite mesiac, kedy bolo vaše dieťatko splodené a na vodorovnom váš vek, v dobe splodenia.
ale ten vek sa ma tusim pozerat podla cinskeho kalendara, ja som citala nieco take, ze kolko cinskych rokov uz mas - sa mi to nechcelo pocitat, tak som to nechala tak 😀
me5 vidis to ma nenapadlo
ahojte 🙂 mne sa tá šatka tiež veľmo páči a hlavne je taká originálna, môžeš si vybrať taký vzor aký chceš a tak 🙂 a podľa čínskeho kalendára mi vyšlo, že budeme mať chlapčeka a to by sme asi aj trošku viac chceli 😀 😀 tak uvidíme...ale dosadila som tam svoj normálny vek a nie čínsky...
inac minule ma potesila svagrinka, ze budem vedena ako stara prvorodicka, kedze do porodu budem mat 29 r. 😀 😀 😀 ta sa tesim.
me5 co??ved su zeny ktore rodia v ovela neskorsom veku 😨
misinn - to hej, ale tusim uz okolo tej 30 si pre lekarov stara 🙂
inac podla starych tradicii, boli nevesty po 23 rokoch - prestarle nevesty 😀 😀 😀 to sme sa tiez pobavili ked s tym dosla kamoska - ze farar pri priprave im to spomenul len tak zo srandy, ze v minulosti na to musel upozornit zenicha, ze si berie uz prestarlu 😀
Ahojte.Chem sa k vám pridať.Už vás tu čítam od začiatku,zatiaĺ som sa bála pripojiť.Raz som skúšala ešte na začiatku pripojiť sa do inej témy, ale ma zrušili, alebo neodpovedali, takže som len čítala.Ja mám termín 4. nov. a som po IVF.Čakáme dvojvaječné dvojíčky.A zajtra začnem 11. týždeň. Čítala som ako vám je zle atď, a normálne som bola hotová, že mne nič neni.Okrem bolesti pŕs a občas bolenie brucha mi nič neni.Všetci mi hovoria, nech sa teším. Ale je to veľmi náročné na psychiku, lebo 6 rokov sme čakali na bábätko a čakala som na ...ani neviem načo a teraz zas stresujem, či je všetko OK.Aj vy máte všeliaké pochybnosti, alebo ja som taká precitlivelá?
Ahojte Kočenky Tak ja som bola dnes na tej kontrole a je to zlé Zajtra idem do nemocky na ukončenie nepodareného tehu Všetkým som vám chcela poďakovať za podporu a za všetko Držkajte sa a nech deťúrence pekne rastú Ešte raz vám za všetko ďakujem
Ľubka, to mi je ľúto, že to nevyšlo. ☹ Držím palce na zajtra, nech ten zákrok dopadne čo najlepšie. Potom pi alchemilkový čaj, nech sa ti dá čo najskôr do poriadku maternica, aby ste sa mohli rýchlo snažiť o bábo.
K babyštaku: ja som nosila syna v nosiči ergo (objednala som to na www.nosime.sk ). Šatku sme nekupovali, lebo muž by mi to nenosil, ale s nosičom nemal problém. Malo to aj novorodeneckú vložku, ale nevedela som ho v tom veľmi nosiť, tak až keď bol syn väčší (asi 5 mesačný), tak sme sa viac nosili.
berryvajt, vitaj, gratulujem k dvojičkám 🙂 a buď rada, že sa máš dobre. 🙂
oprava babyštaku=babyšatke 😀
ahojte berryvajt vitaj, neboj aj ja mam nervy na dranc ci sme OK, nie si sama 😉
lubica je mi to luto ☹ , prajem ti, aby to dobre dopadne a dufam, ze sa ozves ako sa mate! a by sme sa mohli s tebou tesit, lebo verim, ze sa zanedlho budes znova tehulka 😉
ahojte kočky.
Berryvajt vitaj medzi nami, a tiez gratulujem k dvojickam. A neboj, aj ja mam podobne pocity, kedze mi v podstate nic nie je, tiez niekedy rozmyslam nad tym, ci vobec tehotna som, a mam obavy, ci je to v poriadku. Tak sa asi tesme, ze nam nic neni. Je to lepsie, ako stravit vacsinu dna nad misou 🙂
A lubka, je mi to luto, ze ti toto tehu nevyslo. Zelam vela sil a zdravia, aby sa vam v co najkratsej dobe podarilo splodit babatko.
Ahojte kocky.
Drzte mi place,ja idem zajtra na prve sono,tak nech to dobre dopadne....
Lubka,to mi je velmi luto,verila som,ze to bude dobre.... drz sa
ahoj simisi. Drzim palce na zajtra. Urcite bude vsetko v poriadku, neboj 🙂
Dakujem Albi,dufam,ze nebudem musiet opustit vase rady...idem na jedenstu,urcite sa ozvem co a ako
no jasne, hned sa potom ozvi. Ale co by si opustala nase rady, na to ani nemysli, vsetko bude dobre a budeme tu spolu bacovat az do novembra.
Lubka, je mi to ľúto a dúfam, že sa čoskoro opäť pridáš medzi tehulky
ahojte
ubica69 , je mi to luto. prajem nex sa z toho skoro dostanes...
baby ja to nechapem...konecne uplne prespana noc, ziadne budenie sa na nevolnosti, rano som v pohode vstala z postele a najedla sa 😉 a vcera som objavila trio mojich naj potravin...pre inspiraciu: ovsena kasa, zemiak vareny v supke s maslom a solou, slepacia polievka s domacimi rezancami 😀
prajem vam vsetkym pekny den
Dobre ranko...
Lubi...je mi luto,ze to takto skoncilo ☹ drz sa!
jonki....to je super,ze ti je uz dobre! u mna to na zlepsenie este nevyzera 😖 ale ako naj jedlo mam cerstvu bagetu so syrokremom 😀
ahojte, Lubi aj mne je to velmi luto, ale aspon sa mozes tesit zo Sebastianka 🙂 🙂
mne bolo celkom dobre, ale dnes rano som myslela ze ani do roboty nepojdem...spatne mi bolo, este aj hlava sa mi krutila...ja mam skor taky problem ze som hladna ale na nic mi nejde chut 😒 napr. maso vooobec nemozem, co som este pred tyzdnom mohla...strasne rychlo sa mi menia chute...

dakujem, tak to nie je take strasne 🙂 ...no ked mam moznost najskor poziciam, aby som to nekupovala zbytocne...ak by sa drobcovi v tom nepacilo