November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
v utorok staci skocit do popradu..ideme domov na 3 tyzdne 😉
presne ofinka to je najhorise..nechapem niektorych doktorov...uz to ze zena vynosi zdrave babatko je vzacne tak o to viac by mali davat na zenu pozor pri samotnom porode a nie prave tam to takto odflaknut 😔
no uz sa mi zobudeil moj sinter 🙂 a ja som hladna 😝
ollako jaj ani nevrav, a nazivo bol taky nadherny ☹
misinn uz mi tecu slzy po celej klavesnici....tvoj maly anjelik teraz dava na teba pozor aj na svojho malickeho surodenca..
antonia ja tomu tiez verim.ale radsej prejdime na veselsiu temu, lebo ja sedim v praci a uz aj mne je do placu ☹ ☹
ofinka, ja tiez urcite male nebudem navilekat podla toho ze chlapec= modre, dievca= ruzove. vsetko co som nakupila,nakupujem bude prevazne zelene,zlte a oranzove. skor ma zaujima to pohlavie koli tom u ci si mozem dovolit aj nejake volaniky alebo tak 😝
misinn jasnacka...Petkovi som pustila babmbulku, tak mam chvilku este pre vas a potom pojdeme papat...ma tu rozpravku strasne rad 🙂
ja som mojho drobceka, navliekla do cervenej-ked bol malicky mal dlhe tmave vlasky a velmi mu to pristalo..aj teraz cervena, oranz a svetlucko ruzova nesmie chybat 😉
misinn aj mne je luto co sa ti stalo. Inak sme skoro susedy 😀 ja som z BS
ja mam vela chlapcenskych veci a ak buide dievcatko vobec ma nestve , ze nebude mat cisto dievcensku vybavu, aj tak to nestuhne vynosit a kopec penazi to stoji 😝 ...no , mora pre dievca mi pride uplne v klude 😉
ja mam vela chlapcenskych veci a ak buide dievcatko vobec ma nestve , ze nebude mat cisto dievcensku vybavu, aj tak to nestuhne vynosit a kopec penazi to stoji 😝 ...no , modra pre dievca mi pride uplne v klude 😉
sorrac za preklepy 🤐
sein jej tak to je kusok 🙂 🙂 a tam planujes aj rodit?
sein..chcela si vediet ci mam DVD-jogu..nie nemam, ale postaci ti kniha..je ich kopec, ale mne sa zda najlepsia take stare vydanie..pohladam od koho to je..
modra na dievcati je ok ale xlapec v ruzovom ? 😅
to som nejak omylom dvakrat odoslala 😝 , no ked sa dari, tak sa dari...
moncika, tie iste farby sa aj mne pacia. plus taka pekna bezova, taka prirodna. no a volaniky na chlapcovi, to mas pravdu. bol by ako maly Mozart. 😀 😀
ja mam zasa skusenost pri neterke so satkami. mala rozne nadherne satky ale vzdy ked sme jej ich isli obliect chytila cisty hysak. uplny des, tak behala asi do 3-4 rokov len v kratasoch v lete, jak futbalista a potom raz k nam prisli na navstevu a ona v satkach - sme ostali vsetci stat ze co to ma na sebe, nikto nechapal a od tej chvile je chora na sukne, teda zima nezima, furt by len v satach a sukniach chodila. 😀
ollako, to je jasne, ked uz mas zasoby, ze kupovat kvanta noveho je nezmysel. moje sestry maju vsetky len dievcata, tak v pripade potreby mozeme menit kus za kus. 😀
antonia dakujem - ked najdes napis 😉
misinn - na 90 % v BS ak bude vsetko v poriadku. Vacsinou si to tu chvalia a chodi sem rodit aj vela zien z inych miest. Ale ma to tu aj nevyhody - nie je tu novorodenecke odd. a tiez ak by boli vaznejsie komplikacie tak neviem neviem 😖
A ty planujes kde rodit? Rozmyslas aj nad BS?
me5, to aj moje netere take boli. najradsej v takych krataskoch platenych, k tomu obyc. triko, kazda ponozka inej farby. 😀 a potom zrazu prislo ruzovo-volanikove obdobie. az take uplne gycove. proste doslo to na nich casom. 😀
ofinka no bodaj by si mala pravdu, ze by sme mohli menit, ale mam tusaka, ze to bude zas chalan, neviem preco, ale myslim si, ze dievky sa od mojho nedockam
sein vela levicanok chodi do bs lebo je tam vraj velmi dobry pristup.
ja pojdem do nitry lebo je tam aj novorodenecke oddelenie a nemusim sa bat keby sa nieco stalo tak je tam vsetko pod jednou strechou...a pojdem cisarskym co som uz spominala, vlastne to mam uz dohodnute.
ollako, ja tiez poznam dvojice, co maju 4, 5 chlapcov. a ja so sestrami sme 4 baby. a moje segry zase len baby. jedna tri, jedna dve. len u mna moze byt po umelom prekvapko. ale asi by najskor nikto z rodiny nevedel kam z konopi, keby zrazu z perinky trcal pipik. 😀
sein a pri prvom tehu som rozmyslala nad bs ze by som sla tam rodit no nakoniec som ostala tu v lv, co doteraz lutujem
sein tak je to..Natália Makedonová : Gravidjóga - porod bez bolesti...ale v knihkupectve ju asi uz nenajdes, tak skus na nete na roznach burzach tam sa obas objavy aj za 2€ 😉 ..ale je na nezaplatenie..najdes v nej aj kopec rad, ako proti zacpe a ine, a su v nej aj cviky po porode, ako sa dat co najskor do poriadku a aby sa ti maternica a brusko stiahlo 😉
nase krstna, nama problen so satami ale z capkami 😀 vidi ciapku a uz sa trieska o zem a nedaj boze keby jej ju ktosi nasadil 😀 tak to riesia kapucnami 🙂
kedy ste pri prvom mimi zacali nakupovat vybavicku? a co je nevyhnutnost?
moncika ja som zacala nakupovat asi po stvrtom mesiaci...hoci mam vsetko co treba aj teraz by som nakupovala 🙂

antonia, praveze porod samotny nebol hrozny cakala som ze to bude horsie lebo vsetky zeny to strasne opisuju a vobec to take nebolo...akurat to ked som maleho porodila a nepocula som ho plakat...to bolo hrozne.to bolo najhorsie zo vsetkeho..